vjerovatno si u pravu,ali nakon tih silnih titula dodje malo i do zasicenja kod raje,vidis i na primjeru zelje da je ove sezone posjeta bila skoro duplo manja nego 2009,ove ce vjerovatno biti jos manja..Zeman je napisao/la:Inače uvijek pišeš sjajne postove, ali sad si promašio ne poentu već i temu. Ko god tjera Amara taj je budala, jer Amar održava Želju u životu, ali Mamić je druga priča. On je syebao Dinamo indirektnim putem, dugo je sad da objašnjavam i nije tema za to, ali najbolji dokaz ti je da Dinamo ne prate više ne samo BBB nego ni obični simpatizeri, a Dinamo "nikad jači". Ukratko, Mamić je uništio identitet Dinama, a to uspjesi ne mogu nadoknaditi.Armageddon2012 je napisao/la:ovi sto su protiv amara osima me neodoljivo podsjecaju na BBB,kojima cak ni sedam uzastopnih domacih titula prvaka ne znaci apsolutno nista i traze od mamica da ode,zeleci iskorak u evropi i transparentnost poslovanja.
ali cini mi se da mamic uspije napuniti maksimir kibicerima kad im spusti ulaznicu na jednu kunu u evropi

bilo kako bilo,ja bi kao navijac konkurentskog kluba volio da amar ode,a valjda vam i to nesto govori