Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la harishp » 14 jul 2012, 19:47

djokica je napisao/la:Zasto ne? Pa on pokazuje i u Kini da mi, uz Dzeku i Ibisevica, nemamo boljeg.
Treba ga zvati obavezno za kvalifikacije. To sto igra u Kini,nije nikakav problem, ustvari moze biti veliki plus za njega i za reprezentaciju
Ne bas,ne zbog njegovog kvaliteta koji sigurno ima,vec velike daljine i neujednacenost sezone u Kini na osnovu Evropskih liga.Vecinom igraci koji odu u ove ''obliznje''kontinente se fakticki sami oproste od repke.
Jedino ako se Zlaja'' naljuti'',pa se vrne u Jurop i zaigra u ''normalnijim''ligama.Ove Mao Ze Tung lige ne mogu biti nikakvo mjerilo.Otisao je i onaj kajakas u Maleziju pa postade najbolji strelac ikada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 23 jul 2012, 15:06

zizu1991 je napisao/la:Meš'čini da ga se Pape odrekao a šta će tamo da bude, ja ne znam ;
Samo znam da neće da prati igrače koji igraju Bogu iza nogu i da takve odmah križa s reprezentativnog spiska
Al vidjeti ćemo

oni puno ulazu u fudbal, nije ni njihoval iga za bacit ;) al zlaja je igrac i po i ja mislim da bi ga trebo pozvat ;)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

chex
Kontakt:

Post Postao/la chex » 23 jul 2012, 18:01

http://****.ba/clanak/2940082101762/s ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepo, nema šta 8-)
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 23 jul 2012, 19:13

zizu1991 je napisao/la:Meš'čini da ga se Pape odrekao a šta će tamo da bude, ja ne znam ;
Samo znam da neće da prati igrače koji igraju Bogu iza nogu i da takve odmah križa s reprezentativnog spiska
Al vidjeti ćemo
Jes i i kad je rekao da neće pozivati igrače koji igraju Bogu iza nogu pozove i Maletića koji igra u Kazahstanu i ima perspektivu u njemu mlad valjda tek 80-to godište...
Ma prati Pape situaciju čudo jedno :D
Valja nama Zlatan za promijeniti tempo ako ništa vrhunski igrač samo malo nesreće u karijeri i puno
ozlijeda...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 23 jul 2012, 19:24

Kada uporedimo ovog Predatora sa npr Džekom vidjet će se koji je potencijal u njemu, dok se recimo sva priča vezana za našeg glavnog napadača svodi na transfer: traži ga Juventus, Milan, City ga ne da. Sve ovo su argumenti koji pokazuju stručnost našeg selektora i odabir igrača. Kakve veze ima u kojoj ligi nastupa Zlatan, ne znam koji od reprezentativaca bi pogodio ovako čak i da je prazan gol. Ne mogu da se ne sjetim ...

" onclick="window.open(this.href);return false;
Rođeni brato

High

Post Postao/la High » 23 jul 2012, 19:34

Eh, da je Muslimović imao više prilika za igrati u našoj selekciji, gdje bi mu kraj bio. Meni je uvijek bio odličan napadač, i uvijek je bio bolji nego što smo ga mi zamišljali. Samo naprijed Zlatane.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 jul 2012, 19:35

i meni je uvijek bio drag.
Valja ga viditi na terenu,prava mrcina.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 23 jul 2012, 19:37

treba ga pozvati za sledece utakmice, covijek je standardan u svom timu

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 23 jul 2012, 19:43

High je napisao/la:Eh, da je Muslimović imao više prilika za igrati u našoj selekciji, gdje bi mu kraj bio. Meni je uvijek bio odličan napadač, i uvijek je bio bolji nego što smo ga mi zamišljali. Samo naprijed Zlatane.
bas tako, slabo je dobivao minutazu u prvih 11. On je meni bolji od Ibisevica

High

Post Postao/la High » 23 jul 2012, 19:48

Također, i ja to mislim. Šta ćeš, tako mu grah pao, što bi naš narod rekao. Ako se sjećate njegovih partija u dresu Atalante, tu je igrao jedno vrijeme. I koliko me pamćenje služi, veoma dobro je igrao u Italiji taj period. Uprkos dobrim partijama i golovima, opet je bio u nemilosti tadašnjeg trenera i nije nešto često bio u prvoj postavi, kasnije se to i odrazilo na njegove partije. Meni je uvijek bio gotivan igrač, ne zaboravljam njegove golove. Igrao je onda kad nam i nije dobro išlo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 jul 2012, 21:55

Definitivno igrac kojeg Pape ne bi smio zaboraviti. Kakvu je golcinu postigao danas...
Sport je lijek za tijelo i duh.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 jul 2012, 00:04

Kakva golčina!

" onclick="window.open(this.href);return false;!
Zadnja izmjena: harebianconero, dana/u 24 jul 2012, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jul 2012, 00:08

The_Target je napisao/la:Kada uporedimo ovog Predatora sa npr Džekom vidjet će se koji je potencijal u njemu, dok se recimo sva priča vezana za našeg glavnog napadača svodi na transfer: traži ga Juventus, Milan, City ga ne da. Sve ovo su argumenti koji pokazuju stručnost našeg selektora i odabir igrača. Kakve veze ima u kojoj ligi nastupa Zlatan, ne znam koji od reprezentativaca bi pogodio ovako čak i da je prazan gol. Ne mogu da se ne sjetim ...

" onclick="window.open(this.href);return false;
Akrapovic :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jul 2012, 00:14

Mene ovi golovi u Kini neće zavarati.Nigad nigdje nije trpao kao sada,i to nakon problema sa povredama i dugim periodom neigranja,razlog je po meni jednostavan,igra u smiješnoj ligi.
Znam došla su neka velika imena tamo,ima u toj ligi igrača koji bi imali mjesta u najvećim evropskim timovima,ali ipak 90% igrača u ligi su Kinezi čiji je fudbalski kvalitet na nivou igrača prve lige federacije BiH.
A opet kad razmislim mi osim Džeke i Ibiševića nemamo ni jednog kvalitetnog napadača,osim ako neko ne smatra Zeca kvalitetnim igračom,tako da bi Muslimović iako mi to nije drago reći i sad imao mjesta kao treći napadač BiH.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 jul 2012, 00:15

A trica 'rvatima? :)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 24 jul 2012, 00:50

igrac koji uvijek daje maksimum na terenu i definitvno igrac koji dokle god da je aktivan fudbaler zasluzuje poziv..
15.10 - 15.06 ...

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 24 jul 2012, 00:57

vala ako sad nije zaslužio poziv, ja onda ne znam kad će ;)

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 24 jul 2012, 01:38

@harishp vjeruj dok sam pisao ovaj post sjetio sam se one golcine Akrapovica mislim da je protiv izraela ono bilo haha svakako lijepo podsjecanje

@LBJ MVP i dalje me niko ne moze ubijediti da je Džeko ili Ibišević bolji igrači od Zlatana, jer je to igrač koji ide da pogodi ( nema skakutanja kad stigne do golmana, nema preskakanja lopte, nema opreza nego jednostavno razara odbranu, u pojedinim momentima pretrcava ), za razliku od gore navedenih jedan se bavi transferima svake sezone i na to mu se svodi karijera a drugi poslije povrede nije onaj stari, posebno ne u reprezentaciji. Zlatan je pogadjao u Italiji, Grckoj ako su vec lige u kojima neko igra mjerilo, sto je sasvim ne realno. ( iz Premijer lige je otišao i jedan Modrić pa je pokazao kvalitet ).

Sve u svemu, zaključak je da još jedan napadač nije cijenjen i nije po mjeri selektora, kao sto nekada nije bio ni igrom slučaja igrač istog imena Zlatan Ibrahimović, pametnom dosta
Rođeni brato

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 jul 2012, 02:15

Alaj vi znate pisat gluposti covjek jest igro srcem uvijek i sta sad ? Radi toga je bolji od dzeke koji ce uskoro bit najbolji strijelac repke do sad , isto tako mene uzmi ovako i ja cu ti trcat bacat se na teren sigurno cu svima bit simpatican a to sto ne koristi nicemu to nema veze. On je jedno vrijeme bio zaista dobar igrac sad je vec star igra u **** kini ne znam sta se hajka dize to je isto ko da igra u UAE gdje su kupili grafitea asamoaha i sta ja znam ne moze radi 3 igraca odjednom liga postat kvalitetna daj vidite eto stadion na kojem je dao ovaj go bara na bari manite gluposti molim vas.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 24 jul 2012, 02:53

The_Target je napisao/la:i dalje me niko ne moze ubijediti da je Džeko ili Ibišević bolji igrači od Zlatana
Neozbiljan si.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Sheyi i 31 gost.