NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Momci, da vas pitam, hoce te li se okupit ove sezone kao nekada? Koje mjesto ciljate, imate li kakvih pojacanja, ambicija?? Pozdrav iz Lukavca!
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9
Siouux je napisao/la:Momci, da vas pitam, hoce te li se okupit ove sezone kao nekada? Koje mjesto ciljate, imate li kakvih pojacanja, ambicija?? Pozdrav iz Lukavca!
kolega evo da ti kazem i da pomognem jedinstvu...da ne idu svi na njega na noz...
realno ti govorim
ekipa je slaba malo jaca od proslogodisnje ali daleko je to od ambicija za pl ...mislim da ce biti izmedju 6-10mjesta..volio bi da budu pri vrhu ali blizi su za opstanak nego gore...
eto drug iskreno ti pise gledao sam prijateljske tekme...nista ...uzas....
-
- Kontakt:
Evo decki ja cu se ostaviti ovog' foruma , ja nerealno govorim . Pozdrav
Ko vam je ovaj golman Drljača ako se ne varam? Da li je domaci vas ili je sa strane? pozz
Vladimir Drljaca je iz Bosanskog Novog, momak je 1989. godiste.Makavelii je napisao/la:Ko vam je ovaj golman Drljača ako se ne varam? Da li je domaci vas ili je sa strane? pozz
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ugasite prvo Caps Lock i onda pišite nešto protiv Jedinstva. Našli se balavci pisati koji pojma nemaju od fudbala kakvo je Jedinstvo i kakve igrače ima. Kad prođe 4-5 kola onda možete pisati kakvo je Jedinstvo i kakve igrače ima, ali i to pod uvjetom da se razumijete u fudbal. Ovo su pripremne utakmice u kojima je uigravanje najbitnije i da se provjere svi igrači koji su prosli bazične pripreme sa klubom, a rezultat je najmanje bitan. A vi pisete o nekom trpanju 5-6 komada, pojma vi nemate o fudbalu. A ti iz Cazina pametnije bi ti bilo da brineš hoće li Krajina imati 18 igrača na raspolaganju da može normalno da se takmiči, a ne da bude kao Omladinac za popravljanje gol razlike.
Upravo tako ! Trenira 40 igrača, a u 2-3 utakmice to moras prepoloviti, a da svi dobiju šansu, i tu je teško stvoriti neku igru... Nije loša ova ekipa (a i nije sad nešto prejaka), ali je definitivno jača od one prošlogodišnje. Treba se što prije riješiti prekobrojnih igrača, dovesti kakvog boljeg napadača i onda stvarati neku igru ... Treba sačekati prvih par kola da vidimo na čemu smo.brochi28 je napisao/la:Ugasite prvo Caps Lock i onda pišite nešto protiv Jedinstva. Našli se balavci pisati koji pojma nemaju od fudbala kakvo je Jedinstvo i kakve igrače ima. Kad prođe 4-5 kola onda možete pisati kakvo je Jedinstvo i kakve igrače ima, ali i to pod uvjetom da se razumijete u fudbal. Ovo su pripremne utakmice u kojima je uigravanje najbitnije i da se provjere svi igrači koji su prosli bazične pripreme sa klubom, a rezultat je najmanje bitan. A vi pisete o nekom trpanju 5-6 komada, pojma vi nemate o fudbalu. A ti iz Cazina pametnije bi ti bilo da brineš hoće li Krajina imati 18 igrača na raspolaganju da može normalno da se takmiči, a ne da bude kao Omladinac za popravljanje gol razlike.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nemoj. Ignoriraj trolove i boli te kuratz.kenanSN1996 je napisao/la:Evo decki ja cu se ostaviti ovog' foruma , ja nerealno govorim . Pozdrav
Hayley <3
-
- Kontakt:
Ado1919 gledaj stari ovo . Ne znam ja sto ti ovoliko ruzno govoris ( ovo je meni ruzno i uvreda svakom istinskom navijacu Jedinstva ) . Ova ekipa je najbolja koju smo imali u zadnjih 4-5 godina . Svi smo trazili domace igrace , evo 30 ih trenira . Sta bi ti ? Imamo novu upravu i vjeruj mi , svaki dan sam na treningu , svaki dan sam sa Jedinstvom , svaki dan sam sa ljudima koji su u Jedinstvu i OVO NIJE NIKAKO ZAMAZIVANJE OCUJU ! Pocelo se je raditi kako treba , imamo sve uslove , domaca djeca su ti i imamo ekipu za vrh . Ti i ovaj tvoj drug i Cazina bi se trebali ostaviti Jedinstva , samo zbog ovakvih izjava . I juce su igrali igru na 3 dodira , znaci trazilo se uigravanje a ne golovi ! Zato molim Vas 2 da ne komentarisete na ovoj temi . A ti Ado da si neki navijac Jedinstva i da si pravi Biscanin nikad ne bi rekao ovako nesto .
-
- Kontakt:
Poslije utakmice sa Rudarom iz Prijedora koja se igra u srijedu Pod Boricima , sef strucnog staba Nermin Karac ce odrediti 22 igraca s kojima ce zavrsiti ciklus priprema i sa kojima ce uci u novu sezonu . Na probu je dosao Mirvic i Famos-a i Perisic iz Zadra . Koliko sam procitao danas je trenirao i Galin koji je blizu povratka u Jedinstvo
kenanSN1996 je napisao/la:Ado1919 gledaj stari ovo . Ne znam ja sto ti ovoliko ruzno govoris ( ovo je meni ruzno i uvreda svakom istinskom navijacu Jedinstva ) . Ova ekipa je najbolja koju smo imali u zadnjih 4-5 godina . Svi smo trazili domace igrace , evo 30 ih trenira . Sta bi ti ? Imamo novu upravu i vjeruj mi , svaki dan sam na treningu , svaki dan sam sa Jedinstvom , svaki dan sam sa ljudima koji su u Jedinstvu i OVO NIJE NIKAKO ZAMAZIVANJE OCUJU ! Pocelo se je raditi kako treba , imamo sve uslove , domaca djeca su ti i imamo ekipu za vrh . Ti i ovaj tvoj drug i Cazina bi se trebali ostaviti Jedinstva , samo zbog ovakvih izjava . I juce su igrali igru na 3 dodira , znaci trazilo se uigravanje a ne golovi ! Zato molim Vas 2 da ne komentarisete na ovoj temi . A ti Ado da si neki navijac Jedinstva i da si pravi Biscanin nikad ne bi rekao ovako nesto .
KENANE JA BI TE MOLIO DA SE OSTAVIS MENE I MOJI KOMENTARA JE LI NECE VALJATI TI GLEDAJ SVOJE MISLJENJE O JEDINSTVU A JA CU SVOJE SAD TE LIJEPO MOLIM...
-
- Kontakt:
Pisi ti slobodno sta hoces . Budi malo "njeznjiji" prema Jedinstvu , ima nas kojima je krivo to citatiado1919 je napisao/la:kenanSN1996 je napisao/la:Ado1919 gledaj stari ovo . Ne znam ja sto ti ovoliko ruzno govoris ( ovo je meni ruzno i uvreda svakom istinskom navijacu Jedinstva ) . Ova ekipa je najbolja koju smo imali u zadnjih 4-5 godina . Svi smo trazili domace igrace , evo 30 ih trenira . Sta bi ti ? Imamo novu upravu i vjeruj mi , svaki dan sam na treningu , svaki dan sam sa Jedinstvom , svaki dan sam sa ljudima koji su u Jedinstvu i OVO NIJE NIKAKO ZAMAZIVANJE OCUJU ! Pocelo se je raditi kako treba , imamo sve uslove , domaca djeca su ti i imamo ekipu za vrh . Ti i ovaj tvoj drug i Cazina bi se trebali ostaviti Jedinstva , samo zbog ovakvih izjava . I juce su igrali igru na 3 dodira , znaci trazilo se uigravanje a ne golovi ! Zato molim Vas 2 da ne komentarisete na ovoj temi . A ti Ado da si neki navijac Jedinstva i da si pravi Biscanin nikad ne bi rekao ovako nesto .
KENANE JA BI TE MOLIO DA SE OSTAVIS MENE I MOJI KOMENTARA JE LI NECE VALJATI TI GLEDAJ SVOJE MISLJENJE O JEDINSTVU A JA CU SVOJE SAD TE LIJEPO MOLIM...
Koja ste vi sramota za Jedinstvo 

-
- Kontakt:
Sto smo mi sramota ? Ja sam tu da prenosim novosti za Jedinstvo i da komentarisem sa vama o njemu .BihacSN je napisao/la:Koja ste vi sramota za Jedinstvo
Pa svađate se tu ko djeca kakva... On ima svoje mišljenje , ti svoje,...On misli da Jedinstvo ne može u PL , ti misliš da može.Svako ima svoje mišljenje
-
- Kontakt:
Naravno svako svoje misljenje nek ima . Vidimo se na tribinama . Tu moramo biti JEDNO 

Nema nista od ovog Jedinstva kasno su se sijetili da pocnu vjerovati omladinskom pogonu i svojoj djeci davno sam pisao o Jedinstvu treba napraviti totalni rez i poceti sve ispocetka jer ovako iz godine u godinu se blamiramo i mazemo ljudima oci a rezultata ni na mapi a tolike pare su skrsene u Jedinstvo od Grada i nista

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Treninzima sa ekipom se vratio i Adis Dzaferovic Krci .
Miloš Galin ponovno u redovima Jedinstva 100%
sad imamo i pravog napadača

-
- Kontakt:
Nermin Karač, šef stručnog štaba ističe kako je sad red na Galinu da izbori mjesto u timu, naglašavajući da će u prvoj postavi igrati samo najbolji . Nero nije ti to istina
Milose dobrodosao nazad !
Zna li ko status Handzica , Mujezinovica i Iftica ? Sa Skibom imamo 3 lijeva beka a sa Benjom i Krcijem hrpu veznjaka . Ja bi' se zahvalio Handzicu , iz Sarajeva je i ne isplati se drzati ga a imamo domace .

Zna li ko status Handzica , Mujezinovica i Iftica ? Sa Skibom imamo 3 lijeva beka a sa Benjom i Krcijem hrpu veznjaka . Ja bi' se zahvalio Handzicu , iz Sarajeva je i ne isplati se drzati ga a imamo domace .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.