Do koliko sati su oni u klubu? Prošle godine sam tek iz trećeg puta kupio godišnju.
Može li se kupiti karta za sutrašnju utakmicu ispred stadiona Grbavica?
Hvala.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ripper je napisao/la:Daj Bože da išta uradimo sutra, igraci su nam psihicki uništeni nakon 4-1. Eno Kvesiću ni sad ništa nije jasno, tako je izjavio. Nije u stanju da to izbaci iz glave i nama treba ozbiljan psiholog.
Što se tice janeza, pa ako vidite kakvog sutra na ulici onda je logicno da se prisjetite se da su te hinje ne tako davno skandirale Nož, žica, Srebrenica u maniru najvecih četnika. Qrcili se tako rukometašima Gračanice, da vidimo hoce li to isto smjeti pred manijacima ili ce se uhinjiti. Pametnom dosta, toliko o tome.
Onda ti ne shvatas navijačku strast i navijački život nikako, niti imas bilo kakvu predstavu o tome, jedno je biti simaptizer kluba a drugo navijač koji za klub živi 24h na dan i prati klub kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama i jos mnogo stvari koje sve to prate, neki to jednostavno nikada nece shvatiti, oko za oko zub za zub nema popuštanjainsider je napisao/la:ripper je napisao/la:Daj Bože da išta uradimo sutra, igraci su nam psihicki uništeni nakon 4-1. Eno Kvesiću ni sad ništa nije jasno, tako je izjavio. Nije u stanju da to izbaci iz glave i nama treba ozbiljan psiholog.
Što se tice janeza, pa ako vidite kakvog sutra na ulici onda je logicno da se prisjetite se da su te hinje ne tako davno skandirale Nož, žica, Srebrenica u maniru najvecih četnika. Qrcili se tako rukometašima Gračanice, da vidimo hoce li to isto smjeti pred manijacima ili ce se uhinjiti. Pametnom dosta, toliko o tome.
Gradačca, ali hajde nema veze. Ne kontam takve tipove, šta ćeš sad razbijat sve Slovence koji su u Sarajevu sutra? Svi su skandirali nož, žica...? Što se tako nisko spuštati?
Pustite se tih negavititeta, bitno je da Željo ne zakaže. Prednost Maribora je, najiskrenije, prevelika, ali dok postoji nada...
Danas kad sam kupio dosta je karti ostalobeki je napisao/la:Hajd sta me trehas bezzeMukiSA je napisao/la:Hahahahahah e ti si mi najjačibeki je napisao/la:Kako ide prodaja karata zna li iko?
Hoce li biti karte ispred stadiona sutra navecer?![]()
Jel ono ako bude 5000, da ne dolaziš bezze..
Prejak si BekićuFino vas pitam, doci cu 100 %, volio bih kada bi bilo raje
E sada i mi radi par kretena koji su to skandirali trebamo dizati tenzije.. Bolje gostovanje nikada nismo imali od onog u Mariboru bar sto se ti ce odnosa domacina prema navijacima.. Radili smo sta smo htjeli i niko nam probleme nije pravio.. Slovenci su bili vise nego korektni.. Mislim da i mi trebamo pokazati da smo dobri domacini..ripper je napisao/la:Daj Bože da išta uradimo sutra, igraci su nam psihicki uništeni nakon 4-1. Eno Kvesiću ni sad ništa nije jasno, tako je izjavio. Nije u stanju da to izbaci iz glave i nama treba ozbiljan psiholog.
Kakve to veze ima sa onim napisanim ?? ako nemas odg. na ono napisano bolje i ne piše nista, zato ne s... bezvezeinsider je napisao/la:ZlatnaDolina,
lijepo si to napisao, a u potpisu tjeraš Bogija, koji je za klub puno dao do utakmice u Mariboru. Baš si pravi navijač. Blago Želji s takvim navijačima...
tada kako je bila priča čini mi se da tih 4-5 momaka što su to pjevali nisu nikako iz navijačke skupine i da su bili neki maloljetnici koji sigurno neće doći u Sa , pa ako ko i dobije za to kakav degenek bit će normalni momci , uostalom tako to i biva ... u svakom slučaju gledajući njihovo navijanje u MB oni su cvjećke u odnosu na ove cigane iz Bugarske ...ripper je napisao/la:Nisu svi slovenci, vec konkretno navijaci Maribora te Viole ili kako vec. Sutra oni dolaze u Sa, ti isti koji su su se popišali po žrtvama Srebrenice iz cista mira, i to na rukometnoj tekmi. Proklet bio ko zaboravio.insider je napisao/la:ripper je napisao/la:Daj Bože da išta uradimo sutra, igraci su nam psihicki uništeni nakon 4-1. Eno Kvesiću ni sad ništa nije jasno, tako je izjavio. Nije u stanju da to izbaci iz glave i nama treba ozbiljan psiholog.
Gradačca, ali hajde nema veze. Ne kontam takve tipove, šta ćeš sad razbijat sve Slovence koji su u Sarajevu sutra? Svi su skandirali nož, žica...? Što se tako nisko spuštati?
Pustite se tih negavititeta, bitno je da Željo ne zakaže. Prednost Maribora je, najiskrenije, prevelika, ali dok postoji nada...
Ni meni ne ide u glavu sto bi Viole takvo nesto skandirale a u prvoj tekmi su bili super domacini..jjokocha je napisao/la:Ne laži. Nikakve Viole, nego grupa mariborskih srba.ripper je napisao/la:Nisu svi slovenci, vec konkretno navijaci Maribora te Viole ili kako vec. Sutra oni dolaze u Sa, ti isti koji su su se popišali po žrtvama Srebrenice iz cista mira, i to na rukometnoj tekmi.
ma tako je i prošle godine stajalo legea umjesto macron tek su se kasnije sjetili to promijeniti, ipak je to naša upravaistina1981 je napisao/la: I sto je macron na poledjini karte upisan kao sponzor? Da nije bilo opet kakvih izmjena sto se opreme tice? Oni dresovi sto smo gore igrali su u najmanju ruku odron teski...
koeficijent je fiksan u zavisnoti u kojem pretkolu ispadnes, nema veze sa pobjedama i remijima. Za novac, i on je fiksan tokom pretkola, za pobjede i remije se ne dobija dodatni novac. Svaka ekipa koja igra u pretkolima LP dobija od UEFA po 200000€ (ukoliko ekipa dodje do play-off lige prvaka, brisu se ovih 200 hiljada) + igranje jednog pretkola daje 330000 € (također se brisu sve zarade od igranja u pretkolima ukoliko ekipa dodje do play-off LP, sve ekipe koje igraju tamo dobijaju fiskno 2,1 milion €). Znaci Željo je do sada zaradio oko 530000€.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne nadajte se nicemu, pobjeda bi bila odlicna, sto zbog koeficijenta (nisam bas siguran da li se on podize ako pobjedimo), sto zbog para (za ovo sam siguran da dobijamo neke pare od UEFE ako pobjedimo). Samo da se opet ne izofiramo, i ne popusimo...
Ja sam maloprije uzeo kartu, broj 2640.
sve hoću da pitam kakve su nam to lopte pa ih i amar i bogičević spominju kao neku našu prednost u revanšuZlatnaDolina je napisao/la:![]()
ps. ima Janezima nokti da pucaju od ovih nasih lopti
vjerovatno ove Selectovearbitar je napisao/la: sve hoću da pitam kakve su nam to lopte pa ih i amar i bogičević spominju kao neku našu prednost u revanšu
Onda smo bas neozbiljni i nije ni cudo sto ne mozemo s nekim jacim dobavljacem napraviti dogovor.. Ovako dzaba reklamiramo proslog dobavljaca a novi ga sipu..arbitar je napisao/la:ma tako je i prošle godine stajalo legea umjesto macron tek su se kasnije sjetili to promijeniti, ipak je to naša upravaistina1981 je napisao/la: I sto je macron na poledjini karte upisan kao sponzor? Da nije bilo opet kakvih izmjena sto se opreme tice? Oni dresovi sto smo gore igrali su u najmanju ruku odron teski...
Ma lopta ko lopta, okrugla njihova okrugla nasa. Nikakvu ti prednost ne daje.arbitar je napisao/la:sve hoću da pitam kakve su nam to lopte pa ih i amar i bogičević spominju kao neku našu prednost u revanšuZlatnaDolina je napisao/la:![]()
ps. ima Janezima nokti da pucaju od ovih nasih lopti
Ma u pravu si, bezveze se palim na one njihove šuplje price i "amneziju".GaziHusrevbeg je napisao/la:Joj smoriste više, iz dana u dan ista priča. Sve se vrti iz kruga u krug. @Aco reguliši ovo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.