FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MukiSA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MukiSA » 21 jul 2012, 22:57

Bezze je to sto ste vecinom pesimisti, koliko vidim, pa onda najbolje nemojte ni igrati revans ili odmah svucite gace jbg. Ja vam zelim srecu, navijam u evropi i za vas koliko i za Sarajevo, dok vam u PL zelim sve najgore :mrgreen:
I napunite Kosevo, kakvih crnih 5000 :o
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2012, 23:00

Idemo mi i vi zajedno u III pretkolo LP :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SvenZ
Kontakt:

Post Postao/la SvenZ » 21 jul 2012, 23:01

harson je napisao/la:
Minhi je napisao/la:Pa pa paranojaaaaa, sanjao sam sva tri gola,
Pa pa paranojaaaaa, **** Zeljo maribora....
de postavi klipove da vidim kako to izgleda nevljerujem dok nevidim :lol: :lol: :lol:
evo kako je izgledalo
[youtube][/youtube]

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2012, 23:06

MukiSA je napisao/la:Bezze je to sto ste vecinom pesimisti, koliko vidim, pa onda najbolje nemojte ni igrati revans ili odmah svucite gace jbg. Ja vam zelim srecu, navijam u evropi i za vas koliko i za Sarajevo, dok vam u PL zelim sve najgore :mrgreen:
I napunite Kosevo, kakvih crnih 5000 :o
ja Boga mi nisam pesimista :D igra se dok sudija ne odsvira kraj i to je to, treba se boriti do zadnjeg momenta, proliti znoj za sveti dres, i btw. imamo ista osjećanja za gradske rivale :mrgreen: daj Bože da bude više od 5000, ljudi (derbi navijači, simpatizeri, kako god :D ) su sad sigurno nezainteresovani za meč gdje se pretpostavlja ko ide dalje, al' doći će VJERNA EKIPA 8-) :mrgreen:

p.s. ako fakat bude kiša u utorak, biće špica 8-) :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 21 jul 2012, 23:06

Rekoh 'sanjao sam' :D
Nada poslednja umire.
A kad sam isao u MB, kako da ne odem na Zuban polje. Samo cu jos povesti svoje troje djece.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 jul 2012, 23:06

Ja se još nadam ,imamo pravo loš rezultat ali me tješi da ne možemo u 7 dana dva puta loše odigrati .Realno gledajući mi smo u mariboru igrali bez Zebe,Kvesića ,bešlije ,svrake sa katastrofalnim bogijem ako svi odigraju 100 % svojih mogučnosti i uz dosta sreće možemo proći .Možda će smiješno izgledati ali u par navrata kad smo napali maribor da je njihova odbrana izgledala konfuzno iz takve jedne situacije smo i dali gol .Nemamo šta izgubiti a tada je najlakše igrati .

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jul 2012, 23:45

Postali ste p*c*ckice i vi i igraci. Vi se raskukali a puleni kao male princeze na terenu. Nije isto pobijediti 2-0 , 3-1 u Sarajevu i boriti se momacki il ispasti spustenih gaca od nekog Maribora :roll: :roll:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 22 jul 2012, 00:04

Dajmo ljudi malo realnosti i o kakvom vi prolazu sanjajte. Svi bi mi voljeli da nam Zeljo prode, ali realnosti su skroz suprotne.
Trebamo se mi nadati ali sanse nemamo nikakve.

Pa mi u Mariboru nismo napravili dva pasa.

Jedino sto moramo a to je igrati s tri napadaca skroz otvoreno, pa i primiti golove a i dati ih.
Samo da ne bude ona taktika ne daj Boze nikome...otvoreno pa kud puklo da puklo i onako smo ispali. Srce na teren samo to trazimo...

A sljedece godine se nadati da mozemo napraviti iskorak, ako nam ekipa ostane na okupu ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 22 jul 2012, 00:21

Da možemo pobjediti, možemo! Da možemo zabiti 3 gola, možemo! Da možemo sačuvati našu mrežu, mislim da ne možemo!
Znači svi na Hadison, podržimo ih u pobjedi kakvoj takvoj, ako nas uspiju obradovati to bi bilo ravno prolasku u finale.
I mislim da bi smo na jugu trebali forsirati onu staru "kad dođu teški dani", diže iz mrtvih a mrtvi (bili) jesu...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 22 jul 2012, 00:21

Paranoja je napisao/la:Dajmo ljudi malo realnosti i o kakvom vi prolazu sanjajte. Svi bi mi voljeli da nam Zeljo prode, ali realnosti su skroz suprotne.
Trebamo se mi nadati ali sanse nemamo nikakve.

Pa mi u Mariboru nismo napravili dva pasa.

Jedino sto moramo a to je igrati s tri napadaca skroz otvoreno, pa i primiti golove a i dati ih.
Samo da ne bude ona taktika ne daj Boze nikome...otvoreno pa kud puklo da puklo i onako smo ispali. Srce na teren samo to trazimo...

A sljedece godine se nadati da mozemo napraviti iskorak, ako nam ekipa ostane na okupu ..
Dobro bolan svi smo shvatili da si pitar. Ne moras se vise javljat :|
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 jul 2012, 00:26

moje skromno misljenje:
mislim da zeljo ima sansu, ako je arsenal mogao milanu dati 3, isto tako i zeljo moze mariboru, pogotovo jer su priblizne kvalitete, samo se treba poklopiti nekoliko stvarcica..da je maribor bolji od zelje ne bih tako mislio...dati gol u prvih 15ak minuta, sto je vrlo moguce, i onda do kraja poluvremena dati jos jedan, i onda u 2.poluvr.treba samo jos jedan, pritisak na gostima, a u slucaju da i oni daju, bice vremena za jos dva :D ...zelim reci da nista nije izgubljeno, samo da se poklopi nekoliko stvari...uzdam se i u to sto je na kosevu veci teren...? valjda jeste :)
i na kraju, ako je maribor mogao dati zelji iz nikakve igre 4 komada, zasto i zeljo ne bi mogao njima zabiti isto toliko..(mada zeljo i u PL nije nesto zabijao, igrali su u fazonu 1:0, 1:0, 2:1,1:0, pa 7:0, i onda opet 1:0,2:1,1:0, pa 4:0 :)...ma napasti pa sta bude..a bice akoBogda bolje nego sto ocekujemo...

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 22 jul 2012, 00:34

aleksandar_veliki je napisao/la:Nemoguce nije, ali realno ova ekipa ne moze stvoriti pritisak duzi od deset minuta, ako su i to u stanju, pogotovo ekipi kvalitete Maribora. Dao Bog da grijesim, ali ako pogledamo veznu liniju, karakteristike tih igraca, onda cemo vidjeti da oni nisu ti. To ce biti mac sa dvije ostrice, mada nemas drugog izbora, ali po meni, tri kvalitetna pravovremena pasa Mariborovih igraca izbacit ce nas citav vezni red, a onda je belaj. No, nema predaje, Kosevo treba napuniti radi kluba, radi finansija, pa u krajnjem slucaju i radi rezultata u prosloj sezoni
Tacno tako. Svi na Koševo da im damo podršku sad, nema veze kako ce se završiti. Ako ništa, onda zbog duple krune i rezultata iz prošle sezone.Jesu se obrukali u Mariboru, ali su nas i zadužili prošle sezone i ne smijemo im sad okrenuti leđa.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 22 jul 2012, 00:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Nemoguce nije, ali realno ova ekipa ne moze stvoriti pritisak duzi od deset minuta, ako su i to u stanju, pogotovo ekipi kvalitete Maribora. Dao Bog da grijesim, ali ako pogledamo veznu liniju, karakteristike tih igraca, onda cemo vidjeti da oni nisu ti. To ce biti mac sa dvije ostrice, mada nemas drugog izbora, ali po meni, tri kvalitetna pravovremena pasa Mariborovih igraca izbacit ce nas citav vezni red, a onda je belaj. No, nema predaje, Kosevo treba napuniti radi kluba, radi finansija, pa u krajnjem slucaju i radi rezultata u prosloj sezoni
Hocemo li napokon poceti jednu utakmicu s dva spica ili tri, i onako nemamo sta izgubiti. Pa da casno ispadnemo, ali odigramo muski!

senidjuventus
Kontakt:

SEF

Post Postao/la senidjuventus » 22 jul 2012, 00:50

Paranoja je napisao/la:
Hocemo li napokon poceti jednu utakmicu s dva spica ili tri, i onako nemamo sta izgubiti. Pa da casno ispadnemo, ali odigramo muski!

HOCEMO BICE OVO:
ANTOLOVIC
KERLA BOGICEVIC KVESICE
DEJAN.B ZOLOTIC SVRAKA ZEBA
SELIMOVIC ADILOVIC BEKRIC

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 22 jul 2012, 00:50

Maribor - Brugge 3:4 (1:0)

Volaš 11., 68., Donk 50./ag; - Dirar 74., Lesjak 77./ag, Akpala 82., Donk 90.

Znaci, i oni podlijezu pritisku, i oni primaju golove, i njima ulazi voda u usi. Probati, nista vas ne kosta, pa i izgubili 0-4
A ovo mozete samo s formacijom 3-5-2 ili nekom drugom ofanzivnom formacijom
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

senidjuventus
Kontakt:

Post Postao/la senidjuventus » 22 jul 2012, 00:52

MukiSA je napisao/la:Maribor - Brugge 3:4 (1:0)

Znaci, i oni podlijezu pritisku, i oni primaju golove, i njima ulazi voda u usi. Probati, nista vas ne kosta, pa i izgubili 0-4

SLAZEM SE 100%

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 22 jul 2012, 00:53

Prijatelju ovo je mislim bila posljedna utakmica u grupi gdje Mariboru nije trebalo, a Brizu trebala pobijeda i na kraju ih Maribor pustio ..

Porediti ekipu Briza s Jamakom i Zolom u vezi malo je suludo. Nadamo se svi, ali ovo nije neki parametar vjeruj mi ..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 22 jul 2012, 00:53

Ma jarane,jedno je Željo, a drugo je Brugge, jedno je utakmice grupne faze, a drugo nock out utakmica. :D

Ja bih se gore osjećao kad bi recimo pobjedili Maribora 2:0 nego kako samo se osjećao u utorak kad smo zijanili 4:1. :mrgreen:

Maribor je nekako najslabija ekipa koja nam dolazi na Koševu u posljednje 3 godine, a protiv svih tih ekipa smo bili izjednačeni na Koševu, zato se s punim pravom imamo čemu nadati. Naši igrači nemaju šta izgubiti, igrat će rasterečenije i opuštenije, to bi nam mogla biti prednost, jer realno teško ko očekuje prolaz nakon 1:4, normalno osim nas nekoliko stotina fanatika. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

senidjuventus
Kontakt:

DO POBJEDE

Post Postao/la senidjuventus » 22 jul 2012, 00:56

Paranoja je napisao/la:

Prijatelju ovo je mislim bila posljedna utakmica u grupi gdje Mariboru nije trebalo, a Brizu trebala pobijeda i na kraju ih Maribor pustio ..

Porediti ekipu Briza s Jamakom i Zolom u vezi malo je suludo. Nadamo se svi, ali ovo nije neki parametar vjeruj mi ..
RALNO KOLIKO SMO SLABO ODIGRALI PROTIV MARIBORA NEMOZE BITI GORE 100%,OVAJ MARIBOR JE SLAB U SKOK IGRI JER GLEDAO SAM NEKE NJIHOVE UTAKMICE GDJE U TANKI TU A I VIDILO SE DA ADILOVIC SVAKI SKOK DOBILA TREBA IMATI PROTIV NJIH JAKE BOKOVE DOSTA UBACAJA SA STRANE GDJE SAM SIGURAN DA BI NAJPRIJE GOLL DALI JER SU TANKI .

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 22 jul 2012, 00:59

Aco,jesi li to ti,ono,poluoptimista,bice nesto od nas ako je tako :mrgreen:

salu na stranu slazem se,a imam neku suhu da bi ove nase hairlije mogle izginuti na terenu,makar radi raje,red bi bio vala
a kosevo se puni 100%

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin i 23 gosta.