Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
aj kod lika tacne prognoze
abece
13.07.2008, 22:37
bosna će biti druga u grupi,
odmah iza španjolske !
ko će se kladiti ?
abece
13.07.2008, 22:37
bosna će biti druga u grupi,
odmah iza španjolske !
ko će se kladiti ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Principatus
- Kontakt:
Sa 24sata:
Ćiro Blažević: "Idem u Banjaluku kazati Valentinu Inzku da mora zaustaviti i sankcionisati opasnu retoriku!"
Iako je u Zagrebu, premda je zaokupljen analizom igre estonske repezentacije, Miroslav Blažević, selektor fudbalske reprezentacije, uočio je opasnu retorku na političkoj sceni BiH. Kada je imenovan za selektora Blažević je iz Kraljevice najavio:
"Dolazim da ujednim sve narode u BiH!" Nije dugo trebalo čekati. Raja je nakon prve utakmice, osim Džeke, Misimovića, Spahića, Ibiševića, dobila novog ljubimca u Njemanji Supiću, Ćirinom otkriću.
"To je moguće samo u Bosni. Za Zenicu su govorili da je "mudžahedinska", a cijeli stadion je skandirao; Nemanja, Nemanja Suuupić... To je Bosna i Hercegovina kakvu ja želim", kategoričan je Ćiro u izjavi za "San". Nažalost, ne žele drugi.
- Iz RS su krenuli u proces "razdruživanja". Stanje u politici se obično reflektuje na sport. Kako se izvući iz Dodikovog zagrljaja?
U subotu idem u Banja luku, idem gledati utakmicu, da vidim tog "malog" Bilbiju, ali vjeruj mi da idem više da kažem Valentinu Inzku, jer će i on doći, da mora zaustaviti i sankcionisati opasnu retoriku. I ja ću jasno i glasno poručiti: Političari, nemate pravo ni mandat da zavijete u crno ovu zemlji i običnu raju. Ja sam, između ostalog i došao u Bosnu da usrećim naš narod, jer znam da ovim ljudima treba posla i radosti. Neka im političari osiguraju, ako ne mogu posao, barem mir, a ja ću, svidjelo se to nekome ili ne, sa svojim momcima pobjeđivati i usrećiti raju", izjavio je Miroslav Blažević.
Ćiro Blažević: "Idem u Banjaluku kazati Valentinu Inzku da mora zaustaviti i sankcionisati opasnu retoriku!"
Iako je u Zagrebu, premda je zaokupljen analizom igre estonske repezentacije, Miroslav Blažević, selektor fudbalske reprezentacije, uočio je opasnu retorku na političkoj sceni BiH. Kada je imenovan za selektora Blažević je iz Kraljevice najavio:
"Dolazim da ujednim sve narode u BiH!" Nije dugo trebalo čekati. Raja je nakon prve utakmice, osim Džeke, Misimovića, Spahića, Ibiševića, dobila novog ljubimca u Njemanji Supiću, Ćirinom otkriću.
"To je moguće samo u Bosni. Za Zenicu su govorili da je "mudžahedinska", a cijeli stadion je skandirao; Nemanja, Nemanja Suuupić... To je Bosna i Hercegovina kakvu ja želim", kategoričan je Ćiro u izjavi za "San". Nažalost, ne žele drugi.
- Iz RS su krenuli u proces "razdruživanja". Stanje u politici se obično reflektuje na sport. Kako se izvući iz Dodikovog zagrljaja?
U subotu idem u Banja luku, idem gledati utakmicu, da vidim tog "malog" Bilbiju, ali vjeruj mi da idem više da kažem Valentinu Inzku, jer će i on doći, da mora zaustaviti i sankcionisati opasnu retoriku. I ja ću jasno i glasno poručiti: Političari, nemate pravo ni mandat da zavijete u crno ovu zemlji i običnu raju. Ja sam, između ostalog i došao u Bosnu da usrećim naš narod, jer znam da ovim ljudima treba posla i radosti. Neka im političari osiguraju, ako ne mogu posao, barem mir, a ja ću, svidjelo se to nekome ili ne, sa svojim momcima pobjeđivati i usrećiti raju", izjavio je Miroslav Blažević.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ćirozmatičan je
aj sretno nemoj samo sa zg tablama!
Njega za predsjednika

Njega za predsjednika

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
kad ciro objavljuje spisak????????????
Uskoro! Vjerovatno danas ili u ponedeljak.munja je napisao/la:kad ciro objavljuje spisak????????????

- velez_mostar
- Kontakt:
Sve je ovo fino i lijepo,postujem rijeci ovog covjeka,ako naravno tako razmislja...I mislim da je donio nesto novo u nasu reprezentaciju,i zbog toga mi je jako drago,ali bi isto tako bilo lijepo kakvu je to BiH vidio kada se lizao sa Tudjmanom,i i dalje podrzava njegov rad...sta je tada mislio da ce pricati?Pa,da je bilo po njegovom on bi u Banjaluku isao sa pasosom..da se razumijemo...
Mislim da je lijepo kad ovakve rijeci dolaze od izbornika ,pogotovo zemlje koja je kompleksna kao nasa,ali moramo spomenuti neke kontradiktornosti.
Jos nesto,vidim ovdje neki tipovi forsiraju sta je Ciro rek'o,sta je uradio...i td,a usput se pojave na temi Haris Medjunanin,i kritiziraju momka,nije valjda dovoljan patriota ,i td..jako licemjerno...neka sebi postave par pitanja,ali vise puta!
Mislim da je lijepo kad ovakve rijeci dolaze od izbornika ,pogotovo zemlje koja je kompleksna kao nasa,ali moramo spomenuti neke kontradiktornosti.
Jos nesto,vidim ovdje neki tipovi forsiraju sta je Ciro rek'o,sta je uradio...i td,a usput se pojave na temi Haris Medjunanin,i kritiziraju momka,nije valjda dovoljan patriota ,i td..jako licemjerno...neka sebi postave par pitanja,ali vise puta!
jel ovo ZELJO opet malo posjetio BANovice il se covjek oprostio od foruma
jbg malo podosadno bez njeg nema ko zakuhat

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ne prizivaj djavlaT-MAC je napisao/la:jel ovo ZELJO opet malo posjetio BANovice il se covjek oprostio od foruma![]()
![]()

Cova iz cipela izbacuje kad napise

Nemozes se naljutiti na njega al zato zivce sam sebi pojedes koliko nelogicnosti samo u jednom postu napise.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Ti si mi Haris sav od logike!!Pa tebe ukadit' niko ne moze kakve nebuloze pises,tako da nema potrebe necije postove kritiziratharishp je napisao/la:Ne prizivaj djavlaT-MAC je napisao/la:jel ovo ZELJO opet malo posjetio BANovice il se covjek oprostio od foruma![]()
![]()
jbg malo podosadno bez njeg nema ko zakuhat![]()
Cova iz cipela izbacuje kad napise![]()
![]()
Nemozes se naljutiti na njega al zato zivce sam sebi pojedes koliko nelogicnosti samo u jednom postu napise.
Jesi li ti onaj sto one horoze spominjes,i neke provincijalne fraze bacas?Zato ,please..suzdrzi se od svojih komentara!
jel ti ZELJO nesto u roduvelez_mostar je napisao/la:Ti si mi Haris sav od logike!!Pa tebe ukadit' niko ne moze kakve nebuloze pises,tako da nema potrebe necije postove kritiziratharishp je napisao/la:Ne prizivaj djavlaT-MAC je napisao/la:jel ovo ZELJO opet malo posjetio BANovice il se covjek oprostio od foruma![]()
![]()
jbg malo podosadno bez njeg nema ko zakuhat![]()
Cova iz cipela izbacuje kad napise![]()
![]()
Jesi li ti onaj sto one horoze spominjes,i neke provincijalne fraze bacas?Zato ,please..suzdrzi se od svojih komentara!
priznaj

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Dodze mu rodzak izmedzu dva koljena 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jes off al ovaj je dobarharishp je napisao/la:Dodze mu rodzak izmedzu dva koljena

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- velez_mostar
- Kontakt:
jel ti ZELJO nesto u rodu
priznaj
[/quote]
Je li tebi ovaj provinijalac sa "dz"...
...
priznaj

Je li tebi ovaj provinijalac sa "dz"...

Je li tebi ovaj provinijalac sa "dz"...velez_mostar je napisao/la:jel ti ZELJO nesto u rodu
priznaj![]()

Jeste ali nije ,,RoDZeni ,,

,,Metropolcaninu,, sa dva kamena pa i vise

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Jeste ali nije ,,RoDZeni ,,harishp je napisao/la:Je li tebi ovaj provinijalac sa "dz"...velez_mostar je napisao/la:jel ti ZELJO nesto u rodu
priznaj![]()
...

,,Metropolcaninu,, sa dva kamena pa i vise

Nauci pisati,izrazavati se,nauci osnove kulture ,nauci kako da dodjes do izrazaja preko foruma,nauci kako da napises nesto ,a da nije obicna glupost ,tako da mi koji citamo imamo dvojbu oko toga da li to pise balavac od 10-12 godina,ili neki jako zaostali lik..nemoj se ljutiti,ali pravo puno pises na ovom forumu ,i zauzimas mjesto onima koji stvarno imaju sta da napisu...Nemam nista protiv tebe licno,ne mogu ni imati jer te nisam nikada ,hvala Bogu,vidio,ali definitivno si jedan od onih koji nerezonski pises,i svojom stupidoznoscu spustas nivo kvaliteta ovog foruma.
Naime,pismenost je sposobnost da se pristupi, analizira, evaluira i proizvede poruka u različitim komunikacijskim formama,a ti ni jedan taj element nisi "prosao".
Uostalom,cini mi se da ovaj forum postaje mjesto takve neozbilje da vjerujem kako necu vise nikad nista napisati,ili barem dok ne bude vise konstruktivnih postova ,od ovih "tvojih".
Nema @Zelje do Groba ima @Veleza
Kao prvo ,,lektoru,,
Ovo je sportski forum a ne forum o pravopisu.
Kao drugo konju gledaj u zube ili godine a o zaostalosti niko ti nije kriv sto ono kamenje oko tebe ubija u pojam.Boli me ona stvar hoces li se naljutiti.
Trece toliko gresaka u pravopisu,o promasaju teme bilo kojoj za koju si majstor da spamas pa te ljudi ne ispravljaju jer ih kao i mene boli ona stvar za tim.
O analizama,pristupima,uopste razmisljanju kao sto drug plavi rece da ti zeljo do groba nije nesto u rodu.
Da imalo imas u svojoj glavi,skontao bi zasto to pise.
Uostalom tema je Cirkan ,koju ti ,,rado,,spamujes i pokvaris

Kao prvo ,,lektoru,,

Ovo je sportski forum a ne forum o pravopisu.
Kao drugo konju gledaj u zube ili godine a o zaostalosti niko ti nije kriv sto ono kamenje oko tebe ubija u pojam.Boli me ona stvar hoces li se naljutiti.

Trece toliko gresaka u pravopisu,o promasaju teme bilo kojoj za koju si majstor da spamas pa te ljudi ne ispravljaju jer ih kao i mene boli ona stvar za tim.
O analizama,pristupima,uopste razmisljanju kao sto drug plavi rece da ti zeljo do groba nije nesto u rodu.
Da imalo imas u svojoj glavi,skontao bi zasto to pise.
Uostalom tema je Cirkan ,koju ti ,,rado,,spamujes i pokvaris

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Nisam uopce imao namjeru tebi se obracati direktno,jer ti nemas nikakvu vrijednost da to zasluzis..to bi znacilo onda da i ti nesto pises,a da ja to citam...samo preletim pogledom i vidim da se radi o glupostima klasicnim.Sto se tice pravopisa,jako je bitan ,jer dosta govori o osobi koja to pise.
E,da ...vidim spominjes kamen hercegovacki,nemoj to ,ipak znas dobro za onu frazu "glupi bosanac",da se ne uvrijede Bosanci generalno,ti u pravom smislu manifestiras taj pojam.
Nesto se ne sjecam "glupog hercegovca".
I haj,naporan si vise..
E,da ...vidim spominjes kamen hercegovacki,nemoj to ,ipak znas dobro za onu frazu "glupi bosanac",da se ne uvrijede Bosanci generalno,ti u pravom smislu manifestiras taj pojam.
I haj,naporan si vise..
momci a što ne razmjenite brojeve telefona pa ne kažete jedan drugom šta imate,bilo bi lakše za sve ovako samo zauzimate prostorvelez_mostar je napisao/la:Nisam uopce imao namjeru tebi se obracati direktno,jer ti nemas nikakvu vrijednost da to zasluzis..to bi znacilo onda da i ti nesto pises,a da ja to citam...samo preletim pogledom i vidim da se radi o glupostima klasicnim.Sto se tice pravopisa,jako je bitan ,jer dosta govori o osobi koja to pise.
I haj,naporan si vise..
-
- Kontakt:
evo i mene malo,
ja sam Bosanac ali glup kakav jesam moram ipak priznati da je velezovac upravu. a ovaj sto pise da trebaju promjeniti brojeve mogu samo reci "jarane, nismo mi ovde na lutriji, ko ce ispasti hrabriji, nego ko ce napisati nesto intelektualnije, a tvoj post spada u kategoriju ocaj
"
ali necu previse po forumu, ja sam jos uvijek u bojkotu
!
pozdrav Zelji do Groba i Velezovcu
!
ja sam Bosanac ali glup kakav jesam moram ipak priznati da je velezovac upravu. a ovaj sto pise da trebaju promjeniti brojeve mogu samo reci "jarane, nismo mi ovde na lutriji, ko ce ispasti hrabriji, nego ko ce napisati nesto intelektualnije, a tvoj post spada u kategoriju ocaj

ali necu previse po forumu, ja sam jos uvijek u bojkotu

pozdrav Zelji do Groba i Velezovcu

- velez_mostar
- Kontakt:
Hvala na pozdravima druze!no comment je napisao/la:evo i mene malo,
ja sam Bosanac ali glup kakav jesam moram ipak priznati da je velezovac upravu. a ovaj sto pise da trebaju promjeniti brojeve mogu samo reci "jarane, nismo mi ovde na lutriji, ko ce ispasti hrabriji, nego ko ce napisati nesto intelektualnije, a tvoj post spada u kategoriju ocaj"
ali necu previse po forumu, ja sam jos uvijek u bojkotu!
pozdrav Zelji do Groba i Velezovcu!
Sto bojkot? Mora da i za tebe misle da spam-as kad napises nesto sto ne odgovara "siroj kritickoj masi na forumu"?:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.