Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

SGLS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la SGLS » 22 jul 2012, 14:37

IlPrincipino je napisao/la:ako misliš na Aquilania varaš se... :mrgreen:

Downingu je danas rodjendan i Kuytu... ;)
Upravu si, mislio sam da je Aqua .... Sretan i Downingu i Kuytu... :mrgreen:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jul 2012, 17:14

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Anfield Index ‏@AnfieldIndex
Alberto Aquilani's pass accuracy was 97% Vs Toronto completing 33/34 passes yesterday. #fb
:mrgreen:
đaba sve ako ne pocne trcati i boriti se. jer protiv toronta i slicnih on ima sve vrijeme ovog svijeta da posalje tacan pas dok ce u engleskoj ligi u onom tempu i pod presingom to biti mnogo teze.
ja bi volio da se i on napokon razigra pa da se ne moramo brinuti kako ga se rijesiti. ja tu statistiku ne hebem previse ja odgledam utakmicu i vidim kako je ko igrao dok statistika vrlo lako moze zavarati ljude...
kontam ja tebe. bio je loš, ali fakat statistika može zavarati čovjeka. ovo je i pravi primjer toga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 22 jul 2012, 18:23

"I think the likes of Clint Dempsey won’t affect me massively. He is more of an attacking forward than I am. Joe Allen, he is an all around great player and he has done really well for Swansea. If he comes in, he is one of the ones that I’ve got to compete against.”

Spering izjavio. :?
Nad nama nebo ima da gori!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 jul 2012, 18:25

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 22 jul 2012, 19:49

Dobra partija omladinaca pogotovo Pacheca koji po meni zasluzuje sansu , a sto se tice Joe Colea ja msm da je on svoje u Liverpoolu ispucao i da treba potraziti novi klub

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jul 2012, 21:15

Rolex312 je napisao/la:"I think the likes of Clint Dempsey won’t affect me massively. He is more of an attacking forward than I am. Joe Allen, he is an all around great player and he has done really well for Swansea. If he comes in, he is one of the ones that I’ve got to compete against.”

ne vidim ništa nekorektno u toj izjavi. tako misli svaki fudbaler o novim pojačanjima. nije on mislio da će se morati sjekirama udarati po treningu da bi izborio mjesto nego svojim radom, trudom i zalaganjem.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jul 2012, 21:33

Carlo je napisao/la:
Rolex312 je napisao/la:"I think the likes of Clint Dempsey won’t affect me massively. He is more of an attacking forward than I am. Joe Allen, he is an all around great player and he has done really well for Swansea. If he comes in, he is one of the ones that I’ve got to compete against.”

ne vidim ništa nekorektno u toj izjavi. tako misli svaki fudbaler o novim pojačanjima. nije on mislio da će se morati sjekirama udarati po treningu da bi izborio mjesto nego svojim radom, trudom i zalaganjem.
ma ja mislim da je rolex ovo stavio jer se kao u toj izjavi spearing izlanuo da smo potpisali dempseya.
You are someone else I am still right here

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 22 jul 2012, 21:42

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

ma ja mislim da je rolex ovo stavio jer se kao u toj izjavi spearing izlanuo da smo potpisali dempseya.
izlanuo se je on i za Allana izgleda al vidjet cemo kako ce bit,al je jasno da Adam ide nismo mi ekipa za njega jer smo presli na tika-taku a on samo zna pas napravit dugacak,a svidja mi se ovo Dempsey-Adam ne bi izgubili nista,dobili bi mnogo
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 22 jul 2012, 22:47

Adam je taman igrač za ekipu poput Fulhama, mnogo smo puta ove sezone svjedočili njegovoj sebičnošću kod dosta prilika koje je htio završiti sam jer želi biti glavni igrač i neka "zvijezda". U Fulhamu će to donekle i biti.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 jul 2012, 22:58

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7jdr ... o1_500.gif" onclick="window.open(this.href);return false; buducnost nasa ;) :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 22 jul 2012, 23:07

gaston je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7jdr ... o1_500.gif buducnost nasa ;) :D
svaka cast za link,ja sam mislio postaviti al sam zaboravio...samo dA JE bio goool
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 jul 2012, 23:13

youngredcomps je napisao/la:
gaston je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7jdr ... o1_500.gif buducnost nasa ;) :D
svaka cast za link,ja sam mislio postaviti al sam zaboravio...samo dA JE bio goool
ma bice ih, ne brinemo se za to :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 22 jul 2012, 23:50

Da da Upravu je fera. Stavio sam da se vidi kako mu izlanuo slucajno za ova dva pojacanja. Sad ga Brendan dobro grdi sigurno. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 23 jul 2012, 00:05

Pročitah da smo i za Kaku zaintresovani, kao Mourinho ne računa na njega a cijena mu je 20M :lol: :lol:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 23 jul 2012, 00:07

Liverpool are not willing to pay more than £10m for Joe Allen, Swansea would maybe have to accept that as he wants to leave. (TheTimes)

;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 jul 2012, 00:12

IlPrincipino je napisao/la:Liverpool are not willing to pay more than £10m for Joe Allen, Swansea would maybe have to accept that as he wants to leave. (TheTimes)

;)
Konačno dobar potez ljudi zaduženih za cjenkanje. 10m je, manje-više, objektivna cijena Joea, uzimajući u obzir današnje stanje u fudbalu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 jul 2012, 00:14

Ne može se nijedan naš veznjak trenutno porediti sa Adamom, pa vi pričajte šta hoćete. To smo vidjeli prošle sezone do januara mjeseca kada se on povrijedio a glavnu rolu na sredini terena preuzeo Gerard, Shelvey i ostali. Sve je izgledalo dobro do povrede Lucasa i Adama.
Adam je napravio četiri velike greške: promašeni penal protiv Wigana, Cardiffa, crveni karton protiv Tottenhama i autogol protiv Blackburna. Ali je zato donio klubu 20 bodova.
Izgleda mnogi sinoć nisu primjetili da ono nije klasična tika taka, nego neka engleska. Dva vezna igrača kombinuju zajedno sa bekom i potom prebacuju stranu do trećeg veznog igrača koji automatski šalje dugu loptu na drugu stranu. U prvom poluvremenu su se dodavali Spearing, Aquilani i Enriqe, potom Aquilani šalje loptu do Adama koji dugim pasom traži Pacheca.
U drugom poluvremenu su se dodavali Flanagan, Shelvey i Suso koji je dugom loptom tražio Raheema.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 23 jul 2012, 00:22

Henderson je napisao/la:Ne može se nijedan naš veznjak trenutno porediti sa Adamom, pa vi pričajte šta hoćete. To smo vidjeli prošle sezone do januara mjeseca kada se on povrijedio a glavnu rolu na sredini terena preuzeo Gerard, Shelvey i ostali. Sve je izgledalo dobro do povrede Lucasa i Adama.
Adam je napravio četiri velike greške: promašeni penal protiv Wigana, Cardiffa, crveni karton protiv Tottenhama i autogol protiv Blackburna. Ali je zato donio klubu 20 bodova.
Izgleda mnogi sinoć nisu primjetili da ono nije klasična tika taka, nego neka engleska. Dva vezna igrača kombinuju zajedno sa bekom i potom prebacuju stranu do trećeg veznog igrača koji automatski šalje dugu loptu na drugu stranu. U prvom poluvremenu su se dodavali Spearing, Aquilani i Enriqe, potom Aquilani šalje loptu do Adama koji dugim pasom traži Pacheca.
U drugom poluvremenu su se dodavali Flanagan, Shelvey i Suso koji je dugom loptom tražio Raheema.
Da ali uzmi u obzir da nije bilo onih standardnih koji ce igrati protiv Rome i Tottenhama jer je sad dao priliku mladima da vidi na koga moze racunati....U sljedece dvije utakmice sumnjam da ce biti pored tiki-taka "Engleska" i u tu tiki-taku o kojoj BR govori nema dugih lopti pa tako ja mislim nema ni Adama...Tada ce u veznoj liniji zaigrati Gerrard i ti :mrgreen: i kao zadnji vezni Lucas i mislim da ce to biti prava tiki-taka o kojoj priča BR :D

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 23 jul 2012, 00:26

SGLS je napisao/la:Pročitah da smo i za Kaku zaintresovani, kao Mourinho ne računa na njega a cijena mu je 20M :lol: :lol:
Gdje si to procitao? U Madridu sigurno ne racunaju na njega, a pustili bi ga sigurno za manje pare, pa me zanima izvor.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 23 jul 2012, 00:31

D10S je napisao/la:
SGLS je napisao/la:Pročitah da smo i za Kaku zaintresovani, kao Mourinho ne računa na njega a cijena mu je 20M :lol: :lol:
Gdje si to procitao? U Madridu sigurno ne racunaju na njega, a pustili bi ga sigurno za manje pare, pa me zanima izvor.
Jedna Liverpoolova stranica sa Balkana ... Neznam koliko je pouzdan izvor :roll: ...Mislim da nam netreba 30 godina star igrač koji već 2-3 sezone ne igra redovno i plus to da vrijedi 20M ( mislim da ni 10 nije vrijedan ) :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.