Sa ovakvim trenerom nece se ni Sheriff proci.
Ne zadovoljavaju te kozmetičke promjene skoro više nikoga, samo par budala.braco je napisao/la:Što je najžalosnije opet ćete osvojit HNL,Mamić zadovoljan,trener isplaćen,navijači nezadovoljni ostankom Mamića u klubu,Mamić će otjerati trenera kako bi "zadovoljio" navijače i opet će neku budalu naći.A što je najžalosnije Dinamo ima para,ima neki ugled u okviru evropskih natjecanja i proizvodnji igrača i samim tim mogu privući odlične trenere,ali Maminjo je Maminjo.Jedino mu skidam kapu za prodaju igrača.Zna fakat da posluje,pa on bi Jamaka za milion eura prodao.
smiješan je...ali ovisi s kojim klubovima ga uspoređuješ....aS_Roma je napisao/la:Od kad znam za sebe Dinamo je smijesan klub bio i ostao, samo da jos ovo nisi bauk napravili sa prodajom Modrica, Eduarda i Corluke, bili nesto ala Cibalia
jest smjesan za euro velikane,ali za balkan je real,to je cinjenicaaS_Roma je napisao/la:Od kad znam za sebe Dinamo je smijesan klub bio i ostao, samo da jos ovo nisi bauk napravili sa prodajom Modrica, Eduarda i Corluke, bili nesto ala Cibalia
navijaci bojkotoju,pa sve izgleda nekako cudno bez njihaS_Roma je napisao/la:Ne znam opcenito nekako to mislim, da se ne lazemo po organizaciji kluba i svega to daleko najbolje stoje na balkanu, al opet nije to to, fali im to nesto, iako su igrali Ligu prvaka i sve to ...
znam, tako da ce to jos potrajati malo duze, mada iskreno nije mi jasno sta zele navijaci njihovi i sta traze ..Rosas7 je napisao/la:navijaci bojkotoju,pa sve izgleda nekako cudno bez njihaS_Roma je napisao/la:Ne znam opcenito nekako to mislim, da se ne lazemo po organizaciji kluba i svega to daleko najbolje stoje na balkanu, al opet nije to to, fali im to nesto, iako su igrali Ligu prvaka i sve to ...
e nasi klubovi svi prizivaju nekog lika poput mamicaaS_Roma je napisao/la:znam, tako da ce to jos potrajati malo duze, mada iskreno nije mi jasno sta zele navijaci njihovi i sta traze ..Rosas7 je napisao/la:navijaci bojkotoju,pa sve izgleda nekako cudno bez njihaS_Roma je napisao/la:Ne znam opcenito nekako to mislim, da se ne lazemo po organizaciji kluba i svega to daleko najbolje stoje na balkanu, al opet nije to to, fali im to nesto, iako su igrali Ligu prvaka i sve to ...
Zar im nisu najbitniji rezultati kluba ? A to imaju vala zadnjih 10 godina. Igraju grupu Lige prvaka, grupu kup eufa, koliko su godina za redom prvaci i opet se bave nekim stvarima kojim nebi trebali, al eto to je nesto njihovo.
Pa i da Mamic krade i petlja , brate petlja i za klub i za sebe malo, ja mislim da se nebi niko sad bunio od nas navijaca , da neki nas klub (ili covjek u klubu) da posluje ko Mamic sa dinamom
aS_Roma je napisao/la:
znam, tako da ce to jos potrajati malo duze, mada iskreno nije mi jasno sta zele navijaci njihovi i sta traze ..
Zar im nisu najbitniji rezultati kluba ? A to imaju vala zadnjih 10 godina. Igraju grupu Lige prvaka, grupu kup eufa, koliko su godina za redom prvaci i opet se bave nekim stvarima kojim nebi trebali, al eto to je nesto njihovo.
Pa i da Mamic krade i petlja , brate petlja i za klub i za sebe malo, ja mislim da se nebi niko sad bunio od nas navijaca , da neki nas klub (ili covjek u klubu) da posluje ko Mamic sa dinamom
Krunoslav Jurčić, Marijan Vlak, Zlatko Dalić, Ilija Lončarević, Nenad Gračan, Igor Pamić, Tomislav Steinbrückner.Jack777Pott je napisao/la:
Tko je sljedeci? Moja zelja je Cico.
Dodao bi medju njih i Ivankovica. A ako medju njima moram birat onda Pamic. Ako nista igraci nece igrat ko pi*kice i radit s*anja.limenka je napisao/la:Krunoslav Jurčić, Marijan Vlak, Zlatko Dalić, Ilija Lončarević, Nenad Gračan, Igor Pamić, Tomislav Steinbrückner.Jack777Pott je napisao/la:
Tko je sljedeci? Moja zelja je Cico.
Između ovih treba tražiti novog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.