OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Čovjek gleda svoj interes,ne živi se od ljubavi prema klubu.Husić je otisao gdje ima veću paru.Na danasnjem vremenu ko ne bi isto uradio.
To sa zaostravanjem odnosa i ovim izjavama po portalu zele da vam zamazu oci sta se zapravo desilo,pa je doslo do preokreta. Raspitaj se bolje i ti i ostali i ne nasjedajte na provokacije djece sa foruma. Huskanje nikome ne treba.Svaki drugi vikend ce te dolazit u Gradacac na utakmicu,zato smirite strasti.
Raspitaj se sta se desilo,kako su postupili ovi koji sada daju izjave po ss.ba i stavi se u kozu nekoga ko ne zivi od lijepe rijeci par navijaca nego od para.Stavite se u poziciju da morate da zivite od necega i prehranjujete familiju.
Svako dobro raji iz Srebrenika!
Raspitaj se sta se desilo,kako su postupili ovi koji sada daju izjave po ss.ba i stavi se u kozu nekoga ko ne zivi od lijepe rijeci par navijaca nego od para.Stavite se u poziciju da morate da zivite od necega i prehranjujete familiju.
Svako dobro raji iz Srebrenika!
Ma idemo dalje ,bolje sto je otiso nego da je ,onako manekenski glumio igraca na terenu i zauzimo mejsto nekom,ko ostavlja srce na terenu...husicu bices oznacen uvijek kao neko ko je iznevjerio grad srebrenik i svi kad te vidi u gradu ce da upiru prst u tebe kao izdajicu,da su neke vece pare u pitanju ida ti je zvijezda ponudila ne bi rekao..al ajd uredu je tu sramotu sa sebe neces skinit i ti i tvoj otac..ne zasluzjes vise da o tebi pisem
MOdric..MOdric..MOdric..
eto vam sto trebaju igrat nasi domaci igrači..to nam je ovim potezom husic pokazao koliko je njima stalo do gradine,do ekipe koja je napravila "igrače"od njih..prosao je sve kategorije u gradini,u klub dosao sa 5.6godina..i sad okrece ledja klubu,,hajd da je gdje otisao u neku ekipu..otisao u zvijezdu gdje i ako bude imao vece pare to je u 20km razlike..za one koji neznaju husic je imao po dogovoru najvecu platu od svi igrača gradine..al nije to u pitanju,,u pitanju je njima igrat u gradini,,to je sramota za njih,za nase domace igrače..kako ce se setkat po gradu i lagat narodu da dize ogromne pare kad raja zna koliko je se placeno u gradini..zato bolje pobjec u zvijezdu ,igrat na klupi u zelji itd,,,nego igrat za gradinu,,to je crnjak za njih da igraju za gradinu..to je najvise u pitanju,,kakve pare,,nemogu se qurcit po gradu ako igraju za gradinu..
slozio bi se za damira smajlovica da je velicina od igraca i covjeka..treba mu spomenik na stadionu..igracki je bolji od njih svi al momak stoji na zemlji..
slozio bi se za damira smajlovica da je velicina od igraca i covjeka..treba mu spomenik na stadionu..igracki je bolji od njih svi al momak stoji na zemlji..
OFK Gradina Srebrenik
Ma vala ako se konto šetkat po terenu kao što je radio u Sarajevu, nije vam neki hendikep što je otišao. A uz to ste ga kontali i dobro plaćati.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma neka ga samo ako je istina da je izigrao husaru i gradinu na ovaj nacin kako se pise,nece na dobro izac po njega..i ako husara bude tu sta na gubitku..
MOdric..MOdric..MOdric..
sve je to uredu druze...ali husicu nisu htjeli napravit profesionalni ugovor sto je kod nas druga prica nema zdrastvenog,penziskog a igraci koji su u zvijezdi sve to imaju i sva ta osiguranja idu preko firmi koje ulazu u zvijezdu.Brcko87 je napisao/la:eto vam sto trebaju igrat nasi domaci igrači..to nam je ovim potezom husic pokazao koliko je njima stalo do gradine,do ekipe koja je napravila "igrače"od njih..prosao je sve kategorije u gradini,u klub dosao sa 5.6godina..i sad okrece ledja klubu,,hajd da je gdje otisao u neku ekipu..otisao u zvijezdu gdje i ako bude imao vece pare to je u 20km razlike..za one koji neznaju husic je imao po dogovoru najvecu platu od svi igrača gradine..al nije to u pitanju,,u pitanju je njima igrat u gradini,,to je sramota za njih,za nase domace igrače..kako ce se setkat po gradu i lagat narodu da dize ogromne pare kad raja zna koliko je se placeno u gradini..zato bolje pobjec u zvijezdu ,igrat na klupi u zelji itd,,,nego igrat za gradinu,,to je crnjak za njih da igraju za gradinu..to je najvise u pitanju,,kakve pare,,nemogu se qurcit po gradu ako igraju za gradinu..
to je to jbg treba razumit i husica
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma nema tu Husara ruke svoje umiješane. Sad sam sa treninga, oni ga zovu i oca mu. Njih dvojica su izgleda sinoć otišli bez znanja. Na telefon pričali ako nisu 10min, deru se.. stvarno sramota..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Husić demantovao da je "izradio" GradinuBenjo_AFC86 je napisao/la:Ma nema tu Husara ruke svoje umiješane. Sad sam sa treninga, oni ga zovu i oca mu. Njih dvojica su izgleda sinoć otišli bez znanja. Na telefon pričali ako nisu 10min, deru se.. stvarno sramota..
Povodom današnjeg teksta na našem portalu u kojem smo objavili kako je Edin Husić izvarao Gradinu i svog menadžera, obratio nam se i sam igrač koji je dao svoje viđenje situacije.
"Istina je da sam pregovarao sa Gradinom i da sam rekao da ćemo sjesti i probati dogovoriti ukoliko izostane ino angažman. Međutim, oni su na mene vršili pritisak da potpišemo ugovor, na što ja nisam pristao. Bio sam dva puta otjeran sa trneinga, zbog pritiska da potpišem ugovor", otvorio je Husić dušu za naš portal, te nastavio:
"Oni su se prema meni ponijeli vrlo nekorektno, što je u meni izazvalo bijes i razočarenje. Rekao sam toj gospodi da neću igrati u Gradini, nakon svega ovoga, pa makar više ne igrao nogomet. Ja sam čovjek od riječi, ali neki ljudi ne znaju cijeniti kvalitetu i vrijednost pravoga igrača, što više nije moj problem."
Podsjetimo, Husić je svoje prve fudbalske korake napravio upravo u Gradini, te ističe kako nikada neće zaboraviti taj klub.
"Ja osobno protiv Gradine nemam ništa. To je moj klub, tu sam odrastao, ali sada sam igrač Zvijezde i radujem se novim izazovima", kazao je Husić, dodavši kako Admir Husarić nije njegov menadžer i da "sa tim čovjekom nema više ništa".
EVO STA VAM JE HUSIR REKAO!!
ja bi ga polomio xD hahahahahahahLuka je napisao/la:Ma idemo dalje ,bolje sto je otiso nego da je ,onako manekenski glumio igraca na terenu i zauzimo mejsto nekom,ko ostavlja srce na terenu...husicu bices oznacen uvijek kao neko ko je iznevjerio grad srebrenik i svi kad te vidi u gradu ce da upiru prst u tebe kao izdajicu,da su neke vece pare u pitanju ida ti je zvijezda ponudila ne bi rekao..al ajd uredu je tu sramotu sa sebe neces skinit i ti i tvoj otac..ne zasluzjes vise da o tebi pisem

kako sam cuo mogli bi svoje utakmice da igramo na tusnju..
aa za husica mislim da je napravio najvecu gresku u zivotu,, i on i babo rora..
vrata kluba za njega i oca ce ostat zatvorena do kraja zivota..njegova karijera ce trajat jos koju godinu a vaja njemu cijeli zivot provest u srebreniku u kojem je trajno opecacenj sa natpisom supak..
babo rora koji je cijeli zivot zaradjivo hljeb u gradini je okreno ledja klubu..sigurno ce bit razrijesen funkcije trenera kadeta..

aa za husica mislim da je napravio najvecu gresku u zivotu,, i on i babo rora..

OFK Gradina Srebrenik
najbolje bi ima bilo da se isele iz srebrenika,nije vama izgleda toliko pao njegov odlazak koliko vam je krivo sto je dosao u zvijezdu.znak kako vam je i ja sam se neka slicno osjecao....necete valjda sad na tusanjBrcko87 je napisao/la:kako sam cuo mogli bi svoje utakmice da igramo na tusnju..![]()
aa za husica mislim da je napravio najvecu gresku u zivotu,, i on i babo rora..vrata kluba za njega i oca ce ostat zatvorena do kraja zivota..njegova karijera ce trajat jos koju godinu a vaja njemu cijeli zivot provest u srebreniku u kojem je trajno opecacenj sa natpisom supak..
babo rora koji je cijeli zivot zaradjivo hljeb u gradini je okreno ledja klubu..sigurno ce bit razrijesen funkcije trenera kadeta..

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pao nam je tesko odlazak zato sto je ispao skroz nekorektan..kao trazio ino angazman a ako ne nadje potpisuje za gradinu..Danas sam bio na treningu i husara mu qebe sve..kaze hajd da ce u zvijezdi dobijati 4000km pa hajd otisao..nego u zvijezdi nece dobijati vece pare nego sto je u gradini trebao..za one koji neznaju u gradini je trebao dobijati 1500km mjesecno..sto je vise od svi ostali igrača..astra1922 je napisao/la:najbolje bi ima bilo da se isele iz srebrenika,nije vama izgleda toliko pao njegov odlazak koliko vam je krivo sto je dosao u zvijezdu.znak kako vam je i ja sam se neka slicno osjecao....necete valjda sad na tusanjBrcko87 je napisao/la:kako sam cuo mogli bi svoje utakmice da igramo na tusnju..![]()
aa za husica mislim da je napravio najvecu gresku u zivotu,, i on i babo rora..vrata kluba za njega i oca ce ostat zatvorena do kraja zivota..njegova karijera ce trajat jos koju godinu a vaja njemu cijeli zivot provest u srebreniku u kojem je trajno opecacenj sa natpisom supak..
![]()
pravo su nas izradili on i babo mu..aa moje misljenje da su vise sebe yajebali,,
babo rora ce dobit nogu iz kluba..husara mu vise nece bit menadzer..tako u skorije vrijeme ga ocekujem u mionici,ingramu itd..

aa za tusanj sam cuo kao vasi poceli da yajebavaju,pa ce se od saveze trazit da odobre tusanj za igranje domaci utakmica..
OFK Gradina Srebrenik
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa eto dobro nam dosli na Tusanj ako cete igrati na njemu kao sto napisa.. samo igraci od ovog Husarica vise krocit nece na Tusanj definitivno
..ebo menagera prodo dva igraca u Cimbaliju i Sasvete gdje vec .
I ovaj Husic milion puta je bio blizu dolaska u Slobodu..vazda se nesto natezalo oko tog igraca...ev sad vidim odradi dio priprema sa Gradinom pa ode u Zvijezdu

I ovaj Husic milion puta je bio blizu dolaska u Slobodu..vazda se nesto natezalo oko tog igraca...ev sad vidim odradi dio priprema sa Gradinom pa ode u Zvijezdu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma nemoze on igrat u gradini,to mu je ponizenje,cijeli zivot se qurcio neki fudbaler pa sad da se vrati u gradinu,to mu je ispod nivoa..ovako ode u zvijezdu i moze komsiluku govorit da zaradjuje milione..SaltCityAttack je napisao/la:Pa eto dobro nam dosli na Tusanj ako cete igrati na njemu kao sto napisa.. samo igraci od ovog Husarica vise krocit nece na Tusanj definitivno..ebo menagera prodo dva igraca u Cimbaliju i Sasvete gdje vec .

aa sad dal ce sta bit od tusnja vidjet cemo

OFK Gradina Srebrenik
Treba da budete ljuti na ljude u klubu koji su svojim ponasanjem doslovno otjerali momka,misleci da su ga satjerali u kut i da mora potpisati za Gradinu.Husara,za kog se toliko hvatate je najomrazeniji lik u nasem fudbalu,sva je vrata za sobom zatvorio,eto o kakvom se karakteru radi.Otkud kod njega odjednom interesovanje za Gradinu?Gdje je bio do sada?Vodio mlade igrace i prodavao maglu?
Progledajte,nemojte da vas ljudi vuku za nos.Trenutno vam samo mazu oci.Dobronamjerno vam ovo govorim,a vi shvatite kako hocete.Nadam se da igrate u Gradaccu svoje utakmice
Progledajte,nemojte da vas ljudi vuku za nos.Trenutno vam samo mazu oci.Dobronamjerno vam ovo govorim,a vi shvatite kako hocete.Nadam se da igrate u Gradaccu svoje utakmice
po mojim informacijama u zvijezdi je dobio 400-500 KM vise a kazu bi se taj husic **** za marku i da nikome nece platit pice i da je zato otiso.zvjezdas je napisao/la:Čovjek gleda svoj interes,ne živi se od ljubavi prema klubu.Husić je otisao gdje ima veću paru.Na danasnjem vremenu ko ne bi isto uradio.
ono sto sam danas cuo taj husic je ispo pravo nekorektan. pa ko mu je otac nije ni cudo. vidim da ga navijaci pljuju jer da je otiso u inostranstvo ili za kakve vece pare ne bi mu niko nista ni prigovorio. ovako se prodo za par stotina maraka.Brcko87 je napisao/la:eto vam sto trebaju igrat nasi domaci igrači..to nam je ovim potezom husic pokazao koliko je njima stalo do gradine,do ekipe koja je napravila "igrače"od njih..prosao je sve kategorije u gradini,u klub dosao sa 5.6godina..i sad okrece ledja klubu,,hajd da je gdje otisao u neku ekipu..otisao u zvijezdu gdje i ako bude imao vece pare to je u 20km razlike..za one koji neznaju husic je imao po dogovoru najvecu platu od svi igrača gradine..al nije to u pitanju,,u pitanju je njima igrat u gradini,,to je sramota za njih,za nase domace igrače..kako ce se setkat po gradu i lagat narodu da dize ogromne pare kad raja zna koliko je se placeno u gradini..zato bolje pobjec u zvijezdu ,igrat na klupi u zelji itd,,,nego igrat za gradinu,,to je crnjak za njih da igraju za gradinu..to je najvise u pitanju,,kakve pare,,nemogu se qurcit po gradu ako igraju za gradinu..
hahha platit pice to nece sigurno,jbt ga dodje u grad sjedi za stolom nema pica nikako,samo grize slamku a i ako pije nesto,pije vodu..ahahhaa..cast cehajcanima al on je jedan od onih zbog kojih cehajcani imaju one prefikse tvrdi ko orah i mozes umrijet od zedji nece ti dat vode dase napijes..husicu mene je stid sto si ti iz srebrenika..
MOdric..MOdric..MOdric..
de nam ti objasni kakvo je stanje u nasem gradu i nasem klubu,otvori nam oči..redwhite je napisao/la:Treba da budete ljuti na ljude u klubu koji su svojim ponasanjem doslovno otjerali momka,misleci da su ga satjerali u kut i da mora potpisati za Gradinu.Husara,za kog se toliko hvatate je najomrazeniji lik u nasem fudbalu,sva je vrata za sobom zatvorio,eto o kakvom se karakteru radi.Otkud kod njega odjednom interesovanje za Gradinu?Gdje je bio do sada?Vodio mlade igrace i prodavao maglu?

husara nije omiljen lik u srebreniku al narod cijeni ono sto je doprinio za nas klub..covjek je dosao u gradinu kad smo bili zadnje mjesto u drugoj sjever i doveo nas do premijer lige..
nemoj bgt pisat nesto o cem nisi upucen..pises da nas neko vuce za nos i da nam maze oci a neznas da ti isti su nas od zadnjeg mjesta u drugoj sjever doveli do premijer lige..
OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.