Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 24 jul 2012, 11:30

miger_man je napisao/la: Pa ja koliko znam Wenger je izjavio za Cazorlu da nikad nije cuo za njega :? a za M'vilu je rekO da mu uopste ne treba kazee ima on igraca na toj poziciji..mene samo zanima koga kad mu diaby ne moze sastavit dvije utakmice zdrav,Song mu ode na onaj Africki kup,a za Wilshera samo Bog dragi zna kad ce se vratit :?
Pa to ne treba mu, nije cuo za njega i tako ti folovi znace da bas zna sve o tim igračima i da se radi na njihovim transferima ili makar da su mete Kluba.

Uglavnom i Santi i M'villa su javno izrazili želju da dodju baš u Arsenal. Znaju ljudi gdje će im bit najbolje. A ako se jećaš prosle godine zadnjeg dana prijelaznog roka, 6 sati prije isteka transfer roka Wenger kaze kako nema šanse da ce dovesti Artetu jer mu ovaj kao ne treba i 6 sati poslije Arteta potpisuje ugovor. :D

Kada bi ova 2 igrača stvarno došla, nama bi jedino falio desni bek.

I da, umalo zaboravih, Bosscielny je potpisao petogodisnji ugovor 8-)
Konačno neke lijepe vijesti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 jul 2012, 12:20

Ma čekajte boni, glupost je i pričati da Wenger nije čuo za Santija. Pa šta je radio za vrijeme Eura i SP-a? Rek'o je da ne bi mediji dizali prašinu oko toga.

Inače Walcott izgleda ostaje:
"Of course I am excited about the future of the club. Not many people recognise we've qualified for the Champions league so many years in a row. Now the next step is to prove them wrong by winning trophies."

Ne bi bio uzbudjen oko budućnosti, da ne ostaje i ne bi imao šta dokazivati da odlazi. :mrgreen: A ja se nadam da će se on od ove sezone počet dokazivati na poziciji napadača.
“I have spoken with the boss and he gave me some good tips,” the talented 17-year-old told Arsenal.com.

“He tells me to take fewer touches with the ball and to play it a bit quicker. Playing against Boreham Wood [on Saturday] was not the quickest of tempos but against a team like Southampton it was much quicker.

“I was just told that I would be travelling with the first team to Southampton, and that was a great experience for me.

“I look up to all of the midfielders, so the likes of Arteta, Coquelin and Rosicky in the first-team squad. I like to get on the ball a lot, not only playing at No 10 but playing a little bit further back because I like to have the whole pitch in front of me.”

“I played for the Under-18s last season so the obvious target this season is to become more of a regular in the reserves,” he said. “But you never know what might happen.

“To train with the first team has been good of course and you will always develop quicker by playing with them. It all depends how I play in the reserves next season.”
Ovaj igrač može uspjeti u Arsenalu. Inače o Kristoferu Olsonu se radi.

Danas utakmica u 15 do 4, biće na SportKlubu (bar slovenskom :mrgreen: ). Poželio sam da ih vidim.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 jul 2012, 13:17

slika

Happy birthday Martin! :mrgreen:

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 13:50

Arnelinho je napisao/la:Ne znam ko odlazi, al' ovog trenutka bih se smio kladiti da nam dolaze M'Vila i Niang, čak sam i za Cazorlu ubjedjen, mada mi zvuči nevjerovatno da sva ta imena (dobro Niang) dodju u Arsenal u samo jednom prelaznom roku. :)

slika

I rezervna ekipa:
slika
Presimpatične dvije formacije. Prvoj fali lijevi bek, da bude strašno jaka, a drugoj malo više: oba beka, jedan štoper i jedno krilo, pa da bude jaka kao i prva. :mrgreen: Golman manje- više, drugi golman je za mene skoro nevažna funkcija.
Eh kad bi to bilo tako... :roll:
Ali nema veze svejedno smo bez ovi pojačanja(Cazorla,M Villa) mnogo jaki,čak i jači nego prošle sezone ;)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 jul 2012, 14:16

miger_man je napisao/la:
Marsal je napisao/la:A Wenger je za M'villu rekao da uopšte ne zna ko je to, što znači da se možda i sa njim pregovara. Rennes spustio cijenu na 12 miliona eura. Pa yebemu pravdu, to je zicer koji se NE SMIJE propustit.
Pa ja koliko znam Wenger je izjavio za Cazorlu da nikad nije cuo za njega :? a za M'vilu je rekO da mu uopste ne treba kazee ima on igraca na toj poziciji..mene samo zanima koga kad mu diaby ne moze sastavit dvije utakmice zdrav,Song mu ode na onaj Africki kup,a za Wilshera samo Bog dragi zna kad ce se vratit :?

I usput jedna dobra vijest: Koscienly produzio ugovor :mrgreen:
Sjetite se sta je rekao za artetu par sati prije njegovog potpisa. Wenger NIKADA ne govori o transferima u javnosti.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 jul 2012, 14:19

Ma nema ništa od njih ja vam velim ^^ ako dodu obadvojica nosim avatar totenhama mjesec dana

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 jul 2012, 14:22

Od M'Ville nema nista 100%, a nesto se opasno suska za Santija u zadnjih par sati.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 24 jul 2012, 14:38

Cazorla je igračina i po ako njega uspijete dovesti to ce vam biti najbolji transfer u ovom prelaznom roku sigurno...Što se tiče Mville mislim da vam nikako ne treba, imate Songa koji je najbolji def. u ligi poslije naravno Yaye i Parkera :D..Mislim da vam je potrebniji ljevi bek nego def. vezni, moje mišljenje !
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 14:55

Iskreno ako ćemo još nekoga dovodit,volio bih da to bude jedan grač sredine terena,jer prisjetimo se uvijek smo imali najveće muke u sredini :roll:
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 jul 2012, 15:01

Eo izjavili ovi za cazorlu da ga neće prodavat, šta već :lol:

@arnelinho http://www1.skysports.com/football/news ... of-rumours" onclick="window.open(this.href);return false; vid' za koga se interesujemo XD

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 24 jul 2012, 15:50

Starting XI to play Malaysia XI: Mannone, Jenkinson, Vermaelen (c), Djourou, Gibbs, Diaby, Arteta, Coquelin, Santos, Gervinho, Chamakh.

Substitutes: Szczesny, Fabianski, Bartley, Miquel, Yennaris, Eastmond, Song, Eisfeld, Aneke, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Ryo, Afobe.

Evo da ih napokon vidio na scenii :D

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 15:56

miger_man je napisao/la:Starting XI to play Malaysia XI: Mannone, Jenkinson, Vermaelen (c), Djourou, Gibbs, Diaby, Arteta, Coquelin, Santos, Gervinho, Chamakh.

Substitutes: Szczesny, Fabianski, Bartley, Miquel, Yennaris, Eastmond, Song, Eisfeld, Aneke, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Ryo, Afobe.

Evo da ih napokon vidio na scenii :D
Sve na mjestu osim Chamkha :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 jul 2012, 15:56

Volio bih Eisfelda u igri da vidim, dobar će on igrač biti :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jul 2012, 16:04

Pa dobri su dresovi. Zanimljivo je vidjeti ovu kombinaciju, a i font je lijep. Chamakh nula. Nit napada nit ista, nema ga nigdje.
Celik!3,2,2.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 24 jul 2012, 16:06

frankqqqqq je napisao/la:Volio bih Eisfelda u igri da vidim, dobar će on igrač biti :mrgreen:
On će dobar igrač biti, al' će otići u City... :lol:

Šale malo, neću svađu. :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 jul 2012, 16:07

raul-zakon je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Volio bih Eisfelda u igri da vidim, dobar će on igrač biti :mrgreen:

Mah, znam i ja da će se to isto dogoditi, vjeruj :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jul 2012, 16:08

Dobar ovaj za Rumunske lige Gibbs. :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 24 jul 2012, 16:12

frankqqqqq je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:

Mah, znam i ja da će se to isto dogoditi, vjeruj :lol:
A jbg, valjda stanete na noge, pa da kupujete vi tuđe najbolje igrače, a ne prodajete svoje.

Znam kako je, i Real je donedavno bio predmet izrugivanja i podsmijeha, čak više(puuno više)od Arsenala, al' stisnuli smo zube, preživjeli kišu i došla je duga. Tako se i vi nadajte da će biti. :mrgreen:

Jel' imaš neki youtube clip tog Eisfelda, da ga pogledam?

@AGB

Koji dio u rečenici "Neću svađu" ti nije jasan? :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jul 2012, 16:14

Zafrkajem te. A i dobar je stvarno, bar ofanzivno(mada to nikad i nije bilo upitno). Ima na yt mislim klip od njegovog debija u rezervama. Kad je asistirao.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 jul 2012, 16:29

Joj šta im napravismo maloprije al Santos promaši ono što je teže bilo promašiti nego pogoditi :mrgreen: sve u svemu, ok je i bit će bolje kad Ryo, Afobe, Oxlade i Eisfeld uđu, naše mlade snage 8-)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.