Jel moguce da smo se predali!? Svi šute, niko da prihvati odgovornost za poraz! Nikakvo saopstenje za javnost iz kluba, kao da je sve umrlo! Mediji se okrenuli utakmici Sarajevo - Levski, konstantno izlaze clanci o tome, a mi kao da ne igramo! Niko od novinara da se udostoji da ode i napravi intervju sa Amarom, nevjerovatno! Ovi naši pustili u prodaju samo 11.000 karti! Po meni premalo, i da na tekmu odu samo oni najvjerniji, moglo bi se lako desiti da nestane karti, a još pritom pun grad vanzemaljaca (dijasporaca) koji mogu zalutati iz dosade. Vjerujte mi da razmišljam da odem kupiti kartu da ne poljubim vrata na Hadisonu!
Svi digli ruke i predali se bez borbe. Jeli moguce ocekivati to od grada i naroda (sa takvim mentalitetom) koji se borio 1425 dana u najduzoj opsadi jednog grada u istoriji modernog ratovanja u svijetu!? Milion scenarija koji bi nam mogli donijeti prolaz i da smo lošiji deset puta od njih (a mi smo u rangu s njima, samo smo lose odigrali). Jedan penal za nas uz crveni karton okrenuo bi utakmicu za 360 stepeni... Jedan slobodnjak Zebe ni iz cega... Dva brza slucajna gola... itd. Kladim se konstantno, i nagledao sam se svakakvih fudbalskih cuda! Vjerujte mi da se takva cuda u fudbalu dešavaju stalno, samo su to vecinom kup utakmice bez puno znacaja za medije pa nije toliko medijski popraceno.
Nemamo ništa izgubiti, možemo samo dobiti! Samo boga molim da Amar bar jednom u zivotu krene na sve ili nista sa tri špica ili 3-4-3, pa nek ide sve u P. M. nek i izgubimo 10:0 ali cemo moci reci da smo bar probali! Mada se bojim da ce ici na onu varijantu, daj da probamo samo da dobijemo, i onda ce se vaditi da u Mariboru nisu imali srece, da su loše otigrali, zbog toga ispali i bla, bla bla...
Prema tome, cuda se dešavaju ali se sigurno nece desiti ako budemo gledali tekmu na TV-u, Zato svi na Hadison, pa sta bog da! J.... CEMO IM MATER!
Zadnja izmjena:
UnKnownBA, dana/u 22 jul 2012, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.