Sve u svemu, nije ovo loše, kad se uzme u obzir koliko nam igrača fali

Pozdrav za sve Bavarce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kupio te slobodnjakom?secer je napisao/la:omere, moramo sacekati pocetk sezone, al najvjerovatnije cu morati priznati da si bio u pravu vezano za sacira.
fin igrac, bez daljnjeg. plaho fin. tulumbica bi mogla biti pravo pojacanje.
Djeluje kao usporeni snimak, ali je sasvim dobar za cetvrtog stopera. Tesko je naci jednog igraca njegovog kalibra (da se razumijemo, u pola Bundesligaskih klubova bi bio starter), da se ne buni sjediti na klupi. Ja mislim Bayern napokon ima odbranu kakva prilici jednom vrhunskom klubu.secer je napisao/la: al bujtoonu mrcinu treba odvest veterinaru da ga uspava
![]()
Ja bih rekao pokvarenjak od igraca. Neki dan je izjavio da niti on a niti njegov brat nece nikada preci u Bayern, ipak su oni odrasli u plavom dijelu Munchena.secer je napisao/la:nego, upravo procitah da smo zainteresirani za bendera iz l´guzena. fin igrac, lijep, posten, pedantan, njegovanal nemam pojma moze li pojacati baynu
![]()
Bayern igrao bez 9 prvotimaca ...Henderson je napisao/la:Prva jača pripremna utakmica i Bayern je pao. Biće to još jedna neuspješna sezona u nizu za Bayern.
jok.Omerbavarac je napisao/la:Kupio te slobodnjakom?
to nisam znao.Omerbavarac je napisao/la:ipak su oni odrasli u plavom dijelu Munchena.
Ja jesam!secer je napisao/la:to nisam znao.Omerbavarac je napisao/la:ipak su oni odrasli u plavom dijelu Munchena.
Imamo Hulka!effe_sa je napisao/la: A Shaqiri posjeduje sjajan tehnički potencijal, sjajnih je fizički predizpozicija, i još onako nabijen, snažan, a brz, a onda na to još dodaš njegovu šutinu. Pa šta čovjek više da poželi?
Na krilu jeste najjači, ali neka ga malo i u sredini forsira, jer ko zna možda bi s njim tu mogli dobit novo rješenje i možda najbolje. Možda bude nova desetka, ali ipak će vjerovatno najviše biti upotrebljiv na krilu, jer to mu je prirodna pozicija. Al neka nam što više varijabilnosti u timuOmerbavarac je napisao/la:
Jupp ga puno forsira u sredini, tacnije na desetki, a njegova prirodna pozicija je desno ili lijevo krilo s tim da se bolje snalazi na desnoj strani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.