1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Ruku na srce ovo je UEFA finasirala, jeste primjer kako treba gradit ali samo da je para nasim klubovima snasli bi se svi.po'marke je napisao/la:Predobro! Ova tribina mi se posebno svidja, cist primjer ostalim klubovima i putokaz sta i kako da prave. Ovakve 2 tribine su sasvim dovoljne za bar 80% klubova u ovoj drzavi.
Zna li neko koliko je kostala ?!
Prepostavljam da mislis na Livno, ja ne vidim razlog da se gradi novi moderni stadion u malom Livnu, za razliku od vecih gradova kao Zenica ili Sarajevo.Livnjak je napisao/la:umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
pa niko drugi imo ambicije da se gradi tako nesta kod sebe. svi trazili milione od fife bez garancije, a bogami nemoze strancima tako. i u sarajevo tako su probali. jedino zenica dala besplatno zemliste....!Livnjak je napisao/la:umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
Bio bi red da Mostar dobije normalan stadion. Nije bitno ocel ga koristit oba kluba i s koje strane rijeke ce bit ako ce ga koristit samo jedan, bitno je da taj grad zasluzuje normalan stadion od 15 000 mjesta.Elegant je napisao/la:Prepostavljam da mislis na Livno, ja ne vidim razlog da se gradi novi moderni stadion u malom Livnu, za razliku od vecih gradova kao Zenica ili Sarajevo.Livnjak je napisao/la:umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
Ma okle Mostara sa fudbalomJack777Pott je napisao/la:Bio bi red da Mostar dobije normalan stadion. Nije bitno ocel ga koristit oba kluba i s koje strane rijeke ce bit ako ce ga koristit samo jedan, bitno je da taj grad zasluzuje normalan stadion od 15 000 mjesta.Elegant je napisao/la:Prepostavljam da mislis na Livno, ja ne vidim razlog da se gradi novi moderni stadion u malom Livnu, za razliku od vecih gradova kao Zenica ili Sarajevo.Livnjak je napisao/la:umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.