Ibrahim Afellay.zizu1991 je napisao/la:Ma u kakve lale, dajte mi podatak kada je neki strani igrač odigrao u lalama značajniju rolu, u A reprezentaciji ?
Oni su nogometna nacija, uređena država, sigurno je da pored njega imaju mnogo mladića koje bi ubacili da igraju prije njega.
Insinuacija sama od sebe je po meni apsurd. Nema šanse, baš nikakve da završi u prvom timu Holandije, jedino ako ne ode u Srbiju da igra za njih
A ne vjerujem, nekako se povodim primjerom Đurića, koji je rastao u stranoj zemlji, zna gdje su mu preci, i odlučio se da ne mješa sport i politiku, te izabrao korijen države odakle i jeste, i nije tražio sebi imaginarnu
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Marko Maletić
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ibrahim Affellay odigrao značajniju rolu u A reprezentaciji ?
Ajd dobro, recimo
Ajd dobro, recimo

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
upravo sam htio napisatio afelay
pa ako ode u srbiju isti djavo
kazem nadam se da nece
pa ako ode u srbiju isti djavo
kazem nadam se da nece
Semper Fidelis
Momak igra u prvoj postavi vec duze vrijeme (samo ta cinjenica govori da igra neku znacajnu ulogu), bio kapiten PSV:a i jedan od najvecih talenata holandskog fudbala al eto nek bude kako ti kazes druze.zizu1991 je napisao/la:Ibrahim Affellay odigrao značajniju rolu u A reprezentaciji ?
Ajd dobro, recimo

nebitna je rola bitno je da je njihov sto znaci gubitak njegove prave drzave...al bezveze naglabamo rano je...zizu1991 je napisao/la:Ibrahim Affellay odigrao značajniju rolu u A reprezentaciji ?
Ajd dobro, recimo
Semper Fidelis
Momak nije odigrao nijednu jedinu utakmicu na seniorskom nivou a oni pricaju o Holandiji.
Znate kakav igracina mora bit da bi oni nekog kontaktirali da promjeni drzavljanstvo? Sta ste vise toliko paranoidni.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Istina! Neznam otkud od jednom ta rasprava. Bila je ista prica o Stevanovicu pa..Cartman je napisao/la:Momak nije odigrao nijednu jedinu utakmicu na seniorskom nivou a oni pricaju o Holandiji.Znate kakav igracina mora bit da bi oni nekog kontaktirali da promjeni drzavljanstvo? Sta ste vise toliko paranoidni.
Idemo OT ovdje, ali ti govoriš o PSV -u, a ja o A reprezentaciji, jedan je od mnogih u lalama koji su se proslavili na tek završenom prvenstvu, no nebitno
Da ja Marku poželim sreću, pa taman u Tanzaniji igr'o
Da ja Marku poželim sreću, pa taman u Tanzaniji igr'o
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zna li se gdje je rođen Maletić?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ima desetak igraca sirom Evrope koji su zasluzili nastup u reprezentaciji (makar jednu tekmu da se isprobaju) al dok je Pape selektor mi cemo lgedati penzionere poput Rahimica i levate poput Maletica u nasem timu.
St. Gallen - Borussia Dortmund 1:2
18' 0:1 Robert Lewandowski
54' 1:1 Džengis Čavušević
82' 1:2 Kevin Grosskreutz
54' 1:1 Džengis Čavušević

Jel Ezel asistent?0123456 je napisao/la:St. Gallen - Borussia Dortmund 1:2
54' 1:1 Džengis Čavušević![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kolasinac opet igrao za Salke citavo 2 poluvrijeme protiv Barselone
Clarence Seedorf,Patrick Kluivert i ima onaj jos jedan ne mogu se trenutno sjetiti imena.igrao je u Realu,Interu.uvijek je nosio cvike na tekmama.Nije bitno.Nijedan od njih nije rodjen u Holandiji.zizu1991 je napisao/la:Ma u kakve lale, dajte mi podatak kada je neki strani igrač odigrao u lalama značajniju rolu, u A reprezentaciji ?
Oni su nogometna nacija, uređena država, sigurno je da pored njega imaju mnogo mladića koje bi ubacili da igraju prije njega.
Insinuacija sama od sebe je po meni apsurd. Nema šanse, baš nikakve da završi u prvom timu Holandije, jedino ako ne ode u Srbiju da igra za njih
A ne vjerujem, nekako se povodim primjerom Đurića, koji je rastao u stranoj zemlji, zna gdje su mu preci, i odlučio se da ne mješa sport i politiku, te izabrao korijen države odakle i jeste, i nije tražio sebi imaginarnu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
U Banja Luci 20.10.1980.limenka je napisao/la:Zna li se gdje je rođen Maletić?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zizu1991 je napisao/la:Ma u kakve lale, dajte mi podatak kada je neki strani igrač odigrao u lalama značajniju rolu, u A reprezentaciji ?
vrijeme je da ti naučiš malo historiju i geografiju

Filip Cocu je Francuz ako nisi znao ... pa onda iz kolonija naročito Surinama, et samo mala lista a sve vodeći igrači u repki bili ...
Edgar Davids (SUR)
Ruud Gullit (SUR)
Jimmy Hasselbaink (SUR)
Patrick Kluivert (SUR)
Michael Reiziger (SUR)
Frank Rijkaard (SUR)
Clarence Seedorf (SUR)
Pierre van Hooijdonk (SUR)
Danas imas isto mnogo "ne pravi" Holanđana od Boulahrouz, Afelaja, Boume ... Mada danas se toliko i ne gleda jer ako je neko čitav život proveo u Holandiji onda je i Holanđanin...
Marko majstore, ne DarkoElegant je napisao/la:U Banja Luci 20.10.1980.limenka je napisao/la:Zna li se gdje je rođen Maletić?

- legenda reala
- Kontakt:
Ovi Surinamci se ne mogu porediti sa ostalima nikako, oni faktički da i nisu stranci u Holandiji.
Nemaju ni svoje reprezentacije tako da je sasvim logično da igraju za Holandiju,vjerovatno pričaju Holandski jezik, ista kultura itd.Znači Marko Maletić i Surinamci nemaju nikakve veze niti se mogu porediti.
Surinamac kad se rodi zna da će igrati za Holandiju jer mu je to i jedini izbor i oni nisu stranci
zizu je upravu , i vjerovatno je mislio na ostale strance kojih skoro da nije bilo
Nemaju ni svoje reprezentacije tako da je sasvim logično da igraju za Holandiju,vjerovatno pričaju Holandski jezik, ista kultura itd.Znači Marko Maletić i Surinamci nemaju nikakve veze niti se mogu porediti.
Surinamac kad se rodi zna da će igrati za Holandiju jer mu je to i jedini izbor i oni nisu stranci

zizu je upravu , i vjerovatno je mislio na ostale strance kojih skoro da nije bilo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Suriname je nezavisna država od 1975 ... to sto oni nemaju repku je druga stvar ali očigledno kad se rodi ne piše mu na rodnom listu Holanđanin nego Surinamac ... nezz šta nije jasno ...legenda reala je napisao/la:Ovi Surinamci se ne mogu porediti sa ostalima nikako, oni faktički da i nisu stranci u Holandiji.
Surinamac kad se rodi zna da će igrati za Holandiju jer mu je to i jedini izbor i oni nisu stranci![]()
druze upravu si 100%... affelay je rodjeni holandjanin i nije stranac u holandiji... navedeni surinamci nisu rodjeni u holandiji i prije ce bit' da su oni stranci nego affelay i svi ostali potomci useljenika... (naravno potomci koji su rodjeni u holandiji)thulkazal je napisao/la:Suriname je nezavisna država od 1975 ... to sto oni nemaju repku je druga stvar ali očigledno kad se rodi ne piše mu na rodnom listu Holanđanin nego Surinamac ... nezz šta nije jasno ...legenda reala je napisao/la:Ovi Surinamci se ne mogu porediti sa ostalima nikako, oni faktički da i nisu stranci u Holandiji.
Surinamac kad se rodi zna da će igrati za Holandiju jer mu je to i jedini izbor i oni nisu stranci![]()
po logici pojedinaca americke repke su pune stranaca, jer su im roditelji, djedovi, pradjedovi rodjeni u drugim zemljama za razliku od njih... ispadne da u tim zemljama samo domoroci nisu stranci...

ovaj maletic ako je rodjen u holandiji nije stranac, za razliku od recimo medunjanina kojeg su holandjani naturalizovali...