FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MukiSA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 13:16

iskratel je napisao/la:
MukiSA je napisao/la:
Prije će ti i Bugarin platit piće, nego Slovenac :?
Mi čemo vama platit piče u Sarajevu? Pa gdje ti živiš čoveče. Pa vi ste domačin, tako, da vi nama častite piče i čevape. :D
Ne kažem sad da platite :roll:
Govorim da ste inače po prirodi škrti, balkanski Škoti par exelans ;)

@jugonostalgičar,
Uvijek i u svemu se može naletiti na izuzetke, al ovo je u principu hladan i škrt narod!
Kako bilo, samo nek prođe sve ok i da ih razvalite aBd ;)
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 13:20

slovenc je napisao/la:Samo još jednu stvar ču napisati, al ču na slovenski, jer mi je lakše i znam, da vi to dobro razumijete :D .

Imate zelo simpatično ekipo, ki zna igrati nogomet, ampak mislim, da vi navijači, realno preveč pričakujete. V nogometu se ne da čez noč narediti ničesar. V nogometu je potrebno delati, delati in delati, vsak dan. Vsi od uprave, do trenerja in seveda najbolj igralcev. Najprej je treba biti superioren v domačem prvenstvu, kar ste! Zelo pomemben je seveda skavting, ki išče mlade neuveljavljene igralce, in jih je potrebno pripeljati v klub, ter jim ponuditi maksimalne možnosti za delo. Zapomnite si, brez dela ni nič. Ko boste pripeljali nekaj igralcev, je potrebno z njimi delat, da bodo odigrali dobro sezono v domačem prvenstvo, potem pa jih tudi za ceno slabšega rezultata v Evropi prodati, da se zasluži nekaj denarja. Ko boste tako delali vsaj tri leta, se bo v blagajni že nabralo nakaj denarja, s katerim boste lahko pripeljali nekaj kvalitetnih igralcev, kot napr. Maribor: Tavaresa, Berića, Arghusa, Rajčeviča, Velikonjo, i.t.d.. Med tem času pa je dobro v Evropi preskočiti vsaj prvi krog kvalifikacij, da raste klubski koeficient, in, da boste čez nekaj časa nosilec vsaj v 2. krogu kvalifikacij, da dobite nekoliko lažjega nasprotnika... Želim vam vse najboljše v naslednji sezoni, žal ste letos dobili premočnega nasprotnika. Zapomnite si... Treba je dalati, delati, delati, brez tega ni nič!! Tudi vam se bo poklopilo, mislim, da imate ljudi, ki vejo kako je treba, na vas navijačih pa je, da jih pri tem podpirate, in da po enem rezultatu, ki vam ni všeč, že naganjate trenerja. Samo strpno
Bosanskom fudbalu trebaju PARE, a PARA nema, pa će onda biti skautinga i tako to, valjda nismo toliko smotani da ne znamo šta bi s tih para!
Forza Juve !!!

Tomaz
Kontakt:

Post Postao/la Tomaz » 23 jul 2012, 13:28

Elegant je napisao/la:Eh vala ako im nasi dadnu jos ulaznica neka se srame ili ako ih puste. Kad se samo sjetim kako su oni nas zavlacili i opet im pola sjevera ostalo prazano.
Vi ste nama več dali 700 ulaznica i to je to. Kao što napisao onaj drugi "janez" :) zvanično je popunjeno 7 avtobusa. 8 se puni i toga le popuniti do kraja i onda je to to. Jedan avtobus (malo manji) je več krenuo i treba danas da stigne u Sarajevo. Dakle bit če 8 punih avtobusa + 1 manji koji je otišao danas. I oko 100 ulaznica je bilo do sada prodatih onima koji idu sa svojim kolima (kao ja npr) do sada i još se te ulaznice prodavaju danas tako, da če se nešto još prodati. Dakle realno je očekivati oko 700 naših da bude u Sarajevu.
Što se tiče severa onaj dio pored vaših navijača koji je bio prazan je bio zbog sigurnostnih razloga (tampon cona). Mi smo u prodaju u MB pustili 10250 karata i sve su bile prodate a vi ste dobili 600 karata (za sever) i 200 za zapad pored severa odmah. I to je bilo to.

Sutra več ručam na Baščaršiji :D

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 jul 2012, 13:30

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 23 jul 2012, 13:38

Ljudi tifa nam je pozelio srecu ;) valjda nam je i donese :D

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 23 jul 2012, 13:40

Tomaz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Eh vala ako im nasi dadnu jos ulaznica neka se srame ili ako ih puste. Kad se samo sjetim kako su oni nas zavlacili i opet im pola sjevera ostalo prazano.
Vi ste nama več dali 700 ulaznica i to je to. Kao što napisao onaj drugi "janez" :) zvanično je popunjeno 7 avtobusa. 8 se puni i toga le popuniti do kraja i onda je to to. Jedan avtobus (malo manji) je več krenuo i treba danas da stigne u Sarajevo. Dakle bit če 8 punih avtobusa + 1 manji koji je otišao danas. I oko 100 ulaznica je bilo do sada prodatih onima koji idu sa svojim kolima (kao ja npr) do sada i još se te ulaznice prodavaju danas tako, da če se nešto još prodati. Dakle realno je očekivati oko 700 naših da bude u Sarajevu.
Što se tiče severa onaj dio pored vaših navijača koji je bio prazan je bio zbog sigurnostnih razloga (tampon cona). Mi smo u prodaju u MB pustili 10250 karata i sve su bile prodate a vi ste dobili 600 karata (za sever) i 200 za zapad pored severa odmah. I to je bilo to.

Sutra več ručam na Baščaršiji :D
sve je to uredu, ali ako ti smatras da je ono ljudi sto je bilo na sjeveru 600, onda je na vasem jugu max. bilo njih 800...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jul 2012, 13:41

iskratel je napisao/la:
MukiSA je napisao/la:
Mi čemo vama platit piče u Sarajevu? Pa gdje ti živiš čoveče. Pa vi ste domačin, tako, da vi nama častite piče i čevape. :D
Meni su na jednom seminaru slovenci zvali ture, ja sam ostao frapiran, a sto se tice cevapa na kosevu cemo vas slat po njih :mrgreen:

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 23 jul 2012, 13:42

, direktor Plavih istakao je da niti jedna TV kuća neće direktno prenositi pomenutu utakmicu

evo izgleda nema prijenosa.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 13:44

lisander je napisao/la:
iskratel je napisao/la:
MukiSA je napisao/la:
Meni su na jednom seminaru slovenci zvali ture, ja sam ostao frapiran, a sto se tice cevapa na kosevu cemo vas slat po njih :mrgreen:
Radio sam nekad prije u Merkuru nazalost, znam sta pricam ;)
Forza Juve !!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jul 2012, 13:44

stolica je napisao/la:, direktor Plavih istakao je da niti jedna TV kuća neće direktno prenositi pomenutu utakmicu

Ko hoce da gleda tekmu doce na Kosevo, jedino mi je zao raje iz dijaspore, kome je imalo stalo do kluba doce na utakmicu

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 jul 2012, 13:54

lisander je napisao/la:
stolica je napisao/la:, direktor Plavih istakao je da niti jedna TV kuća neće direktno prenositi pomenutu utakmicu

Ko hoce da gleda tekmu doce na Kosevo, jedino mi je zao raje iz dijaspore, kome je imalo stalo do kluba doce na utakmicu
Joj, al' ste vi dosadni s tim frazama, pa nema Željo samo 11 000 navijača u zemlji i svijetu. Po meni je glup potez, i što je žalosno ovako svake godine.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 jul 2012, 13:55

lisander je napisao/la:

A nije ti zao raje iz Bihaca, Mostara, Blagaja, Tuzle, Livna i sirom BiH?
Ovo je vrhunski primitivizam nase ekipe, veliki broj Zeljnih navijaca koji nisu u Sarajevu ce biti uskraceni za prenos, stvarno malogradjaska politika opet na djelu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Tomaz
Kontakt:

Post Postao/la Tomaz » 23 jul 2012, 13:56

[/quote]
sve je to uredu, ali ako ti smatras da je ono ljudi sto je bilo na sjeveru 600, onda je na vasem jugu max. bilo njih 800...[/quote]

Tu nekde je bilo, da. Možda je bilo vas tamo na severu oko 700 max a naših na jugu oko 1000... cjela ova severna strana gde ste bili vi i ono što je bila tampon cona ima oko 1500 sjedišta ako se ne varam. Pa sada sam preračunaj...

lp

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jul 2012, 13:57

Ma nije im se ba niko ni ponudio da prenosi, koda oni ne bi jedva dočekali da zarade koju marku nakon blamaže u Mariboru :mrgreen: A ako su opet zahtjevali neke cifre e onda stvarno šta oni misle :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 23 jul 2012, 13:59

Pametovali ste komsijama i pljuvali po njihovoj upravi sto nema prijenosa kad su igrali protiv Hiberniansa, a kad nasa uprava donese istu odluku to je udure :roll: .
FK Željezničar
Chelsea FC

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 23 jul 2012, 13:59

Ili nedaju prenos jer se boje nove blamaze
"JOŠ OD 1926"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 jul 2012, 14:01

ma bit ce prenos, samo da se karte rasprodaju :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 jul 2012, 14:05

lisander je napisao/la:

Nasi u klubu gledaju kroz pare a ne kroz popularizaciju kluba u BiH i u dijaspori.Na ovu evropsku utakmicu je trebalo gledati i tako,a ovako ce desetak hiljada kojih bude na stadionu imati priliku da pogleda utakmicu i da bodri plave.To kakvi smo mi ljudi govori upravo i ta bojazan,da u slucaju da ima tv prenos nece biti vise od 5 milja ljudi na kosevu,cime se zapravo gubi novac za klub.Na ovaj nacin je veca sansa da se zaradi malo vise para jer bi zbog nedostatka prenosa trebalo doci vise ljudi na stadion.
Shvatam ja da ove nase tv kuce ne daju nista vise od beznacajnih iznosa za prenos jedne utakmice.No uskratiti nekome u Zenici,Tuzli,Mostaru i drugim gradovima i mjestima u BiH,pa i mnogima u dijaspori jedan dogadjaj zbog par desetina hiljada maraka je evidentan dokaz nase nezrelosti i nespremnosti za popularizaciju kluba izvan Sarajeva.U Sarajevu ce isto tako mnogi ostati uskraceni.Jedan gledalac moze biti samo ljut zbog toga i kroz ovakav nacin samo manje voljeti Zelju.Razumijem kada je tako za utakmice iz nase lige i tu treba podzoniti tv kuce,otjerati ih,ali ovakve evropske prilike se ne smiju na ovaj nacin ispucavati,kao da smo najgori mahalski klub.
Mene nije briga da li je Maribor prenosio utakmicu u Sloveniji ili takvi slicni primjeri,meni je stalo da kroz popularizaciju u cijeloj nam drzavi nas klub podigne nivo gledanosti i bude drzavni brend.Prodajemo pravo na taj drzavni obraz za par desetina hiljada maraka,mozda ni toliko.Bez veze da bezveznije ne moze biti.

Zeljo mora biti drzavni klub i klub naroda,a ne privilegija 5-6 000 navijaca.A mnogo zeljinih navijaca ce ostati uskraceno da vidi svoje miljenike i svoj ponos.

Nikad se mi nauciti necemo mnogim stvarima.Ovaj potez moze da odobri samo neko ko nema nimalo mozga i ne razmislja nikako.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jul 2012, 14:19

Sramota velika ako se ispostavi da prenosa 100% nece biti. A vi sto pisete "Kome je stalo nek dodje na tekmu..." malo da smiri te strasti jer nas Zeljinih navijaca ima na svakom cosku, ne samo u Sarajevu..

Pozz/Selam iz Svedske.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 14:21

sajo10 je napisao/la:Sramota velika ako se ispostavi da prenosa 100% nece biti. A vi sto pisete "Kome je stalo nek dodje na tekmu..." malo da smiri te strasti jer nas Zeljinih navijaca ima na svakom cosku, ne samo u Sarajevu..

Pozz/Selam iz Svedske.
To se najčešće radi kad nisi siguran u posjećenost neke utakmice, isto je bilo i nama protiv Hibernijansa.
Forza Juve !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20 i 16 gostiju.