Imaju i pravoGaetanoScirea je napisao/la:Navijači Fiorentine su nazvali Ljajića ciganom, a aplaudirali Rossiju.
ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: ACF Fiorentina
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Znaci Delio dobio otkaz, mislim da ce i Ljajic na ljeto u neki drugi klub.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Naravno da nemaju,nit' je Ljajic Cigan,nit je Rossi postupio kako treba.Cuj trener da udara igraca.SirAlexFerguson je napisao/la:Imaju i pravoGaetanoScirea je napisao/la:Navijači Fiorentine su nazvali Ljajića ciganom, a aplaudirali Rossiju.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
navodno je ljajić rekao da je rossi retardiraniji od svoga sina koji boluje od downovog sindroma. ako je to tačno onda je zaslužio batine. ova se balavurdija danas previše digla.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Rekordmeister
- Kontakt:
Ta vjest o retardiranom sinu je demantirana jutros u svim Italijanskim novinama,jer covjek uposte nema retardirano djete,ima sina koji je bio sportski direktor u Palermu zadnji godina i 2 kcerke,od koji je jedna bila i mis Italije nedavno...Ljaljic je pozvao svoje roditelje da dodju u Firencu i da budu sa njim,navaodno mu treba podrska roditelja.
Ko li će biti novi trener?
Lično, ja bih volio da viole preuzme trener kojeg sam ja svojevremeno želio na klupi Juventusa, Pierluigi Casiraghi.
Mlad trener koji voli raditi sa mlađim igračima kojim se Fiorentina mora okrenuti, imao je odličnu igru i rezultate sa U-21 repkom, svaki sam njegov meč gledao, preferira ofanzivnu igru i 4-3-3 formaciju.
Čudi me da se niti jedan klub ne dovodi u kontekst sa njim, pa evo da ja naslutim.
Lično, ja bih volio da viole preuzme trener kojeg sam ja svojevremeno želio na klupi Juventusa, Pierluigi Casiraghi.
Mlad trener koji voli raditi sa mlađim igračima kojim se Fiorentina mora okrenuti, imao je odličnu igru i rezultate sa U-21 repkom, svaki sam njegov meč gledao, preferira ofanzivnu igru i 4-3-3 formaciju.
Čudi me da se niti jedan klub ne dovodi u kontekst sa njim, pa evo da ja naslutim.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ranieri se povezivao sa njima...taman ih može fino fokusirati... 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
UFFICIALE, DANIELE PRADE' E' IL NUOVO DS DELLA FIORENTINA
Novi sportski direktor koji ce zamjeniti Corvina je Prade, jel on prije u Romi bio DS, pojma nemam, slabija mi je to strana. Prvi zadatak je trener, a sto miliona imena se spominje. Kao sto sam govorio prije, najizgledniji kandidat je Ranieri i tu ce nas djavo odnijeti vrlo vjerovatno, mada necu nista prejudicirati, mrsko mi jesti sopstvena g***
Ale'.
Novi sportski direktor koji ce zamjeniti Corvina je Prade, jel on prije u Romi bio DS, pojma nemam, slabija mi je to strana. Prvi zadatak je trener, a sto miliona imena se spominje. Kao sto sam govorio prije, najizgledniji kandidat je Ranieri i tu ce nas djavo odnijeti vrlo vjerovatno, mada necu nista prejudicirati, mrsko mi jesti sopstvena g***

Ale'.
Support Velez, It's logical! ★
Daniele Prade je bivsi sportski direktor Rome, za vreme vladavine porodice Sensi. Poznat je po tome sto je u Romu doveo debelog Adriana, havarisanog Cicinha, Loriu, dozvolio da Mexes ode po Bosmanu, davao izdasne ugovore "zvezdama" kao sto su Doni, Simplicio, Perotta ili Borriello, produzavao ostanak "legendi" Cassettija, Tonetta...
No, ipak je potpisao Spallettija, Mancinija, Mexesa i uradio neke dobre poteze u tom periodu. Wiki kaze ovo:
Da quando Daniele Pradè è nell'organigramma della Roma, i risultati ottenuti sono stati: 1 Scudetto, 6 secondi posti, 2 Supercoppe Italiane, 2 Coppe Italia.
Cekaju vas zayebani dani sa ovim covekom. Corvino je makar dovodio klince, koji su se kasnije otplacivali. Sa Pradeom ocekuj jednu matoru Fiorentinu u 1oj low cost postavi.
No, ipak je potpisao Spallettija, Mancinija, Mexesa i uradio neke dobre poteze u tom periodu. Wiki kaze ovo:
Da quando Daniele Pradè è nell'organigramma della Roma, i risultati ottenuti sono stati: 1 Scudetto, 6 secondi posti, 2 Supercoppe Italiane, 2 Coppe Italia.
Cekaju vas zayebani dani sa ovim covekom. Corvino je makar dovodio klince, koji su se kasnije otplacivali. Sa Pradeom ocekuj jednu matoru Fiorentinu u 1oj low cost postavi.

Haha, zadnja vijest da bi mogao Pippo u Fiorentinu, Pradeu odmah otkaz dati
Trener Montella 90 posto, sutra konacno ako bude konacno
Raspascemo se kao u najboljim danima.
Magi hvala za post. (thumbup)

Trener Montella 90 posto, sutra konacno ako bude konacno

Raspascemo se kao u najboljim danima.
Magi hvala za post. (thumbup)
nece se "najbolji" italijanski klub raspasti mont0, nedaju simpatizeri poput tebe i mene
evo i dokaza

Marokanski fudbaler, Mounir El Hamdaoui, napustio je Ajax i karijeru će nastaviti u Fiorentini.
Početkom januara ove godine Fiorentina je željela angažovati Mounira El Hamdaouia, no nije se uspjela dogovoriti sa čelnicima Ajaxa. Međutim, sada je dogovor postignut i marokanski fudbaler će do ljeta 2015. godine nositi dres Fiorentine.
U dosadašnjoj karijeri Mounir El Hamdaoui je nastupao za Excelsior, Tottenham, Derby, Willem II i pomenuti Ajax.
sportsport.ba

evo i dokaza

Marokanski fudbaler, Mounir El Hamdaoui, napustio je Ajax i karijeru će nastaviti u Fiorentini.
Početkom januara ove godine Fiorentina je željela angažovati Mounira El Hamdaouia, no nije se uspjela dogovoriti sa čelnicima Ajaxa. Međutim, sada je dogovor postignut i marokanski fudbaler će do ljeta 2015. godine nositi dres Fiorentine.
U dosadašnjoj karijeri Mounir El Hamdaoui je nastupao za Excelsior, Tottenham, Derby, Willem II i pomenuti Ajax.
sportsport.ba
Došao je El Hamdaoui ali i štoper Boce Facundo Roncaglia. Na putu je i Viviano.
Maloprije su predstavljeni novi dresovi za narednu sezonu. Joma je naslijedila Lotto. Klasika, sem ovog trećeg dresa, kojeg su nosili kao domaći dres kada je klub osnovan.

Maloprije su predstavljeni novi dresovi za narednu sezonu. Joma je naslijedila Lotto. Klasika, sem ovog trećeg dresa, kojeg su nosili kao domaći dres kada je klub osnovan.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Eee da, da, Hamdoui i Roncaglia novi igraci, nije lose ako ostanu Jojo i Behrami. Ocekuje se Viviano koji bi izgleda odmah dobio kapitensku traku jer je poznato da je lik veliki navijac Fiorentine i Ralf iz Corinthiansa. Zapeo Prade da dovede Chamakha, to bi bio promasaj nesto ala Bonazzoli
Nadam se da on nece preci.
Opasan mercato pravo a jos se nije ni zakuhalo.
Treci dres nesto retro ovo ono, nije los, neka ga, ionako ce u njemu biti odigrano vrlo malo utakmica.

Opasan mercato pravo a jos se nije ni zakuhalo.
Treci dres nesto retro ovo ono, nije los, neka ga, ionako ce u njemu biti odigrano vrlo malo utakmica.
- IlPrincipino
- Kontakt:
za sada mi nije jasno šta pokušava Fiorentina...otići u Serie B?
pod hitno trebaju neka pojačanja...dosta igrača je napustilo Viole..a očekujem da će ih još i otići...
doveden Hamdoui i Roncaglia, Vivano jako blizu. Tako je to za sada. Spominje se par igrača iz Catanie...takodjer i Palombo, Poli, Pazienza,...sve zavisi i koliko će Prade imati para na raspolaganju...pročitao sam da im mercato zavisi od Jovetića...

pod hitno trebaju neka pojačanja...dosta igrača je napustilo Viole..a očekujem da će ih još i otići...

doveden Hamdoui i Roncaglia, Vivano jako blizu. Tako je to za sada. Spominje se par igrača iz Catanie...takodjer i Palombo, Poli, Pazienza,...sve zavisi i koliko će Prade imati para na raspolaganju...pročitao sam da im mercato zavisi od Jovetića...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Sta da ti kazem 
Po meni smo odradili solidan posao sa Roncagliom, bice odlicno pojacanje, armirani beton je lik. Danas je potpisao Cuadrado, jos jedan dobar igrac, tj. dosao je na posudbu. Ko izmisli ove posudbe na ovaj nacin sa pravom otkupa, umro dabogda.
Hamdoui ce takodjer biti veliko pojacanje, naravno ukoliko fizicka sprema ne izda. Ceka se Viviano. Svi se slazemo da ce ipak najvece pojacanje biti ostanak Jovetica u koji ja vjerujem. Ovo oko kapitenske trake je preseravanje novinara, Jojo je opet zamjenik kapitena, mada sam ja licno za opciju da on predvodi tim na svakoj utakmici kao kapiten.
Ne znam ko i koliko prati Fiorentinu jos, ali vjerujem da ce ove sa pdf "reprezentacija" zanimati da se Seferovic bukvalno poduplao sto se tice muskulature i zaista izrasta u odlicnog napadaca sto se toga tice. Ne vjerujem da ce mu Montela dati neku minutazu ali vjerujem da ce ako dobije ista Hare to znati iskoristiti.
Pozz talama sa foruma, doslo vrijeme da se opet "koljemo"

Po meni smo odradili solidan posao sa Roncagliom, bice odlicno pojacanje, armirani beton je lik. Danas je potpisao Cuadrado, jos jedan dobar igrac, tj. dosao je na posudbu. Ko izmisli ove posudbe na ovaj nacin sa pravom otkupa, umro dabogda.
Hamdoui ce takodjer biti veliko pojacanje, naravno ukoliko fizicka sprema ne izda. Ceka se Viviano. Svi se slazemo da ce ipak najvece pojacanje biti ostanak Jovetica u koji ja vjerujem. Ovo oko kapitenske trake je preseravanje novinara, Jojo je opet zamjenik kapitena, mada sam ja licno za opciju da on predvodi tim na svakoj utakmici kao kapiten.
Ne znam ko i koliko prati Fiorentinu jos, ali vjerujem da ce ove sa pdf "reprezentacija" zanimati da se Seferovic bukvalno poduplao sto se tice muskulature i zaista izrasta u odlicnog napadaca sto se toga tice. Ne vjerujem da ce mu Montela dati neku minutazu ali vjerujem da ce ako dobije ista Hare to znati iskoristiti.
Pozz talama sa foruma, doslo vrijeme da se opet "koljemo"

Još da nam Jovetića pustite, a mi vam damo Krasića, Padoina, Quagliarellu, Polia kupimo i vama damo + malo keša, je li dosta?

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Oksi bukvalno shvatio ovu zadnju recenicu iz prethodnog posta
Pa ako bude neki deal tako ce ti i biti. Iskreno, ako isao igdje volio bih da to ne bude Juventus, a opet je najblizi Juventusu. Crnjak samo taki
Ako vec mora u Juventus, ona opcija Giovinco + 15 miliona je po meni najprihvatljivija. 

Pa ako bude neki deal tako ce ti i biti. Iskreno, ako isao igdje volio bih da to ne bude Juventus, a opet je najblizi Juventusu. Crnjak samo taki

- IlPrincipino
- Kontakt:
ih...puno je to..
pa i Gio vrijedi preko 20 milliona...
znal se sa koliko para raspolaže Prade?

pa i Gio vrijedi preko 20 milliona...

znal se sa koliko para raspolaže Prade?
slozice Viola finu ekipicu, vec su se rjesili nebitnih igraca, da je jos nekome uvalit Vargasa..
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.