Come comeSamuel J C @samuelj29060
Hunter: "Arsenal are ahead of every club in Europe in the race to sign Cazorla. If Arsenal keep pushing, they'll sign him." #afc

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Come comeSamuel J C @samuelj29060
Hunter: "Arsenal are ahead of every club in Europe in the race to sign Cazorla. If Arsenal keep pushing, they'll sign him." #afc
Bravo majstore !SGLS je napisao/la:Da se malo nadovezen na Persia i Dzeku. Persie je imao proslu sezonu puno bolju od Dzeke ( jes da je odigrao vise utakmica i nije imao veliku konkurenciju u napadu ali i imo je slabiju ekipu )...Jes da je Dzeko vec 3 sezone od 4 jako uspiješan ( znači jedino prošlu sezonu kad je dosao u City nije bila dobra sezona ) dok RVP ima prošlu sezonu uspješnu kad je totalno eksplodiro..Eh sad da je RVP bio na mjestu Dzeke u Cityu neznam dal bi dao 13 golova![]()
A da je Džeko bio na mjestu od RVP u Arsenalu dao bi sigurno 30 ako ne i više....
al sve je puno da bi, ali ,...itd Da baba ima ***** nebi tražla dedu
![]()
Realnoraul-zakon je napisao/la:Bravo majstore !SGLS je napisao/la:Da se malo nadovezen na Persia i Dzeku. Persie je imao proslu sezonu puno bolju od Dzeke ( jes da je odigrao vise utakmica i nije imao veliku konkurenciju u napadu ali i imo je slabiju ekipu )...Jes da je Dzeko vec 3 sezone od 4 jako uspiješan ( znači jedino prošlu sezonu kad je dosao u City nije bila dobra sezona ) dok RVP ima prošlu sezonu uspješnu kad je totalno eksplodiro..Eh sad da je RVP bio na mjestu Dzeke u Cityu neznam dal bi dao 13 golova![]()
A da je Džeko bio na mjestu od RVP u Arsenalu dao bi sigurno 30 ako ne i više....
al sve je puno da bi, ali ,...itd Da baba ima ***** nebi tražla dedu
![]()
Šta hoćeš da kažeš sa ovim izvlačenjem mojih postova iz naftalina?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma 'ta ce onaj Messi i Ronaldo su obicni klocevi za Dzeku, a da RVP ne bude![]()
raul-zakon je napisao/la:Radujte se redsi, Liverpoolona će da melje sve pred sobom iduće sezone !
Pa sta je Robin radio proslu sezonuraul-zakon je napisao/la:
Sport se ne temelji na ŠBBKBB metodama.
Da je tako, Richard Gasquet i Marat Safin bi bili rame uz rame sa Fedexom jer su imali sve predispozicije za veliku karijeru.
Ali nije. Fudbal, kao i svaki drugi sport, se temelji isključvo na ostvarenim rezultatima, a po tome RvP nikako ne može u istu rečenicu sa ostalim WC napadačima. Ne možemo ga smatrati takvim samo zbog toga što je mogao da uradi, jer i Ruben de la Red je mogao puno, ali nije uradio ništa, nažalost.
Ovo nije toliko ni bitno, jer Wenger je očito sve svoje planove i vlastite interese podredio samo i isključivo Arsenalu. Što se mene tiče, Wenger je BOG i samo BOG kako Arsenala, tako i njegovih navijača i što se mene tiče, možemo koliko danas registrovati tu religiju.majestic24 je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:šta napadate Saurmana za ovo što govori za Wengera? pa čovjek je u pravu. Wenger ne želi da troši pare to je činjenica, i kad se govorilo da će uprava dat para on je uvijek govorio kao i dan danas, neću trošiti puno, neću dovoditi wc igrače i tako to.
nece osvojiti ni trofeje
za 50 godina niko nece pitati "Koliko je para potrosio Wenger",nego "Koliko je trofeja osvojio Wenger"
Prošlu i samo prošlu sezonu, nijednu više.Pa sta je Robin radio proslu sezonu
Sam je izvukao Arsenal iz ponora i odveo ih u LP, i uz to bio najbolji strijelac Premiershipa![]()
Opet potenciraš njegov zdravstveni karton, koji jeste haotičan, ali ne možemo mu zbog toga pisati neke "bonuse".I to u prvoj sezoni u kojoj ga je zdravlje posluzilo![]()
Nije. Ne nakon jedne uspješne sezone. Ne znam kako ti poimaš uspješnu fudbalsku karijeru, ali u mojim očima jedna sezona ne određuje igrača, već kontinuitet. I Vedad ibišević je u jednoj polusezoni imao 18 golova u 17 utakmica. Čini li ga to svjetskom klasom? Ne bih rekao.Ako on nije WC napadac, onda nemamo o cemu vise razgovarati
Ja sam rekao da L'pool pratim daleko najviše, ali ne i da pratim SAMO njih, a i da je tako, nisam glup, ako neko u 4-5 sezona zaredom ima po 8-10 golova, a igra na poziciji napadača, onda očigledno taj napadač i nije neka klasa, zar ne?I zar ne rece ti da pratis samo Liverpool u Premiershipu
Ko ima? Robin? Biću blag- nije istina.raul-zakon je napisao/la:ko neko u 4-5 sezona zaredom ima po 8-10 golova, a igra na poziciji napadača, onda očigledno taj napadač i nije neka klasa, zar ne?
Koja je to prošla sezona? 2011/12 ili 2010/11? Pogledaj statistiku jarane iz obje. On je u obje bio fantastičan ( al' i dalje nije igrač za Arsenala, to sam i tada govorio, govorim i sada).raul-zakon je napisao/la: Prošlu i samo prošlu sezonu, nijednu više.![]()
O tome bi se još i dalo raspravljati. Ja kažem da nije, ti kažeš da jeste i to je to. Endless discussion, tu su oni, u 5 deka.Profesor je napisao/la:Znaci, ako netko kaze, da je RvP bolji od Edina, on nije realan??
Dobro onda su i Fergie i Wenger i svi ostali strucnjaci nerealni, a ti si realanraul-zakon je napisao/la:O tome bi se još i dalo raspravljati. Ja kažem da nije, ti kažeš da jeste i to je to. Endless discussion, tu su oni, u 5 deka.Profesor je napisao/la:Znaci, ako netko kaze, da je RvP bolji od Edina, on nije realan??![]()
Ali, ako neko kaže da je RvP woeld class, samim tim na nivou Ronalda, Ibre, Ville(prije povrede), taj je itekako nerealan.
Nigdje nisam vidio da je netko usporedio Robina sa nabrojanim igracima. Iza Robina je strasna sezona, koja govori u njegovu korist. Trenutacno je bolji napadac od Edina i jedan boljih napadaca svjeta, a samim time je i WC. Ali kao sto si i rekao, svatko ce vuci na svoji stranu, tako da nema smisla nastaviti sa ovom diskusijom... enough!raul-zakon je napisao/la:O tome bi se još i dalo raspravljati. Ja kažem da nije, ti kažeš da jeste i to je to. Endless discussion, tu su oni, u 5 deka.Profesor je napisao/la:Znaci, ako netko kaze, da je RvP bolji od Edina, on nije realan??![]()
Ali, ako neko kaže da je RvP woeld class, samim tim na nivou Ronalda, Ibre, Ville(prije povrede), taj je itekako nerealan.
Ako je to tako, dovesti jos Gansa/Cazorlu, i spremni docekati pocetak sezone.Arnelinho je napisao/la: ////
Julien Laurens kaže da su M'Vila i Niang Arsenalovi igrači. Ja tom čovjeku jako vjerujem, ne znam za vas, al' ja se (unaprijed) radujem.
Ne vjerujem ja da sam nerealan. Ja nikad nisam gotivio Robina, al' to što si gore napisao je pretjerivanje u drugu stranu, pretjeruje se i u prvu, al' otom potom. Ja ga nikad nisam diz'o i gotivio, isto što evo sad, mogu ti obećat, neću gotiviti Podolskog.raul-zakon je napisao/la: Smatram te za jednog od boljih forumaša ovdje, ali čini mi se da si i ti pokupio onaj virus koji imaju svi Arsenalovi navijači(bar oni s ovog foruma).
Evo, o ovom pretjerivanju u drugu govorim. Ako te lijepo zamolim, hoćeš mi jasno i glasno ponoviti ovaj stav, da je Kierran za rumunske lige?raul-zakon je napisao/la:Kada vam neko kaže za Gibbsa da je rupa od igrača i da je kvalitetom rame uz rame sa bekovima iz rumunske ili austrijske lige, odmah ga svi kolektivno napadate.
Uh, šta sam sve prešutio, teško da možeš i da zamisliš. Eno na temi Uniteda se zadnje vrijeme dosta piše o Robinu, pa ih ne diram. Njihova stvar, logično je da ga žele. Ima i postova, koji mirišu na provokaciju, al' šutim.raul-zakon je napisao/la:Meni kada neko kaže da je Real do juče ličio na manekensku agenciju, a ne na fudbalski klub, ja ga ne napadam. Šutim, jer znam da je to istina. Pokušaj i ti.
I nije istina da je samo prošlu bio dobar. Pretprošlu sezonu je nadovezao na ovu, dakle dvije uzastopne.ko neko u 4-5 sezona zaredom ima po 8-10 golova, a igra na poziciji napadača, onda očigledno taj napadač i nije neka klasa, zar ne?
I kada ispravim nedosljednosti, to nije znak nerealnosti, nego baš naprotiv, pokušavanja da se realno odvagaju neke stvari.Prošlu i samo prošlu sezonu, nijednu više.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.