GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

retro
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la retro » 22 jul 2012, 00:51

Peko, Puljic, Cop, Ibanez, kakvi su ono diletanti. :roll:

Sa ovakvim trenerom nece se ni Sheriff proci.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 jul 2012, 00:54

Sheriff????
Pa sa ovakvom igrom nece proci ni Ludogorets
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2012, 01:39

Medunjanin i Dinamo.Cisto sumnjam da ce ispasti budala i po drugi u qarine lige zaglaviti.
Jos je c.ifutska liga mila majka,naspram HNL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2012, 02:21

braco je napisao/la:Što je najžalosnije opet ćete osvojit HNL,Mamić zadovoljan,trener isplaćen,navijači nezadovoljni ostankom Mamića u klubu,Mamić će otjerati trenera kako bi "zadovoljio" navijače i opet će neku budalu naći.A što je najžalosnije Dinamo ima para,ima neki ugled u okviru evropskih natjecanja i proizvodnji igrača i samim tim mogu privući odlične trenere,ali Maminjo je Maminjo.Jedino mu skidam kapu za prodaju igrača.Zna fakat da posluje,pa on bi Jamaka za milion eura prodao.
Ne zadovoljavaju te kozmetičke promjene skoro više nikoga, samo par budala.

Ispada se od Ludogoreca. :geek:
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 jul 2012, 03:20

1:1 grande Cacic. Mago di Croatia! ebem li mu sve nesposobno nemoze Inter pobjedi, koji majmun.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jul 2012, 09:17

Od kad znam za sebe Dinamo je smijesan klub bio i ostao, samo da jos ovo nisi bauk napravili sa prodajom Modrica, Eduarda i Corluke, bili nesto ala Cibalia :D

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 22 jul 2012, 11:00

aS_Roma je napisao/la:Od kad znam za sebe Dinamo je smijesan klub bio i ostao, samo da jos ovo nisi bauk napravili sa prodajom Modrica, Eduarda i Corluke, bili nesto ala Cibalia :D
smiješan je...ali ovisi s kojim klubovima ga uspoređuješ....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 jul 2012, 11:13

aS_Roma je napisao/la:Od kad znam za sebe Dinamo je smijesan klub bio i ostao, samo da jos ovo nisi bauk napravili sa prodajom Modrica, Eduarda i Corluke, bili nesto ala Cibalia :D
jest smjesan za euro velikane,ali za balkan je real,to je cinjenica
a sramote protiv intera :lol: ,ovog cacica bi najbolje bilo da mamic odmah nogom nabije
pa lik nema pojma
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 22 jul 2012, 11:24

Koliko god to nekima čudno zvučalo, Dinamov najveći problem je Mamić i Mamićevci. Ako i ode Čačić (ako prođe ove Bugare onda sigurno ostaje još neko vrijeme, ako ispadne onda ga Mamić mora maknuti) dolazi neki sličan njemu. Mamiću nije u interesu dobar trener (Vaha, Kuže, Cico), već potrčkala (Kruno, Čačić) sa kojima može manipulirati i koji će doslovno plesati kako on svira. Pitate li se zašto Tomečak (osim ponekad) ne igra u prvih 11 iako je ponajbolji igrač Dinama koji bi sada već bio u nekom velikom europskom klubu da je igrao kao Badelj ili Vrsaljko? Zato što nije "Mamićev igrač" i prema tome niti jedan trener ga ne smije staviti u momčad ako to Šef ne odobri.
Što se tiče momčadi, Dinamo je postao rob nekih igrača. Sammir je igrač sa izuzetnim potencijalom i talentom, ali je igrač koji će u vrh glave završiti u Salzburgu ili nekom sličnom klubu. Badelj također već dugo vremena igra ispod nivoa, vjerovatno se zasitio svega, tako da 4-5 mil. uopće nisu mali novci za njega, pogotovo računajući da mu je ovo zadnja godina ugovora, a isti nema namjere produžiti iako mu je Mamić nudio brda i doline. No, da nije sve tako crno dokazuje Kovačić. Kakva će to igračina biti u budućnosti samo da ga zaobiđu ozljede i da ne doživi sudbinu Tomečaka. Ako je Modrić došao do ovoga gdje je, onda Kovačić može i dalje, siguran sam. Ono što većinu smeta su i tzv. "polovnjaci" koje svake godine skupljamo u momčadi. Rukavina, Čop, Krstanović, Pokrivač, Alispahić nisu igrači za Dinamo koji želi nešto u Europi, ali ajde, sem Čopa (nadam se samo sada) ne igraju u prvom sastavu.
Što se tiče Medunjanina, on itekako ima mjesta u ovom Dinamu i iskreno bi ga volio vidjeti u našem dresu. Sigurno tri puta bolji od Pokrivača ili Alispahića. Sigurno da bi taj eventualni transfer bio odličan i za njega jer u Izraelu ne računaju na njega.
Za kraj se nadam da ćemo barem dovesti jednog klasnog napadača. Klasnić je još bez kluba, vrijedi probati. ;)
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jul 2012, 11:25

Ne znam opcenito nekako to mislim, da se ne lazemo po organizaciji kluba i svega to daleko najbolje stoje na balkanu, al opet nije to to, fali im to nesto, iako su igrali Ligu prvaka i sve to ...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 jul 2012, 11:29

aS_Roma je napisao/la:Ne znam opcenito nekako to mislim, da se ne lazemo po organizaciji kluba i svega to daleko najbolje stoje na balkanu, al opet nije to to, fali im to nesto, iako su igrali Ligu prvaka i sve to ...
navijaci bojkotoju,pa sve izgleda nekako cudno bez njih
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jul 2012, 11:34

Rosas7 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Ne znam opcenito nekako to mislim, da se ne lazemo po organizaciji kluba i svega to daleko najbolje stoje na balkanu, al opet nije to to, fali im to nesto, iako su igrali Ligu prvaka i sve to ...
znam, tako da ce to jos potrajati malo duze, mada iskreno nije mi jasno sta zele navijaci njihovi i sta traze ..

Zar im nisu najbitniji rezultati kluba ? A to imaju vala zadnjih 10 godina. Igraju grupu Lige prvaka, grupu kup eufa, koliko su godina za redom prvaci i opet se bave nekim stvarima kojim nebi trebali, al eto to je nesto njihovo.

Pa i da Mamic krade i petlja , brate petlja i za klub i za sebe malo, ja mislim da se nebi niko sad bunio od nas navijaca , da neki nas klub (ili covjek u klubu) da posluje ko Mamic sa dinamom

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 jul 2012, 14:30

aS_Roma je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
znam, tako da ce to jos potrajati malo duze, mada iskreno nije mi jasno sta zele navijaci njihovi i sta traze ..

Zar im nisu najbitniji rezultati kluba ? A to imaju vala zadnjih 10 godina. Igraju grupu Lige prvaka, grupu kup eufa, koliko su godina za redom prvaci i opet se bave nekim stvarima kojim nebi trebali, al eto to je nesto njihovo.

Pa i da Mamic krade i petlja , brate petlja i za klub i za sebe malo, ja mislim da se nebi niko sad bunio od nas navijaca , da neki nas klub (ili covjek u klubu) da posluje ko Mamic sa dinamom
e nasi klubovi svi prizivaju nekog lika poput mamica
nezzz sad ce ti objasnit ovi antimamicevci,zasto su protiv
evo jedna dobra
slika

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2012, 15:46

Objasnio sam nekoliko desetaka puta, čak sam ignorirao temu jedno vrijeme.

Ne može mi yebati majku jer mislim drukčije od njegovog jednoumlja,
ne može stjerati trenera - najboljeg kojeg je Dinamo imao u zadnjih 10 godina) u tri pi'zde balijske matere,
ne može prizivati Jugoslaviju,
ne može se uvlačiti u pak delijama i grobarima i torcidi,
ne može javno prozivati političare,
ne može se onako ponašati na televiziji,
ne može novinarima prijetiti likvidacijom,
ne može preko websitea kluba voditi osobni rat s nekim duhovima,
ne može klupske prostorije koristiti za priče o svojoj obitelji,
ne može zabraniti navijačima ulazak na utakmicu,
ne može postaviti dvadeset kamera na sjevernu tribinu,
ne može više kršiti statut kluba,
ne može se ponašati prema legendama kluba onako kako se ponaša,
ne može i dalje širiti nepotizam i postavljati svoje rodijake na funkcije u klubu,
ne može ne davati financijske izvještaje,
ne može trošiti 25M eura na titule u Hrvatskoj,
ne može više biti tu jer je klub na nikad nižim granama,
ne može biti tu gdje je jer je tu na nelegalan način, kao i uprava,
ne može biti tu jer nije legitiman za tu funkciju koju obnaša, kao ni ostatak vodstva - odnosno ostatak lutaka
...

Dosta je više, yebemu mater, dosta je više gledati tu ljudsku grotesku u tom meni najvećem klubu. Dosta je. Sinoć gledam utakmicu i plačem. I onda trollovi dođu i pitaju pa šta hoćete, imate sedam titula zaredom. Yebem vam sedam titula i pose'rem se na tih istih sedam titula, u ligi gdje pola klubova ne može platiti struju, najveći rival je suspendiran, jedan klub čine rezervni igrači Dinama, gdje jedan Varteks ide u propast koja se može spriječiti ako Dinamo uplati svoj dug prema njima, a sve to dok Grad Zagreb financira klub s dobrih 15+ milijuna maraka.

Ako ga toliko hvalite, uzmite si ga, neće mi suza poteći, makar mi Dinamo igrao u trećoj ligi središte.
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 jul 2012, 16:01

@badblueboylivno +1 na sve sta si napisao.

Meni pogotovo smeta kad dođe netko sa strane i prica kako je sve super i koliko titula zaredom imamo, a ne vidi da se vec 5 godina zaredom titule slave pred 100 gledatelja, i to 100 gledatelja koji su namamljeni sa salovima,kapama,majicama, kobasicama, grahom i ostalim sranjima.

Radije cu gledat Dinamo 5 godina zaredom u ligi za ostanak a da znam da je to moj klub, nego 5 godina privatni prciju majmuna iz uprave.

Otjeralo se Canjugu, otjerat ce se i ovog zlocinca i mafijasa.

A razne komentare kako je nekom Dinamo zapravo smijesan klub uvijek bio necu komentirat, samo cu spomenit da je Dinamo jedini klub uz Crvenu Zvezdu iz bivse Juge a da ima Europsku titulu, kakvi su ostali kad je Dinamo smijesan.

Zivim za dan kad ce Sjever biti pun, krcat da nemoze jedna igla stat, da se stadion trese a da prije utakmice odzvanja DINAMO JA VOLIM!

[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2012, 16:04

A tek to nisam htio komentirati jer bih dobio permaban, a to nikako ne želim. :ugeek:
Hayley <3

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jul 2012, 16:06

aS_Roma je napisao/la:

Postoji nešto na svijetu što se zove ponos i princip.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 23 jul 2012, 14:44

Mamić je ljutit, igrači nervozni, a trener Čačić sve bliže otkazu
Zdravko me zvao jutro nakon Intera i rekao da se smirimo, kaže Čačić. No Mamić je, gledajući remi s Interom, galamio. Ludogorec će biti Čačićeva borba za ostanak

Prije deset dana u Maksimiru je cvjetalo cvijeće. Ante Čačić bio je opušten, igračima je prije utakmice u Bugarskoj dao dva slobodna dana. Igrači su na sva zvona hvalili trenera, sve je bilo idealno. Ali, kako to često bude u Maksimiru, situacija se ubrzo pogoršala. Od idealne je došla do kaotične, panične. Dinamo se uz dosta sreće izvukao u Bugarskoj, ali protiv Intera je opet bio blijed, bezidejan i rezultat 1-1 na početku prvenstva opasno je poljuljao situaciju.
Čačiću se stolica trese, utakmica s Ludogorecom bit će mu kvalifikacijska.
- Zdravko me nazvao jutro nakon Intera i rekao mi da se smirimo, da će sve biti O.K. O mom statusu na klupi uopće nismo razgovarali - kazao je Dinamov trener i nastavio:
- Možda sam bahat, ali ovo doživljavam kao svaki drugi posao. Podredio sam se klubu i ne razmišljam o smjeni.
Nakon slabe igre i remija u Bugarskoj Ante je tražio alibi, a slično je bilo i nakon Intera.
- Nismo dobili Inter zbog mnogo razloga. Alispahić i Tonel su nam bili šivani, imali su gadne posjekotine, a Sammir je igrao pod blokadom - izvlačio se Čačić dok je veliki gazda Mamić bjesnio je u svečanoj loži.
Bio je jako ljutit, a poslije utakmice samo je kratko dobacio:
- Nemam komentara.
U srijedu (20.45 sati) “modri igraju” utakmicu sezone. Prođu li Ludogorec, bit će korak bliže Ligi prvaka i osigurat će si još najmanje četiri utakmice u Europi. Ako ispadnu, bit će to debakl, katastrofa. Čačić će dobiti otkaz, a i igrači bi mogli biti žestoko kažnjeni. Bio bi to težak udarac za Mamića.
- Nije dobro, ovo nije nimalo dobro. Moramo se izvući - rekao je Sammir i dodao:
- Znam zašto imamo problema, ali nije vrijeme da pričam o tome, zadržat ću to za sebe.
Brazilac je lani uveo Dinamo u Ligu prvaka, najbolji nogomet igra u srpnju i kolovozu.
- Mogu nas opet uvesti u Ligu prvaka - kaže Sammir.
Svlačionica “kipi”, mnogi su igrači nervozni i Sammirova izjava potvrđuje da nešto gadno ne štima, ali do srijede i utakmice s Bugarima sve to mora biti riješeno. Igrat će za spas trenera i za svoj obraz.

Dinamovce muče ozljede
Šimunić je otprije otpao za utakmice s Ludogorecom. Tonel i Alispahić su protiv Intera zaradili gadne posjekotine. Sammir ima velikih problema s kurjim okom, Kovačića muči stopalo, Badelj je dobio udarac u mišić, a Jerko Leko ima kartone.

Tko je sljedeci? Moja zelja je Cico.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 23 jul 2012, 14:50

Jack777Pott je napisao/la:
Krunoslav Jurčić, Marijan Vlak, Zlatko Dalić, Ilija Lončarević, Nenad Gračan, Igor Pamić, Tomislav Steinbrückner.
Između ovih treba tražiti novog trenera.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 23 jul 2012, 15:09

limenka je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:
Krunoslav Jurčić, Marijan Vlak, Zlatko Dalić, Ilija Lončarević, Nenad Gračan, Igor Pamić, Tomislav Steinbrückner.
Između ovih treba tražiti novog trenera.
Dodao bi medju njih i Ivankovica. A ako medju njima moram birat onda Pamic. Ako nista igraci nece igrat ko pi*kice i radit s*anja.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.