Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la hilmo » 24 sep 2009, 13:03

Ibišević na klupi protiv Herthe!
Ovu situaciju Vedad Ibišević još nije doživio u svojoj karijeri. U šest utakmica ove sezone Ibišević nije uspio još zatresti protivničku mrežu. U isto vrijeme prošle sezone bh-napadač je zabio već sedam golova. Čak i u svojoj debi bundesligaškoj sezoni 2006/2007 u dresu Alemanije iz Achena Ibišević je postigao najmanje jedan gol u pet odigranih utakmica.

Nakon povratka poslije povrede križnih ligamenata Ibišević je daleko od svoje stare golgeterske forme. Ralf Rangnick ipak i dalje vjeruje u svog pulema, medjutim ovaj vikend će malo smanjiti pritisak sa Vedada i dati mu priliku da udje u igru sa klupe kao džoker.
Ove sezone Rangnick je dao Ibiševiću u prvih 6 utakmica da počinje kao starter, dok će ovaj wikend po pisanju Spox.com prvi put započeti sa klupe, ali zasigurno dobiti šansu kao džoker.

bundesliga-vijesti

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 sep 2009, 13:07

Uci ce s klupe i zabiti gol. I onda mu niko vise ne uze prvu postavu. A je li 100% oni igraju sa Herthom preko vikenda :?: :?:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 sep 2009, 13:53

Hm koliko se ja sjecam da je Ibisevic prosle godine tek proradio kada je igrao od pocetka a ne kao joker. Pitanje je da li ce imati vise ili manje pritiska, ako ima manje vremena u kome treba da postigne goal.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2009, 16:03

omerbavarac je napisao/la:Uci ce s klupe i zabiti gol. I onda mu niko vise ne uze prvu postavu. A je li 100% oni igraju sa Herthom preko vikenda :?: :?:
300% Ocekujem slatku osvetu Salihovica u paketu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 24 sep 2009, 16:58

Kakva crna klupa.
Halo ba nije Ralf đon-obraz. Svi su svjesni da Ibiševiću fali još samo malo da postigne pogodak, i nisu budale da mu jos tu želju "ubiju" poslije onakve povrede.
Kahva, Kava, Kafa!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 sep 2009, 00:07

harishp je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ragnick napravio odmaranje igraca,ovi sto nisu odmarali dobro su odigrali a ovi sto su odmarali nisu imali vremena od odmoranja da se pokazu.
Sljedecu tekmu cemo bas da vidimo koga ce tada da odmara a koga da umara.
Tebe je Rangnick bas umorio, nemoj mu zamjeriti...covjek rotira 8-)
@Gero ne leti pred rudu,prvo saraj okicama i trazi razlog ovog mog odmori-umori posta 8-)
Rotira vidim,ali koga :roll:
Cuj koga :? pa najvaznije igrace. Ibisevicu manje-vise sljedi pauza (sto nije smak svijeta), a Seju je sigurno odmarao ili mozda mislis da ce za vikend biti na klupi :roll: - da malo saretnem okicama :D
Ralf ili Profesor je cudna sorta ljudi...ne mozes ga voljeti da si pita (sto bi rekli neki iz nekih krajeva nase domovine).
Principatus je napisao/la:Hm koliko se ja sjecam da je Ibisevic prosle godine tek proradio kada je igrao od pocetka a ne kao joker. Pitanje je da li ce imati vise ili manje pritiska, ako ima manje vremena u kome treba da postigne goal.
Po pitanju Ibisevica imamo isto misljenje (mada su nam mnoga ista), ali ne znam stvarno kako izaci ili pobjeci od tog pritiska. Pa sta ako i bude joker, nek' i tako pokusa doci do realizacije, koja se jedino pika kod golgetera.
Mora ga krenuti...mozda bas iz te uloge, kao joker.
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 sep 2009, 00:13

hehheh Geronimo ,imamo isti avatar ,al je u tebe veci ,mislim avatar....hahah
ma ima da Vedo proradi sad u ovom kolu 100%

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2009, 00:30

@Gero pa poznajemo Ralfa pili kahvu sa njim to jest poznajemo ga kad je znao kenjkat i Bajramovicu.
Dok je ovaj bio u top formi.
Ralf ima fiks ideja i Weis mu je povrijedzen pa ne moze ,,fiks idejisati,, kao prije.
Vidjeli smo proslu sezonu da je Seju nemilosrdno stavljao na klupu,a ovaj milion puta za dvadesetak minuta pravio,sto cjela ekipa nije mogla tokom 90 minuta.Dok Salihu nije puklo i rekao mu ili igram ili odoh ja gdje me nece zaebavati kao ti.Vedi je malo kriticnije mada onaj Maicousel u najmanju ruku ni do koljena ni ovakvom Vedi nije.Tako da,da,da.......... 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 sep 2009, 00:44

Ma mrzak bio, mrzak ostao 8-) Puno htio, puno zapoceo...cas rastanka njega omeo :lol:
Mada je u ovom momentu njegova klupa zacementirana.
Vom Jäger zum Gejagten

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 sep 2009, 09:40

geronimo je napisao/la:Ma mrzak bio, mrzak ostao 8-) Puno htio, puno zapoceo...cas rastanka njega omeo :lol:

ma sta ti pricas...nebuloze..sta ti je...vedo 1000% igra protiv herte...sta ti je ...isto se ovako i s dzekom desavala..pa kad dijamant poludi onda svi pisu dzeko je majstor,kralj...ljudi moji vedo je klasicni primjer rasnog napadaca...vidjeli ste kako se krece,otvara...samo treba da procepi....nebi bilo lose sad protiv herte...samo da ga krene... krenut ce ga...ima citavu sezonu pred sobom...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 sep 2009, 10:32

miralem444 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Ma mrzak bio, mrzak ostao 8-) Puno htio, puno zapoceo...cas rastanka njega omeo :lol:

ma sta ti pricas...nebuloze..sta ti je...vedo 1000% igra protiv herte...sta ti je ...isto se ovako i s dzekom desavala..pa kad dijamant poludi onda svi pisu dzeko je majstor,kralj...ljudi moji vedo je klasicni primjer rasnog napadaca...vidjeli ste kako se krece,otvara...samo treba da procepi....nebi bilo lose sad protiv herte...samo da ga krene... krenut ce ga...ima citavu sezonu pred sobom...
Miraleme, sunce ti kalajisano! Kontas k'o moj komsija Hajro, inace po profesiji milicajac :D

Sine dragi, ovo se odnosilo na Ralfa Rangnicka. Pricamo/pisemo o njemu i njegovoj dobroti, zadnji put meni i @harispu ne plati ni kahvu...kaze vas red :lol:

Ako ko voli Vedada onda sam to ja, i ne treba praviti dramu ako koji put i ne bude starter...mozda bas tada prokine/procepi.
Mozda...
Vom Jäger zum Gejagten

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 sep 2009, 12:42

Da, da profesor je takav. Voli eksperimentisati, nekad se bolje drzati one od Adenauera ("Nema eksperimenata!"). Ali ipak je do sada stajao uz Vedada, i na pres konferencijama svaki put ponavljao da ide naprijed od utakmice do utakmice, da uopste nema brige zbog njega. Mislim da je ovo upravo greska ga vaditi, ali ako se budem prevario i covjek ovako proradi, super. Sto se tice Vedine forme, koliko sam ja mogao uociti jedno vrijeme se poboljsavao od utakmice do utakmice, a sada ponovo bar na optiku djeluje slabiji, dijelomicno se uplasi lopte ( npr. onaj slucajni asist za Ba). Protiv Turske je bio bolji, steta sto ga Misimovic nije pri onoj 100% uposlijo. Vedadove lopte na Dzeku su isto bile dobre, bila je jedna visoka lopta, vise na pocetku, opkoljen sa turcima ali je ipak suta iz cudnog ugla Dzeki na glavu, kroz takve situacije Vedadova genijalnost ponovo problista. Isto ne treba zaboraviti jedanaesterac u Armeniji. Steta sto npr. nije igrao u zadnjoj DFB kup utakmici, tu je Hoffenheim pravio pritisak i stvarao sanse, mislim da je tu on mogao doci do goala. Umjesto toga on igra 2 minute i odmah napravi schwalbu.

Negdje ovdje sam procitao da je Muslimovic ponovo povrijedjen? Ili nista ozbiljno? Iako je Muslimovic u boljoj formi, ja sam za to da Vedad igra u Estoniji, a Müsli ponovo udje kao joker. Mozda sam tu malo neobjektivan jer kao sto sam rekao: Vedo je za mene No. 1.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 sep 2009, 15:59

Principatus je napisao/la:Da, da profesor je takav. Voli eksperimentisati, nekad se bolje drzati one od Adenauera ("Nema eksperimenata!"). Ali ipak je do sada stajao uz Vedada, i na pres konferencijama svaki put ponavljao da ide naprijed od utakmice do utakmice, da uopste nema brige zbog njega. Mislim da je ovo upravo greska ga vaditi, ali ako se budem prevario i covjek ovako proradi, super. Sto se tice Vedine forme, koliko sam ja mogao uociti jedno vrijeme se poboljsavao od utakmice do utakmice, a sada ponovo bar na optiku djeluje slabiji, dijelomicno se uplasi lopte ( npr. onaj slucajni asist za Ba). Protiv Turske je bio bolji, steta sto ga Misimovic nije pri onoj 100% uposlijo. Vedadove lopte na Dzeku su isto bile dobre, bila je jedna visoka lopta, vise na pocetku, opkoljen sa turcima ali je ipak suta iz cudnog ugla Dzeki na glavu, kroz takve situacije Vedadova genijalnost ponovo problista. Isto ne treba zaboraviti jedanaesterac u Armeniji. Steta sto npr. nije igrao u zadnjoj DFB kup utakmici, tu je Hoffenheim pravio pritisak i stvarao sanse, mislim da je tu on mogao doci do goala. Umjesto toga on igra 2 minute i odmah napravi schwalbu.

Negdje ovdje sam procitao da je Muslimovic ponovo povrijedjen? Ili nista ozbiljno? Iako je Muslimovic u boljoj formi, ja sam za to da Vedad igra u Estoniji, a Müsli ponovo udje kao joker. Mozda sam tu malo neobjektivan jer kao sto sam rekao: Vedo je za mene No. 1.
Odlican rezime Vedine igre...

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 25 sep 2009, 16:42

Evo citam jedan clanak njemackog web portala u kojem navode da ce Vedo protiv Herte biti na klupi za rezerve!
Mozda je i bolje da pritisak spadne sa njega....da ga malo odbrambeni zaborave ;) :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2009, 18:18

Necromacer je napisao/la:Evo citam jedan clanak njemackog web portala u kojem navode da ce Vedo protiv Herte biti na klupi za rezerve!
Mozda je i bolje da pritisak spadne sa njega....da ga malo odbrambeni zaborave ;) :lol:
Jah a ja citam kicker koji rekose Vedo od prve minute kao i Salih.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 sep 2009, 10:55

harishp je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Evo citam jedan clanak njemackog web portala u kojem navode da ce Vedo protiv Herte biti na klupi za rezerve!
Jah a ja citam kicker koji rekose Vedo od prve minute kao i Salih.
JA bi volio da si ti u pravu...onda spox nema adekvatne info...kicker je Tito :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2009, 11:32

Vedo ce ga danas uvaliti, usao sa klupe ili igrao od pocetka. Danas je njegov dan, i danas ce cijelu BiH obradovati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 sep 2009, 11:33

omerbavarac je napisao/la:Vedo ce ga danas uvaliti, usao sa klupe ili igrao od pocetka. Danas je njegov dan, i danas ce cijelu BiH obradovati.
Abd...i ja se nadam da ce vise proradit vrijeme je ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 26 sep 2009, 11:42

omerbavarac je napisao/la:Vedo ce ga danas uvaliti, usao sa klupe ili igrao od pocetka. Danas je njegov dan, i danas ce cijelu BiH obradovati.

Ne moze ga nikako danas uvaliti, jer Hoffenhaim igra sutra... :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2009, 11:48

emiros je napisao/la:

Ne moze ga nikako danas uvaliti, jer Hoffenhaim igra sutra... :)
Heh, ma nema veze. Ima sutra dan, sutra ce ga zabiti. :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.