Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Trasimaco
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Trasimaco » 25 sep 2009, 23:49

Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 25 sep 2009, 23:52

Trasimaco je napisao/la:Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu. :lol:
ma mars :mrgreen: jeebo te burnley :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 sep 2009, 23:57

Trasimaco je napisao/la:Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu. :lol:
Hahaha, stvarno si smijesan, da te nema trebalo bi te izmisliti, cuj stitio glavu..hahaha, igraci stoje u zivom zidu pa stave ruke na jaja, da ih sacuvaju od ne daj Boze kakvog udarca loptom, a ovaj iz Villareala nije cuvao glavu (da jeste pokrio bi rukama glavu) vec je cuvao vazdusni prostor za ne daj Boze opasnog centarsuta i eventualno gola, ali je zaboravio na fudbalska pravila :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 26 sep 2009, 00:01

Harrison je napisao/la:
Hahaha, stvarno si smijesan, da te nema trebalo bi te izmisliti, cuj stitio glavu..hahaha, igraci stoje u zivom zidu pa stave ruke na jaja, da ih sacuvaju od ne daj Boze kakvog udarca loptom, a ovaj iz Villareala nije cuvao glavu (da jeste pokrio bi rukama glavu) vec je cuvao vazdusni prostor za ne daj Boze opasnog centarsuta i eventualno gola, ali je zaboravio na fudbalska pravila :mrgreen: :mrgreen:
hahaha ma treba ga jeebati da se razmnozava

trasimaco <3 Burnley :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2009, 00:02

RuudVanGoal je napisao/la:
De nemojte covjeka. Pa brate dragi sto jest jest nije bio penal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 sep 2009, 00:06

Harrison je napisao/la:
Normalno da je stitio glavu i nije uopste gledao gdje je lopta. Vec je bio u padu, i to poslije trka, tako da nikako nije mogao uticati na to. Fizika sine, fizika! :lol: A igraci u zivom zidu stite obje glave :mrgreen: , tako da ni tu nisi upravu. Ali si upravu da bi ovakve likove kao ja trebalo izmisliti. Malo nas je u ovom napacenom svijetu, a potrebni smo mu. :mrgreen: Ocigledan primjer pacenika su neki s ove teme. :mrgreen: Pustim jedan komentar iz ciste dosade i dobijem 10 odgovora ko iz topa. :lol: Najjaci ste! :D :mrgreen:

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 26 sep 2009, 00:10

omerbavarac je napisao/la:
De nemojte covjeka. Pa brate dragi sto jest jest nije bio penal.
:mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 sep 2009, 00:14

Trasimaco je napisao/la:Normalno da je stitio glavu i nije uopste gledao gdje je lopta. Vec je bio u padu, i to poslije trka, tako da nikako nije mogao uticati na to. Fizika sine, fizika! :lol: A igraci u zivom zidu stite obje glave :mrgreen: , tako da ni tu nisi upravu. Ali si upravu da bi ovakve likove kao ja trebalo izmisliti. Malo nas je u ovom napacenom svijetu, a potrebni smo mu. :mrgreen: Ocigledan primjer pacenika su neki s ove teme. :mrgreen: Pustim jedan komentar iz ciste dosade i dobijem 10 odgovora ko iz topa. :lol: Najjaci ste! :D :mrgreen:
Pa sto ce stititi glavu ako ne zna gdje je lopta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , sad bi svi igraci po terenu trebali trcati uzdignutih ruku uvis. A znaci vidio si ipak kako igraci u zivom zidu stite gornju glavu :mrgreen: , stave ruku PREKO LICA hahaha, jel tako? A ovome je ruka bila ispruzena uvis i to puno daleko od glave, ma nema teoretske sanse da je mislio na glavu hahaha, bas si duhovit :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 sep 2009, 00:22

Harrison je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Normalno da je stitio glavu i nije uopste gledao gdje je lopta. Vec je bio u padu, i to poslije trka, tako da nikako nije mogao uticati na to. Fizika sine, fizika! :lol: A igraci u zivom zidu stite obje glave :mrgreen: , tako da ni tu nisi upravu. Ali si upravu da bi ovakve likove kao ja trebalo izmisliti. Malo nas je u ovom napacenom svijetu, a potrebni smo mu. :mrgreen: Ocigledan primjer pacenika su neki s ove teme. :mrgreen: Pustim jedan komentar iz ciste dosade i dobijem 10 odgovora ko iz topa. :lol: Najjaci ste! :D :mrgreen:
Pa sto ce stititi glavu ako ne zna gdje je lopta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , sad bi svi igraci po terenu trebali trcati uzdignutih ruku uvis. A znaci vidio si ipak kako igraci u zivom zidu stite gornju glavu :mrgreen: , stave ruku PREKO LICA hahaha, jel tako? A ovome je ruka bila ispruzena uvis i to puno daleko od glave, ma nema teoretske sanse da je mislio na glavu hahaha, bas si duhovit :mrgreen:
Sinko, jesi li ti ikad cuo za refleks? :mrgreen: Nije bas da on ima puno vremena da se zastiti kada lopta krene. Covjek je uklizao i kad je lopta krenula, podigao je ruke prema glavi i okrenuo glavu. To je cista zastita, a ne opstrukcija igre. Kontas? :mrgreen:
Sta, ti nikad nisi vidio da igraci u zivom zidu stite glavu rukom? :shock: Nemoj biti bukvalan, nego citaj malo između redova i pokusaj logicno povezati neke stvari.

ZAKLJUCAK: Penala nije bilo, ali Real je morao nekako dobiti utakmicu! :mrgreen:

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 26 sep 2009, 01:01

Trasimaco je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
Sinko, jesi li ti ikad cuo za refleks? :mrgreen: Nije bas da on ima puno vremena da se zastiti kada lopta krene. Covjek je uklizao i kad je lopta krenula, podigao je ruke prema glavi i okrenuo glavu. To je cista zastita, a ne opstrukcija igre. Kontas? :mrgreen:
Sta, ti nikad nisi vidio da igraci u zivom zidu stite glavu rukom? :shock: Nemoj biti bukvalan, nego citaj malo između redova i pokusaj logicno povezati neke stvari.

ZAKLJUCAK: Penala nije bilo, ali Real je morao nekako dobiti utakmicu! :mrgreen:
Tako je,namjestena citava tekma,ne samo penal.Gotova prica,jesi zadovoljan Burnley? :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 sep 2009, 01:33

Napoli je napisao/la:Tako je,namjestena citava tekma,ne samo penal.Gotova prica,jesi zadovoljan Burnley? :mrgreen:
Eto, je li bilo tesko priznati ocitu stvar? :mrgreen: Vidis kako moze kad se hoce. :lol:

Jesam li zadovoljan? Hmmm... to cu da procijenim na kraju sezone. :twisted: Tek sam poceo, tako da jos ne mogu dati ocjenu toga. :mrgreen: Ocigledno je da si guster ovdje, pa ne znas za moje obecanje koje sam dao nekima s ove teme. Polako, naucices! ;) :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 sep 2009, 09:08

Trasimaco je napisao/la:Sinko, jesi li ti ikad cuo za refleks? :mrgreen: Nije bas da on ima puno vremena da se zastiti kada lopta krene. Covjek je uklizao i kad je lopta krenula, podigao je ruke prema glavi i okrenuo glavu. To je cista zastita, a ne opstrukcija igre. Kontas? :mrgreen:

Hahaha, bas se ismijah, nisam odavno ovako. Ono je sve bilo samo ne prema glavi, ono je bila podignuta ruka OD glave ili je covjek retardiran pa ne zna gdje mu je glava. Ono je bila samo zastita vazdusnog prostora, pokusati sprijeciti centarsut na svaki moguci nacin.

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 26 sep 2009, 11:36

Trasimaco je napisao/la:
Napoli je napisao/la:Tako je,namjestena citava tekma,ne samo penal.Gotova prica,jesi zadovoljan Burnley? :mrgreen:
Eto, je li bilo tesko priznati ocitu stvar? :mrgreen: Vidis kako moze kad se hoce. :lol:

Jesam li zadovoljan? Hmmm... to cu da procijenim na kraju sezone. :twisted: Tek sam poceo, tako da jos ne mogu dati ocjenu toga. :mrgreen: Ocigledno je da si guster ovdje, pa ne znas za moje obecanje koje sam dao nekima s ove teme. Polako, naucices! ;) :mrgreen:
veceras u 18 protiv Tenerifea, valjda cemo izvuci bod :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 26 sep 2009, 11:54

slika - Cristiano Ronaldo ce veceras ipak startati i njega nije zakacila Pellegrinijeva rotacija

slika - Ricardo Kaka ce od prve minute sjediti na klupi a umjesto njega ce najvjerovatnije igrati Granero

slika - Pepe se veceras vraca na teren nakon sto je odradio svoju kaznu od deset utakmica neigranja zbog udaranja dva igraca Getafea

slika - Xabi Alonso se vraca na teren nakon povrede i trebao bi igrati od prve minute

slika Drenthe ce veceras igrati na mjestu lijevog beka iako se ocekivalo da ce i on pauzirati ovu utakmicu

Sudac utakmice je Muñíz Fernández. Tenerife je u zadnje dvije utakmice od Reala primio 6 golova
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 sep 2009, 11:55

Real Madrid - Tenerife 4-0

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 sep 2009, 11:57

Wolverine je napisao/la:Real Madrid - Tenerife 4-0
Ko je dao golove :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 sep 2009, 12:49

Wolverine je napisao/la:Real Madrid - Tenerife 4-0
bice duplo vise :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 26 sep 2009, 14:06

Sastav Real Madrida vaceras:Casillas,S.Ramos,Pepe,Albiol,Drenthe,Lass,Xabi,Grenero,Ronaldo,Raul,Karim :lol:

Klupa:Dudek,Marcelo,Garay,M.Diarra,Gago.Guti,Van der Vart,Kaka,Higuain :lol:

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 26 sep 2009, 14:31

fabio je napisao/la:Sastav Real Madrida vaceras:Casillas,S.Ramos,Pepe,Albiol,Drenthe,Lass,Xabi,Grenero,Ronaldo,Raul,Karim :lol:

mozes li mi pojasniti kako na klupi moze biti toliko igraca? :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 26 sep 2009, 14:48

fabio je napisao/la:Sastav Real Madrida vaceras:Casillas,S.Ramos,Pepe,Albiol,Drenthe,Lass,Xabi,Grenero,Ronaldo,Raul,Karim :lol:

mozes li mi pojasniti kako na klupi moze biti toliko igraca? :mrgreen:
to si sad pitao i nikad vise,jesil cuo,fabio zna sveeeeee :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.