HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bekicamir
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bekicamir » 22 jul 2012, 21:45

" onclick="window.open(this.href);return false;

A evo i cuvene ruku!
Dani ponosa i slave,bez brukanja u europi! :lol:

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 jul 2012, 13:19

Evo čujem priču , doduše od neupućenih ljudi , da Markić nije ostao u Wolfsburgu.Imal tko kakav novi info?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 23 jul 2012, 14:41

Prisjetite se malo i Dudelangea. :lol: :lol: :lol:

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 23 jul 2012, 15:43

HzSM je napisao/la:Prisjetite se malo i Dudelangea. :lol: :lol: :lol:
1. Nisi smijesan.
2. Dudelange je ove godine prosao prvo pretkolo EL sa ukupnim rezultatom 11:0 i jos su pobijedili RB Salzburg 1:0 u prvoj utakmici. Kostaju 3.1mil € i skuplji su od vise od pola timova iz nase lige.
3. Sparta.

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 15:46

starmo94 je napisao/la:
1. Nisi smijesan.
2. Dudelange je ove godine prosao prvo pretkolo EL sa ukupnim rezultatom 11:0 i jos su pobijedili RB Salzburg 1:0 u prvoj utakmici. Kostaju 3.1mil € i skuplji su od vise od pola timova iz nase lige.
3. Sparta.
4. Moćni Dudelange - Luxemburg :oops: dakle, da ne bude zabune..u pitanju je Luxemburg.. :oops:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 23 jul 2012, 15:52

MukiSA je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:
1. Nisi smijesan.
3. Sparta.
4. Moćni Dudelange - Luxemburg :oops: dakle, da ne bude zabune..u pitanju je Luxemburg.. :oops:
Kakve veze ima sto su iz Luxemburga ?

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 15:57

Kakve veze ima sto su iz Luxemburga ?[/quote]

Mozda to sto nemaju pojma o fudbalu i jer su po profesiji bankari? Kad igraju utakmice, hvataju ljude po ulici da se sakupe za istu ;)
Forza Juve !!!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 23 jul 2012, 16:03

MukiSA je napisao/la:Kakve veze ima sto su iz Luxemburga ?
Mozda to sto nemaju pojma o fudbalu i jer su po profesiji bankari? Kad igraju utakmice, hvataju ljude po ulici da se sakupe za istu ;)[/quote]

Reprezentacija im je pri samom dnu i to stoji ,a sto se tice klubova to ne mora biti tako.
Ako ih kojim slucajem sad kupe neki seici , po tvojoj logici oni nece moci nista napraviti samo zato jer su iz Luxemburga ?
Ako hvataju ljude po ulici bas me zanima kako uspiju uhvatiti igrace koji kostaju oko 600k,500k,400k itd.. ?? :?

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 16:09

starmo94 je napisao/la:
Mozda to sto nemaju pojma o fudbalu i jer su po profesiji bankari? Kad igraju utakmice, hvataju ljude po ulici da se sakupe za istu ;)
Reprezentacija im je pri samom dnu i to stoji ,a sto se tice klubova to ne mora biti tako.
Ako ih kojim slucajem sad kupe neki seici , po tvojoj logici oni nece moci nista napraviti samo zato jer su iz Luxemburga ?
Ako hvataju ljude po ulici bas me zanima kako uspiju uhvatiti igrace koji kostaju oko 600k,500k,400k itd.. ?? :?[/quote]

Šansa da ih kupe kakvi šeici je ravna naučnoj fanstastici, pa prije će naš neki tim kupiti, a znamo da neće nikad. Pa ne kupuje se tako lahko tim, na stotine hiljada klubova na svijetu ima, sretnici su koji budu kupljeni.

A zašto ti igrači od 600k nisu dosad ništa uradili u Evropi? Više su naši klubovi uradili, daleko više, a po tim cijenama su dosta jeftiniji od njihovih. Oni su amateri, i fudbal im je amaterski nivo, nije im to glavni posao u životu, velika većina Luksemuržana se bavi bankarstvom. Na kraju krajeva, nemoj da te zavara rezultat protiv Salzburga, na revanšu će doći sve na svoje, nekim obimnijim rezultatom ;)
Forza Juve !!!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 23 jul 2012, 16:25

MukiSA je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:
Ako hvataju ljude po ulici bas me zanima kako uspiju uhvatiti igrace koji kostaju oko 600k,500k,400k itd.. ?? :?
Šansa da ih kupe kakvi šeici je ravna naučnoj fanstastici, pa prije će naš neki tim kupiti, a znamo da neće nikad. Pa ne kupuje se tako lahko tim, na stotine hiljada klubova na svijetu ima, sretnici su koji budu kupljeni.

A zašto ti igrači od 600k nisu dosad ništa uradili u Evropi? Više su naši klubovi uradili, daleko više, a po tim cijenama su dosta jeftiniji od njihovih. Oni su amateri, i fudbal im je amaterski nivo, nije im to glavni posao u životu, velika većina Luksemuržana se bavi bankarstvom. Na kraju krajeva, nemoj da te zavara rezultat protiv Salzburga, na revanšu će doći sve na svoje, nekim obimnijim rezultatom ;)[/quote]

Ma po cemu su nasi klubovi puno vise uradili od konkretno Dudelangea ? I oni znaju proci po jedno pretkolo ,eventualno 2 kao i mi, a oni ove iz San Marina,Malte itd. pojedu dok se mi mucimo sa njima. Protiv Maribora u gostima izgubili sa samo 2:0 dok se nas najbolji tim bruka i prima 4 gola za poluvrijeme, drugi nam tim ispada od crnogorskog drugoligasa koji su takodjer amateri,treci tim prima 6 golova od tzv. konobara..
Po tome su i nasi amateri i nas nogomet je amaterski

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 16:34

A zašto ti igrači od 600k nisu dosad ništa uradili u Evropi? Više su naši klubovi uradili, daleko više, a po tim cijenama su dosta jeftiniji od njihovih. Oni su amateri, i fudbal im je amaterski nivo, nije im to glavni posao u životu, velika većina Luksemuržana se bavi bankarstvom. Na kraju krajeva, nemoj da te zavara rezultat protiv Salzburga, na revanšu će doći sve na svoje, nekim obimnijim rezultatom ;)[/quote]

Ma po cemu su nasi klubovi puno vise uradili od konkretno Dudelangea ? I oni znaju proci po jedno pretkolo ,eventualno 2 kao i mi, a oni ove iz San Marina,Malte itd. pojedu dok se mi mucimo sa njima. Protiv Maribora u gostima izgubili sa samo 2:0 dok se nas najbolji tim bruka i prima 4 gola za poluvrijeme, drugi nam tim ispada od crnogorskog drugoligasa koji su takodjer amateri,treci tim prima 6 golova od tzv. konobara..
Po tome su i nasi amateri i nas nogomet je amaterski[/quote]

De bgt, ako nas neće zadnje 2-3 sezone, ne znači da nikad ništa uradili nismo, nije bilo lahko doći do Njukastla i časno izgubiti od njega, doći do Genta i izbaciti ga, Sparta, Cluj, Malaga, Dinamo Kijev i sl. O svemu ovome oni mogu sanjati dok praše San Marino, koji jeste realno ispod njih. San Marino, Andora, Luksić, Lihtenštajn je sinonim za slab fudbal. Ne dižem naš fudbal, al u okolnostima u kojim živimo i igramo fudbal, ovo je i super.
Forza Juve !!!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 23 jul 2012, 17:12

Ajde sta se svadjate sa ovim koji titulu nisu osvojili ko zna od kad..vi dusmani brisite sa nase teme.Kakvi su to upadi sjetite se dudelanga..sjetite se vi zadnjih 15 godina.pozz

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 jul 2012, 19:57

Ovdje smo da se prisjetimo lijepih trenutaka,sreca nasa pa u ovome sivilu cak i toga ima!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2012, 20:08

MukiSA je napisao/la:Šansa da ih kupe kakvi šeici je ravna naučnoj fanstastici, pa prije će naš neki tim kupiti, a znamo da neće nikad. Pa ne kupuje se tako lahko tim, na stotine hiljada klubova na svijetu ima, sretnici su koji budu kupljeni.

A zašto ti igrači od 600k nisu dosad ništa uradili u Evropi? Više su naši klubovi uradili, daleko više, a po tim cijenama su dosta jeftiniji od njihovih. Oni su amateri, i fudbal im je amaterski nivo, nije im to glavni posao u životu, velika većina Luksemuržana se bavi bankarstvom. Na kraju krajeva, nemoj da te zavara rezultat protiv Salzburga, na revanšu će doći sve na svoje, nekim obimnijim rezultatom ;)
Po tome su i nasi amateri i nas nogomet je amaterski[/quote]

De bgt, ako nas neće zadnje 2-3 sezone, ne znači da nikad ništa uradili nismo, nije bilo lahko doći do Njukastla i časno izgubiti od njega, doći do Genta i izbaciti ga, Sparta, Cluj, Malaga, Dinamo Kijev i sl. O svemu ovome oni mogu sanjati dok praše San Marino, koji jeste realno ispod njih. San Marino, Andora, Luksić, Lihtenštajn je sinonim za slab fudbal. Ne dižem naš fudbal, al u okolnostima u kojim živimo i igramo fudbal, ovo je i super.[/quote]
Genka,velika razlika.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 23 jul 2012, 20:15

Mile Pehar: Zrinjski ima momčad za vrh

Mile Pehar mladi je nogometaš Zrinjskog koji je svojim nastupima osvojio srca najvatrenijih navijača Plemića.
Na pripremama za predstojeću sezonu ozbiljno se svojim igrama i pogodcima nameće kao jedan od glavnih kandidata za igru u prvoj postavi Plemića.
Kao prvo kako si zadovoljan svojom trenutnom formom?

Pa nisam pretjerano zadovoljan svojom igrom jer su nam noge još teške po povratku s Kupresa, ali mislim da ću svoju pravu formu pokazati u sezoni koja je pred nama.

Postigao si pogotke premijerligašima na pripremama, mogu li navijači očekivati nastavak niza i u službenim utakmicama?

Nadam da ću nastaviti s dobrim igrama golovima. Na pripremama smo jako dobro radili, i sve to nam će vratiti u sezoni koja je jako duga.

Možeš li usporediti Zrinjski danas i onaj na kraju prošle sezone?

Mislim da smo mnogo bolji jer nismo napravili drastične promjene, a ovi nogometaši što su nam se priključili jako su kvalitetni.

Koliko realno može Zrinjski u novoj sezoni? Da li je to izlazak u Europu ili se može očekivati napad na titulu?

Na prvom mjestu nam je izboriti izlazak u Europu, ali ćemo ići utakmicu po utakmicu pa je onda sve moguće.

Tko će po tebi biti najveći favoriti za osvajanje titule, a tko bi se mogao boriti za opstanak?

Pa po meni najveći favorit su Željo i Široki, iako su kod nas razlike male i uvijek se tu radi radi o malim nijansama, te mislim da će se još neko umješati u tu borbu, uključujući naravno i Zrinjski. Za priču o opstanku još je rano.

Jedan si od nogometaša koga Ultrasi najviše vole, pa čime si stekao tu reputaciju?

Pa ne znam čime sam to zaslužio, iskreno ne znam ni da je tako. Rođeni sam mostarac i dijete Zrinjskog, pa je to možda zbog toga.

Imaš li nogometni uzor, i planira li jedan mladi nogometaš kao ti jedan dan otići u neki veliki klub?

Pa danas ima dosta jako dobrih igrača, ali za mene je uzor Toni Šunjic koji je svoju karijeru izgradio upravo u svom Zrinjskom, a zatim ostvario inozemni angažman i dokazao da ne treba podcijenjavati igrače iz BiH lige. Naravno da se i ja nadam da ću jednog dana ostvariti transfer u neki inozemni klub.

Mile kralj !

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 jul 2012, 23:26

slika

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 24 jul 2012, 07:56

bekicamir je napisao/la:slika
Tako lijep, tako nas ! :D

jure9
Kontakt:

Post Postao/la jure9 » 24 jul 2012, 09:54

starmo94 je napisao/la:
što je drug TITO napravio

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 jul 2012, 11:36

jure9 je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:
što je drug TITO napravio
nije ,napravili su ga gradjani ovoga grada
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 24 jul 2012, 11:36

Ma pusti malog juru devetogodisnjaka ne zna sta pise..

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.