I meni brza al' ****.legenda reala je napisao/la:I ja ćuDevil je napisao/la:Bice novi PDF,ako stignem i ja cu dati doprinos otvaranju tema.legenda reala je napisao/la:Hoće biti poseban PDF za Olimpijske igre, kao za Euro(hoćeš ti otvarati, ili da Devila zadužimo)
![]()
![]()
I što vam ovaj sat brza 7-8 minuta![]()
![]()
![]()
Jedva čekam da vidim to finale stotke kakav obračun![]()
![]()
rukomet , košarka, atletika, tenis biće uživanje, a ja stručnjak za sve oblasti![]()
![]()
A ne znaš što brza, brza li kod tebe![]()
Na ostalim portalima vrijeme ko i na kompu, ovdje 7 minuta brza
Forum
Re: Forum
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
to je zato što smo mi brži u svim vijestima od ostalih portala, pa i vrijeme javljamo brže od njihlegenda reala je napisao/la:I ja ćuDevil je napisao/la:Bice novi PDF,ako stignem i ja cu dati doprinos otvaranju tema.legenda reala je napisao/la:Hoće biti poseban PDF za Olimpijske igre, kao za Euro(hoćeš ti otvarati, ili da Devila zadužimo)
![]()
![]()
I što vam ovaj sat brza 7-8 minuta![]()
![]()
![]()
Jedva čekam da vidim to finale stotke kakav obračun![]()
![]()
rukomet , košarka, atletika, tenis biće uživanje, a ja stručnjak za sve oblasti![]()
![]()
A ne znaš što brza, brza li kod tebe![]()
Na ostalim portalima vrijeme ko i na kompu, ovdje 7 minuta brza

Smijesno, banuju manijake zbog provociranja na poluvremenu, a prosle i pretprosle godine citava bosna dolazila na nasu temu nakon debakla u izraelu i provocirala niko da mrdne prstom
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mislio sam da ste se riješili ovog lika, al' izgleda da sam se prevario, naporan je, reklamira neki sportski sajt preko PP-a, poziva na taj neki forum, mogu postaviti SS ako bude trebalo.
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=25077
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=25077
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dzaba
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Na ovoj temi raspravljamo o opštoj funkcionalnosti foruma, a ne tužakamo se.
za prijave postoji dugme "prijavi post".
hvala.
za prijave postoji dugme "prijavi post".
hvala.
Post je već odavno prijavljen ali nikakve koristi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
admine, zašto se ne mogu prijaviti na forum preko Opere ?! Preko Chroma sve normalno fercera, dok na Operi neće. Ukucam nick i šifru, kliknem na "Prijava" i samo mi izbaci da ponovo ukucam šifru i nick. Do čega je ?! Do foruma, browsera ili nećeg trećeg ?!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ne znam, ali riješićemo.
ima li još neko da koristi Operu? ima li sličnih problema?
ima li još neko da koristi Operu? ima li sličnih problema?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja sam se sad probao prijavit preko Opere i uspio sam bez problema

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- skyisthelimit
nek izbrise historiju, kolacice i nece biti ptoblema.. Inace preporucujem program CCleaner
15.10 - 15.06 ...
Problem je jaro što se ja na sve druge stranice mogu logovati bez ikakvih problema, samo na ovu ne mogu. Sada sam nešto čačkao po opcijama, ali opet nema fajde. S druge strane, Chrome mi je prespor i čitav računar (koji je ionako krš) mi uspori, dok mi je Opera baš po mjeri. Fakat ne znam do čega bi moglo biti. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
obriši cache i komplet history.
javi da li je pomoglo.
javi da li je pomoglo.
Pomoglo je. Puno hvala. 

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com

Kada otvorim zadnji post on bude na temi Real Madrid C.F. ,a ne Primera Division kako ovdje piše

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Forum - pristup mobitelom
pa skini Tapatalk i nadji sportsport.bananek je napisao/la:Kada ce biti aplikacija za iphone gotova ?

ASUS, pričaš gluposti i braniš ono što se nikako ne može odbraniti.
zato brišem komplet diskusiju. nije joj mjesto na ovoj temi.
zato brišem komplet diskusiju. nije joj mjesto na ovoj temi.
Re: Forum - pristup mobitelom
kad neko posta yt video ne mogu da ga vidim preko tapatallka
na svim drugim forumima moze
na svim drugim forumima moze
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.