FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kb80
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kb80 » 21 jul 2012, 14:52

diego_TM je napisao/la:
Lewandowski je napisao/la:Eh ovako pozdrav raja,pratim vec duze vrijeme ovu temu,mrsko mi je bilo registrovati se ali poslje onog od neki dan morao sam.
Koja katastrofa.Glavni i jedini krivac je AMAR OSIM.Lik je dosao prije 3 godine,sa ciljem da napravi neku europsku ekipu.Od kako je dosao osvojili smo trofeja,ali svi ti trofeji su bili na silu.Svaka utakmice bez igre.I ove sezone kada smo pobjedjivali po 5-0 sve je to bilo bez igre.Sve se svodi na to da se svira penal za nas ili neki slobodnjak na 20 m da ga zeba zabije i onda procepi i zabijemo te golove.A inace su to golovi nakon kornera,slobodnjaka ... Je*o ga akcija njegova,nijedan gol nije bio lijep za vidjeti sve je to na silu,odbice kao jucerasnji gol,i naravno oni šugavi golovi Eldina Adilovica.Osim sa svojom umisljenom facom,ko je ko' on,on mi komentarise utakmice eura.Od kako je dosao forsira isti tip igre,sa gore jakim napadacem tipa Popovic,Adilovic...Sa tom igrom mozemo dobijati samo utakmice kod kuce i to one po 1-0 -.-
On kad kuci igra konstantno se brani,i imamo dosta srece sto pobjedjujemo jer se druge ekipe prepadnu i odma se stave u ulogu Autsajdera i brane gol cjelu tekmu.On bi trebao da ima ubjedljivo najaci tim u ligi.Da kupuje sve najbolje igrace iz Olimpica,sirokog,zvijezde...A on ima svoj tip igraca dovodi japance je*ene,je*li ga oni.

A sad sto se tice jucerasnje tekme.Prvo igraci se pripremaju 2 mjeseca,idu u Austriju na neke pripreme,bas su se pripremili,nijedan nemoze potrcati.Ja nezz sta on vise ceka sa igracima tipa stanica,oce li dobitisansu u prvih 11 ili da idu.Odvede ga na Bjelasnicu trci 20 dana da vidimo onda pripreme a ne ode u austriju odigra utakmicu ode onda na bazen,osim u kupacem vodio tekme.Uzmes stopericu 10 km istrcis na pocetku priprema ,vidis vrijeme.Ako se ne popravi na kraju,slobodan si decko a ne ko nasi sve gori i gori.A da je do jednog igraca onda i nekako al kad nijedan nemoze znaci da je do menadzera.Sad te sve pare sto su potrosili na te pripreme,nek vrati Amar.Ima on neki svoj tip igre,hoce odbranu a u odbrani igraci koji nemogu potrcati,i njegove izmjene,gdje je bekric? Njegovo pojacanje,koji ce mu ku*ac pojacanje ako ce sjediti na klupi,juniori su za klupe,dovede 4 igraca nijedan ne igra kako on kaze ' Nijedan nije pojacanje,samo golman', koji ga ku*ac dovodis ako nije pojacanje ? Da grije klupu moze i Stana grijati klupu .I znaci jedini krivac je osim,samo ga branite , ali sa ovakvom podrskom uprave,navijaca i svega ostalog mogao bi svako biti prvak.Osim iza sebe ima 400 ljudi.A sada pojedince da komentarisem:

Antolovic:Izvadio onaj slobodnjak,kod golova nijedan nije mogao odbraniti kiks odbrane svaki.Pa eto jedan od boljih :/
Colic:E on je kralj , samo da mu je koga laktom opaliti to mu je cilj cjele tekme.Beskoristan totalno,jedino sto zna baciti loptu iz auta :/ Kod svih golova je i on imao dosta svoje uloge.Ude u sredinu i kad napadnu s krila,gdje bi on trebao biti onda se vadi al to je vec kasno,kod 4 gola je to i kod penala,onakva lopta nije smjela proci.
Bogicevic:Fkt on mi je jedan od najgorih igraca.Uvjek ima kiks,i u prvenstvu,spor,star on nije za ove ekipe nezz sta ceka osim da ispadnemo u 2. ligu pa da ga mjenja? Moze u nasoj ligi gdje niko nema onakve brze napadace.Jedino siroki,i protiv njih se bas uvjek ono'pokaze'.Dosta bolji je Cutuk,pa i Vasilic.
Kerla:Sigurno nas najbolji igrac,pokrivao je i za sebe i za Bogi-a izvadio je dosta lopti,i extra odigrao.Naravno dokazan i provjeren igrac.TAkav bas ima mjesta
Kvesic:Jedan od mojih najdrazih igraca,ali imao sam osjecaj da ni ne igra?U napadu nije nista pokazao nijedan napad po lijevoj strani samo onaj centarsut na besliju ali slabo skroz.U defanzivi je sigurno mogao bolje odigrati.
Zolotic:Uz kerlu sigurno najbolji igrac,samo me pravo iznervirao kod prvog gola primljenog,lik dodaje loptu kroz sredinu on lagano trckara jogira,pa da je potrcao moga je presjeci,i samo to me pravo iznerviralo,ostalo sve extra odigrao pravi destruktivac samo da je malo bolje u napadu,to se treba malo vjezbati ima veliki prostor za napredak
Jamak:E on je idol,ja nezz ko ima imalo mozga da onog mazluma stavlja u tim i to u prvih 11 Bravo amare samo cu to reci.
Svraka:Ka*ina velika,to je nas reprezentativac,nije meda mog'o nista od njega,sto prije da ga je prodati.Dok imalo vrijedi.
Zeba:E on je 'majstor' jeste moze kozari i gosku.Što se ne pokaze igracina?Nije imao ni jedan tacan pas,nista od njega,gdje su driblinzi mozes bacati nase prvoligase,ajde malo se u europi pokazi,ti si kapiten igracina,naravno krivac za prvi gol,izgubi loptu i ostade gore ma bravo majstore...FUJ!
Selimovic:Pa eto i nije toliko los,kod naseg gola sve je uradio , samo me kod njega nervira opcenito lik u utakmici ima 3 kontakta sa loptom,ja fkt nezz kako on moze ikome zabiti gol , Al et,moze proci.
Adilovic:Golgeter,hahahaha,e moj adilovicu ti nemozes igrati ni za Vratnik a ne za Europskog Zelju,svaki gol si zabio na isti nacin,koji smo vidjeli i sinoc.Odbica i to je to,njega pod hitno prodati dok se moze ista uzeti za njega.
Beslija:Bravo amare jos jednom u ovakvoj utakmici ubacujes igraca kojem je najbitnije popraviti frizuru,nemoze potrcati 300 kila u njemu on da promjeni rezultat ...
Stanic:Mrtvi prosjek.

Jos jednom samo BRAVO AMARE.Sta si cekao sa izmjenama?Samo 2 izmjene?Ma mi smo kao Chelsea moze isti sastav 10 utakmica za redom odigrati u jednom danu,vidis da nemoze potrcati nijedan a on hoce da cuva izmjene za 90 min.FUJ.Gdje je bekric dovodis ga kao najvece pojacanje sezone i sjedi ti na klupi.Dosta bi bolji bio od zebe i naravno jamaka.Brkovic sigurno najbrziji igrac zelje,zasto on nije igrao to mi nikako nece biti jasno u ovakvoj utakmici mozes ocekivati samo da oni napadaju a mi da zabijemo gol nekom loptom zebe,za brzog napadaca da pobjegne odbrani i da zabije ga,bas ce Adilovic pobjeci.
AMARE TI SI KRIVAC.

I naravno ko kaze da imamo sanse za prolaz , lud je.Nemamo igre od kako je Osim dosao,nijedna utakmica kako treba sva igra na silu,i neka ovako prolazimo,a igraci ne zasluzujete sveti dres niste ukupno pretrcali 30 KM.

I evo posto vidim da svi branite Osima,nek neko kaze utakmicu u kojoj smo dobro odigrali,bez obzira na rezultat samo da je lijepa igra,nijedna sve nesto na silu,s kim god igra bunker,uvjek isto,dobro Maribor je jaci.Al sto mora protiv Goska isto igrati ' oprezno ' trebas da igras protiv njih da ih 5-0 dobijemo i to sa drugim timom. A juce gledam zale se na sudije,a to sto nama svaka tekma u ligi penal to nista,realno penal je bio,naviko po nasim prailima,niko protiv zelje nesmije svirati penal,evo da vidite da smije,i isti bi svirao i na kosevu bez ikakvih problema.

Isto tako vidim da neko pise Bogicevicu odlazi:Naravno da on nece sam otici,ali je to amar za ove 3 god morao procjeniti da on veze nema,opet je amar krivac,kako god on im je nametnuo igru on je stavio ove igrace,nijedan pojedinac nemoze biti kriv.

U ovom modernom fudbalu jedino je bitna,fizicka sprema i brzina,a to nas nijedan nema,svi zajedno nisu pretrcali 30 km,i šta ocekivati od takvih igraca? :S
Bolje da se nisi ni registrovao :?

slazem se bolje da se nisi registrovao
ono zna :lol: :lol: :lol: strucjak iz sjene zna

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 21 jul 2012, 14:54

exbabilon je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Kad sam pročitao 3. ili 4. redak i vidio da se Amar kritikuje odmah sam prestao čitati. :mrgreen:
Ne podržavam ni njega, al mi ni tvoj način razmišljanja nije jasan. Amar je veliki trener, mi navijači Želje trebamo mu biti zahvalni na svemu što je napravio za nas i ustati pri spomenu njegovog imena, a jel to znači da on ne može napravit grešku? Da ne može pogrešno procjenit nekog igrača il pogrešno postavit taktiku. Ja mislim da može i mislim da se to dešavalo u toku ove tri godine, ali da su trofeji bili dovoljan razlog da nemamo pravo da se žalimo. Evropa je dolazila tri godine i tri godine smo ostajali razočarani jer se nismo pomjerili s nule kad je Evropa u pitanju. Nervira me što nema običaj da kuraži igrače, neko je morao objasnit Zebi da je najbolji na svijetu, Adiloviću da je Džeko za njega nula, a Antoloviću da mu ni Bufon ne može ništa. Amar ih je morao ubijedit da mogu i da znaju, pa makar i on vjerovao u suprotno, to je njegov zadatak, a ne spuštat ih niže nego što jesu. Dovede svojevoljno tri igrača i onda kaže da je samo jedan pojačanje, a ova dvojica da su tu tek tako, pa što si ih doveo? Mogao si i mene dovest kao prinovu, sjednem na klupu, uzimam platu redovno i tako. Svaka mu čast, ali za ovaj poraz je kriv koliko i igrači, ništa manje. Ako težimo uspjehu, napretku i to, ne možemo nijemo posmatrat šta se dešava, treba dobronamjerna kritika, bez kritike se ne može uspjet. A ako je par kritika dovoljno Amaru da ode, onda je to druga stvar. ;)
Za poraz od Maribora su svi podjenako krivi, isto kao što su nakon osvojene Duple krune znali pričati kako su to zasluge svih u klubu, tako nakon ovog poraza trebaju pričati kako je krivica svih. Amar svakako snosi dio krivice za ovaj poraz kao i svi ostali.

To je poenta svega, okarakterisati kao Amara kao glavnog krivca za sve je besmislica.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 21 jul 2012, 14:56

OK pogrijesio je Amar, hajmo ga otjeriati, pogrijesio zeba otjerat, bogi otjerat, stanic otjerat...zabio zeba go zeba kralju, Željo dobio sarajvo Amare kralju,, svraka lose odigrao otjerat prodat za bilo kakve pare,,, svraka zabio dva gola,, svraka kralju bez tebe je zeljo nista...mislim da je svima jasno sta sam htio reci.... Hajmo sacekat makar kosevo sto rece neko, pa da onda kritikujemo.. tad ce se tačno vidjeti jesmol ili nismo imali los dan, prepali se itd...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 jul 2012, 14:58

vozdra raja,dugo pratim forum ali sam se tek registrovao,a bolje da nisam ni sad jer da sam imao sta pametno reci registrovao bi se i ranije,a ovako ne znam ni sad sto sam se prijavio,ali kad jesam da se malo naaaaaaakakim :D

u utorak svi koji vole ŽELJU na ZUBANOVO,a ovi sa stomacnim problemima nek ostanu kuci

i da gubis 10:0
s juga bi se pjesma cula
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 21 jul 2012, 15:06

Lewandowski je napisao/la:Eh ovako pozdrav raja,pratim vec duze vrijeme ovu temu,mrsko mi je bilo registrovati se ali poslje onog od neki dan morao sam.
Koja katastrofa.Glavni i jedini krivac je AMAR OSIM.Lik je dosao prije 3 godine,sa ciljem da napravi neku europsku ekipu.Od kako je dosao osvojili smo trofeja,ali svi ti trofeji su bili na silu.Svaka utakmice bez igre.I ove sezone kada smo pobjedjivali po 5-0 sve je to bilo bez igre.Sve se svodi na to da se svira penal za nas ili neki slobodnjak na 20 m da ga zeba zabije i onda procepi i zabijemo te golove.A inace su to golovi nakon kornera,slobodnjaka ... Je*o ga akcija njegova,nijedan gol nije bio lijep za vidjeti sve je to na silu,odbice kao jucerasnji gol,i naravno oni šugavi golovi Eldina Adilovica.Osim sa svojom umisljenom facom,ko je ko' on,on mi komentarise utakmice eura.Od kako je dosao forsira isti tip igre,sa gore jakim napadacem tipa Popovic,Adilovic...Sa tom igrom mozemo dobijati samo utakmice kod kuce i to one po 1-0 -.-
On kad kuci igra konstantno se brani,i imamo dosta srece sto pobjedjujemo jer se druge ekipe prepadnu i odma se stave u ulogu Autsajdera i brane gol cjelu tekmu.On bi trebao da ima ubjedljivo najaci tim u ligi.Da kupuje sve najbolje igrace iz Olimpica,sirokog,zvijezde...A on ima svoj tip igraca dovodi japance je*ene,je*li ga oni.

A sad sto se tice jucerasnje tekme.Prvo igraci se pripremaju 2 mjeseca,idu u Austriju na neke pripreme,bas su se pripremili,nijedan nemoze potrcati.Ja nezz sta on vise ceka sa igracima tipa stanica,oce li dobitisansu u prvih 11 ili da idu.Odvede ga na Bjelasnicu trci 20 dana da vidimo onda pripreme a ne ode u austriju odigra utakmicu ode onda na bazen,osim u kupacem vodio tekme.Uzmes stopericu 10 km istrcis na pocetku priprema ,vidis vrijeme.Ako se ne popravi na kraju,slobodan si decko a ne ko nasi sve gori i gori.A da je do jednog igraca onda i nekako al kad nijedan nemoze znaci da je do menadzera.Sad te sve pare sto su potrosili na te pripreme,nek vrati Amar.Ima on neki svoj tip igre,hoce odbranu a u odbrani igraci koji nemogu potrcati,i njegove izmjene,gdje je bekric? Njegovo pojacanje,koji ce mu ku*ac pojacanje ako ce sjediti na klupi,juniori su za klupe,dovede 4 igraca nijedan ne igra kako on kaze ' Nijedan nije pojacanje,samo golman', koji ga ku*ac dovodis ako nije pojacanje ? Da grije klupu moze i Stana grijati klupu .I znaci jedini krivac je osim,samo ga branite , ali sa ovakvom podrskom uprave,navijaca i svega ostalog mogao bi svako biti prvak.Osim iza sebe ima 400 ljudi.A sada pojedince da komentarisem:

Antolovic:Izvadio onaj slobodnjak,kod golova nijedan nije mogao odbraniti kiks odbrane svaki.Pa eto jedan od boljih :/
Colic:E on je kralj , samo da mu je koga laktom opaliti to mu je cilj cjele tekme.Beskoristan totalno,jedino sto zna baciti loptu iz auta :/ Kod svih golova je i on imao dosta svoje uloge.Ude u sredinu i kad napadnu s krila,gdje bi on trebao biti onda se vadi al to je vec kasno,kod 4 gola je to i kod penala,onakva lopta nije smjela proci.
Bogicevic:Fkt on mi je jedan od najgorih igraca.Uvjek ima kiks,i u prvenstvu,spor,star on nije za ove ekipe nezz sta ceka osim da ispadnemo u 2. ligu pa da ga mjenja? Moze u nasoj ligi gdje niko nema onakve brze napadace.Jedino siroki,i protiv njih se bas uvjek ono'pokaze'.Dosta bolji je Cutuk,pa i Vasilic.
Kerla:Sigurno nas najbolji igrac,pokrivao je i za sebe i za Bogi-a izvadio je dosta lopti,i extra odigrao.Naravno dokazan i provjeren igrac.TAkav bas ima mjesta
Kvesic:Jedan od mojih najdrazih igraca,ali imao sam osjecaj da ni ne igra?U napadu nije nista pokazao nijedan napad po lijevoj strani samo onaj centarsut na besliju ali slabo skroz.U defanzivi je sigurno mogao bolje odigrati.
Zolotic:Uz kerlu sigurno najbolji igrac,samo me pravo iznervirao kod prvog gola primljenog,lik dodaje loptu kroz sredinu on lagano trckara jogira,pa da je potrcao moga je presjeci,i samo to me pravo iznerviralo,ostalo sve extra odigrao pravi destruktivac samo da je malo bolje u napadu,to se treba malo vjezbati ima veliki prostor za napredak
Jamak:E on je idol,ja nezz ko ima imalo mozga da onog mazluma stavlja u tim i to u prvih 11 Bravo amare samo cu to reci.
Svraka:Ka*ina velika,to je nas reprezentativac,nije meda mog'o nista od njega,sto prije da ga je prodati.Dok imalo vrijedi.
Zeba:E on je 'majstor' jeste moze kozari i gosku.Što se ne pokaze igracina?Nije imao ni jedan tacan pas,nista od njega,gdje su driblinzi mozes bacati nase prvoligase,ajde malo se u europi pokazi,ti si kapiten igracina,naravno krivac za prvi gol,izgubi loptu i ostade gore ma bravo majstore...FUJ!
Selimovic:Pa eto i nije toliko los,kod naseg gola sve je uradio , samo me kod njega nervira opcenito lik u utakmici ima 3 kontakta sa loptom,ja fkt nezz kako on moze ikome zabiti gol , Al et,moze proci.
Adilovic:Golgeter,hahahaha,e moj adilovicu ti nemozes igrati ni za Vratnik a ne za Europskog Zelju,svaki gol si zabio na isti nacin,koji smo vidjeli i sinoc.Odbica i to je to,njega pod hitno prodati dok se moze ista uzeti za njega.
Beslija:Bravo amare jos jednom u ovakvoj utakmici ubacujes igraca kojem je najbitnije popraviti frizuru,nemoze potrcati 300 kila u njemu on da promjeni rezultat ...

Jos jednom samo BRAVO AMARE.Sta si cekao sa izmjenama?Samo 2 izmjene?Ma mi smo kao Chelsea moze isti sastav 10 utakmica za redom odigrati u jednom danu,vidis da nemoze potrcati nijedan a on hoce da cuva izmjene za 90 min.FUJ.Gdje je bekric dovodis ga kao najvece pojacanje sezone i sjedi ti na klupi.Dosta bi bolji bio od zebe i naravno jamaka.Brkovic sigurno najbrziji igrac zelje,zasto on nije igrao to mi nikako nece biti jasno u ovakvoj utakmici mozes ocekivati samo da oni napadaju a mi da zabijemo gol nekom loptom zebe,za brzog napadaca da pobjegne odbrani i da zabije ga,bas ce Adilovic pobjeci.
AMARE TI SI KRIVAC.

I naravno ko kaze da imamo sanse za prolaz , lud je.Nemamo igre od kako je Osim dosao,nijedna utakmica kako treba sva igra na silu,i neka ovako prolazimo,a igraci ne zasluzujete sveti dres niste ukupno pretrcali 30 KM.

I evo posto vidim da svi branite Osima,nek neko kaze utakmicu u kojoj smo dobro odigrali,bez obzira na rezultat samo da je lijepa igra,nijedna sve nesto na silu,s kim god igra bunker,uvjek isto,dobro Maribor je jaci.Al sto mora protiv Goska isto igrati ' oprezno ' trebas da igras protiv njih da ih 5-0 dobijemo i to sa drugim timom. A juce gledam zale se na sudije,a to sto nama svaka tekma u ligi penal to nista,realno penal je bio,naviko po nasim prailima,niko protiv zelje nesmije svirati penal,evo da vidite da smije,i isti bi svirao i na kosevu bez ikakvih problema.

Isto tako vidim da neko pise Bogicevicu odlazi:Naravno da on nece sam otici,ali je to amar za ove 3 god morao procjeniti da on veze nema,opet je amar krivac,kako god on im je nametnuo igru on je stavio ove igrace,nijedan pojedinac nemoze biti kriv.

U ovom modernom fudbalu jedino je bitna,fizicka sprema i brzina,a to nas nijedan nema,svi zajedno nisu pretrcali 30 km,i šta ocekivati od takvih igraca? :S
Šta je pitarčino ti malo na suncu, pa izgorio?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 jul 2012, 15:07

ma samo furati pozitivu :D , nesto seremo kako malo ljudi dolazi na utakmice a toliko postova negativnih od "redovnih" navijaca za ne povjerovati , pa kad se neko i nakani da ode ako ovdje pogleda sigurno ce se predomisliti :lol: nego u utorak napuniti kosevo pa sta bude ...

Rios

Post Postao/la Rios » 21 jul 2012, 15:09

exbabilon je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Kad sam pročitao 3. ili 4. redak i vidio da se Amar kritikuje odmah sam prestao čitati. :mrgreen:
Ne podržavam ni njega, al mi ni tvoj način razmišljanja nije jasan. Amar je veliki trener, mi navijači Želje trebamo mu biti zahvalni na svemu što je napravio za nas i ustati pri spomenu njegovog imena, a jel to znači da on ne može napravit grešku? Da ne može pogrešno procjenit nekog igrača il pogrešno postavit taktiku. Ja mislim da može i mislim da se to dešavalo u toku ove tri godine, ali da su trofeji bili dovoljan razlog da nemamo pravo da se žalimo. Evropa je dolazila tri godine i tri godine smo ostajali razočarani jer se nismo pomjerili s nule kad je Evropa u pitanju. Nervira me što nema običaj da kuraži igrače, neko je morao objasnit Zebi da je najbolji na svijetu, Adiloviću da je Džeko za njega nula, a Antoloviću da mu ni Bufon ne može ništa. Amar ih je morao ubijedit da mogu i da znaju, pa makar i on vjerovao u suprotno, to je njegov zadatak, a ne spuštat ih niže nego što jesu. Dovede svojevoljno tri igrača i onda kaže da je samo jedan pojačanje, a ova dvojica da su tu tek tako, pa što si ih doveo? Mogao si i mene dovest kao prinovu, sjednem na klupu, uzimam platu redovno i tako. Svaka mu čast, ali za ovaj poraz je kriv koliko i igrači, ništa manje. Ako težimo uspjehu, napretku i to, ne možemo nijemo posmatrat šta se dešava, treba dobronamjerna kritika, bez kritike se ne može uspjet. A ako je par kritika dovoljno Amaru da ode, onda je to druga stvar. ;)
Amar je covjek i naravno da moze pogrijesiti..Konkretno u utakmici sa Mariborom,po meni,jedine greske su mu bile izmjene..Posebno Stanic..Samo to..Kazu pogrijesio u taktici..A kako je ta taktika funkcionisala prvo poluvrijeme kad smo imali vodstvo,stajali odlicno na terenu a Maribor nije nista znacajno napravio?? Znaci nije taktika nego greske igraca i vjerovatno mentalitet nas koji nas prati u svim sportovima,dok ide dobro dobri smo,cim malo zaskripi sve ode u ambis..Ovo oko motivacije,pojacanja-Amar jednostavno nije takav tip trenera i surovo je realan..I meni se to bas svidja kod njega..Ne prodaje raji jeftinu i praznu pricu kad zna da ce za par kola svi vidjeti da to nije tako..Ti igraci su vjerovatno kvalitetom tu negdje sa postojecim kadrom,ali da su donijeli neki kvalitet vise nisu..Nazalost,za bolje nemamo ni para ni uslova..Oko motivacije,to je individualna stvar,nekom igracu bi to pomoglo,nekom bi mozda stvorilo pritisak,elem ja nisam siguran koliko ta Bracina i Cirina taktika pali kod igraca..Mozda i pali,ali opet kazem Amar nije takav tip trenera..Eto,ne bih zelio da me pogresno shvatis,samo sam iznio neko svoje vidjenje stvari kojih si se ti dotakao ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 21 jul 2012, 15:10

Volio bih da Koševo bude puno, ali nisam baš siguran. raja su razočarana...nažalost, nisu svi baš odani navijači. Čim nema rezultata ili igre, neće da idu...nažalost....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 jul 2012, 15:12

Vedad87 je napisao/la:Volio bih da Koševo bude puno, ali nisam baš siguran. raja su razočarana...nažalost, nisu svi baš odani navijači. Čim nema rezultata ili igre, neće da idu...nažalost....

to i nisu navijaci,na zalost
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 21 jul 2012, 15:13

Ja bih više volio da bude nas 6 ili 7 hiljada zagriženih i da navijamo ko budale čitavu tekmu, nego 15 hiljada pozorišnih navijača.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 21 jul 2012, 15:14

gavran je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Volio bih da Koševo bude puno, ali nisam baš siguran. raja su razočarana...nažalost, nisu svi baš odani navijači. Čim nema rezultata ili igre, neće da idu...nažalost....

Bila bi šteta. Baš kad pomislim na nedavnu rukometnu utakmicu između Bosne i Njemačke. kada je došlo malo navijača u Zetru (oko 1500) jer smo tamo izgubili 12 razlike. I revanš, nekoliko minuta pred kraj, vodimo ih 10 razlike. Niko se tome nije nadao..i da je Zetra bila puna, ko zna šta bi se desilo....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 21 jul 2012, 15:14

Hajmo ljudi glavu gore i zapeti! Ništa nije nemoguće!

Moramo proći da napravimo novi EL CLASSICO: Željo vs. Salzburg - Strauss protiv Mozarta! :)

senidjuventus
Kontakt:

DO POBJEDE

Post Postao/la senidjuventus » 21 jul 2012, 15:16

storm_raider je napisao/la:Aj razumijem da svako ima pravo na misljenje i kritiku, ali ne znam kako ovoj djeci roditelji daju ovoliko da koriste internet.
morao sam se regi...jer svi se pametni sad pravimo takvi smo kad ide dobro svi bravo ljudi najci smo ,kad lose sve blatimo redom od uprave pa do igraca ,svako ima los dan ili lose poluvrijeme da ne nabrajam ekipe koje su vodile po 2:0 pa izgube nakraju sve se desava u fudbalu danas,moze i maribor imati los dan na kosevu pa prodze ŽELJEZNIČAR,svako ima lose trenutke tako i njima moze biti u to sa i sigura.Kad se sjetim SERIFA svi oni su jaki bice ovako onako pa kad prodzosmo znamo kakve su price bile zato treba uzdignuti glavu i napasti od prve minute povesti ko tako do 15 minute sa jedna nula pa laganice dalje.SVI NA KOŠEVO PODRŠKU DA DAMONASIMKAKO DA JE PRVA UTAKMICA I 100% SAM SIGURAN DA NECE REZULTATI IZOSTATI.Nisam neki koji ce da prica ovako onakoamaru oko sastava koji me dosta obradovo od kada je tu ali stavicu svoje kako bi pomeni trebao da pocne.
ANTOLOVIC(GUSO)
KERLA VASILIC KVESIC

ZOLOTIC

(D.BRKOVIC ) SELIMOVIC SVRAKA BEKRIC

ZEBA

ADILOVIC D.BRKOVIC(SELIMOVIC)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 jul 2012, 15:18

gavran je napisao/la:

ma nemamo mi kulturu navijaca ko tipa englezi ne samo u fudbalu nego i ostalim sportovima evo pogledaj rukomet , ona bosna bila in i onda s vremenom i protiv barsalone jedva napune , kosarka itd. lako se mi nafuramo al jos lakse sto bi reklo ohladimo , jbga izgleda da da nam je to nestalo nakon rata jer iz prica posto sam mlad :) sam cuo da je grbavica vazda bila puna pa i kad smo igrali u drugoj ligi trazilo se mjesto vise a sad imamo 3 do 5 milja sto ce ici redovno i to je to al eto treba raditi na edukaciji ako nista za buduce narastaje :D

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 21 jul 2012, 15:19

diego_TM je napisao/la:

AMARE TI SI KRIVAC.

Bolje da se nisi ni registrovao :?

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 21 jul 2012, 15:20

Najveći naš problem, u klubu, nisu glupi navijači, problem je što Željo skoro dvije decenije od rata nema samoodrživ koncept kluba. Uvijek je to "one man army" a ništa se ne radi da se to prevazidje. U slučaju Amarovog odstupanja, biće ajj kuku pomagaj, pominjaće se Hotić i sl. a niko da kaže da je klub kao klub na pjeskovitim temeljima zbog politike koja ne ulaže u stabilnost i razvoj, već samo politika: "dok sam ja tu, a poslije mene potop". Jedan klub ne čini Amar, ili Žujo, tj ne bi smio da čini, a kod nas je upravo to slučaj. 'ta će DŽelo, Buki i ostala boranija, trafiku nisu u stanju održati, a kamoli klub. Sada treba ispeglati izmedju njih dvojice, Žuje i Amara, tu se zadajte navijači dok je vakta, i u potragu za jakim članovima uprave kluba. Da ne postoji Široki, čovjek bi i povjerovao da se ovdje u BiH drugačije ne može. A eto može i funkcionira!
I zapamtite, Želji ne smetaju "seratori" sa net-a ,već seratori koji samo gledaju svoj interes a u klubu su i oko njega. Uskoro će opet priča o izgradnji stadionu, ili kad prođe tekma sa Mariborom, ma to je tu negdje u dan dva, živi bili pa vidjeli. I opet će bi zamalo da potpišemo al' znaš, ovaj, zamalo.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Rios

Post Postao/la Rios » 21 jul 2012, 15:23

bob je napisao/la:
gavran je napisao/la:

ma nemamo mi kulturu navijaca ko tipa englezi ne samo u fudbalu nego i ostalim sportovima evo pogledaj rukomet , ona bosna bila in i onda s vremenom i protiv barsalone jedva napune , kosarka itd. lako se mi nafuramo al jos lakse sto bi reklo ohladimo , jbga izgleda da da nam je to nestalo nakon rata jer iz prica posto sam mlad :) sam cuo da je grbavica vazda bila puna pa i kad smo igrali u drugoj ligi trazilo se mjesto vise a sad imamo 3 do 5 milja sto ce ici redovno i to je to al eto treba raditi na edukaciji ako nista za buduce narastaje :D
bob Ovo je nazalost surova istina..Kad se samo sjetim euforije oko KK Bosne,puna dvorana i onda krah..Pa onda RK Bosna takodjer,puna dvorana,euforija,vrhunaska atmosfera i na kraju-krah,nigdje nikog..Tako je i sa nasim fudbalskim klubovima..Kad se Amar vratio odlicna posjecenost,a evo ovu posljednju sezonu uprkos silnim rekordima,pobjedama,sve manje raje na tribinama..Jedino se jos fudbalska repka prati u kontinuitetu,mada i tu je u odnosu na poratni period osjetan pad..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 21 jul 2012, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 jul 2012, 15:24

Krvotok je napisao/la:Najveći naš problem, u klubu, nisu glupi navijači, problem je što Željo skoro dvije decenije od rata nema samoodrživ koncept kluba. Uvijek je to "one man army" a ništa se ne radi da se to prevazidje. U slučaju Amarovog odstupanja, biće ajj kuku pomagaj, pominjaće se Hotić i sl. a niko da kaže da je klub kao klub na pjeskovitim temeljima zbog politike koja ne ulaže u stabilnost i razvoj, već samo politika: "dok sam ja tu, a poslije mene potop". Jedan klub ne čini Amar, ili Žujo, tj ne bi smio da čini, a kod nas je upravo to slučaj. 'ta će DŽelo, Buki i ostala boranija, trafiku nisu u stanju održati, a kamoli klub. Sada treba ispeglati izmedju njih dvojice, Žuje i Amara, tu se zadajte navijači dok je vakta, i u potragu za jakim članovima uprave kluba. Da ne postoji Široki, čovjek bi i povjerovao da se ovdje u BiH drugačije ne može. A eto može i funkcionira!
I zapamtite, Želji ne smetaju "seratori" sa net-a ,već seratori koji samo gledaju svoj interes a u klubu su i oko njega. Uskoro će opet priča o izgradnji stadionu, ili kad prođe tekma sa Mariborom, ma to je tu negdje u dan dva, živi bili pa vidjeli. I opet će bi zamalo da potpišemo al' znaš, ovaj, zamalo.
ukratko objasnio srž ;)

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jul 2012, 15:28

Koja katastrofa.Glavni i jedini krivac je AMAR OSIM.Lik je dosao prije 3 godine,sa ciljem da napravi neku europsku ekipu.
Greška.Amar je došao da vrati stari ugled Želje u BiH i da vrati titule gdje im je mjesto.To je sad postigao,ali za taj period je bilo je potrebno tačno 3 godine gdje smo osvojili duplu krunu i bili možda i najdominantniji tim poslije rata u PLBiH.Sljedeći korak je da se napravi nešto u evropi,a za to će nam trebat par još 3-4 sezone.Uglavnom napredujemo ali milimetarskim koracima.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 21 jul 2012, 15:35

Možda malo jače nego protiv Hapoelap prije 2 god. Realno, doće ti uglavnom raja iz Saraj'va, ovo nas sa strane će biti pravo malo, ali ja ću aBd doći. Što se tiče ovoga, pa uvijek je od 15 hiljada recimo 5-6 hiljada navijači, a ostalo simpatizeri, gledaoci. Obzirom da nakon ovakvih poraza simpatizere ne privlače ovakvi revanši, ne očekujem ih baš mnogo. Isto vrijedi i za nadolazeću sezonu u kojoj će biti ili ista ili manja posjeta u odnosu na prošlu sezonu.

Ja sam govorio šta sam sanjao kad je bio prvi meč i obistinilo se sve ali do početka drugog poluvremena. Sad neće govoriti šta, ali i sinoć sam sanjao utakmicu pred punim Koševom. Psiha...
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.