FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 23 jul 2012, 01:09

[youtube][/youtube]

Naučite do četvrtka. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2012, 01:54

eh sad je lijepo..."holls" ekipe ovog foruma su u krevetu...nadam se da je dosta gluposti i poticanja na mrznju ..pgt od likova koji nece biti blizu eventualnog belaja.. :roll: :roll:

vjerovali ili ne ja sam i dalje veoma skeptican po pitanju naseg prolaska..sanse su po meni 80:20 u korist Levskog..
jednsotavno mislim da Zeljo ima vece sanse da prodje Maribora nego mi ovog Levskog...daj Boze da se varam al mislim da je ova euforija prevelika..ako do 60 bude 0:0,onda ce po meni ovi procenti poceti malo rasti u korist nase ekipe...
mislim da bi utakmicu trebali poceti kao i Bugarskoj..oprezno,sa dosta defanzivnih zadataka za nase vezne i krilne igrace..ovo je prilika generacija i generacija i bas me briga da crknu na terenu,al hocu da trce i da izgaraju...
kako vrijeme bude prolazilo lagano se otvarat sa jos jednim spicem i odmornim Karamaticem umjesto Saida...od 70 krenut u ofanzivu ,pa makar i izgubili samo da ne ostane 0:0.. :D :D
nadam se bez belaja i bilo kakvih nereda..ljudi grad je pun turista koji nam donose lovu,na duze staze maltretiranje obicnih gostiju nam ne ide u prilog...
nasa murija ce da odradi posao na stadionu ako bude kakvih provokacija od strane Bugara nista se vi ne sekirajte..nemojte misliti da oni ne prate sta se desava po portalima i novinama... ;)
Horde grlima i dlanovima do nove pobjede ,uz nasu pomoc i cuda su moguca... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 jul 2012, 02:16

ako se dobro sjecam karta za sjever protiv orebra je bila 8 km, dok za istok je poskupo naspram ove od 10km, bila je men´s čini 18 km ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2012, 02:36

Bice **** u cetvrtak :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 jul 2012, 02:50

ZlatnaDolina je napisao/la:
old school je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Samo cu reći svaka čast komšije ;) nije nikakvo pravdanje nasilja i sl. da admini odmah ne pomisle, vecina nas zna sta se desilo pred Vijećnicom zato RESPECT !! i to veliki !!
jesi ti dijete ili sta si,mislim da jesi,hvala Bogu pa ti ne znas ni sta je bilo ispred vijecnice ni ko je bio ;) a daleko si od istine :D
Umoran sam od sličnih raspravam bgm, jesam dijete sam sa svojih 34.godine, znam sta se desilo i to vise nego dobro, ipak sam pripadnik MUP-a KS doduse sada na godisnjem ;)
Eh evo ko ce nam sredjivati kazne u MUPu :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 jul 2012, 03:01

Najbolje bi bilo da sacekate kraj utakmice i onda odlucite hoce li biti njasra ili ne. Ako pobijedite ili prodjete dalje onda bez tuce, ali ako ne uspijete izboriti pogodan rezultat onda ih sve isprebijati :mrgreen:

Salu na stranu. Naravno da treba izbjeci nasilje i tucu medju navijacima, a vama preporucujem da se posvetite samo navijanju i bodrenju svog kluba. Jako mi je zao sto ove sedmice necu biti u Sarajevu, pa necu moci prisustvova\ti utakmici, ali cu svim srcem biti uz Sarajevo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 23 jul 2012, 03:01

Helem koliko je istina neznam ali izgleda je bio udruzeni poduhvat dvije najvece navijacke grupe u BIH ispred Viječnice :mrgreen: ovi Euforovci ce izvuci najdeblji kraj, kao pripadnici internacionalnog vojnog sastava "čuvali i obezbjedjivali" autobus sa navijacima Levskog i to u svoje slobodno vrijeme i još u službenim uniformama mimo ikakvog zakona i prava sluzbe koju obavljaju kao i zakona FBIH I KS-a, helem popušiše ga Euforovci samo tako u svakom smislu :D
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2012, 03:03

ZlatnaDolina je napisao/la:Helem koliko je istina neznam ali izgleda je bio udruzeni poduhvat dvije najvece navijacke grupe u BIH ispred Viječnice :mrgreen: ovi Euforovci ce izvuci najdeblji kraj, kao pripadnici internacionalnog vojnog sastava "čuvali i obezbjedjivali" autobus sa navijacima Levskog i to u svoje slobodno vrijeme i još u službenim uniformama mimo ikakvog zakona i prava sluzbe koju obavljaju kao i zakona FBIH I KS-a, helem popušiše ga Euforovci samo tako u svakom smislu :D
Ma pisaj ih :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

papee
Kontakt:

Post Postao/la papee » 23 jul 2012, 03:07

Zgazit cemo ih,i njih i njihove bijedne navijace,ovo veceras u starom gradu je obicna nula..

Dosta je vise bilo poginjanja glave na svaku provokaciju na svaki udarac zato nas uvijek neka nesreca snađe vise nema merhametluka !
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 23 jul 2012, 03:10

Da nisu firgosi krenuli u Lukavicu kod brace :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 03:15

ZlatnaDolina je napisao/la:Helem koliko je istina neznam ali izgleda je bio udruzeni poduhvat dvije najvece navijacke grupe u BIH ispred Viječnice :mrgreen: ovi Euforovci ce izvuci najdeblji kraj, kao pripadnici internacionalnog vojnog sastava "čuvali i obezbjedjivali" autobus sa navijacima Levskog i to u svoje slobodno vrijeme i još u službenim uniformama mimo ikakvog zakona i prava sluzbe koju obavljaju kao i zakona FBIH I KS-a, helem popušiše ga Euforovci samo tako u svakom smislu :D
Imam osjecaj da nisi ispricao cijelu pricu..ima li jos nesto?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 jul 2012, 04:02

Malo glupo pitanje al nmg nigdje naci xd
U koliko je tekma u cetvrtak? hvala :D
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 23 jul 2012, 04:05

Raul7 je napisao/la:Malo glupo pitanje al nmg nigdje naci xd
21.00 h
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 jul 2012, 04:06

Raul7 je napisao/la:Malo glupo pitanje al nmg nigdje naci xd
u 21 h
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 jul 2012, 05:01

Ne trebaju ovi sukobi al nikako..

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 23 jul 2012, 10:42

Kod: Označi sve

[list][list=][/list][/list]
istina1981 je napisao/la:@si
moja greska,hvala mada ne bih ulazio u raspravu o tome samo hocu da kazem da od toliko navijaca sarajeva koji su bili u sofiji sami njima par ce biti sudjeno i prijeti im kazna od 6 godina,a koji je razlog,sta to oni bili mangupi,svi ostali ludi a oni pametni,i sta sada cekat ce te ih u sarajevu i onda dobicete koju godinu zabrane igranja u evropi,pa nije to siroki pa se dese sranja i onda nikom nista,to samo mogu biti ovakva nakardna razmisljanja u ovakoj blentavoj i nakaradnoj zemlji.
Zadnja izmjena: sinergija, dana/u 23 jul 2012, 11:17, ukupno mijenjano 2 puta.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jul 2012, 10:44

moustapha je napisao/la:
sinergija je napisao/la: ovo se najvise odnosilo na neko hapsenje bugara i njihove razmjene,alo ljudi jeste li vi normalni,pa sta hoce ovaj da kaze da su ovi navijaci bez razloga uhapseni pa im se sudi,zasto su onda ostali pusteni,alo ba pa u sofiji nemaju svoje drotove da ih vade iz mardelja ko u sarajevu o cemu vi pisete,kao setali sofijom i uhapseni iz cista mir,smijesno
Policija priznala: Bugari su počeli sukob, ali...

Kako to da niko od bugarskih navijaca nije priveden, a navijacima Sarajeva prijeti kazna od 6 godina zato sto su bili nepristojni?

Ne moras odgovarati na ovo pitanje, to ti je samo da malo razmislis. ;)
naravno da jeste: http://sportsport.ba/ino_fudbal/privede ... skog/84315" onclick="window.open(this.href);return false;

samo što nas zanima šta se dalje dešava sa našima, a ne pratimo suđenje njihovim.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 jul 2012, 10:47

A SAD SARAJEVO, IGRAJ I POBIJEDI...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 23 jul 2012, 10:53

sinergija je napisao/la: moja greska,hvala mada nebih ulazio u raspravu o tome samo hocu da kazem da od toliko navijaca sarajeva koji su bili u sofiji sami njima par ce biti sudjeno i prijeti im kazna od 6 godina,a koji je razlog,sta to oni bili mangupi,svi ostali ludi a oni pametni,i sta sada cekat ce te ih u sarajevu i onda dobicete koju godinu zabrane igranja u evropi,pa nije to siroki pa se dese sranja i onda nikom nista,to samo mogu biti ovakva nakardna razmisljanja u ovakoj blentavoj i nakaradnoj zemlji.
Ne znam ko si i odakle si ali slobodno tako razmisljaj kada uhapse tvog komsiju, prijatelja ili clana porodice.. Mi se za nase ljude moramo boriti jer niko drugi nece.. Stojim iza stava da treba pohapsiti par njihovih huligancica i ici na neku vrstu razmjene..

Treba vidjeti sa onim "zlatna dolina" moze li se to izvesti.. On je mupovac..
Zadnja izmjena: istina1981, dana/u 23 jul 2012, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO !!!

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 23 jul 2012, 10:59

istina1981 je napisao/la:
sinergija je napisao/la: moja greska,hvala mada nebih ulazio u raspravu o tome samo hocu da kazem da od toliko navijaca sarajeva koji su bili u sofiji sami njima par ce biti sudjeno i prijeti im kazna od 6 godina,a koji je razlog,sta to oni bili mangupi,svi ostali ludi a oni pametni,i sta sada cekat ce te ih u sarajevu i onda dobicete koju godinu zabrane igranja u evropi,pa nije to siroki pa se dese sranja i onda nikom nista,to samo mogu biti ovakva nakardna razmisljanja u ovakoj blentavoj i nakaradnoj zemlji.
Ne znam ko si i odakle si ali slobodno tako razmisljaj kada uhapse tvog komsiju, prijatelja ili clana porodice.. Mi se za nase ljude moramo boriti jer niko drugi nece.. Stojim iza stava da treba pohapsiti par njihovih huligancica i ici na neku vrstu razmjene..
Pa nije ovo rat pa da se mijenjaju zarobljenici,onaj ko bude osudjen ide u zatvor,a ne na razmjenu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.