Ne mogu dovoditi nova pojačanja a prvenstvo mogu poćeti bez ikakvih problema, osim sto nama duguju lovu duguju i Karabukusporu 500.000 eura za Ergina Kelesa i Galatasarayu 800.000 eura za Juan Pabla, sve u svemu valjda su trebali predstavnici Mersina doci u Sarajevo jos prije mjesec dana ali nisu, očekuju ih sankcije ali ne i tolike da nemogu zapoceti prvenstvo.Semper je napisao/la:Mersin ne može početi Tursko prvenstvo dok ne izmiri dug , valjda je to tačno?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZlatnaDolina
Re: FK Željezničar
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
istina1981 je napisao/la:Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno.. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje...
znaci dosad samo ja i Zujo 100% uvjereni u prolaz, ima li još neko:)?
Taj samninox je napisao/la:istina1981 je napisao/la:Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno.. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje...
- istina1981
- Kontakt:
ninox je napisao/la:istina1981 je napisao/la:Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno.. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje...
Ja sam vjeciti pesimista ali ovaj put me drma neka pozitivna suhva.. A jos kad Zujo kaze da prolazimo onda je svaka sumnja otklonjena

FORZA ZELJO !!!
Idu mi na zivce ovi sto govore "ne moze se preko noci"
.Koliko traje ta noc molim vas.Meni vec 20 i koja godina.Svi sto pricaju nema veze mali smo ili mal budzet,treba vremena neka cekaju al neka ne napadaju nas koima je dosta cekanja.Dosta je da nas nalupeta ko god stidne cim krocimo preko granice.Vecina nas i ne trazi Ligu prvaka znamo da za to nema novaca ni uslova al bar daj da mozemo ova predkola odraditi kako treba.Proci prvo pa u drugom dati sve od sebe pa i ispasti al nemoj da nas nalupetaju kao da smo Pofalicki.
Meni licno su krivi svi.Od Amara preko Bogicevica do Memica.Naravno da cu i dalje voljeti svoj klub.Naravno da cu ici na tekme al nemoj da mi neko govori da ovo nije katastrofa.Ovo je vec postalo frustirajuce.

Meni licno su krivi svi.Od Amara preko Bogicevica do Memica.Naravno da cu i dalje voljeti svoj klub.Naravno da cu ici na tekme al nemoj da mi neko govori da ovo nije katastrofa.Ovo je vec postalo frustirajuce.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- ZlatnaDolina
nisi ti dosao da pitas zato sto te zanima vec malo da provociras isto kao i jucer ili prekjucer cini mi se, nikakve istine u tome, tvoja izmisljotina ili necija druga, zato razliguKonfucije je napisao/la:Dzurbuzovic,kako se vec preziva...ZlatnaDolina je napisao/la:Konfucije je napisao/la:je li istina da se Zeba posvadjao sa pomocnim trenerom?![]()

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
skupismo četvoricu koja vjeruju u naš prloaz 100%,,, ja bacam cenera na prolaz Želje,, kad je onaj kruško mogo pogoditi iz dvice u keca....da Bogdo igrači misle ko Žujo i nas trojica..... ja bi samo volio da bude ludilo na koševu jer tada je sve moguće... Nismo još ispali, vidim dosta se raje već predalo....Moj scenario je ovako, huk sa tribina i rani pogodak, 34 minuta Adil zabne za liniju u njihovom sesnestercu i sudija svira penal i crveni za Maribor. U drugom uvalimo im još dva......jbtt zajeban sam...
- zasarajevo
- Kontakt:
Izgubili 2:0 ili 4:1 isto ti dodje. Svakako moras pobijediti 3:0 u revansu. Da ste izgubili 2:0 govorili bi da imate sanse a sad se ponasate kao da nemate isti vam rezultat treba u revansu kao da je 2:0, zato glavu gore!
Komsije ne daj te se, pa da zajedno slavimo ove sedmice!
Komsije ne daj te se, pa da zajedno slavimo ove sedmice!

UEFA=MAFIA
Kako ko.Ja nemogu biti zadovoljan.Ti ako mozes svaka cast.Mene jos boli nesto u stomaku.aleksandar_veliki je napisao/la:Frustrirajuce to sto izgubis od mnogo organizovanije, bolje, bogatije ekipe, koja je usput ne tako davno igrala Ligu prvaka, Evropsku ligu. Meni je bilo frustrirajuce gledati tekmu u kojoj dogovaras da ne ispadnes iz lige, i to je bilo ne tako davno. Dakle, manje euforije, vise realnosti i svi zadovoljni.123456 je napisao/la:Idu mi na zivce ovi sto govore "ne moze se preko noci".Koliko traje ta noc molim vas.Meni vec 20 i koja godina.Svi sto pricaju nema veze mali smo ili mal budzet,treba vremena neka cekaju al neka ne napadaju nas koima je dosta cekanja.Dosta je da nas nalupeta ko god stidne cim krocimo preko granice.Vecina nas i ne trazi Ligu prvaka znamo da za to nema novaca ni uslova al bar daj da mozemo ova predkola odraditi kako treba.Proci prvo pa u drugom dati sve od sebe pa i ispasti al nemoj da nas nalupetaju kao da smo Pofalicki.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nije problem izgubit'...
Problem je ne odigrat' muski...
Problem je ne odigrat' muski...
LIjepo je nadati se,ali ja ne vjerujem da mozes pobijediti 3-0 ekipu od koje si prije sedmicu izgubio 4-1 i izgledao kao kuce u liftu.
Svaka cast na optimizmu i najavama strucnog staba da se moze pobijediti 3-0,ali trebate biti sretni ako ne izgubite od Maribora. Realno receno,kvalitetnija su ekipa.
Svaka cast na optimizmu i najavama strucnog staba da se moze pobijediti 3-0,ali trebate biti sretni ako ne izgubite od Maribora. Realno receno,kvalitetnija su ekipa.
- ZlatnaDolina
puno Koševo, domaći teren, strah Slovenaca kako su i sami najavljivali "očekuje ih paklena atmosfera", jos da igraci pritisnu prvih 20.tak minuta i postignu gol, sve je otvoreno i sve je moguce, vidjelo se da se moze igrati sa njima, to sto su pobijedili sa 4. razlike neznaci da su jaci od nas nego jednostavno iskoristili su sve nase greske, kao sto Sir rece iz tri šasne dali su četiri gola, kako se blizi utorak ja sam sve uvjereniji kako im mozemo zavaliti tri golaFKKrajina je napisao/la:LIjepo je nadati se,ali ja ne vjerujem da mozes pobijediti 3-0 ekipu od koje si prije sedmicu izgubio 4-1 i izgledao kao kuce u liftu.

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Zelim vam svu srecu. Nebi li i nas klupski nogomet bar malo isplivao iz sivilaZlatnaDolina je napisao/la:puno Koševo, domaći teren, strah Slovenaca kako su i sami najavljivali "očekuje ih paklena atmosfera", jos da igraci pritisnu prvih 20.tak minuta i postignu gol, sve je otvoreno i sve je moguce, vidjelo se da se moze igrati sa njima, to sto su pobijedili sa 4. razlike neznaci da su jaci od nas nego jednostavno iskoristili su sve nase greske, kao sto Sir rece iz tri šasne dali su četiri gola, kako se blizi utorak ja sam sve uvjereniji kako im mozemo zavliti tri golaFKKrajina je napisao/la:LIjepo je nadati se,ali ja ne vjerujem da mozes pobijediti 3-0 ekipu od koje si prije sedmicu izgubio 4-1 i izgledao kao kuce u liftu.

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Zeba mora igrati iza napadača, a ne po strani, to je ključ. U srijedu se vidjelo da Maribor nema pravog defanzivca na sredini koji je sposoban čuvati Zebu. Sigurno će protok lopte biti brzži, a i više će se igrati po zemlji, bez nabijanja, Sheriffa smo prošle sezone pobjedili sa Zebom u sredini, tako mora biti i u utorak.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Nemoj da se svjesno lažemoZlatnaDolina je napisao/la:puno Koševo, domaći teren, strah Slovenaca kako su i sami najavljivali "očekuje ih paklena atmosfera", jos da igraci pritisnu prvih 20.tak minuta i postignu gol, sve je otvoreno i sve je moguce, vidjelo se da se moze igrati sa njima, to sto su pobijedili sa 4. razlike neznaci da su jaci od nas nego jednostavno iskoristili su sve nase greske, kao sto Sir rece iz tri šasne dali su četiri gola, kako se blizi utorak ja sam sve uvjereniji kako im mozemo zavaliti tri golaFKKrajina je napisao/la:LIjepo je nadati se,ali ja ne vjerujem da mozes pobijediti 3-0 ekipu od koje si prije sedmicu izgubio 4-1 i izgledao kao kuce u liftu.

Otići gore na koševo, navijati i nadati se nekim cudima, a na igracima je sve ostalo.
- Ultras1921
- Kontakt:
Tu sam! Kad prodjemo i aBd dobijemo onaj dudelange jel prvu igramo na Hadisonu il tamo?ninox je napisao/la:istina1981 je napisao/la:Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno.. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Prvu igramo ovaj put na Hadisonu al dobicemo ih i tamo....Ultras1921 je napisao/la:Tu sam! Kad prodjemo i aBd dobijemo onaj dudelange jel prvu igramo na Hadisonu il tamo?ninox je napisao/la:istina1981 je napisao/la:Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno.. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje...
što je više ovakvih ko nas petorica što vjerujemo u prolaz to više ljudi na Hadisonu utorak;)))
Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno
.. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje.
znaci dosad samo ja i Zujo 100% uvjereni u prolaz, ima li još neko:)?[/quote]
Tu sam! Kad prodjemo i aBd dobijemo onaj dudelange jel prvu igramo na Hadisonu il tamo?[/quote]
prva se igra kuci.a druga ce biti samo formalnost.i nakon toga imamo zagarantovanu grupnu fazu EL

znaci dosad samo ja i Zujo 100% uvjereni u prolaz, ima li još neko:)?[/quote]
Tu sam! Kad prodjemo i aBd dobijemo onaj dudelange jel prvu igramo na Hadisonu il tamo?[/quote]
prva se igra kuci.a druga ce biti samo formalnost.i nakon toga imamo zagarantovanu grupnu fazu EL
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma kakav Dudelange , razbit ce ih Salzburg u revanšu. Mislim da bi se prva utakmica igrala na Hadisonu kad bi prosli...Ultras1921 je napisao/la:Tu sam! Kad prodjemo i aBd dobijemo onaj dudelange jel prvu igramo na Hadisonu il tamo?ninox je napisao/la:istina1981 je napisao/la:Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno.. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje...
Ali treba uci hrabro u utakmicu i ako rano povedemo sve je moguce.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.