Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Na službenim stranicama kluba objavljeno je da će Ben Foster čuvati mrežu sutra protiv Stokea. Iako je Kuszczak dobro branio protiv Wolvsa SAF je ipak dao prigodu Fosteru iako se protiv Citya nije previše iskazao
Dobar je Kuszczak samo sto on vise vjeruje Fosteru, ali ja ipak mislim da i Tom treba dobiti priliku da se istakne jer nije los golman uopstešb fanatik je napisao/la:Na službenim stranicama kluba objavljeno je da će Ben Foster čuvati mrežu sutra protiv Stokea. Iako je Kuszczak dobro branio protiv Wolvsa SAF je ipak dao prigodu Fosteru iako se protiv Citya nije previše iskazao
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
Slažem se upotpunosti s tobom. SAF je rekao da će u Liga cupu prigodu dobiti mladi igrači i igrači koji su manje igrali pa ćemo vidjetibrazzo je napisao/la:Dobar je Kuszczak samo sto on vise vjeruje Fosteru, ali ja ipak mislim da i Tom treba dobiti priliku da se istakne jer nije los golman uopstešb fanatik je napisao/la:Na službenim stranicama kluba objavljeno je da će Ben Foster čuvati mrežu sutra protiv Stokea. Iako je Kuszczak dobro branio protiv Wolvsa SAF je ipak dao prigodu Fosteru iako se protiv Citya nije previše iskazao
-
- Kontakt:
U 4.kolu Carling Cupa Man utd će igrati protiv Barnsleya u gostima. Najzanimljiviji par je Arsenal-Liverpool
zadovoljni izvlacenjem!nasa omladina ce imat lijepu sansu da odu jos dalje, u sto nesumnjam!
- RuudVanGoal
- Kontakt:
samo naprijed! bod je pred vama! 

Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
berbatov tov tov gollll

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
to berba
kakav je gol nisam uspio vidjet!ajd hvala Bogu da i on nesto zabijeCLS je napisao/la:berbatov tov tov gollll![]()
![]()

- RuudVanGoal
- Kontakt:
wow mizernih 0:1
trasimaco sta reci?
šako - cim je rijec o berbatovu onda to ne moze biti neka golcina

šako - cim je rijec o berbatovu onda to ne moze biti neka golcina

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
0:2 hehe joj tatiice zajebo si se!

A brate, mogu reci samo jedno: Prvaci se vracaju na svoj prijestol!RuudVanGoal je napisao/la:trasimaco sta reci?![]()

To je ono sto mi prvo pada na pamet.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
upravo too!Trasimaco je napisao/la:A brate, mogu reci samo jedno: Prvaci se vracaju na svoj prijestol!RuudVanGoal je napisao/la:trasimaco sta reci?![]()
![]()
To je ono sto mi prvo pada na pamet.![]()

- RuudVanGoal
- Kontakt:
vidim napredak u igri
Inace stoke je vrlo, vrlo dobra ekipa koja je medju top 5 u engleskoj i svake godine se bori za naslov 

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
e bas tako!dobro si to ti skontaoRuudVanGoal je napisao/la:vidim napredak u igriInace stoke je vrlo, vrlo dobra ekipa koja je medju top 5 u engleskoj i svake godine se bori za naslov

Nije bas Stoke taj kalibar, ali 3 boda protiv njih su mi ista kao tri boda protiv Liverpoola. Ja to ne razlikujem. Samo cifre gledam. Da sam upravu, pokazuju ti rezultati Uniteda zadnjih godina. Sve utakmice treba shvatiti ozbiljno i lagano skupljati bodove. Red, rad i disciplina!RuudVanGoal je napisao/la:vidim napredak u igriInace stoke je vrlo, vrlo dobra ekipa koja je medju top 5 u engleskoj i svake godine se bori za naslov

Kome je do glamura i cirkusa, zna se gdje treba ici.

- RuudVanGoal
- Kontakt:
pa normalno, liverpool i stoke su nizi rang, to smo shvatiliTrasimaco je napisao/la:Nije bas Stoke taj kalibar, ali 3 boda protiv njih su mi ista kao tri boda protiv Liverpoola. Ja to ne razlikujem. Samo cifre gledam. Da sam upravu, pokazuju ti rezultati Uniteda zadnjih godina. Sve utakmice treba shvatiti ozbiljno i lagano skupljati bodove. Red, rad i disciplina!RuudVanGoal je napisao/la:vidim napredak u igriInace stoke je vrlo, vrlo dobra ekipa koja je medju top 5 u engleskoj i svake godine se bori za naslov
![]()
Kome je do glamura i cirkusa, zna se gdje treba ici.![]()

a kome je do cirkusa, bgm eno bayerna

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Mislim da je Bayern zadnji klub koji se moze nazvati cirkusom. Kod njih oduvijek vrijedi ovaj slogan iz mog prethodnog posta. Ali opet, volim ih nazivati pogrdnim imenima.RuudVanGoal je napisao/la:pa normalno, liverpool i stoke su nizi rang, to smo shvatiliTrasimaco je napisao/la:Nije bas Stoke taj kalibar, ali 3 boda protiv njih su mi ista kao tri boda protiv Liverpoola. Ja to ne razlikujem. Samo cifre gledam. Da sam upravu, pokazuju ti rezultati Uniteda zadnjih godina. Sve utakmice treba shvatiti ozbiljno i lagano skupljati bodove. Red, rad i disciplina!RuudVanGoal je napisao/la:vidim napredak u igriInace stoke je vrlo, vrlo dobra ekipa koja je medju top 5 u engleskoj i svake godine se bori za naslov
![]()
Kome je do glamura i cirkusa, zna se gdje treba ici.![]()
![]()
a kome je do cirkusa, bgm eno bayerna

Ipak, mislim da ti jako dobro znas na koji sam cirkus mislio.

-
- Kontakt:
Di su sada navijači Chelsea i Liverpoola. Sad kada smo prvi ne javljaju se
evo me, gdje si ti??šb fanatik je napisao/la:Di su sada navijači Chelsea i Liverpoola. Sad kada smo prvi ne javljaju se

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.