senidjuventus je napisao/la:ZNALI KO IMA LI UTAKMICA NA TV UBI ME RODZAK OD PEGLANJA AKO KO ZNA NEKA KAZE ...........
ZNAČI JEDNO 12124235 put se ponavlja
Utakmica će biti na FACE TV

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
senidjuventus je napisao/la:ZNALI KO IMA LI UTAKMICA NA TV UBI ME RODZAK OD PEGLANJA AKO KO ZNA NEKA KAZE ...........
Ne kontam što to niko nigdje objavio nije, Face TV nigdje zvanično, u Želji kažu da ni blizu dogovora nisu ni s kim, al ti imaš 12124235 put ponovljenu vijest da je to tako....hajd nadam se da si u pravu, iako stvarno ne vidim smisao da se to krije i da ama bas nigdje niko to nije potvrdioThe Maniacs '87 je napisao/la:senidjuventus je napisao/la:ZNALI KO IMA LI UTAKMICA NA TV UBI ME RODZAK OD PEGLANJA AKO KO ZNA NEKA KAZE ...........
Utakmica će biti na FACE TV![]()
![]()
![]()
kad se oduzme 17 000 od 36 000, koliki je kapacitet, dobiješ 19 000, oduzmi od toga još 5 000 koliko stane na sjever, ostane ti 14 000, oni su pustili 11 000, sto je sasvim realno !ripper je napisao/la:11.000 karata odštampano i pušteno u prodajuznaci ni sami iz kluba ne vjeruju u neka cuda i veliku posjetu
kakav pesimistican stav....štampalo bi se garant 20.000 da nismo primili onaj gol u 93 minuti
Ako bude 10.000 na stadionu ,evo moja glava.
Nista jos nije dogovoreno !The Maniacs '87 je napisao/la:senidjuventus je napisao/la:ZNALI KO IMA LI UTAKMICA NA TV UBI ME RODZAK OD PEGLANJA AKO KO ZNA NEKA KAZE ...........
![]()
![]()
Ne znam sto je tv prijenos toliko bitan.. Utakmicu svi mozete gledati uzivo.. Ovdje se svi raspituju oko prijenosa a vidim na temi komsija mnogi manijaci najavljuju da ce ici gore da njih podrze iz kojekakvih razloga.. Ne kontam nas nikako..ZZtop10 je napisao/la:Nista jos nije dogovoreno !The Maniacs '87 je napisao/la:senidjuventus je napisao/la:ZNALI KO IMA LI UTAKMICA NA TV UBI ME RODZAK OD PEGLANJA AKO KO ZNA NEKA KAZE ...........
![]()
![]()
Možda neko živi u Melburnu, Hofenhajmu, Arizoni, Pjongjangu, Cazinu, ne kontam kako misliš da svi možemo gledati uživo, malo to pojasni, ne misliš valjda da su baš svi koji pišu ovdje iz Sarajeva?[/quote][/quote]blavor je napisao/la:[quote="istina1981]
Ne znam sto je tv prijenos toliko bitan.. Utakmicu svi mozete gledati uzivo.. Ovdje se svi raspituju oko prijenosa a vidim na temi komsija mnogi manijaci najavljuju da ce ici gore da njih podrze iz kojekakvih razloga.. Ne kontam nas nikako..
Ne kontas decko jer ti je domet razmisljanja **** ogranicen.istina1981 je napisao/la:
Ne znam sto je tv prijenos toliko bitan.. Utakmicu svi mozete gledati uzivo.. Ovdje se svi raspituju oko prijenosa a vidim na temi komsija mnogi manijaci najavljuju da ce ici gore da njih podrze iz kojekakvih razloga.. Ne kontam nas nikako..
Zato si ti tu da mi oci otvoris sa dalekog zapada...reptile je napisao/la:Ne kontas decko jer ti je domet razmisljanja **** ogranicen.istina1981 je napisao/la:
senidjuventus je napisao/la:SINOC SE TRZNU I KAZEM GOLLL ,SANJAO SAM PRVO POLUVREME 3:0,DRUGO 1:0 KONACNO 4:0 ,DO SADA U ZIVOTU SVE STO SAM SANJAO BITNO TO SE I DOGODILO ZATO VJERUJEM U PROLAZ PA KAKO GOD
Ima li prijenos igdje, prenosi li Face TV ??BlingBling je napisao/la:Pocinje trening
JESAM NADRKAN NEMOGU DA DOCEKAM UTORAK,LJUDI ZNATE LI ONU NASU KO SUTI TAJ I MUTI -A AMR NEDAJE NIKAKVU IZJAVU -ZATO SUTI I NESTO MUTI BICE GUSTO BICE 4:0exbabilon je napisao/la:senidjuventus je napisao/la:SINOC SE TRZNU I KAZEM GOLLL ,SANJAO SAM PRVO POLUVREME 3:0,DRUGO 1:0 KONACNO 4:0 ,DO SADA U ZIVOTU SVE STO SAM SANJAO BITNO TO SE I DOGODILO ZATO VJERUJEM U PROLAZ PA KAKO GOD
Pa pa paranoja
admirone je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.