PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Samo da razjasnim, ja sam sa deemaz 8 igrao ligu, samo ubacite transfere ove od ss.ba lige i moze se igrati bez obzira sto neki ovdje imaju sedmicu, bitno je da su rosteri isti.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
E ljudi, novi sam na ovoj temi, samo da vas pitam jel neko zna gdje se mogu skinuti svi dresovi za narednu sezonu? Jel ima nesto na netu?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mene zanima imal' ko da mi pošalje link od nekog kvalitetnog (a novog) patcha?
FK Pjetlovi
- harebianconero
- Kontakt:
Hvala ti na info.dziza_23 je napisao/la:Samo da razjasnim, ja sam sa deemaz 8 igrao ligu, samo ubacite transfere ove od ss.ba lige i moze se igrati bez obzira sto neki ovdje imaju sedmicu, bitno je da su rosteri isti.
Samo ukucaj u google ''deemaz 8.0'' i uđi u prvo.reds je napisao/la:Mene zanima imal' ko da mi pošalje link od nekog kvalitetnog (a novog) patcha?
Mogli ste postaviti link tih vaših transfera.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mislim da je ovaj aktuelan: http://www.2shared.com/complete/lFh0jbb ... sferi.html" onclick="window.open(this.href);return false; , ako ima neki noviji nek me neko ispravi i postavi 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
A imaš li neki da je sve komplet uređeno? Lopte, stadioni, sam izgled PES-a ...? Ovdje samo transferi i dresovi uređeni...harebianconero je napisao/la:Mene zanima imal' ko da mi pošalje link od nekog kvalitetnog (a novog) patcha?
Samo ukucaj u google ''deemaz 8.0'' i uđi u prvo.
FK Pjetlovi
- hule_barca
- Kontakt:
Ja igram sa phoenix patchom, po meni najbolji patch trenutno za pes 6reds je napisao/la:A imaš li neki da je sve komplet uređeno? Lopte, stadioni, sam izgled PES-a ...? Ovdje samo transferi i dresovi uređeni...harebianconero je napisao/la:Mene zanima imal' ko da mi pošalje link od nekog kvalitetnog (a novog) patcha?
Samo ukucaj u google ''deemaz 8.0'' i uđi u prvo.
imas na evo-webu, http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=65502" onclick="window.open(this.href);return false;, mislim da ces trebati se reg
Mes Que Un Club
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ko god igra ML a treba mu napadac nek dovede Susa iz Liverpoola,treba mu 5-6 tekmi da proigra al onda je najbolji.I da imal ko savjet za neko dobro krilo jer kad igram ovako downing-suso -suarez downing je katastrofa
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Prvi veliki transferi za narednu sezonu :
Kako navodi spanska Marca Real Madrid se rijesio trojice igraca koji su uveliko opterecavali klupski budzet te otvorio prostor za dovodjene potencijalnih novih igraca.
Prve laste koje su napustile ekipu Reala su :
1) Nezadovoljni Diego Ribas

Igra koji nije uspio da se izbori za minutazu pored fenomenalnog Silve.
2) Drugi igrac je fenomenalni Svicarski reprezentativac Inler
Koji kao i Diego imao prevleiku konkurenciju u Songu i Martinezu tako da je izabrao sigurno mjesto u pocetnih 11 Sampdorije
3) Igrac koji izlazi na mala vrata bez puno buke i polemike srce i dusa svlacionice Flamini

Pozelio je puno srece svojim bivsim saigracima i izjavi kako jedva ceka svoj premijerni nastup u novoj ekipi pod vodstvo cuvenog menadzera arelinha.
**************************************************************************************************************************************************
U drugom smijeru dolazi franucski intrenacionalac Diaby kao zamjena Songu svom kolegi iz reprezentacije i spanjolskom internacionalncu Martinezu.

Izjavio je kako ce izgarati na treninzima u borbi za minutazom te pokusati izboriti povjerenje trenera Mr.Hc !
Fiorentino Perez nam je oktrio i finansijske detalje ovog transfera :
Diego + Inler + Flamini ( FC Real Madird ) <------------> Dyabi ( Sampdoria ) + 21.500.000 €
Vrijednost transfera: 34.000.000 € <--------------------> 30.500.000 €
Dybai ce za narednu sezonu imati platu u visini od 900.000 €
Kako navodi spanska Marca Real Madrid se rijesio trojice igraca koji su uveliko opterecavali klupski budzet te otvorio prostor za dovodjene potencijalnih novih igraca.
Prve laste koje su napustile ekipu Reala su :
1) Nezadovoljni Diego Ribas

Igra koji nije uspio da se izbori za minutazu pored fenomenalnog Silve.
2) Drugi igrac je fenomenalni Svicarski reprezentativac Inler
Koji kao i Diego imao prevleiku konkurenciju u Songu i Martinezu tako da je izabrao sigurno mjesto u pocetnih 11 Sampdorije3) Igrac koji izlazi na mala vrata bez puno buke i polemike srce i dusa svlacionice Flamini

Pozelio je puno srece svojim bivsim saigracima i izjavi kako jedva ceka svoj premijerni nastup u novoj ekipi pod vodstvo cuvenog menadzera arelinha.
**************************************************************************************************************************************************
U drugom smijeru dolazi franucski intrenacionalac Diaby kao zamjena Songu svom kolegi iz reprezentacije i spanjolskom internacionalncu Martinezu.

Izjavio je kako ce izgarati na treninzima u borbi za minutazom te pokusati izboriti povjerenje trenera Mr.Hc !
Fiorentino Perez nam je oktrio i finansijske detalje ovog transfera :
Diego + Inler + Flamini ( FC Real Madird ) <------------> Dyabi ( Sampdoria ) + 21.500.000 €
Vrijednost transfera: 34.000.000 € <--------------------> 30.500.000 €
Dybai ce za narednu sezonu imati platu u visini od 900.000 €
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Razmjena Neymar - Mata konacno realizovana !

Možda u zadnje vrijeme i najaktuelniji transfer,o kome se mnogo špekulisalo,zaključen je danas u Londonu.Španskom gigantu,Real Madridu,odavno je za oko zapeo Arsenalov centarfor,brzonogi brazilac Neymar.Ponudili su razmjenu u vidu malenog španskog čarobnjaka s loptom,Juana Mate,na šta je londonski tim odmah pristao.U paketu s Matom,u London je stigao i stari lisac,Raul Gonzalez,koji je izjavio da mu je Arsenal jedan od najdražih timova od djetinjstva,i da tu želi završiti karijeru.Nadamo se da će se ovi igrači sjajno uklopiti u svoje nove timove i da će znatno pomoći svojim timovima u narednoj sezoni.

Možda u zadnje vrijeme i najaktuelniji transfer,o kome se mnogo špekulisalo,zaključen je danas u Londonu.Španskom gigantu,Real Madridu,odavno je za oko zapeo Arsenalov centarfor,brzonogi brazilac Neymar.Ponudili su razmjenu u vidu malenog španskog čarobnjaka s loptom,Juana Mate,na šta je londonski tim odmah pristao.U paketu s Matom,u London je stigao i stari lisac,Raul Gonzalez,koji je izjavio da mu je Arsenal jedan od najdražih timova od djetinjstva,i da tu želi završiti karijeru.Nadamo se da će se ovi igrači sjajno uklopiti u svoje nove timove i da će znatno pomoći svojim timovima u narednoj sezoni.
Realovih 11 za narednu sezonu :

******************************************************************************************************************************************************
//
//
// 
******************************************************************************************************************************************************
// 
***************************************************************************************************************************************************

*****************************************************************************************************************************************************
//
//
*****************************************************************************************************************************************************
Trener : MrHc

//
// 
// 
***************************************************************************************************************************************************

//
//
Trener : MrHc
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
hocel ko da razbacimo koju na shollymu ?
- peppo_owen
- Kontakt:
kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,Nasria
Pa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo 
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Goalgetter
- Kontakt:
Richards, Boateng i Nasri su kod mene, koje ti igrace prodajes ?peppo_owen je napisao/la:kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,NasriaPa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo
- peppo_owen
- Kontakt:
Sve osim Bejla,Higuaina i Hazarda,Ramiresa,Sakho-aGoalgetter je napisao/la:Richards, Boateng i Nasri su kod mene, koje ti igrace prodajes ?peppo_owen je napisao/la:kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,NasriaPa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
-
robijasi zenica
- Kontakt:
imam ctl pac pa et ko oce da odigramo koju
- hule_barca
- Kontakt:
@peppo_owen, sviđa li ti se ko za Wallcota i Tascija
, u opciji su Berbatov, Lahm, A.Perreira, Sagna, Arbeloa, Miguel 
Mes Que Un Club
Ljudi igrao sam PES 6 pre godinu dana, i imam zastareo peč. Igrao sam preko PES6J servera, pošto vidim da je kod njih zanji peč Deemaz 7.0 jel njega da skinem a ne ovu 8.0?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.