OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Prica kako u zvijezdi nece imati vecu lovu nego u gradini je za malu djecu, pa nije husic glup da zbog 100 maraka uradi ono sto je uradio, i da ga sad u srebreniku toliko mrze...gradina je u teskoj situaciji, para nema, domacim igracima su ponuđeni smijesni ugovori, pa veca primanja imaju neki igraci u drugoj federalnoj...i samo je sreca sto je izborna godina, pa ce vjerovatno biti koliko toliko love u ovoj polusezoni, a na proljece se uvijek mogu prodavati utakmice 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Moderator
- Kontakt:
Dobro vi došli na utakmicu Gradine istoSaltCityAttack je napisao/la:Pa eto dobro nam dosli na Tusanj ako cete igrati na njemu kao sto napisa.. samo igraci od ovog Husarica vise krocit nece na Tusanj definitivno..ebo menagera prodo dva igraca u Cimbaliju i Sasvete gdje vec .
I ovaj Husic milion puta je bio blizu dolaska u Slobodu..vazda se nesto natezalo oko tog igraca...ev sad vidim odradi dio priprema sa Gradinom pa ode u Zvijezdu

A pustite ba ljudi Husića, kao što je neko napisao na fb stranici Gradine ''taj bi se prodao za kilu siljiva''

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma ljudi manite se nekog Husica nije on vrijedan tolikih spomena na forumu.....nego glavu gore idemo malo pritiska na upravu i izgradite tu tribinu i igrajte na svom stadionu i ne zavisite ni od koga..... puno srece u PL..
CHELSEA U SRCU
kako vam sada najednom niko ne valja, ako je iko kriv njegovom odlasku to ste vi jedino... i taj husaric heh zvijezda je odavno prekinula saradnju sa ti debilom
i tosunovic se zajebo sa njim
vi se nesto odricete lika o majko prica za malu djecu, svakaa cast na tusnju ako budete igrali ali tamo nema provoda vjerujte 

[quote="legijard"] ko je rekao da nam niko ne valja,et ti znas bolje od nas u srebreniku kakvo je stanje i ti si neki savjetnik da nam drzis predavanja o nasoj upravi i nsamim igracima,jos gore ti nama govoris kako na tusnju nema provoda..pasta ste vi neka sila koja je harala premijer ligom i ima toliko iskustva,pa brate moj kad je gradina igrala utakmice premijer lige i vodila borbe sa tuzlasnkom slobodom kako na terenu tako i na stadionu..ja konkretno mislim da bi bila bolja opcija tusanj,oni su sigurno vise priateljski nastrojeni prema nama nego vi..
MOdric..MOdric..MOdric..
Luka je napisao/la:legijard je napisao/la: ko je rekao da nam niko ne valja,et ti znas bolje od nas u srebreniku kakvo je stanje i ti si neki savjetnik da nam drzis predavanja o nasoj upravi i nsamim igracima,jos gore ti nama govoris kako na tusnju nema provoda..pasta ste vi neka sila koja je harala premijer ligom i ima toliko iskustva,pa brate moj kad je gradina igrala utakmice premijer lige i vodila borbe sa tuzlasnkom slobodom kako na terenu tako i na stadionu..ja konkretno mislim da bi bila bolja opcija tusanj,oni su sigurno vise priateljski nastrojeni prema nama nego vi..
pa da mene inace zovu savjetnik

Luka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala na iskrenosti!!
to mi je vrlina

i ne znam da li si cuo za sarkazamlegijard je napisao/la:Luka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala na iskrenosti!!
to mi je vrlina

hahahahaha xD eh to je sarkazam....Luka je napisao/la:jedan od primjera sarkazma si ti...

OFK Gradina Srebrenik - FK Rudar Ugljevik
Danas (subota) u 18:00h — Gradski stadion Srebrenik
Danas (subota) u 18:00h — Gradski stadion Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Nema uprava ništa sa stadionom tj tribinom.
Za to je OPSTINA zaduzena. Bar su tako obećali.
Za to je OPSTINA zaduzena. Bar su tako obećali.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Ma hajde šta ste sad digli toliku halabuku.Nije to više taj Husić od nekad .Mene nešto drugo zanima sad čujem da vam dolazi naš Borogovac ljevak-može da igra sve.Znam da je momak u Njemačkoj trebao da potpiše za četveroligaša,ali viza kao problem i dolazi u Gradinu.Ako tooo bude istina eto vama para .Momak je super i kao igrač i kao čovjek vidjet ćete.Smajlović je sa njim igrao i mislim da ga najbolje poznaje.Samo ako ga sad neko drugi ne zgrabi.
-
- Moderator
- Kontakt:
A odakle si ti? xD Tako da nisam skontao ni odakle je taj momakjoksimovic je napisao/la:Ma hajde šta ste sad digli toliku halabuku.Nije to više taj Husić od nekad .Mene nešto drugo zanima sad čujem da vam dolazi naš Borogovac ljevak-može da igra sve.Znam da je momak u Njemačkoj trebao da potpiše za četveroligaša,ali viza kao problem i dolazi u Gradinu.Ako tooo bude istina eto vama para .Momak je super i kao igrač i kao čovjek vidjet ćete.Smajlović je sa njim igrao i mislim da ga najbolje poznaje.Samo ako ga sad neko drugi ne zgrabi.

A Nedžo je rekao da će doći stoper i lijevi bek.
Edit: Evo saznao sam nešto više o njemu, samo kako je sa Damirom Smajlovićem igrao, tj gdje

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=40518" onclick="window.open(this.href);return false;
Nermin Varupa potpisao za Gradinu!!
Nermin Varupa potpisao za Gradinu!!
MOdric..MOdric..MOdric..
eto došao vam ponovo varupa...
..
Zadnja izmjena: Luka, dana/u 21 jul 2012, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
MOdric..MOdric..MOdric..
šta to on trazio velike pare bgt
Ma nisam siguran ,ali cuo sam da kad je dolazio na probu i na dogvor sa klubom da je trazio pare na ruke a,znam da je zbog toga napustio pripreme i nije pao dogovor
MOdric..MOdric..MOdric..
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 1 gost.