OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

emir_dj
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la emir_dj » 21 jul 2012, 19:25

hajde neka vam je sa srecom...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 jul 2012, 20:20

Gradina 4-0 Rudar Ugljevik

Tosunović (2x), Hamzić, Andrić.

Ovaj Tosun je majstor, lik se lagano oslobodi igrača.. Majstorski zabije, nema ''trte mrte'' , iz prve - sigurno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jul 2012, 21:49

Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 4-0 Rudar Ugljevik

Tosunović (2x), Hamzić, Andrić.

Ovaj Tosun je majstor, lik se lagano oslobodi igrača.. Majstorski zabije, nema ''trte mrte'' , iz prve - sigurno.
ma Tosunovicu treba jedno 15 prilika za gol :).. u ostalom vidjet ces...dobar je mislim , ali ipak on ti je igrac ro Robinho :).. 10 prilika i gol ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 jul 2012, 23:58

Benjo_AFC86 je napisao/la:Nisam iznenađen nimalo.

Nije to prvi put sa NAŠIM igračima da se dešava.
Svi smo mislili da će se oni nama vratiti, tj da vole igrati u svom klubu. I nije nas ranije čudilo to, jer smo bili u nižim ligama, pa logično da će igrati u Premieri. Al sad nemaju izgovora.

Očito je da smo pogriješili, svaka čast Damiru Smajloviću .. to je veličina, trebamo mu ugravirati zabilježiti ime na tribini na stadionu, to je nešto najmanje što možemo uraditi da mu se zahvalimo. Najzaslužniji je za naš ulazak (ne kažem da ostali nisu). Momak je i kao osoba extra, nemam riječi. Damire hvala! I nadam se da će nas svojim golovima ostaviti u ligi, pa makar 14 mjesto, ništa više ne tražim :P i tako pokazati kako se igra za svoj grad!
Daj mu otkaz na poslu pa ces vidjet koja je velicina od covjeka, njega sto placate mozete dovest 3-4 igraca, a vidjet ces sad u PL koliko vrijedi, za njega je 1. federalna plafon

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 22 jul 2012, 00:30

Tkanton je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Nisam iznenađen nimalo.

Nije to prvi put sa NAŠIM igračima da se dešava.
Svi smo mislili da će se oni nama vratiti, tj da vole igrati u svom klubu. I nije nas ranije čudilo to, jer smo bili u nižim ligama, pa logično da će igrati u Premieri. Al sad nemaju izgovora.

Očito je da smo pogriješili, svaka čast Damiru Smajloviću .. to je veličina, trebamo mu ugravirati zabilježiti ime na tribini na stadionu, to je nešto najmanje što možemo uraditi da mu se zahvalimo. Najzaslužniji je za naš ulazak (ne kažem da ostali nisu). Momak je i kao osoba extra, nemam riječi. Damire hvala! I nadam se da će nas svojim golovima ostaviti u ligi, pa makar 14 mjesto, ništa više ne tražim :P i tako pokazati kako se igra za svoj grad!
Daj mu otkaz na poslu pa ces vidjet koja je velicina od covjeka, njega sto placate mozete dovest 3-4 igraca, a vidjet ces sad u PL koliko vrijedi, za njega je 1. federalna plafon
i husic je trebao imat platu vecu 3 puta od nekih ostali igrača..uz to babo mu cijeli zivot radio u gradini,dobijo platu,,i opet okreno ledja klubu..damiru se nema sta rec..momak je korektan..aa to je tvoje misljenje da mu je plafon federalna liga..meni je u zvijezdi damir bio jedan od najbolji igrača aa poslije u slobodi bio jedan od najbolji..
vi iz gradačca ste toliko pametni pa stalno dolazite na nasu temu da nas prosvijetlite..vi sve znate o nasem klubu,,bas ste duse.. :* :* :* <3 <3
OFK Gradina Srebrenik

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 22 jul 2012, 01:41

hehhe ma brate nemoj tako prema nasim komsijama,vidis da na svaki nacin pokusavaju da nam otvore oci,brinu se za nas,daju nam savjete,oni sve znaju,ma brate vole nas i sam vidis da vise nas posjecuju na forumu nego maticni klub..pa cak sam i na forumu Sloboda tz procitao jedno pitanje u kojem jedan brizni navijac zvijezde postavlja pitanje dali ce gradina igrat na stadionu tusanj,ja im se zahvaljujem u svoje ime kad tako brinu o nama..bas vam hvala,.
MOdric..MOdric..MOdric..

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 jul 2012, 04:11

bravo za post iznad...kakva ljubav i bakrci..pametan ce gledat svoj interes...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 jul 2012, 09:34

Pričajte šta hoćete.

Taj isti nas je ostavio u ligi onu prvu sezonu kad smo ušli, kad dođe iz Slobode. A bili smo zakovani za dno.
A onda nas naredne sezone svojim golovima uvede u Premier ligu. :mrgreen: :idea:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 jul 2012, 10:01

Brcko87 je napisao/la:
i husic je trebao imat platu vecu 3 puta od nekih ostali igrača..uz to babo mu cijeli zivot radio u gradini,dobijo platu,,i opet okreno ledja klubu..damiru se nema sta rec..momak je korektan..aa to je tvoje misljenje da mu je plafon federalna liga..meni je u zvijezdi damir bio jedan od najbolji igrača aa poslije u slobodi bio jedan od najbolji..
vi iz gradačca ste toliko pametni pa stalno dolazite na nasu temu da nas prosvijetlite..vi sve znate o nasem klubu,,bas ste duse.. :* :* :* <3 <3
Po cemu si zakljucio da sam ja iz gradacca, mislim da mi ime sve govori Tkanton(tuzlanski kanton) ja sam na ovom forumu objektivnog misljenja i pratim, Zvijezdu, Slobodu,Gradinu i Banovice. Samo kazem kako jest, trgovanje igracima nije pijaca i ne funkcionise na osnovu date rijeci, gdje to ima bgt i u onim saban ligama se sklopi nesto da se zna cij je igrac. A za Smajlovica ce vrijeme pokazat ko je u pravu, kao i Tosunovic treba ima 10-ak prilika da bi dali jedan go

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 jul 2012, 12:40

Gradina - Radnik Bijeljina

Gradski stadion Srebrenik, srijeda 18:00h.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 22 jul 2012, 13:31

Hallo KOlumbo pa ti nemas blage veze a pricas nesto ,pa ti cak nisi ni procito clanak iz novina o husicu a pricas o nekom ugovoru i bakracima,nemoj pricat kad nesznas,bolje ti je suti..jasno pise u novinama i znalo je se kad je husic dosao na pripreme gradine da ce ostat i tako je bio dogovor dace ostat u gradini ako mu ne stigne neka ponuda iz vana..i tako je postignut dogvor i gradina mu je dala roka do 20 jula,ipak je on dijete srebrenika,sa njim se moglo dogvorit..jos jednom takav je dogovor bio a ti pricas o nekoj neprofesionalnosti il sta ja znam..a nemas pojma...
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 22 jul 2012, 14:20

Tkanton je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Po cemu si zakljucio da sam ja iz gradacca, mislim da mi ime sve govori Tkanton(tuzlanski kanton) ja sam na ovom forumu objektivnog misljenja i pratim, Zvijezdu, Slobodu,Gradinu i Banovice. Samo kazem kako jest, trgovanje igracima nije pijaca i ne funkcionise na osnovu date rijeci, gdje to ima bgt i u onim saban ligama se sklopi nesto da se zna cij je igrac. A za Smajlovica ce vrijeme pokazat ko je u pravu, kao i Tosunovic treba ima 10-ak prilika da bi dali jedan go
dobro ti si iz tk.. :lol: Molim te izostavi gradinu iz te svoje objektivnosti..Čuj tk mi smo najgori,mi cemo ispast prve godine,nasi su igrači najgori,njima treba 10prilika da dadnu go..nadam se da ti je duša na mjestu..i de bgt idi na druge teme po tk pa tuši svojom objektivnošću,nemoj nas više.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 22 jul 2012, 14:42

Brcko87 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
dobro ti si iz tk.. :lol: Molim te izostavi gradinu iz te svoje objektivnosti..Čuj tk mi smo najgori,mi cemo ispast prve godine,nasi su igrači najgori,njima treba 10prilika da dadnu go..nadam se da ti je duša na mjestu..i de bgt idi na druge teme po tk pa tuši svojom objektivnošću,nemoj nas više.. :lol:
Smajlović i Tosunović ....?????? najbolji igrači u Gradini....

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 jul 2012, 00:21

bez provokacije... šta ste odlučili gdje igrate...

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 jul 2012, 00:31

emir_dj je napisao/la:bez provokacije... šta ste odlučili gdje igrate...
Najvjerovatnije na BILINOM POLJU..Čekamo da ugrade ove grijače da vidimo kakvog su kvaliteta, pa onda donosimo konačnu odluku, dal bilino polje zadovoljava kvalitete i ukuse našeg kluba :lol: ..
OFK Gradina Srebrenik

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 jul 2012, 00:40

eh to vam je najbolje... tu vam husara moze pomoc... al i tu si se zeznuo... jer ni čelik nece igrati par kola na bilinom polju... nego ili na na kamberovic polju ili u kaknju...

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 jul 2012, 00:48

emir_dj je napisao/la:eh to vam je najbolje... tu vam husara moze pomoc... al i tu si se zeznuo... jer ni čelik nece igrati par kola na bilinom polju... nego ili na na kamberovic polju ili u kaknju...
Ma prvi par kola najvjerovatnije nastupamo na Koševu dok se to u Zenici sve ne napravi i dok mi nevidimo dal to zadovoljava naše apetite..Ma netreba nama nikakav husara..dovojno je samo rec Gradina Srebrenik i vrata stadiona otvorena.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Amidza1
Kontakt:

Post Postao/la Amidza1 » 23 jul 2012, 19:22

Nema od vas nista ispadate pozdrav :D

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 23 jul 2012, 19:39

hvala.. aj razguliiiii!!
MOdric..MOdric..MOdric..

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 23 jul 2012, 21:03

Amer Jugo potpisao za Gradinu.....
" onclick="window.open(this.href);return false;
MOdric..MOdric..MOdric..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.