NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nismo mi lešinari da budemo nezgodni.Mi smo fina i kulturna sredina gdje gostujući igrači dobivaju aplauze,sudije se osjećaju sigurno a i navijači gostujućeg tima dok su dolazili......kod nas nije niti će biti suspenzija navijačima......tako ti je to gdje je civilizacija tetrahidrokanabinol
zbog ovakvih stvari, ponosan sam sto sam iz Gradacca iako nas cesto zna ovo kostati, narocito od strane sudija na nasem terenu...al obraz i cast su rijeci koje nas opisujuzvjezdas je napisao/la:Nismo mi lešinari da budemo nezgodni.Mi smo fina i kulturna sredina gdje gostujući igrači dobivaju aplauze,sudije se osjećaju sigurno a i navijači gostujućeg tima dok su dolazili......kod nas nije niti će biti suspenzija navijačima......tako ti je to gdje je civilizacija tetrahidrokanabinol
ovaj je forum iskljucivo za nogomet gdje ti pises a kada napises KO VI NAVIJACI to se odnosi na lesinare jer ste vi jedna rasa navijaca neotesani seljaka,glupo bi mi bilo poredit zivotinje s vama nisu mi one nista krive pa da ih poredim s navijacima borca...ziviotetrahidrokanabinol je napisao/la:Ko vi navijači![]()
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Pripreme u Bačkoj Topoli
Danas su u 9:30 sati fudbaleri NK "Zvijezda-Gradačac" otputovali na sedmodnevne pripreme u Bačku Topolu. Spisak putnika je sljedeći:
Moranjkić Jasmin, Kovačević Nikola, Pandža Dalibor, Jahić Omer, Delić Armin, Jusić Rusmir, Jakovljević Ivan, Mašić Eldin, Halilović Emir, Halilović Almir, Stanić Zvjezdan, Ristanić Ilija, Erić Nenad, Faćić Eldin, Prutina Amar, Brkić Selmir, Kurbašić Armin, Vehabović Ermin, Kojić Dejan, Hasanović Senad, Husić Edin, Bogdanović Jasmin, Bijelić Mehmed, Milanović Slobodan, Savić Srđan, Benjak Denis, Durgutović Amir, Smajić Mirsad, Hasić Nekir. U Bačkoj Topoli će ih dočekati šef stručnog štaba Zoran Kuntić i direktor kluba Mustafa Peštalić i vjerovatno još nekoliko potencijalnih igrača. Nekoliko trening utakmica će vjerovatno odigrati u susjednoj Mađarskoj.
U ovoj sedmici za klub su potpisali Savić, Kojić, Husić i Stojanac.
Danas su u 9:30 sati fudbaleri NK "Zvijezda-Gradačac" otputovali na sedmodnevne pripreme u Bačku Topolu. Spisak putnika je sljedeći:
Moranjkić Jasmin, Kovačević Nikola, Pandža Dalibor, Jahić Omer, Delić Armin, Jusić Rusmir, Jakovljević Ivan, Mašić Eldin, Halilović Emir, Halilović Almir, Stanić Zvjezdan, Ristanić Ilija, Erić Nenad, Faćić Eldin, Prutina Amar, Brkić Selmir, Kurbašić Armin, Vehabović Ermin, Kojić Dejan, Hasanović Senad, Husić Edin, Bogdanović Jasmin, Bijelić Mehmed, Milanović Slobodan, Savić Srđan, Benjak Denis, Durgutović Amir, Smajić Mirsad, Hasić Nekir. U Bačkoj Topoli će ih dočekati šef stručnog štaba Zoran Kuntić i direktor kluba Mustafa Peštalić i vjerovatno još nekoliko potencijalnih igrača. Nekoliko trening utakmica će vjerovatno odigrati u susjednoj Mađarskoj.
U ovoj sedmici za klub su potpisali Savić, Kojić, Husić i Stojanac.
Zadnja izmjena: emir_dj, dana/u 22 jul 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
ko je ovaj stojanac???
jeli to taj
http://www.transfermarkt.de/de/vojislav ... 75817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
denis benjak
" onclick="window.open(this.href);return false; iz spartaka...
a ovaj senad hasanović
jedni podatak koji sam naso je
Ime i prezime: Senad Hasanović
Pozicija: Štoper
Datum rodjenja: 4.7.1995.
Broj dresa: 6
Bosan Kalesija
jeli to taj
http://www.transfermarkt.de/de/vojislav ... 75817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
denis benjak
a ovaj senad hasanović
Bosan Kalesija
emir_dj je napisao/la:ko je ovaj stojanac???
jeli to taj
denis benjak
a ovaj senad hasanović
Bosan Kalesija
ja kako sam cuo ovaj hasanovic da je iz bosanskog samca najbolji strijelac bio sad u toj njihovoj ligi igra spica kako sam ja cuo a dal je to istina neznam
moguce je ja kazem nisam uspio naci drugi podatak.... pa eto ako ko zna neka ispravi

evo malo husica
Taj Hasanović se zove Mirza, i ne igra špica nego centalnog veznog. A koliko znam u Zvijezdi je Senad iz Živinica, 1992. godišteludix je napisao/la:emir_dj je napisao/la:ko je ovaj stojanac???
jeli to taj
denis benjak
a ovaj senad hasanović
Bosan Kalesija
ja kako sam cuo ovaj hasanovic da je iz bosanskog samca najbolji strijelac bio sad u toj njihovoj ligi igra spica kako sam ja cuo a dal je to istina neznam
provjereno to je taj igrac potpisao je za nas... trenutno ga zeza povreda... ali za 10-ak dana je spreman...
provjereno to je taj igrac potpisao je za nas... trenutno ga zeza povreda... ali za 10-ak dana je spreman...
izgleda da se husic pravo uklopioemir_dj je napisao/la:
evo malo husica
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Ne znam samo kakvi su vam ovo polovnjaci iz 6. srbijanske lige. 
samo ljudi imat cemo igraca ko zemlje
kako vidim nema dizdarevica i dzanica od onih sa probe.a vidim i neki novi su dosli.za ovog benjaka sam cuo da slovi za jednog od najvecih talenata u srbiji sad dali je tako ostaje da se vidi momak je mlad i dosao je na nagovor kuntica i pestalica.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
taj mali je igrao u klokotnici i kazu da nije čemu... ima tehniku ali kazu da ima barr 5 kg viska... tako su mi prenijeli...
ma momak je mlad i vjerovatno je kuntic vidi da ima nesto u njemu mozda ga priprema za sledecu sezonu.lijepo je vidjeti da se ugovori potpisuju na duze od godinu dana tako da ima sanse i da se nesto i zaradi na nekom igracu. nadam se da ce nas ova zvijezdina internet stranica redovno obavjestavati o pripremama zvjezdasa 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
veoma mladi, i talentovaniHzSM je napisao/la:Ne znam samo kakvi su vam ovo polovnjaci iz 6. srbijanske lige.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kakve su ambicije Zvijezde za ovo sezonu?? 
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa mislim da više nije interes borba za opstanakAmidza1 je napisao/la:Kakve su ambicije Zvijezde za ovo sezonu??
Dragon Town
Ako je njemu kao talentu sa 22 godine 4. liga Srbije vrh mogu misliti kakav je kvalitetan igrac...astra1922 je napisao/la:veoma mladi, i talentovaniHzSM je napisao/la:Ne znam samo kakvi su vam ovo polovnjaci iz 6. srbijanske lige.
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Procitaj gdje je igrao Ivan Jakovljević prije dolaska u Zvijezdu, a kada pokupis te podatke onda pokusaj da se raspitas ko je u Gradačcu za Sarajevo igrao po lijevoj strani. Zatim se raspitaj da li je tog polovnjaka Ivana prosao bar jednom. Kada pokupis te inf. onda se potrudi da pogledas Zvijezdu kada bude igRala sa Sarajevom, da vidis kako igra polovnjak Ivan.HzSM je napisao/la:Ako je njemu kao talentu sa 22 godine 4. liga Srbije vrh mogu misliti kakav je kvalitetan igrac...astra1922 je napisao/la:veoma mladi, i talentovaniHzSM je napisao/la:Ne znam samo kakvi su vam ovo polovnjaci iz 6. srbijanske lige.
Samo da ti kazem da ce Zvijezda na njemu bolje zaraditi nego na polovnjaku Husiću koji je doveden iz Kalesije i prodat u Izrael za pristojnu svotu novca!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.