FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 20 jul 2012, 23:35

N eznam po kom zakonu su mogli da ih ostave toliko dugo u tvorza,koliko ja znam 48 sati je max,al Bugari su g.ovna,pa nista ne cudi.Treba ih silovat u Sarajevu,mamu im njihovu,hebo li im Mladic i Arkan mater.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2012, 23:45

Koliko dugo pratim forum,nisam primjetio da je neko veci optimista od mene,ponavljam nisam primjetio.
To mogu potvrditi oni koji prate moje postove od pocetka.Cak sam najavljivao prolaz Sarajeva protiv Sparte.
I da smo imali muda kao u Sofiji,siguran sam da bi ako nista,barem namucili Cehe,al' hajde,nije sad vazno.
Sta hocu da kazem:Nisam toliko zadovoljan rezultatom u Sofiji,koliko prikazanom igrom.
Da je kojim slucajem rezultat drugaciji,tj.u nasu korist,ne bi bilo nezasluzeno,smatram da smo trebali
u najmanju ruku izvuci remi,no dobro...
Pred nama je 'drugo poluvrijeme',u grotlu Koseva i naravno da ocekujem i vjerujem da mozemo nadoknaditi
minus od jednog gola.Ipak,smatram da to treba prikazati na terenu,nece biti lako kako mislimo.
Mi navijaci smo vec negdje u Sutomoru,ali igraci su ti koji ce 'ginuti' na terenu i koji 'moraju' biti max.
koncentrisani na narednu utakmicu protiv Levskog.Ako budu razmisljali iz ugla navijaca,trece pretkolo
mozemo zaboraviti.
Ponavljam,ja sam vjeciti optimista..da nam dolazi Arsenal,ja cu opet biti optimista.
Ali uopste ne razmisljam o glavnom gradu Finske ili Crne Gore.Prvo Levski,pa tek onda...

Da te volim oduvijek sam znao...
F.K.SARAJEVO

manchesterunitedfan
Kontakt:

Post Postao/la manchesterunitedfan » 21 jul 2012, 00:32

Neka ljudi. Treba se malo radovati, ali ne previse. Dobro je to sto susret s Levskim ocekujemo u ovom raspolozenju, gdje je dosta navijaca ubjedjeno u prolaz. To garantuje popunjeno Kosevo, a igracima je lijepo znati da su navijaci dobro raspolozeni :)
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jul 2012, 00:52

Ljudi treba biti realan i reci da ne da nismo favoriti, nego su nam sanse minimalne. Stavite ruku na srce i bice svima nama lakse kada se manje tj. nicemu ne nadamo. Idem na tekmu da uzivam i dam podrsku momcima koju su zasluzili svojoj borbenoscu protiv Levskog , idem da uzivam u jos jednom casu navijanja koje ce priustiti Horde zla. Treba sve imati na umu pa i to da nam se vrlo lako moze desiti da primimo gol u bilo kojoj minuti pa cak i rani gol (jezik ja pregrizao al to je moguce). Opet treba navijati dok god se momci bore. Lako mozemo primiti gol jer smo opet neiskusna ekipa nasprem njih, iako su oni doveli kao i mi dosta igraca opet su u svemu bolji, fizicki, tehnicki itd. Ja sam misljenja da ako izdrzimo do 60min bez primnjenog gola onda je sve moguce a od svega najvise zelim kisu u cetvrtak neznam sto al zelim jer Sarajevo po kisi dobro igra, ne samo Euro tekme nego se sjecam na desetime utakmica u prvenstvu gdje smo po kisi najbolje igrali, ponovilo se i ovaj put.
Taktika, ko ce igrati i ostale stvari prepustam Jovicu i nadam se da ce ga Bog pogledati u svemu. Prosli ne prosli samo neka se bore kao sto su se borili zadnju tekmu, pa i Man. Utd ispadne od Basela pa nije kraj svijeta, mozemo i mi ispasti. Na kraju krajeva nemamo sta da izgubimo samo mozemo da puno dobijemo, a kad se puno ne nadas onda zna da bude lijepo. Idemo mi da napunimo AFH i da grmi svim 90min a mozda i malo duze :D ;)

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 jul 2012, 00:59

Svaki put kada smo u Evropi dobro odigrali po kisi i kada smo izbacili protivnika, razlog je bio sto po takvim terenima u prvi plan dolazi srce i zelja za pobjedom. Tada se uklizava i gine, trci se i grize na terenu..a iza ledja im je sjever, vrlo cesto i istok, sa ludjacima koji vole taj klub vise nego sebe...i koji ce da urlaju, skacu, divljaju, plesu :mrgreen: ..da HORDAJU.

Hebene ce emocije i adrenalin frcati u cetvrtak na Kosevu, i na terenu i na tribinama..samo molim Boga da nam uslisi zelje i da svu tu nasu energiju i srcanost usmjeri ka zajenickom cilju a to je prolasku dalje.

A onda...Montenegro...sve ispod 1000, nas ludjaka, u Podgorici ja smatram neuspjehom ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jul 2012, 01:08

Ajde da mi prvo skocimo pa kazemo hop. Samo pametno ne srljati, gubili smo mi na pocetku i on Helsenborga pa smo preokrenuli. Ovo je ljudi moji zeznut rezultat i to mora svako od nas da zna. Opet kazem mislim da je malo pametnije cuvati svoj gol sto duze, a onda pokusati nesto ako treba i od 70min jurissssssss. Nisu oni maciji kasalj tj. ne mislim da mogu ponoviti opet onako losu partiju kao sto ni mi nismo mogli da ponovimo losu partiju koju smo imali protiv Maltezana. Bice ovo sasvim druga utakmica u svakom smislu te rijeci. Kisa, Hordanje i nada da ce nas Bog i sreca pogledati, a nakon toga cemo da pricamo o daljim stvarima a svi znamo koje su to. Samo ne treba stvarati euforiju pa da izgorimo od zelje i prospemo se ko riza. Idemo muski se boriti pa sta Bog da.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jul 2012, 01:23

Mogu ponoviti lošu partiju, ako mi budemo pravi ko u Sofiji. Levski se nije razmahao zato što mu mi nismo to dopustili. Naš Sš je dobro izanalizirao Levski i postavio igru, zatvoreni su im glavi igrači (Ramos i MArcinho), suzili smo im maksimalno prostor i rezultat smo vidjeli. Taktički smo nadigrali Levski potpuno, nažalost nismo to krunisali golom.

Na Hasetu je sve moguće. Kakogod završilo, momci ako pokažu istu onu dozu borbenosti i žrtve od mene će dobiti aplauz i biću zadovoljan ovom evropskom epizodom.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

manchesterunitedfan
Kontakt:

Post Postao/la manchesterunitedfan » 21 jul 2012, 01:31

evo jedan vic, manijaci nemojte zamjeriti:

Vozi se manijak u svom tramvaju, skrene tramvaj na željezničku, ustade manijak pita vozača, halo šta ti je, vozač odgovara: "PA ČETVORKA"

:lol: :lol:
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 01:36

:mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jul 2012, 02:31

I naši omladinci (U19) će igrati s Levskim za koji dan na dosta jakom međunarodnom turniru u Pragu. U grupi smo s Levskim i češkim Bohemiansom.

http://www.ceecup.eu/2012/index.php/cs" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 jul 2012, 02:45

VanBasten je napisao/la:Mogu ponoviti lošu partiju, ako mi budemo pravi ko u Sofiji. Levski se nije razmahao zato što mu mi nismo to dopustili. Naš Sš je dobro izanalizirao Levski i postavio igru, zatvoreni su im glavi igrači (Ramos i MArcinho), suzili smo im maksimalno prostor i rezultat smo vidjeli. Taktički smo nadigrali Levski potpuno, nažalost nismo to krunisali golom.

Na Hasetu je sve moguće. Kakogod završilo, momci ako pokažu istu onu dozu borbenosti i žrtve od mene će dobiti aplauz i biću zadovoljan ovom evropskom epizodom.
Jović je tek u Sofiji pokazao zašto je jedan od najboljih naših trenera, jednostavno trebalo mu je vremena da mu se ekipa prilagoditi i to najviše na psihičkom planu (mada ima još rada) a dovođenjem novog kondiconog trenera poradili se i to dobro na fizičkoj spremi, i ako su mnogi bili kivni ( sa pravom) na njega zbog loše polusezone, imam osječaj da bi Sarajevo mogli dobro proći u ovom prvenstvu i da igra bude barem za 2 nivoa veća

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 02:47

Sve ćemo znati u četvrtak, ako ponovimo dobru partiju, onda ćemo biti sigurni da su se mnoge stvari promijenile. Ovako, može biti i slučajnost nešto bolja igra, ili nešto deseto.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jul 2012, 02:48

Najbolje je da se ne nadamo prolasku.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 02:50

Nisam ni ja neki optimista, ali, moram te pitati zašto to ?

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 jul 2012, 02:51

High je napisao/la:Sve ćemo znati u četvrtak, ako ponovimo dobru partiju, onda ćemo biti sigurni da su se mnoge stvari promijenile. Ovako, može biti i slučajnost nešto bolja igra, ili nešto deseto.
slažem se četvrtak će pokazati, ali kažu ovi likovi što su gledali Zrinjski u Europi da Jović znam dobro postaviti u takvim utakmicama

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 02:55

Ja sam Jovića oduvijek smarao velikim gospodinom, pa poslije toga i velikim stručnjakom. Ali što se ove druge stvari tiče, poslije nekoliko loših utakmica našeg tima na čelu sa Jovićem, bio sam prisiljen pomisliti kako i nije baš neki znalac. Mislim na poraz od GOŠK-a, nepotrebnih izmjena protiv Olimpic-a i sličnog. I naravno, par minusa za dvije utakmice sa ovim klubom iz prvog pretkola. U Sofiji je izgledalo solidno, sad ćemo vidjeti kako će biti na Koševu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jul 2012, 02:56

Ja u Jovića imam puno povjerenje čovjek je ko rođen za evropske tekme ;)

Uglavnom neću previše da se nadam, možda je ono bio sam blijesak naše ekipe u Sofiji.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 jul 2012, 02:58

High je napisao/la:Ja sam Jovića oduvijek smarao velikim gospodinom, pa poslije toga i velikim stručnjakom. Ali što se ove druge stvari tiče, poslije nekoliko loših utakmica našeg tima na čelu sa Jovićem, bio sam prisiljen pomisliti kako i nije baš neki znalac. Mislim na poraz od GOŠK-a, nepotrebnih izmjena protiv Olimpic-a i sličnog. I naravno, par minusa za dvije utakmice sa ovim klubom iz prvog pretkola. U Sofiji je izgledalo solidno, sad ćemo vidjeti kako će biti na Koševu.
ako budu imalo onakav pristup ne samo protiv Levskog nego i u ligu onda će ići dobro, jer kvalitetu imaju, samo je bio problem u glavama

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 03:00

Ako bi prošli ovu stoku bugarsku, to bi bilo i više nego odlično. Genk, Spartak Trnava, Helsingborg, Orebro, sve smo to prekucali i bio sam i više nego zadovoljan učinjenim, ali izbaciti ove cigane zbog svega što se desilo tamo u Sofiji, zbog njihovih izjava u medijima, izjava na njihovim forumima bi bilo i fantastično. Veću stoku nisam vidio. Samo nam treba snage, pa i sreće da ih prođemo. **** bugarska.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 jul 2012, 03:07

High je napisao/la:Ako bi prošli ovu stoku bugarsku, to bi bilo i više nego odlično. Genk, Spartak Trnava, Helsingborg, Orebro, sve smo to prekucali i bio sam i više nego zadovoljan učinjenim, ali izbaciti ove cigane zbog svega što se desilo tamo u Sofiji, zbog njihovih izjava u medijima, izjava na njihovim forumima bi bilo i fantastično. Veću stoku nisam vidio. Samo nam treba snage, pa i sreće da ih prođemo. **** bugarska.
a jesu ****, neviđena, samo hladne glave i mogu pasti, jedino što treba Karamatić krenuti od početka, njihovi bekovi su skroz loši ( pa nebi francuz i Holanđanin igrali u Buarskoj da nečemu valjaju) i to treba iskoristi
još da je Vuleta vratiti (slobodan igrač)
Zadnja izmjena: travnicanin, dana/u 21 jul 2012, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Hamagara, hase73, N3R3D, Proximic, rimljanin90, SHZ82 i 42 gosta.