Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Iskreno, ja se nadam sve dok se ne sjetim da u Sloveniji nismo poveuzali tri pasa, da su se najbolji igrači ekipe krili od lopte itd. Lažem ako kažem da ne vjerujem u čudo, evo danima kontam kako bi dobro došao neki rani go, euforija, čuda...al se onda sjetim da oni nisu mi pa da klonu nakon prvog gola što se pokazalo i tamo, trebamo biti sretni ako ne izgubimo na Koševu.smaram je napisao/la:što smo bliže utakmici, ovaj rezultat 3-0 nam izgleda sve dostižniji, to je logično i laže onaj koji kaže da se ne nada čudu
a na hadisonu će samo najvjerniji navijači imati priliku da proslave prolaz dalje
24. u 9 satitm84 je napisao/la:mozel mi neko reci kad je tacno utakmica? 24. ili 25. jula, bitna mi je informacija
ako je prije par godina deportivo izbacio milan nakon 1-4 u prvoj utakmici, mozemo i mi izbaciti maribor
iskratel je napisao/la:Maribor če protiv Kopra igrati bez 5 prvotimaca (Tavares, Mezga, Cvijanović, Mejač, Arghus + 2 od prvotimaca če biti na klupi (Mertelj, Velikonja). Svi se odmaraju za revanš na Koševu.
Odmarali se ne odmarali mi prolazimoiskratel je napisao/la:Maribor če protiv Kopra igrati bez 5 prvotimaca (Tavares, Mezga, Cvijanović, Mejač, Arghus + 2 od prvotimaca če biti na klupi (Mertelj, Velikonja). Svi se odmaraju za revanš na Koševu.
dovljna su dva tri da budu umorna neosnovano da li radi o Mezgi-tezgi ili nekom drugom da zakazete.nas je Bogi ukopao,vas moze neko drugi.i to je to.iskratel je napisao/la:Maribor če protiv Kopra igrati bez 5 prvotimaca (Tavares, Mezga, Cvijanović, Mejač, Arghus + 2 od prvotimaca če biti na klupi (Mertelj, Velikonja). Svi se odmaraju za revanš na Koševu.
sve to stoji i vjerovatno si u pravu, vrlo realno gledaš na stvari, ali zašto se ne nadati, ja sam lično ubijen u pojam onim pristupom igrača u prvoj tekmi, te šefovim greškama i izjavama poslije tekme, ali dok živim nadam se, a dok se nadam uvijek sam tu - uz Želju...zašto ne otići, bodriti, pa i proslaviti tih skoro nerealnih 3-0exbabilon je napisao/la:Iskreno, ja se nadam sve dok se ne sjetim da u Sloveniji nismo poveuzali tri pasa, da su se najbolji igrači ekipe krili od lopte itd. Lažem ako kažem da ne vjerujem u čudo, evo danima kontam kako bi dobro došao neki rani go, euforija, čuda...al se onda sjetim da oni nisu mi pa da klonu nakon prvog gola što se pokazalo i tamo, trebamo biti sretni ako ne izgubimo na Koševu.smaram je napisao/la:što smo bliže utakmici, ovaj rezultat 3-0 nam izgleda sve dostižniji, to je logično i laže onaj koji kaže da se ne nada čudu
a na hadisonu će samo najvjerniji navijači imati priliku da proslave prolaz dalje
i mene, jedva čekam tekmuUltras1921 je napisao/la:Jesul pustene karte za Hadison? Ako nisu kad ce? Spucala me euforija da mi ih je sto prije nabavit
pa to je to !! ludnica po kisi i nas prolaz ne moze boljeElegant je napisao/la:U utorak najavili kisu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Ejnur, Ferroviere1987 i 53 gosta.