I napunite Kosevo, kakvih crnih 5000

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
evo kako je izgledaloharson je napisao/la:de postavi klipove da vidim kako to izgleda nevljerujem dok nevidimMinhi je napisao/la:Pa pa paranojaaaaa, sanjao sam sva tri gola,
Pa pa paranojaaaaa, **** Zeljo maribora....![]()
![]()
ja Boga mi nisam pesimistaMukiSA je napisao/la:Bezze je to sto ste vecinom pesimisti, koliko vidim, pa onda najbolje nemojte ni igrati revans ili odmah svucite gace jbg. Ja vam zelim srecu, navijam u evropi i za vas koliko i za Sarajevo, dok vam u PL zelim sve najgore![]()
I napunite Kosevo, kakvih crnih 5000
Dobro bolan svi smo shvatili da si pitar. Ne moras se vise javljatParanoja je napisao/la:Dajmo ljudi malo realnosti i o kakvom vi prolazu sanjajte. Svi bi mi voljeli da nam Zeljo prode, ali realnosti su skroz suprotne.
Trebamo se mi nadati ali sanse nemamo nikakve.
Pa mi u Mariboru nismo napravili dva pasa.
Jedino sto moramo a to je igrati s tri napadaca skroz otvoreno, pa i primiti golove a i dati ih.
Samo da ne bude ona taktika ne daj Boze nikome...otvoreno pa kud puklo da puklo i onako smo ispali. Srce na teren samo to trazimo...
A sljedece godine se nadati da mozemo napraviti iskorak, ako nam ekipa ostane na okupu ..
Tacno tako. Svi na Koševo da im damo podršku sad, nema veze kako ce se završiti. Ako ništa, onda zbog duple krune i rezultata iz prošle sezone.Jesu se obrukali u Mariboru, ali su nas i zadužili prošle sezone i ne smijemo im sad okrenuti leđa.aleksandar_veliki je napisao/la:Nemoguce nije, ali realno ova ekipa ne moze stvoriti pritisak duzi od deset minuta, ako su i to u stanju, pogotovo ekipi kvalitete Maribora. Dao Bog da grijesim, ali ako pogledamo veznu liniju, karakteristike tih igraca, onda cemo vidjeti da oni nisu ti. To ce biti mac sa dvije ostrice, mada nemas drugog izbora, ali po meni, tri kvalitetna pravovremena pasa Mariborovih igraca izbacit ce nas citav vezni red, a onda je belaj. No, nema predaje, Kosevo treba napuniti radi kluba, radi finansija, pa u krajnjem slucaju i radi rezultata u prosloj sezoni
Hocemo li napokon poceti jednu utakmicu s dva spica ili tri, i onako nemamo sta izgubiti. Pa da casno ispadnemo, ali odigramo muski!aleksandar_veliki je napisao/la:Nemoguce nije, ali realno ova ekipa ne moze stvoriti pritisak duzi od deset minuta, ako su i to u stanju, pogotovo ekipi kvalitete Maribora. Dao Bog da grijesim, ali ako pogledamo veznu liniju, karakteristike tih igraca, onda cemo vidjeti da oni nisu ti. To ce biti mac sa dvije ostrice, mada nemas drugog izbora, ali po meni, tri kvalitetna pravovremena pasa Mariborovih igraca izbacit ce nas citav vezni red, a onda je belaj. No, nema predaje, Kosevo treba napuniti radi kluba, radi finansija, pa u krajnjem slucaju i radi rezultata u prosloj sezoni
Paranoja je napisao/la:Hocemo li napokon poceti jednu utakmicu s dva spica ili tri, i onako nemamo sta izgubiti. Pa da casno ispadnemo, ali odigramo muski!aleksandar_veliki je napisao/la:Nemoguce nije, ali realno ova ekipa ne moze stvoriti pritisak duzi od deset minuta, ako su i to u stanju, pogotovo ekipi kvalitete Maribora. Dao Bog da grijesim, ali ako pogledamo veznu liniju, karakteristike tih igraca, onda cemo vidjeti da oni nisu ti. To ce biti mac sa dvije ostrice, mada nemas drugog izbora, ali po meni, tri kvalitetna pravovremena pasa Mariborovih igraca izbacit ce nas citav vezni red, a onda je belaj. No, nema predaje, Kosevo treba napuniti radi kluba, radi finansija, pa u krajnjem slucaju i radi rezultata u prosloj sezoni
MukiSA je napisao/la:Maribor - Brugge 3:4 (1:0)
Volaš 11., 68., Donk 50./ag; - Dirar 74., Lesjak 77./ag, Akpala 82., Donk 90.
Znaci, i oni podlijezu pritisku, i oni primaju golove, i njima ulazi voda u usi. Probati, nista vas ne kosta, pa i izgubili 0-4
A ovo mozete samo s formacijom 3-5-2 ili nekom drugom ofanzivnom formacijom
Prijatelju ovo je mislim bila posljedna utakmica u grupi gdje Mariboru nije trebalo, a Brizu trebala pobijeda i na kraju ih Maribor pustio ..MukiSA je napisao/la:Maribor - Brugge 3:4 (1:0)
Znaci, i oni podlijezu pritisku, i oni primaju golove, i njima ulazi voda u usi. Probati, nista vas ne kosta, pa i izgubili 0-4
RALNO KOLIKO SMO SLABO ODIGRALI PROTIV MARIBORA NEMOZE BITI GORE 100%,OVAJ MARIBOR JE SLAB U SKOK IGRI JER GLEDAO SAM NEKE NJIHOVE UTAKMICE GDJE U TANKI TU A I VIDILO SE DA ADILOVIC SVAKI SKOK DOBILA TREBA IMATI PROTIV NJIH JAKE BOKOVE DOSTA UBACAJA SA STRANE GDJE SAM SIGURAN DA BI NAJPRIJE GOLL DALI JER SU TANKI .Paranoja je napisao/la:Prijatelju ovo je mislim bila posljedna utakmica u grupi gdje Mariboru nije trebalo, a Brizu trebala pobijeda i na kraju ih Maribor pustio ..MukiSA je napisao/la:Maribor - Brugge 3:4 (1:0)
Porediti ekipu Briza s Jamakom i Zolom u vezi malo je suludo. Nadamo se svi, ali ovo nije neki parametar vjeruj mi ..
Aco,jesi li to ti,ono,poluoptimista,bice nesto od nas ako je takoaleksandar_veliki je napisao/la:Nemoguce nije, ali realno ova ekipa ne moze stvoriti pritisak duzi od deset minuta, ako su i to u stanju, pogotovo ekipi kvalitete Maribora. Dao Bog da grijesim, ali ako pogledamo veznu liniju, karakteristike tih igraca, onda cemo vidjeti da oni nisu ti. To ce biti mac sa dvije ostrice, mada nemas drugog izbora, ali po meni, tri kvalitetna pravovremena pasa Mariborovih igraca izbacit ce nas citav vezni red, a onda je belaj. No, nema predaje, Kosevo treba napuniti radi kluba, radi finansija, pa u krajnjem slucaju i radi rezultata u prosloj sezoni