FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a otac o dmoje prijateljice je u upravi sarajeva i to neka dora, i ja je pitam sto ne ode sa funkcije, kaze ma moze on obavljati 30 funkcija, jer je usput direktor jedne drzavne firme, i u jos par odbora, eto prijateljica mi ima supermena za oca
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
ljudi niste mi jasni nikako(hordasi) pa koji racku se raspravljate sa robijasima,pa vidite da nemaju dvije ciste u glavi ,ekipa koja je zaddnja u ovoj sugavoja ligi
nasli nesto nama pricato o nasoj ekipi koja je skoro juce napravila najveci uspjeh u klupskom fudbalu
i to fakat raspravlajt sa budalom znaci da si i sam to
a sad sto se tice tekme mislim da je to bez po frke kec ko kuca akb.jer su nam redovna musterija na kosevu al sta je s gostovanjima to je sad pitanje za nas jer bez bodova sa strane nema evrope i to je cinjenica,i jos sto me ono bas raspi.dilo je ova nas uprava
vezano za tv prijenos,zasto to radit i predstavljat se ko kakav provincijski klub tipa laktasa ,modrice jer nismo niti cemo biti takvi jer nikad nismo namjestali tekme da nam neko moze sutra reci e vi ste
neznam fakat je vrijeme
da odu i puste ljude kojima je cilj i motiv samo NASE SARAJEVO a ne privatni dzepovi,talovi il sta vec 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Jos jedan razlog zasto ova uprava ne treba voditi klub,dosadasnji potezi su protiv njih,sve vise razloga zasto ne zasluzuju voditi isti.Brukaju klub,spustaju na niske grane,ali doci ce sve na svoje mjesto,sigurno se baljak prepao da gledaoci ne cuju skandiranje uprava napolje i ne naruse njegov ***** ugled,ako ga uopste i ima.Lopovi iz uprave i strucni stab pricaju dvije price,prica se cak i o igranju u ligi prvaka sljedece godine.
Sutra dolazi celik,koji dugi niz godina nije osvojio bod(ove) sa Koseva.Ponovo ocekujem malog Plisku od prve minute,nadam se da ce nastaviti sa dobrim partijama,jer ekipi treba igrac koji ce probijati po strani,on to svojom brzinom moze.Gostima gori pod nogama,i sigurno da moze doci do iznenadjenja.
Ako hocete diskusiju (koja ne prelazi granice),bujrum,ali svoja ******* po tastaturi prekrizite,jer nece biti tolerisano.

Sutra dolazi celik,koji dugi niz godina nije osvojio bod(ove) sa Koseva.Ponovo ocekujem malog Plisku od prve minute,nadam se da ce nastaviti sa dobrim partijama,jer ekipi treba igrac koji ce probijati po strani,on to svojom brzinom moze.Gostima gori pod nogama,i sigurno da moze doci do iznenadjenja.
Ako hocete diskusiju (koja ne prelazi granice),bujrum,ali svoja ******* po tastaturi prekrizite,jer nece biti tolerisano.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U pravu si.Sutra po pobjedu i put ka vrhu tablice,zastoje ne smije biti.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.adnanhz je napisao/la:ljudi niste mi jasni nikako(hordasi) pa koji racku se raspravljate sa robijasima,pa vidite da nemaju dvije ciste u glavi ,ekipa koja je zaddnja u ovoj sugavoja liginasli nesto nama pricato o nasoj ekipi koja je skoro juce napravila najveci uspjeh u klupskom fudbalu
i to fakat raspravlajt sa budalom znaci da si i sam to
a sad sto se tice tekme mislim da je to bez po frke kec ko kuca akb.jer su nam redovna musterija na kosevu al sta je s gostovanjima to je sad pitanje za nas jer bez bodova sa strane nema evrope i to je cinjenica,i jos sto me ono bas raspi.dilo je ova nas uprava
vezano za tv prijenos,zasto to radit i predstavljat se ko kakav provincijski klub tipa laktasa ,modrice jer nismo niti cemo biti takvi jer nikad nismo namjestali tekme da nam neko moze sutra reci e vi ste
neznam fakat je vrijeme
da odu i puste ljude kojima je cilj i motiv samo NASE SARAJEVO a ne privatni dzepovi,talovi il sta vec
Po ko zna koji put čala je **** mozak mu truje Emir Alihodžić ma pusti šta navijači kažu igraj sa jednim napadačem. Neka Plisku stavi po desnoj strani mali je brz ma proćiće on ima da podere čelikovu odbranu u napad neka igra sa dva špica i malo odmori Ihtijarevića ima on godina.
SAFET SUŠIĆ
" nekada je to bio derby "
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
High je napisao/la:Jos jedan razlog zasto ova uprava ne treba voditi klub,dosadasnji potezi su protiv njih,sve vise razloga zasto ne zasluzuju voditi isti.Brukaju klub,spustaju na niske grane,ali doci ce sve na svoje mjesto,sigurno se baljak prepao da gledaoci ne cuju skandiranje uprava napolje i ne naruse njegov ***** ugled,ako ga uopste i ima.Lopovi iz uprave i strucni stab pricaju dvije price,prica se cak i o igranju u ligi prvaka sljedece godine.![]()
a kada se hadzija oporavi, neka probija po jednoj, a pliska po drugoj strani, dok skoro klasicni spic neka bude
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
POMOZIMO MALOM VEDADUkorisnik je napisao/la:http://www.fksinfo.com/np-952-Pomo_malo ... aanici.htm
Haj sad pusti raspravu i ostale zaje..... DANAS SVI UMJESTO KAFE,PIVE,PONESITE SA SOBOM KOIO IMATE DA POMOGNEMO KOLIKO KO MOZE.....nemojte proci pored zellene kucice a da nesvratite i nepodrzite ovu humanu akciju kojom mi pokusavamo svi kao jedan pomoci ovom mladom zivotu da nastavi tek zapoceti zivot,i da jednog dana on postane covjek i da ima priliku da i on pomogne nekome ko je u nevolji.....zamislite za par godina jedan osmjeh vise u nasem gradu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:Haj sad pusti raspravu i ostale zaje..... DANAS SVI UMJESTO KAFE,PIVE,PONESITE SA SOBOM KOIO IMATE DA POMOGNEMO KOLIKO KO MOZE.....nemojte proci pored zellene kucice a da nesvratite i nepodrzite ovu humanu akciju kojom mi pokusavamo svi kao jedan pomoci ovom mladom zivotu da nastavi tek zapoceti zivot,i da jednog dana on postane covjek i da ima priliku da i on pomogne nekome ko je u nevolji.....zamislite za par godina jedan osmjeh vise u nasem gradu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
potpisujem
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
obzirom da nema na TV biće tekstualni prenos najzanimljivijih detalja večerašnje utakmice na SportSport.ba.
kako na livescore stoji 1:0 za nas a kod vas nista, ko je sad u pravu......**** ti i ligu i drzavu i fudbal i net i live prenose i neka sve ide u tri p.materine kad ne mozes nigdje naci rezultat kako treba i jos se igraju kao dva derbija lige
fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sad bi se jake tekme na Kosevu vodile.Minimalno cetiri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
2:0 golovima Škore vodi Sarajevo, imaš na ovom portalu, ne znam kakav livescore pratišjunuz23 je napisao/la:kako na livescore stoji 1:0 za nas a kod vas nista, ko je sad u pravu......**** ti i ligu i drzavu i fudbal i net i live prenose i neka sve ide u tri p.materine kad ne mozes nigdje naci rezultat kako treba i jos se igraju kao dva derbija ligefuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ovdje je meni do maloprije bilo 0:0
Bilo je tehničkih problema sa LIVE prenosom, no sredilo se na poluvremenu.junuz23 je napisao/la:Ovdje je meni do maloprije bilo 0:0
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
4-1 skoro iz penala treci go danas..al izgleda da nas je skupo kosto pogodak..pape je izaso valjda nije teza povreda..
Ma brate hvala vama svima koji radite ovaj LIVE prenos ipak ste se potrudili koliko toliko ali izgleda da i vas nesto hebe opasno jer se jos ne zna jel u banja luvi 1 ili dva komada a sta se desava na kosevu saznamo tek nakon 10 min. po jednu recenicu...ipak kapa vam do poda i za ovo, oni sto im placamo ne daju nam nista
imamo prekid iz banjaluke
sa koševa je mnogo bolja situacija.
čim uspijemo doći do informacija biće sve postavljeno.

sa koševa je mnogo bolja situacija.
čim uspijemo doći do informacija biće sve postavljeno.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, skoJaa, tuitamo i 52 gosta.