FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

The Maniacs '87
Kontakt:

Re: KDZ-ZELJO

Post Postao/la The Maniacs '87 » 22 jul 2012, 17:25

senidjuventus je napisao/la:ZNALI KO IMA LI UTAKMICA NA TV UBI ME RODZAK OD PEGLANJA AKO KO ZNA NEKA KAZE ...........

ZNAČI JEDNO 12124235 put se ponavlja

Utakmica će biti na FACE TV :!: :!: :!: :!:
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 22 jul 2012, 18:01

The Maniacs '87 je napisao/la:
senidjuventus je napisao/la:ZNALI KO IMA LI UTAKMICA NA TV UBI ME RODZAK OD PEGLANJA AKO KO ZNA NEKA KAZE ...........

Ne kontam što to niko nigdje objavio nije, Face TV nigdje zvanično, u Želji kažu da ni blizu dogovora nisu ni s kim, al ti imaš 12124235 put ponovljenu vijest da je to tako....hajd nadam se da si u pravu, iako stvarno ne vidim smisao da se to krije i da ama bas nigdje niko to nije potvrdio

drTooth
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drTooth » 22 jul 2012, 18:07

ripper je napisao/la:11.000 karata odštampano i pušteno u prodaju :shock: znaci ni sami iz kluba ne vjeruju u neka cuda i veliku posjetu :shock: kakav pesimistican stav....štampalo bi se garant 20.000 da nismo primili onaj gol u 93 minuti
Ako bude 10.000 na stadionu ,evo moja glava.
kad se oduzme 17 000 od 36 000, koliki je kapacitet, dobiješ 19 000, oduzmi od toga još 5 000 koliko stane na sjever, ostane ti 14 000, oni su pustili 11 000, sto je sasvim realno !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 jul 2012, 18:11

Nista jos nije dogovoreno !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 22 jul 2012, 18:15

ZZtop10 je napisao/la:

Nista jos nije dogovoreno !
Ne znam sto je tv prijenos toliko bitan.. Utakmicu svi mozete gledati uzivo.. Ovdje se svi raspituju oko prijenosa a vidim na temi komsija mnogi manijaci najavljuju da ce ici gore da njih podrze iz kojekakvih razloga.. Ne kontam nas nikako..
FORZA ZELJO !!!

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 22 jul 2012, 18:18

[quote="istina1981]

Ne znam sto je tv prijenos toliko bitan.. Utakmicu svi mozete gledati uzivo.. Ovdje se svi raspituju oko prijenosa a vidim na temi komsija mnogi manijaci najavljuju da ce ici gore da njih podrze iz kojekakvih razloga.. Ne kontam nas nikako..[/quote]

Možda neko živi u Melburnu, Hofenhajmu, Arizoni, Pjongjangu, Cazinu, ne kontam kako misliš da svi možemo gledati uživo, malo to pojasni, ne misliš valjda da su baš svi koji pišu ovdje iz Sarajeva?

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 22 jul 2012, 18:27

blavor je napisao/la:[quote="istina1981]

Ne znam sto je tv prijenos toliko bitan.. Utakmicu svi mozete gledati uzivo.. Ovdje se svi raspituju oko prijenosa a vidim na temi komsija mnogi manijaci najavljuju da ce ici gore da njih podrze iz kojekakvih razloga.. Ne kontam nas nikako..
Možda neko živi u Melburnu, Hofenhajmu, Arizoni, Pjongjangu, Cazinu, ne kontam kako misliš da svi možemo gledati uživo, malo to pojasni, ne misliš valjda da su baš svi koji pišu ovdje iz Sarajeva?[/quote][/quote]

Ja bih i iz Pjongjanga dosao bez ikakvog dvoumljenja :D .. I volio bih da prijenosa radi posjete i ne bude. Bar za nase trziste..
FORZA ZELJO !!!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 22 jul 2012, 18:30

istina1981 je napisao/la:
Ne kontas decko jer ti je domet razmisljanja **** ogranicen.
shandrlike-tandrlike

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 22 jul 2012, 18:32

Pocinje trening
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 22 jul 2012, 18:32

reptile je napisao/la:
istina1981 je napisao/la:
Ne kontas decko jer ti je domet razmisljanja **** ogranicen.
Zato si ti tu da mi oci otvoris sa dalekog zapada...
FORZA ZELJO !!!

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 22 jul 2012, 18:35

sanjam ta 3 gola
proce Zeljo maribora
SVI NA KOSEVO !!!
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

senidjuventus
Kontakt:

sanjao

Post Postao/la senidjuventus » 22 jul 2012, 18:40

SINOC SE TRZNU I KAZEM GOLLL ,SANJAO SAM PRVO POLUVREME 3:0,DRUGO 1:0 KONACNO 4:0 ,DO SADA U ZIVOTU SVE STO SAM SANJAO BITNO TO SE I DOGODILO ZATO VJERUJEM U PROLAZ PA KAKO GOD

exbabilon
Kontakt:

Re: sanjao

Post Postao/la exbabilon » 22 jul 2012, 18:42

senidjuventus je napisao/la:SINOC SE TRZNU I KAZEM GOLLL ,SANJAO SAM PRVO POLUVREME 3:0,DRUGO 1:0 KONACNO 4:0 ,DO SADA U ZIVOTU SVE STO SAM SANJAO BITNO TO SE I DOGODILO ZATO VJERUJEM U PROLAZ PA KAKO GOD

Pa pa paranoja :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 22 jul 2012, 18:43

BlingBling je napisao/la:Pocinje trening
Ima li prijenos igdje, prenosi li Face TV ?? :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

senidjuventus
Kontakt:

Re: sanjao

Post Postao/la senidjuventus » 22 jul 2012, 18:45

exbabilon je napisao/la:
senidjuventus je napisao/la:SINOC SE TRZNU I KAZEM GOLLL ,SANJAO SAM PRVO POLUVREME 3:0,DRUGO 1:0 KONACNO 4:0 ,DO SADA U ZIVOTU SVE STO SAM SANJAO BITNO TO SE I DOGODILO ZATO VJERUJEM U PROLAZ PA KAKO GOD

Pa pa paranoja :mrgreen:
JESAM NADRKAN NEMOGU DA DOCEKAM UTORAK,LJUDI ZNATE LI ONU NASU KO SUTI TAJ I MUTI -A AMR NEDAJE NIKAKVU IZJAVU -ZATO SUTI I NESTO MUTI BICE GUSTO BICE 4:0

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 22 jul 2012, 18:46

:mrgreen:
[youtube][/youtube]
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

senidjuventus
Kontakt:

sanjao

Post Postao/la senidjuventus » 22 jul 2012, 18:47

admirone je napisao/la::mrgreen:
[youtube][/youtube]

AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO POLUDIO SAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 22 jul 2012, 19:00

Prije svega, ja sam navijac Sarajeva. Ovo je prvi put da pisem na vasoj temi iz prostog razloga jer mi je zanimljiv ovaj vas dvomec sa Mariborom.

Daleko od toga da je ovo gotovo, vi imate svoje sanse i ako ih budete iskoristili, bas kao sto su oni iskoristili svoje u prvoj utakmici, imate priliku da prodjete dalje. Po meni kljuc vase pobjede je dobra saradnja bekova i krila, sto hoce reci da morate imati 100% fizicki spremne bekove koji bi vam itekako mogli donijeti zeljeni rezultat. Misljenja sam da je Kvesic definitivno spreman da odigra cijelu utakmicu na 100 %, dok za Benju Colica bas i nisam siguran.

Isto tako mislim da Amar mora promjeniti pristup iz prve utakmice ali ne znacajno. Glavna promjena bi trebala da se sastoji u tome da bekovi ne ulaze u sredinu vec da djeluju samo po boku, i djeluju ofanzivno, s tim da bi naravno morali zatvarati i u odbrani. Koliko je upratih njima na desnoj strani krilo igra onaj Ibraimi ( spustene stucne, pretpostavljam da je to on ), i bas se i ne vraca nazad. To je upravo prilika da Kvesic probije tu stranu nekim duplim pasom sa Zebom i da vas nakon kvalitetnog centarsuta, a svi smo vidjeli da on to zna, Adilovic naprimjer dovede u vodstvo. To se moze primjeniti vise puta i to na obje strane, u kombinaciji Colic - Selimovic i Kvesic - Zeba. Moze se poslije toga odigrati i povratna na 16, recimo Bekricu sto on zna realizovati.

Misljenja sam da Bekric i Selimovic moraju poceti od pocetka, jer Jamak a pogotovo Besliaj uopste ne lice na fudbalere.

Sretno vam, da se ne lazemo ne navijam za vas, ali ne navijam ni za njih, ako cete proci zasluzeno nemam nista protiv.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 22 jul 2012, 19:04

IDEMO SVI NA KOŠEVO, IDEMO DA IH PODRŽIMO, DA IH IZ SRCA BODRIMO I JA VJERUJEM DA CE I ONI NAMA UZVRATITI SVOJOM BORBENOSCU I ZALAGANJEM.... SVI NA KOŠEVO
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jul 2012, 19:04

Pobjeda je nasa, 3:1... :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.