FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tomaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tomaz » 22 jul 2012, 14:14

Elegant je napisao/la:Jesu li svi nasi navijaci bili u Mariboru usli na stadion? Mislim svih 3000 koliko se pisalo da je bilo ili samo oni koji su imali kartu ?

Evo citam ovaj forum Maribora, neki lik napisa kao i njih bruka dolazi iz slovenije, beograda, banja luke, .... mislim smjesni su.
Ovo se decki sa foruma sale malo na vas racun jer naravno i vas nije bilo 3000 :D :D
Inace ja mislim da ce biti jedno 500 organizovanih navijaca dole jer onako iskreno bas i nema neko pretirano interesovanje... Mozda ce doci koji stotinjak sa svojim kolima i to je to...
Fer bi bilo, da smo primljeni barem slicno kao stonste bili vi kod nas. Nemate bas neko visoko misljenje o nama ali barem smo vam dokazalinda smo ipak kulturniji od Bulgara.... ;)

Zasto ste pustili samo 11000 karata u prodaju a stadion vam je triputa veci?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 jul 2012, 14:18

Tomaz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jesu li svi nasi navijaci bili u Mariboru usli na stadion? Mislim svih 3000 koliko se pisalo da je bilo ili samo oni koji su imali kartu ?

Evo citam ovaj forum Maribora, neki lik napisa kao i njih bruka dolazi iz slovenije, beograda, banja luke, .... mislim smjesni su.
Ovo se decki sa foruma sale malo na vas racun jer naravno i vas nije bilo 3000 :D :D
Inace ja mislim da ce biti jedno 500 organizovanih navijaca dole jer onako iskreno bas i nema neko pretirano interesovanje... Mozda ce doci koji stotinjak sa svojim kolima i to je to...
Fer bi bilo, da smo primljeni barem slicno kao stonste bili vi kod nas. Nemate bas neko visoko misljenje o nama ali barem smo vam dokazalinda smo ipak kulturniji od Bulgara.... ;)

Zasto ste pustili samo 11000 karata u prodaju a stadion vam je triputa veci?
zato sto nasa uprava misli da se ni to nece moci napuniti zbog rezultata u sloveniji
Za zivot cijeli!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2012, 14:27

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Tomaz je napisao/la: Zasto ste pustili samo 11000 karata u prodaju a stadion vam je triputa veci?
zato sto nasa uprava misli da se ni to nece moci napuniti zbog rezultata u sloveniji
Podred toga stadion ne ispunjava sve uvjete, pa je zapad zatvoren. Ali trebalo bi ovih 11.000 biti ispunjeno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 22 jul 2012, 14:38

šta je bilo s japancem ? jel potpiso :)
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 22 jul 2012, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 22 jul 2012, 14:44

zasarajevo je napisao/la:Cak sam i ja prokuzio da je Paranoja nas :D
Cuj za divove navijati :lol: :lol:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 jul 2012, 14:50

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 22 jul 2012, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 22 jul 2012, 14:53

anonimni je napisao/la:
Ultras1921 je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:
Prevalio sam veliki put, uzeo tri dana slobodno, potrosio para i para ali nista mi nije zao od toga, kupovao sam godisnje ulazinice 2006. kada ih niko nije kupovao pa ni guzonje sa dosta dubljim džepom nego ja, išao na sve domaće utakmice od 1996., otišao na nekih stotinjak gostujućih kad sam mogao, isto kao i većina vas ali sad na revanš neću to je sigurno ne zbog rezultata vec zbog igraca i njihovog odnosna, njihovog brukanja kluba, mene kao navijača, Bogijevog ponašanja poslije utakmice i svega ostalog ... jednostavno BRUKA I SRAMOTA već tri godine ista priča bez bilo kakvog pomaka .... i na kraju obiše mi fini janezi auto, ostah da prespavam da nezgazim koga u ovakvom stanju bezveze
ZlatnaDolina je napisao/la:Ma bgm treba se nadati i vjerovati, prvi gol prvih dvadesetak minuta, drugi pred sam krajh prvog pluvremena i treći u drugom negdje, mislim realno jeste a i izvodljivo je, mi će mo dati sve od sebe na tribinama oni nek daju na terenu, i ako nista ne bude neka dobiju sa 1:0 makar reda radi i radi nas navijača, pobjeda bi dobro dosla zbog kooficijenta ako nista ... :)
Jel to ipak ides? :)
i naručio je karte za revanš :D hoće li biti opet karte prodavane u Ferhadiji k'o prošle godine ili ću morat' do Grbavice ? :mrgreen:
To ti ne znam rec, al ti preporucujem da uzmes preko ovih http://www.kupikartu.ba/karte/event/114 ... k.-maribor" onclick="window.open(this.href);return false;. Ja sam narucio, platio kreditnom karticom i poslali su mi na mail dan poslije. Samo po karti placas jos 30 pfeninga. Moraju ljudi od neceg zivjet :D
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2012, 14:57

Ovaj tim F91 Dudelange je 2005/2006 igrao protiv Zrinjskog CL prvo pretkolo i pobjedio ih 4:1 ukupno. :|

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 22 jul 2012, 14:58

Jel to vi stvarno kontate da mozemo proci Maribora?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2012, 15:03

cala je napisao/la:Jel to vi stvarno kontate da mozemo proci Maribora?
Nadamo se ... imamo pravo na to. :|

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 jul 2012, 15:06

[youtube][/youtube]

sanjao sam sva tri gola

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 jul 2012, 15:08

Mogli su i malo vise pustiti ulaznica,jug ce predpostavljam biti pun,a trebao bi i istok,ali eto,njihova odluka,nase je samo da napunimo stadion.
Sto se tice rezultata,tesko jeste,mislim da mozemo do pobjede,a sada da li mozemo proci,ne znam.Sve zavisi kako ce se igraci postaviti,ako budu igrali slicno kao u Sloveniji,onda se slabo cemu mozemo nadati.

duck
Kontakt:

Post Postao/la duck » 22 jul 2012, 15:13

A sto ne bi mogli? Jeste tesko, ali je moguce. Sreca, volja, srce i Bozija pomoc. Niko nije nepobjediv!
Keep it simple! ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 22 jul 2012, 15:14

Kako vrijeme prolazi meni je samo zao sto primismo onaj cetvrti gol..U nadokandi,onako bas glupo kako samo mi znamo u svim sportovima.. :? :?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 22 jul 2012, 15:16

Sto da ne jeli iko mislio da Bazel moze izbaciti M.U. pa ga izbaci a i da ti ne govorim koliko je slicnih slucajeva bilo.Ja sam ubjedjen da ova ekipa ima znanja i kvaliteta da to ostvari,samo da li oni vjeruju u svoj kvalitet to je druga stvar.Ponovicu po ko zna koji put ovaj Zeljo uz dobar odabir igraca koji ce igrati,dobru taktiku i motivaciju a uz gladijatorski pristup nadoknadio bi i cetiri razlike protiv Maribora.Sve je u glavi i ako do utorka tu posloze kockice slavi ce se prolaz.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 22 jul 2012, 15:19

Jel moguce da smo se predali!? Svi šute, niko da prihvati odgovornost za poraz! Nikakvo saopstenje za javnost iz kluba, kao da je sve umrlo! Mediji se okrenuli utakmici Sarajevo - Levski, konstantno izlaze clanci o tome, a mi kao da ne igramo! Niko od novinara da se udostoji da ode i napravi intervju sa Amarom, nevjerovatno! Ovi naši pustili u prodaju samo 11.000 karti! Po meni premalo, i da na tekmu odu samo oni najvjerniji, moglo bi se lako desiti da nestane karti, a još pritom pun grad vanzemaljaca (dijasporaca) koji mogu zalutati iz dosade. Vjerujte mi da razmišljam da odem kupiti kartu da ne poljubim vrata na Hadisonu!

Svi digli ruke i predali se bez borbe. Jeli moguce ocekivati to od grada i naroda (sa takvim mentalitetom) koji se borio 1425 dana u najduzoj opsadi jednog grada u istoriji modernog ratovanja u svijetu!? Milion scenarija koji bi nam mogli donijeti prolaz i da smo lošiji deset puta od njih (a mi smo u rangu s njima, samo smo lose odigrali). Jedan penal za nas uz crveni karton okrenuo bi utakmicu za 360 stepeni... Jedan slobodnjak Zebe ni iz cega... Dva brza slucajna gola... itd. Kladim se konstantno, i nagledao sam se svakakvih fudbalskih cuda! Vjerujte mi da se takva cuda u fudbalu dešavaju stalno, samo su to vecinom kup utakmice bez puno znacaja za medije pa nije toliko medijski popraceno.

Nemamo ništa izgubiti, možemo samo dobiti! Samo boga molim da Amar bar jednom u zivotu krene na sve ili nista sa tri špica ili 3-4-3, pa nek ide sve u P. M. nek i izgubimo 10:0 ali cemo moci reci da smo bar probali! Mada se bojim da ce ici na onu varijantu, daj da probamo samo da dobijemo, i onda ce se vaditi da u Mariboru nisu imali srece, da su loše otigrali, zbog toga ispali i bla, bla bla...

Prema tome, cuda se dešavaju ali se sigurno nece desiti ako budemo gledali tekmu na TV-u, Zato svi na Hadison, pa sta bog da! J.... CEMO IM MATER!
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 22 jul 2012, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 jul 2012, 15:24

Naravno!
Onako losu utakmicu momci nece odigrat jos makar 2 godine :D :D
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2012, 15:26

Jel bio sinoc trening kakva je atmosfera u timu ima li promjena ? Zna li ko sta ?

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 22 jul 2012, 15:30

UnKnownBA je napisao/la:Jel moguce da smo se predali!? Svi šute, niko da prihvati odgovornost za poraz! Nikakvo saopstenje za javnost iz kluba, kao da je sve umrlo! Mediji se okrenuli utakmici Sarajevo - Levski, konstantno izlaze clanci o tome, a mi kao da ne igramo! Niko od novinara da se udostoji da ode i napravi intervju sa Amarom, nevjerovatno! Ovi naši oštampali samo 11.000 karti! Po meni premalo, i da na tekmu odu samo oni najvjerniji, moglo bi se lako desiti da nestane karti, a još pritom pun grad vanzemaljaca (dijasporaca) koji mogu zalutati iz dosade. Vjerujte mi da razmišljam da odem kupiti kartu da ne poljubim vrata na Hadisonu!

Svi digli ruke i predali se bez borbe. Jeli moguce ocekivati to od grada i naroda (sa takvim mentalitetom) koji se borio 1425 dana u najduzoj opsadi jednog grada u istoriji modernog ratovanja u svijetu!? Milion scenarija koji bi nam mogli donijeti prolaz i da smo lošiji deset puta od njih (a mi smo u rangu s njima, samo smo lose odigrali). Jedan penal za nas uz crveni karton okrenuo bi utakmicu za 360 stepeni... Jedan slobodnjak Zebe ni iz cega... Dva brza slucajna gola... itd. Kladim se konstantno, i nagledao sam se svakakvih fudbalskih cuda! Vjerujte mi da se takva cuda u fudbalu dešavaju stalno, samo su to vecinom kup utakmice bez puno znacaja za medije pa nije toliko medijski popraceno.

Nemamo ništa izgubiti, možemo samo dobiti! Samo boga molim da Amar bar jednom u zivotu krene na sve ili nista sa tri špica ili 3-4-3, pa nek ide sve u P. M. nek i izgubimo 10:0 ali cemo moci reci da smo bar probali! Mada se bojim da ce ici na onu varijantu, daj da probamo samo da dobijemo, i onda ce se vaditi da u Mariboru nisu imali srece, da su loše otigrali, zbog toga ispali i bla, bla bla...

Prema tome, cuda se dešavaju ali se sigurno nece desiti ako budemo gledali tekmu na <a class="inlineAdmedialink" href="#">TV</a>-u, Zato svi na Hadison, pa sta bog da! J.... CEMO IM MATER!
ma jarane vjeruj mi niko se nije predao,cini ti se da smo se predali,navijaci jedva cekaju tekmu,a ovi pojedinci padobranci sto ulete i pocnu jadikovati i ne citam ih jer nema ih par,ZATO SVI NA ZUBANPOLJE!!!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 22 jul 2012, 15:36

UnKnownBA je napisao/la:Jel moguce da smo se predali!? Svi šute, niko da prihvati odgovornost za poraz! Nikakvo saopstenje za javnost iz kluba, kao da je sve umrlo! Mediji se okrenuli utakmici Sarajevo - Levski, konstantno izlaze clanci o tome, a mi kao da ne igramo! Niko od novinara da se udostoji da ode i napravi intervju sa Amarom, nevjerovatno! Ovi naši oštampali samo 11.000 karti! Po meni premalo, i da na tekmu odu samo oni najvjerniji, moglo bi se lako desiti da nestane karti, a još pritom pun grad vanzemaljaca (dijasporaca) koji mogu zalutati iz dosade. Vjerujte mi da razmišljam da odem kupiti kartu da ne poljubim vrata na Hadisonu!

Prema tome, cuda se dešavaju ali se sigurno nece desiti ako budemo gledali tekmu na TV-u, Zato svi na Hadison, pa sta bog da! J.... CEMO IM MATER!
E svaka ti cast,u klubu kao da su i zaboravili na revans i kao da im je svejedno,j.....i Real izgubi ligu prvaka pa svi od predsjednika,trenera,kapitena i igraca imaju m..a pa kazu krivi smo i ukazu na pogreske.Imam osjecaj da je u klubu takva gubitnicka atmosfera kada su Evropske utakmice u pitanju da bi strahovali da kojim slucajem mozemo izvuci SASK Napredak a kamoli koga drugog.Ljudi hrabro i sa vjerom u samog sebe i sve je moguce.Pa nekaze se bezveze da boj bije srce u junaka.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Orvel, Pablo11, ristagrad i 37 gostiju.