Stvarno jure u cemu je problem ??bekicamir je napisao/la:Jure9 Sto ti nije normalno?!

Stvarno jure u cemu je problem ??bekicamir je napisao/la:Jure9 Sto ti nije normalno?!
Vjerovatno je i ovaj sa Sirokog pa mu smeta moj potpis i ove migracije sto su nastale poslije rata!starmo94 je napisao/la:Stvarno jure u cemu je problem ??bekicamir je napisao/la:Jure9 Sto ti nije normalno?!
A takvi su kakvi su,stas im!starmo94 je napisao/la:A ovaj broj 9 sigurno oznacava njegov broj godina ili mozda njegov IQ
Ma nece im Peric to dopustit, on je strasno strog trener i nece se dobro provest kod njega budu li se umislili i ne trudili.bekicamir je napisao/la:A takvi su kakvi su,stas im!starmo94 je napisao/la:A ovaj broj 9 sigurno oznacava njegov broj godina ili mozda njegov IQ
Nego sto je nama sa Bibicem,malo nam i Amer i Elvis poceli glumiti zvijedze pa izgleda da ce ih Peric na hladjenje poslati,ne znaju oni s kim imaju posla,pojest ce ih Dragan!
Perić treba , a siguran sam i da hoće , pokazati svima a ne samo ovoj dvojici tko je gazda u svlačionici i čija je posljednjaRosas7 je napisao/la:markic i sunjic su vec odavno potencijal za repku,al jbga. nema ih ko progurat..
bibic mali trazio da igra u prvoj postavi,i zato se razilaze
bekic ima ponudu moldea,da dodje ali samo uz slobodne papire ,pa sada sere trazi raskid ugovora,imaju momci potencial,ali ako glumite zvijezde,lagano iz kluba obojica
Steta dobro igra momak, ali ako se umislio kao sto pricaju i bolje da je otisao..skinjzri je napisao/la:Bibić u Gošku
I ja mislim da je šteta ali ako je digao nos onda je bolje da ide.Samo sad mi nije jasno je li bio potpisao ugovor sa Zrinjskim a koliko se sjećam negdje sam pročitao da je potpisao.Pa sad nije mi jasno je li ga klub pustio,dao ga na posudbu ili nešto treće.Nije Perić takav čovjek da će nekoga samo tako otpisati bez ozbiljnijeg razloga.starmo94 je napisao/la:Steta dobro igra momak, ali ako se umislio kao sto pricaju i bolje da je otisao..skinjzri je napisao/la:Bibić u Gošku
18:30..bezze je napisao/la:Danas u 18 olimpik pripremna..
e bas cu doci da vidim,kako igraju nasi pulenistarmo94 je napisao/la:18:30..bezze je napisao/la:Danas u 18 olimpik pripremna..
Ako je ovo istina odmah i njemu i menadžeru i svim sličnima pokazati izlazna vratabekicamir je napisao/la:Kako je Dragan danas "oprao" ovoga umisljenog Elvisa Bibica,u VL izjavio kako mu se Bibic nije niti javio sms-om da kaze da odlazi iz kluba,preko svog menadzera Marica komunicirao sa Pericem i trazio da iga 70% utakmica u narednoj sezoni,sto mu Peric nije garantirao i porucio mu da se mora izboriti za svoje mjesto u prvih 11. radom i samo radom,na kraju kralj izjavi dok sam ja u Zrinjskom trener nece mi mendazeri sklapati momcad niti ce se plakati za igracima kao sto je Bibic,nije to neka klasa da se povlaci po medijima toliko!
Sto prije se rijesiti umisljenih likova koji zele karijeru napraviti preko noci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.