Naučite do četvrtka.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eh evo ko ce nam sredjivati kazne u MUPuZlatnaDolina je napisao/la:Umoran sam od sličnih raspravam bgm, jesam dijete sam sa svojih 34.godine, znam sta se desilo i to vise nego dobro, ipak sam pripadnik MUP-a KS doduse sada na godisnjemold school je napisao/la:jesi ti dijete ili sta si,mislim da jesi,hvala Bogu pa ti ne znas ni sta je bilo ispred vijecnice ni ko je bioZlatnaDolina je napisao/la:Samo cu reći svaka čast komšijenije nikakvo pravdanje nasilja i sl. da admini odmah ne pomisle, vecina nas zna sta se desilo pred Vijećnicom zato RESPECT !! i to veliki !!
a daleko si od istine
Ma pisaj ihZlatnaDolina je napisao/la:Helem koliko je istina neznam ali izgleda je bio udruzeni poduhvat dvije najvece navijacke grupe u BIH ispred Viječniceovi Euforovci ce izvuci najdeblji kraj, kao pripadnici internacionalnog vojnog sastava "čuvali i obezbjedjivali" autobus sa navijacima Levskog i to u svoje slobodno vrijeme i još u službenim uniformama mimo ikakvog zakona i prava sluzbe koju obavljaju kao i zakona FBIH I KS-a, helem popušiše ga Euforovci samo tako u svakom smislu
Imam osjecaj da nisi ispricao cijelu pricu..ima li jos nesto?ZlatnaDolina je napisao/la:Helem koliko je istina neznam ali izgleda je bio udruzeni poduhvat dvije najvece navijacke grupe u BIH ispred Viječniceovi Euforovci ce izvuci najdeblji kraj, kao pripadnici internacionalnog vojnog sastava "čuvali i obezbjedjivali" autobus sa navijacima Levskog i to u svoje slobodno vrijeme i još u službenim uniformama mimo ikakvog zakona i prava sluzbe koju obavljaju kao i zakona FBIH I KS-a, helem popušiše ga Euforovci samo tako u svakom smislu
21.00 hRaul7 je napisao/la:Malo glupo pitanje al nmg nigdje naci xd
U koliko je tekma u cetvrtak? hvala
u 21 hRaul7 je napisao/la:Malo glupo pitanje al nmg nigdje naci xd
U koliko je tekma u cetvrtak? hvala
Kod: Označi sve
[list][list=][/list][/list]
moja greska,hvala mada ne bih ulazio u raspravu o tome samo hocu da kazem da od toliko navijaca sarajeva koji su bili u sofiji sami njima par ce biti sudjeno i prijeti im kazna od 6 godina,a koji je razlog,sta to oni bili mangupi,svi ostali ludi a oni pametni,i sta sada cekat ce te ih u sarajevu i onda dobicete koju godinu zabrane igranja u evropi,pa nije to siroki pa se dese sranja i onda nikom nista,to samo mogu biti ovakva nakardna razmisljanja u ovakoj blentavoj i nakaradnoj zemlji.istina1981 je napisao/la:@si
naravno da jeste: http://sportsport.ba/ino_fudbal/privede ... skog/84315" onclick="window.open(this.href);return false;moustapha je napisao/la:Policija priznala: Bugari su počeli sukob, ali...sinergija je napisao/la: ovo se najvise odnosilo na neko hapsenje bugara i njihove razmjene,alo ljudi jeste li vi normalni,pa sta hoce ovaj da kaze da su ovi navijaci bez razloga uhapseni pa im se sudi,zasto su onda ostali pusteni,alo ba pa u sofiji nemaju svoje drotove da ih vade iz mardelja ko u sarajevu o cemu vi pisete,kao setali sofijom i uhapseni iz cista mir,smijesno
Kako to da niko od bugarskih navijaca nije priveden, a navijacima Sarajeva prijeti kazna od 6 godina zato sto su bili nepristojni?
Ne moras odgovarati na ovo pitanje, to ti je samo da malo razmislis.
Ne znam ko si i odakle si ali slobodno tako razmisljaj kada uhapse tvog komsiju, prijatelja ili clana porodice.. Mi se za nase ljude moramo boriti jer niko drugi nece.. Stojim iza stava da treba pohapsiti par njihovih huligancica i ici na neku vrstu razmjene..sinergija je napisao/la: moja greska,hvala mada nebih ulazio u raspravu o tome samo hocu da kazem da od toliko navijaca sarajeva koji su bili u sofiji sami njima par ce biti sudjeno i prijeti im kazna od 6 godina,a koji je razlog,sta to oni bili mangupi,svi ostali ludi a oni pametni,i sta sada cekat ce te ih u sarajevu i onda dobicete koju godinu zabrane igranja u evropi,pa nije to siroki pa se dese sranja i onda nikom nista,to samo mogu biti ovakva nakardna razmisljanja u ovakoj blentavoj i nakaradnoj zemlji.
Pa nije ovo rat pa da se mijenjaju zarobljenici,onaj ko bude osudjen ide u zatvor,a ne na razmjenu.istina1981 je napisao/la:Ne znam ko si i odakle si ali slobodno tako razmisljaj kada uhapse tvog komsiju, prijatelja ili clana porodice.. Mi se za nase ljude moramo boriti jer niko drugi nece.. Stojim iza stava da treba pohapsiti par njihovih huligancica i ici na neku vrstu razmjene..sinergija je napisao/la: moja greska,hvala mada nebih ulazio u raspravu o tome samo hocu da kazem da od toliko navijaca sarajeva koji su bili u sofiji sami njima par ce biti sudjeno i prijeti im kazna od 6 godina,a koji je razlog,sta to oni bili mangupi,svi ostali ludi a oni pametni,i sta sada cekat ce te ih u sarajevu i onda dobicete koju godinu zabrane igranja u evropi,pa nije to siroki pa se dese sranja i onda nikom nista,to samo mogu biti ovakva nakardna razmisljanja u ovakoj blentavoj i nakaradnoj zemlji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.