OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

YNWA
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la YNWA » 21 jul 2012, 03:24

Prica kako u zvijezdi nece imati vecu lovu nego u gradini je za malu djecu, pa nije husic glup da zbog 100 maraka uradi ono sto je uradio, i da ga sad u srebreniku toliko mrze...gradina je u teskoj situaciji, para nema, domacim igracima su ponuđeni smijesni ugovori, pa veca primanja imaju neki igraci u drugoj federalnoj...i samo je sreca sto je izborna godina, pa ce vjerovatno biti koliko toliko love u ovoj polusezoni, a na proljece se uvijek mogu prodavati utakmice :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 jul 2012, 09:16

SaltCityAttack je napisao/la:Pa eto dobro nam dosli na Tusanj ako cete igrati na njemu kao sto napisa.. samo igraci od ovog Husarica vise krocit nece na Tusanj definitivno :)..ebo menagera prodo dva igraca u Cimbaliju i Sasvete gdje vec .

I ovaj Husic milion puta je bio blizu dolaska u Slobodu..vazda se nesto natezalo oko tog igraca...ev sad vidim odradi dio priprema sa Gradinom pa ode u Zvijezdu :)
Dobro vi došli na utakmicu Gradine isto :D Samo je pitanje kako će se sad isplanirati, Sloboda igra prvu kući ako se ne varam, a i mi tad igramo kući tj na Tušnju(1. liga sedmicu kasnije kreće).. onda ćemo izgleda igrati nedjeljom mi, i teško da će ko doći na slobodinu tekmu platiti ulaznicu, pa onda i nama sutradan . To je šteta :D

A pustite ba ljudi Husića, kao što je neko napisao na fb stranici Gradine ''taj bi se prodao za kilu siljiva'' :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 21 jul 2012, 12:33

ma ljudi manite se nekog Husica nije on vrijedan tolikih spomena na forumu.....nego glavu gore idemo malo pritiska na upravu i izgradite tu tribinu i igrajte na svom stadionu i ne zavisite ni od koga..... puno srece u PL..
CHELSEA U SRCU

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 21 jul 2012, 12:47

kako vam sada najednom niko ne valja, ako je iko kriv njegovom odlasku to ste vi jedino... i taj husaric heh zvijezda je odavno prekinula saradnju sa ti debilom ;) i tosunovic se zajebo sa njim :) :mrgreen: vi se nesto odricete lika o majko prica za malu djecu, svakaa cast na tusnju ako budete igrali ali tamo nema provoda vjerujte :)

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 jul 2012, 12:54

[quote="legijard"] ko je rekao da nam niko ne valja,et ti znas bolje od nas u srebreniku kakvo je stanje i ti si neki savjetnik da nam drzis predavanja o nasoj upravi i nsamim igracima,jos gore ti nama govoris kako na tusnju nema provoda..pasta ste vi neka sila koja je harala premijer ligom i ima toliko iskustva,pa brate moj kad je gradina igrala utakmice premijer lige i vodila borbe sa tuzlasnkom slobodom kako na terenu tako i na stadionu..ja konkretno mislim da bi bila bolja opcija tusanj,oni su sigurno vise priateljski nastrojeni prema nama nego vi..
MOdric..MOdric..MOdric..

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 21 jul 2012, 13:02

Luka je napisao/la:
legijard je napisao/la: ko je rekao da nam niko ne valja,et ti znas bolje od nas u srebreniku kakvo je stanje i ti si neki savjetnik da nam drzis predavanja o nasoj upravi i nsamim igracima,jos gore ti nama govoris kako na tusnju nema provoda..pasta ste vi neka sila koja je harala premijer ligom i ima toliko iskustva,pa brate moj kad je gradina igrala utakmice premijer lige i vodila borbe sa tuzlasnkom slobodom kako na terenu tako i na stadionu..ja konkretno mislim da bi bila bolja opcija tusanj,oni su sigurno vise priateljski nastrojeni prema nama nego vi..

pa da mene inace zovu savjetnik :mrgreen: et vi skoro igrali na tusnju pa vi znate bolje :roll: hahah sta si se ti matereti nahorozio cemu nervoza jbt 8-) vi ste najjaci, i vodili ste borbe i na stadionima op op :roll: izvinjavam se

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 jul 2012, 13:08

:D :D :D :D :D :D hvala na iskrenosti!!
MOdric..MOdric..MOdric..

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 21 jul 2012, 13:26

Luka je napisao/la::D :D :D :D :D :D hvala na iskrenosti!!

to mi je vrlina :oops:

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 21 jul 2012, 13:29

legijard je napisao/la:
Luka je napisao/la::D :D :D :D :D :D hvala na iskrenosti!!

to mi je vrlina :oops:
i ne znam da li si cuo za sarkazam :oops: :oops: :roll:

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 jul 2012, 13:37

jedan od primjera sarkazma si ti...
MOdric..MOdric..MOdric..

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 21 jul 2012, 13:40

Luka je napisao/la:jedan od primjera sarkazma si ti...
hahahahaha xD eh to je sarkazam.... :roll: :roll: presvijetli

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 21 jul 2012, 15:06

OFK Gradina Srebrenik - FK Rudar Ugljevik

Danas (subota) u 18:00h — Gradski stadion Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 jul 2012, 15:24

Nema uprava ništa sa stadionom tj tribinom.

Za to je OPSTINA zaduzena. Bar su tako obećali.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 jul 2012, 16:24

Ma hajde šta ste sad digli toliku halabuku.Nije to više taj Husić od nekad .Mene nešto drugo zanima sad čujem da vam dolazi naš Borogovac ljevak-može da igra sve.Znam da je momak u Njemačkoj trebao da potpiše za četveroligaša,ali viza kao problem i dolazi u Gradinu.Ako tooo bude istina eto vama para .Momak je super i kao igrač i kao čovjek vidjet ćete.Smajlović je sa njim igrao i mislim da ga najbolje poznaje.Samo ako ga sad neko drugi ne zgrabi.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 jul 2012, 16:49

joksimovic je napisao/la:Ma hajde šta ste sad digli toliku halabuku.Nije to više taj Husić od nekad .Mene nešto drugo zanima sad čujem da vam dolazi naš Borogovac ljevak-može da igra sve.Znam da je momak u Njemačkoj trebao da potpiše za četveroligaša,ali viza kao problem i dolazi u Gradinu.Ako tooo bude istina eto vama para .Momak je super i kao igrač i kao čovjek vidjet ćete.Smajlović je sa njim igrao i mislim da ga najbolje poznaje.Samo ako ga sad neko drugi ne zgrabi.
A odakle si ti? xD Tako da nisam skontao ni odakle je taj momak :D

A Nedžo je rekao da će doći stoper i lijevi bek.

Edit: Evo saznao sam nešto više o njemu, samo kako je sa Damirom Smajlovićem igrao, tj gdje :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 jul 2012, 18:48

http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=40518" onclick="window.open(this.href);return false;
Nermin Varupa potpisao za Gradinu!!
MOdric..MOdric..MOdric..

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 jul 2012, 18:51

eto došao vam ponovo varupa...

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 jul 2012, 18:53

..
Zadnja izmjena: Luka, dana/u 21 jul 2012, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
MOdric..MOdric..MOdric..

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 jul 2012, 18:59

šta to on trazio velike pare bgt

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 jul 2012, 19:21

Ma nisam siguran ,ali cuo sam da kad je dolazio na probu i na dogvor sa klubom da je trazio pare na ruke a,znam da je zbog toga napustio pripreme i nije pao dogovor
MOdric..MOdric..MOdric..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.