NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 jul 2012, 23:24

Problem je ili u certifikatu ili u odsteti.Ja bih licno volio da je problem ovo prvo jer bi tada Sava kod nas dosao kao slobodan igrac, a ako je ovo drugo u pitanju onda ce kod nas najverovatnije na posudbu.
Ako neko zna tacan razlog zbog cega jos Sava nije potpisao (certifikat ili odsteta) volio bih da ovdej napise.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 23:28

napiso sam sta je cojk rekao pa sad

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 jul 2012, 23:33

emir_dj je napisao/la:napiso sam sta je cojk rekao pa sad
Znaci certifikat je u pitanju, to znaci da mu je Karvina dala da bez odstete predje u Zvijezdu.Koliko sam upucen certifikat izdaje onaj fudbalski savez u kojem klubu zadnjem igrao tj. Fudbalski savez Ceske i s tim bivsi Savicev klub Karvina nema nista.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 23:58

nesto je ocito u pitanju,na nama je da se nadamo da ce do pocetka prvenstva biti registrovan za nas.cim ga je kuntic u modrici stavio u prvu postavu znaci vjeruje da ce ostati kod nas :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 jul 2012, 00:03

Ma to nije prvi put da savezi nisu azurni sto se tice izdavanja certifikata, puno je slucaja kada su ti papiri kasnili.Vazno je da njegov klub ne zateze a taj papir iz saveza ce stici siguran sam do pocetka prvenstva.
Nasi su na vrijeme trazili certifikat (20-ak dana prije pocetka prvenstva) i ja sam siguran da ce stici do pocetka prvenstva.
Dobro je da je do certifikata a da nije do odstete jer bi tek tada bili u problemima.

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 21 jul 2012, 00:18

emir_dj je napisao/la:cujem ovi iz gradine razmisljaju da igraju u tz
izgleda da ne razmisljaju nego da ce i igrati u tz..sad mi jaran sjedio s ovima iz gradine i pravo su ljuti zbog husica jer su izgleda oni vratili jahica sto su u gradaccu bili ljuti pa da ne remete odnose..valja bili s husicem sve dogovorili i on sa svojim ocem otiso a nikom nije ni reko..sad evo traze neke igrace iz hrvatske i srbije..mozda nisu trebali zbog jednog igraca kvarit odnose. ali eto tako je to danas.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 jul 2012, 00:27

ne moze im biti zvijezda kriva ako je cojke vidio da tu nesto u klubu ne stima... jer ispade da ga je zvijezda trazila i mamila boljim uslovima... sto kako sam je upucen nije istina...u svakom slučaju ni ja nisam bas zadovoljan na koji je nacin dosao husic... i mislim da su u gradini ispali fer kad su (AKO SU) pustili jahica

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 jul 2012, 00:41

Ma raja iz srebrenika nije ogorcena zbog toga sto je husic potpiso za zvijezdu,da je popisao za bilo koji drugi klub isto bi bilo..poenta je u tome nak oji nacin je to sve uradio,i vama bi bilo isto tako da vas neko popljuje na taj nacin,iznevjeri a uz tog momka je bio cijeli grad,zbog njega su se volili svi klubovi u kojima je nastupao,otac mu je bio nogo puta trener prvog tima gradine i tu je u klubu i na ovaj nacin da nam vrati,da je lijepo obznanio kako nece da igra za gradinu i tako to..sve bi bilo ok,odlazili su mnogi vazniji igraci od njega i nije nikave bure bilo ,ti igraci se postuju u srebreniku i dan danas ..ali na ovaj nacin izdat klub,grad ee.pa budite uvjereni kqad je ovako nas izdo sta ce tek vama da uradi..mada i zvijezda je nekorektno ispala mogla je se konsultovat sa upravom gradine o vovm slucaju nego odmah poletili za papir i noz u ledja da udare,al enam veze..vama svako dobro..
MOdric..MOdric..MOdric..

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 jul 2012, 00:55

Luka je napisao/la:Ma raja iz srebrenika nije ogorcena zbog toga sto je husic potpiso za zvijezdu,da je popisao za bilo koji drugi klub isto bi bilo..poenta je u tome nak oji nacin je to sve uradio,i vama bi bilo isto tako da vas neko popljuje na taj nacin,iznevjeri a uz tog momka je bio cijeli grad,zbog njega su se volili svi klubovi u kojima je nastupao,otac mu je bio nogo puta trener prvog tima gradine i tu je u klubu i na ovaj nacin da nam vrati,da je lijepo obznanio kako nece da igra za gradinu i tako to..sve bi bilo ok,odlazili su mnogi vazniji igraci od njega i nije nikave bure bilo ,ti igraci se postuju u srebreniku i dan danas ..ali na ovaj nacin izdat klub,grad ee.pa budite uvjereni kqad je ovako nas izdo sta ce tek vama da uradi..mada i zvijezda je nekorektno ispala mogla je se konsultovat sa upravom gradine o vovm slucaju nego odmah poletili za papir i noz u ledja da udare,al enam veze..vama svako dobro..
vidis kazes da niste ogorčeni a na karaju kazes da smo odmah poletili da vam zabijemo noz u leđa(što je po meni rečenica ogorčenog čovjeka) treba preespavat ovu noc i hladne glave razimslit o svemu.. zasto husic navodi da mu husara nije vise menadzer??? zasto kaze da su vrseni pritisci na njega???? iskreno ako je on onakav kakvog ga vi prestavljate onda nije dobrodosao ni u zvijezdi... bezveze se zakuhala cijela situacija oko jednog igraca... cujem razmisljte da igrate u tz navodno neko vas ucjenivao iz uprave... to su gluposti po meni... mislim da ljudi koji se nalaze u upravi i koji odlučuju ne bi sebi dozvolili takvu ne ozbiljnost.... mislim da je ta vas odluka uzrok ipak husic... jednu stvar trebamo svi da znamo da nije istina sve sto se napise na portalima i u novinama i da se od muhe napravi slon... zato vi gledajte da vrsite pritisak na upravu da rijesite problem stadiona u srebreniku... manite se prazne price oko husica i husare

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 jul 2012, 01:00

Ma grad prica,kakv portal vijsti se brzo sire..vidis kralju isam u demantu koji je naveo husic i sam je rekao da je dogovrio sa gradinom da ce igrat dok mu ne stigne neka ponuda iz vana i sam mozes skontat jbg da tip je sam sebe zajebo tom recenicom inace glup je..mada et husara ovo ono nije on omiljen u gradu,al brate covjek nas je uveo u preijer ligu ,bil ismo dno dna,pred ispadanje u kantonalne lige,klub je trebo bit ugasen..sto se tice odnsoa izmedju klubova i nas ovako komsijski bili smo zajedno kad je bilo najteze a isad cemo,,jbt ga nece nas jedan supak od cojka zavadit..mada derbi kad bude on ce sigurno molit boga da bude povrijedjen ili ce sam sebi napravit neku suspenziji,aj da ne tusim vise sa ovom pricom,vama szelim dobar plasaman u narednoj sezoni..
MOdric..MOdric..MOdric..

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 jul 2012, 01:05

i mi (odnosno) ja zelim mnogo uspjeha vama

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 21 jul 2012, 12:16

emir_dj je napisao/la:ne moze im biti zvijezda kriva ako je cojke vidio da tu nesto u klubu ne stima... jer ispade da ga je zvijezda trazila i mamila boljim uslovima... sto kako sam je upucen nije istina...u svakom slučaju ni ja nisam bas zadovoljan na koji je nacin dosao husic... i mislim da su u gradini ispali fer kad su (AKO SU) pustili jahica
ovo za Jahica ima istine.... kako sam cuo uprava Gradine je Jahicu porucila da ode do Gradacca i rijesi situaciju sam... znaci il neka ostane u Zvijezdi ili neka na lijep nacin rastane bez nekih ljutnji........
CHELSEA U SRCU

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 21 jul 2012, 12:38

gracanica je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:ne moze im biti zvijezda kriva ako je cojke vidio da tu nesto u klubu ne stima... jer ispade da ga je zvijezda trazila i mamila boljim uslovima... sto kako sam je upucen nije istina...u svakom slučaju ni ja nisam bas zadovoljan na koji je nacin dosao husic... i mislim da su u gradini ispali fer kad su (AKO SU) pustili jahica
ovo za Jahica ima istine.... kako sam cuo uprava Gradine je Jahicu porucila da ode do Gradacca i rijesi situaciju sam... znaci il neka ostane u Zvijezdi ili neka na lijep nacin rastane bez nekih ljutnji........
Sve to stoji,ali je Zvijezda ovo uradila iz nuzde jer se vidlo da se nesmije krenut u prvenstvo sa anonimnim i neafirmisanim igracima.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 21 jul 2012, 16:09

u ponedjeljak se pocinje pravit pomocni...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 21 jul 2012, 16:13

bondich je napisao/la:u ponedjeljak se pocinje pravit pomocni...
to je za mustuluka ako je istina...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 21 jul 2012, 16:16

moranjak je napisao/la:
bondich je napisao/la:u ponedjeljak se pocinje pravit pomocni...
to je za mustuluka ako je istina...
danas sam i ja cuo tako nadam se da je istina

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 jul 2012, 16:43

stigle pare od husica pa se moze radit :D :D :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 21 jul 2012, 16:48

emir_dj je napisao/la:stigle pare od husica pa se moze radit :D :D :D
znaci za ocekivat je masine u ponedjeljak na pomocnom bas kako je nurdo rekao,samo da nebude kao prosli put :)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 jul 2012, 18:09

bondich je napisao/la:
znaci za ocekivat je masine u ponedjeljak na pomocnom bas kako je nurdo rekao,samo da nebude kao prosli put :)
hehehehe nisam rekao da su stigle nego predpostavljam....

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 21 jul 2012, 18:16

emir_dj je napisao/la:
bondich je napisao/la:
hehehehe nisam rekao da su stigle nego predpostavljam....
ja kako sam čuo da pare od husica koje su legle ulazu se odamh u krov...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.