Taman.dr.van nostrand je napisao/la:Naslovi nedjeljnih tabloida:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Taman.dr.van nostrand je napisao/la:Naslovi nedjeljnih tabloida:
Cartman je napisao/la:Budem li blizu Andersona, Rooneya ili Hernandeza, rec cu im par stvari.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Znači, nema ih prije 26-og. Prvi pripremni meč za ove igrače će tek bit 5. augusta, protiv Valerenge, taman da im @Cartman provjeri formu.‘With the Euros, Nani, Rooney, Young, Jones, Evra won’t be back until July 26.
Bas me zanima sta onda mislis za Oscara? Posto izgleda da si ti "Čelzijev" fan.PhoenixFire je napisao/la:a koji **** ste zapeli za mouru, još jedan dribler koji će se izgubiti u sivilu atlansko-oceanske klime, pojesti će ga premjeršip, ustvari sve što sam od njega vido je da drka po lopti i da nije drug
Vala bas zaobidji ti nas drug ako nemas sta pametno pricati.Narin je napisao/la:Bas me zanima sta onda mislis za Oscara? Posto izgleda da si ti "Čelzijev" fan.PhoenixFire je napisao/la:a koji **** ste zapeli za mouru, još jedan dribler koji će se izgubiti u sivilu atlansko-oceanske klime, pojesti će ga premjeršip, ustvari sve što sam od njega vido je da drka po lopti i da nije drug
što i inače mislim o brazilcima u engleskoj, ko i albino u sahari..Narin je napisao/la:Bas me zanima sta onda mislis za Oscara? Posto izgleda da si ti "Čelzijev" fan.PhoenixFire je napisao/la:a koji **** ste zapeli za mouru, još jedan dribler koji će se izgubiti u sivilu atlansko-oceanske klime, pojesti će ga premjeršip, ustvari sve što sam od njega vido je da drka po lopti i da nije drug
a nisam znao da moram pisati ono što želiš čutiRedDevilS je napisao/la:Vala bas zaobidji ti nas drug ako nemas sta pametno pricati.Narin je napisao/la:Bas me zanima sta onda mislis za Oscara? Posto izgleda da si ti "Čelzijev" fan.PhoenixFire je napisao/la:a koji **** ste zapeli za mouru, još jedan dribler koji će se izgubiti u sivilu atlansko-oceanske klime, pojesti će ga premjeršip, ustvari sve što sam od njega vido je da drka po lopti i da nije drug
Realno brazilci su imali i imaju odlicne mlade igrace,a vecinu ih unisti nocni zivot i pomisao da su vec napravili nesto u zivotu.Ne mora znaciti da Oscar i Lucas nece uspjeti.PhoenixFire je napisao/la:što i inače mislim o brazilcima u engleskoj, ko i albino u sahari..Narin je napisao/la:Bas me zanima sta onda mislis za Oscara? Posto izgleda da si ti "Čelzijev" fan.PhoenixFire je napisao/la:a koji **** ste zapeli za mouru, još jedan dribler koji će se izgubiti u sivilu atlansko-oceanske klime, pojesti će ga premjeršip, ustvari sve što sam od njega vido je da drka po lopti i da nije drug
vi mislite kako dobijate kompletnog gotovog igrača a zaboravljate činjenicu da ćete platiti 35 + za igrača koji je eto tako nadaren u brazilu a u engleskoj će se tražiti 3 sezone minimum (primjer su vam svi ovi latinosi i južnoafrikanci) izuzev pokojeg dobroj argentinca i maradoninog zeta
Nije jos zvanicno, ima nade.FCUM je napisao/la:napokon![]()
![]()
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ra-1154311" onclick="window.open(this.href);return false;
Molim Boga da je ovo istinaFCUM je napisao/la:napokon![]()
![]()
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ra-1154311" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.