PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

dziza_23
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la dziza_23 » 23 jul 2012, 14:31

Samo da razjasnim, ja sam sa deemaz 8 igrao ligu, samo ubacite transfere ove od ss.ba lige i moze se igrati bez obzira sto neki ovdje imaju sedmicu, bitno je da su rosteri isti.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

HarisJuve
Kontakt:

Post Postao/la HarisJuve » 23 jul 2012, 14:35

E ljudi, novi sam na ovoj temi, samo da vas pitam jel neko zna gdje se mogu skinuti svi dresovi za narednu sezonu? Jel ima nesto na netu?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jul 2012, 20:18

Mene zanima imal' ko da mi pošalje link od nekog kvalitetnog (a novog) patcha?
FK Pjetlovi

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 23 jul 2012, 23:16

dziza_23 je napisao/la:Samo da razjasnim, ja sam sa deemaz 8 igrao ligu, samo ubacite transfere ove od ss.ba lige i moze se igrati bez obzira sto neki ovdje imaju sedmicu, bitno je da su rosteri isti.
Hvala ti na info.
reds je napisao/la:Mene zanima imal' ko da mi pošalje link od nekog kvalitetnog (a novog) patcha?
Samo ukucaj u google ''deemaz 8.0'' i uđi u prvo.

Mogli ste postaviti link tih vaših transfera.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 24 jul 2012, 00:23

Mislim da je ovaj aktuelan: http://www.2shared.com/complete/lFh0jbb ... sferi.html" onclick="window.open(this.href);return false; , ako ima neki noviji nek me neko ispravi i postavi ;)
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jul 2012, 17:37

harebianconero je napisao/la:Mene zanima imal' ko da mi pošalje link od nekog kvalitetnog (a novog) patcha?
A imaš li neki da je sve komplet uređeno? Lopte, stadioni, sam izgled PES-a ...? Ovdje samo transferi i dresovi uređeni...
FK Pjetlovi

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 24 jul 2012, 17:44

reds je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Mene zanima imal' ko da mi pošalje link od nekog kvalitetnog (a novog) patcha?
A imaš li neki da je sve komplet uređeno? Lopte, stadioni, sam izgled PES-a ...? Ovdje samo transferi i dresovi uređeni...
Ja igram sa phoenix patchom, po meni najbolji patch trenutno za pes 6 ;)
imas na evo-webu, http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=65502" onclick="window.open(this.href);return false;, mislim da ces trebati se reg :D
Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jul 2012, 17:55

@hule_barca i @harebianconero hvala mnogo na pomoći. :)
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 25 jul 2012, 21:15

Ko god igra ML a treba mu napadac nek dovede Susa iz Liverpoola,treba mu 5-6 tekmi da proigra al onda je najbolji.I da imal ko savjet za neko dobro krilo jer kad igram ovako downing-suso -suarez downing je katastrofa
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 26 jul 2012, 19:39

Prvi veliki transferi za narednu sezonu :

Kako navodi spanska Marca Real Madrid se rijesio trojice igraca koji su uveliko opterecavali klupski budzet te otvorio prostor za dovodjene potencijalnih novih igraca.

Prve laste koje su napustile ekipu Reala su :
1) Nezadovoljni Diego Ribas
slika
Igra koji nije uspio da se izbori za minutazu pored fenomenalnog Silve.
2) Drugi igrac je fenomenalni Svicarski reprezentativac Inler
slika Koji kao i Diego imao prevleiku konkurenciju u Songu i Martinezu tako da je izabrao sigurno mjesto u pocetnih 11 Sampdorije
3) Igrac koji izlazi na mala vrata bez puno buke i polemike srce i dusa svlacionice Flamini
slika

Pozelio je puno srece svojim bivsim saigracima i izjavi kako jedva ceka svoj premijerni nastup u novoj ekipi pod vodstvo cuvenog menadzera arelinha.
**************************************************************************************************************************************************

U drugom smijeru dolazi franucski intrenacionalac Diaby kao zamjena Songu svom kolegi iz reprezentacije i spanjolskom internacionalncu Martinezu.
slika

Izjavio je kako ce izgarati na treninzima u borbi za minutazom te pokusati izboriti povjerenje trenera Mr.Hc !

Fiorentino Perez nam je oktrio i finansijske detalje ovog transfera :
Diego + Inler + Flamini ( FC Real Madird ) <------------> Dyabi ( Sampdoria ) + 21.500.000 €
Vrijednost transfera: 34.000.000 € <--------------------> 30.500.000 €

Dybai ce za narednu sezonu imati platu u visini od 900.000 €
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 27 jul 2012, 01:33

Razmjena Neymar - Mata konacno realizovana !

slika

Možda u zadnje vrijeme i najaktuelniji transfer,o kome se mnogo špekulisalo,zaključen je danas u Londonu.Španskom gigantu,Real Madridu,odavno je za oko zapeo Arsenalov centarfor,brzonogi brazilac Neymar.Ponudili su razmjenu u vidu malenog španskog čarobnjaka s loptom,Juana Mate,na šta je londonski tim odmah pristao.U paketu s Matom,u London je stigao i stari lisac,Raul Gonzalez,koji je izjavio da mu je Arsenal jedan od najdražih timova od djetinjstva,i da tu želi završiti karijeru.Nadamo se da će se ovi igrači sjajno uklopiti u svoje nove timove i da će znatno pomoći svojim timovima u narednoj sezoni.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 27 jul 2012, 02:53

Realovih 11 za narednu sezonu :

slika
******************************************************************************************************************************************************
slika // slika // slika // slika
******************************************************************************************************************************************************
slika // slika
***************************************************************************************************************************************************

slika
*****************************************************************************************************************************************************
slika // slika // slika
*****************************************************************************************************************************************************

Trener : MrHc
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 27 jul 2012, 22:13

Instaliro sam pes6, kako sad da igram online ligu ?
FKŽ !

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 28 jul 2012, 18:02

hocel ko da razbacimo koju na shollymu ?

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 28 jul 2012, 18:27

kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,Nasria :D Pa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2012, 18:46

peppo_owen je napisao/la:kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,Nasria :D Pa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo :D
Richards, Boateng i Nasri su kod mene, koje ti igrace prodajes ?

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 28 jul 2012, 19:00

Goalgetter je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,Nasria :D Pa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo :D
Richards, Boateng i Nasri su kod mene, koje ti igrace prodajes ?
Sve osim Bejla,Higuaina i Hazarda,Ramiresa,Sakho-a :D Walcot,Menez,Lucas Leiva,Rafinha,Remy ,Tasci,Bellamy,Emaunelson,itd.Eto pa izaberi sta :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 28 jul 2012, 19:01

imam ctl pac pa et ko oce da odigramo koju

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 jul 2012, 19:22

@peppo_owen, sviđa li ti se ko za Wallcota i Tascija :D, u opciji su Berbatov, Lahm, A.Perreira, Sagna, Arbeloa, Miguel :D
Mes Que Un Club

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 28 jul 2012, 20:28

Ljudi igrao sam PES 6 pre godinu dana, i imam zastareo peč. Igrao sam preko PES6J servera, pošto vidim da je kod njih zanji peč Deemaz 7.0 jel njega da skinem a ne ovu 8.0?

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.