FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DooVe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DooVe » 20 jul 2012, 19:15

iskratel je napisao/la:
videoton1 je napisao/la:Onda bujrum u Mostar i opet jedi, teško da ćeš se najesti u Sarajevu. :(
Pa kažem, može čevapi, samo ne od ovce. Ovo je nejestivo. (izvinjavam se svima, koji ovo vole, al meni ono baš fakat odvratno).
Kralju, tih ćevapa u Sarajevu nema :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 20 jul 2012, 19:17

videoton1 je napisao/la:Onda bujrum u Mostar i opet jedi, teško da ćeš se najesti u Sarajevu. :(
Razsvijetli me.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 20 jul 2012, 19:20

Ništa, kažu da se dijele džaba ćevapi kod Sebilja ako na sebi imaš obilježlje Maribora.

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 20 jul 2012, 19:21

iskratel je napisao/la:Ah, kaj da ne, pa ljubazan ste vi narod, zašto ne.
Može čevapi, samo ak nisu od ovce.
Za pravi okus cevapa moras otic u centar grada na Bascarsiju (samo nikako u obiljezjima maribora), a to ti je podaleko od stadiona Kosevo...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 jul 2012, 19:23

Gledam sad ovo na TVSA jes nas jeb.o hitlerovac za penal nabijem svakog ko kaze da je najbolji njemacki sudija
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jul 2012, 19:25

iskratel je napisao/la:
Razsvijetli me.
majstore imas u Sarajevu telecih cevapa ti su ti najbolji :)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 jul 2012, 19:33

Ćevape u Sarajevu mogu pojesti samo državljani Bosne i Hercegovine. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 jul 2012, 19:34

exbabilon je napisao/la:Ćevape u Sarajevu mogu pojesti samo državljani Bosne i Hercegovine. :mrgreen:
I to samo oni koji imaju BH pasoš. :D

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 20 jul 2012, 19:42

jel ovo viole najavljuju neku invaziju :lol: :lol: :lol:
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jul 2012, 19:43

ZlatnaDolina je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Zujo yebem ti pleme glupo!
Prije bi trebao Amaru j... sve redom nego Žuji, nije on sastavljao tim i taktiku, zna se sta je posao Žuje a sta Amara, sa ovom ekipom Amar je mogao nesto napraviti u Evropi (nije jos sve zavrseno ima jos sansi ali...), jedina Žujina mana je to sto je nerealan pa prica nebuloze od stadiona do grupnih faza lp. i el. ali ga opet razumijem donekle, čovjek se brine da svaki mjesec igraci dobiju redovnu plaću, eto imali su vrhusnke pripreme (Cviko - Uefa), uglavnom zna se ko sta treba da radi, e sad da je Žujo pametan svima od strucnog staba pa do igraca po 50% plate skresati.

Ti bi je.bao sve Amaru koji ti je u zadnje 3 sezone donio 4 trofeja.Aferim momčino, aferim ! A šta je to Sabahudin Žujo uradio ? Evo već 3 godine se krije iza uspjeha Amara Osima i lupa gluposti po medijima.Sabahudine Žujo gdje su ti milioni koje si nam obećavo, gdje je taj stadion ta "Mercedes Arena", gdje su te prijateljske utakmice sa Milanom i ostalim velikanima koje si obećao ??? Žujo odlazi nemoj nama Želju brukati !
DRUG NEBI TI PUNCA

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 20 jul 2012, 19:43

ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam da se AMARU OSIMU nista ne smije reci !!! jeli on svetac, bog, allah ??? sta je to on?? i on je covjek koji grijesi i radi, samim tim mora se ponekad i kritikovati, ja ne pljujem Amara ili ne trazim da ode, sta vam je?? sa takvim razmisljanjem dovodimo klub u situaciju da zavisi od jednog covjeka, da postaje klub jednog lica, znaci ne trebam pisati kritike na racun Amara da slucajno njemu ne bude pun k... svega i da nedigne sidro i ode??
I Ferguson se u Manchesteru kritikuje isto ko i Murinho u Realu pa nikom nista, ako se zna da je Amar krivo postavio taktiku i umjesto Stanića trebao uvesti Bekrića zasto ne reći to ??
Jbt šuti se isto telad i ovce, vec trecu godinu zaredom se brukamo, da Amar izadje pred javnost i kaze "Ja kao trener preuzimam odgovornost" niko mu nista ne bi rekao prvi ja pa i ostali, a ovako po komentarima isto u nekoj zemlji diktature nesmijes nista protiv vlasti napisati da te neko ne napadne odmah, Amar je jedan od krivaca za poraz i tačka pa kome se svidjelo ili ne to je tako.
Jeste,i svetac je,i bog je i sve drugo je u Želji i nemoj tako da sereš protiv čovjeka koji je napravio ovaj klub najtrofejnijim i najdominantnijim u BiH ikad.Volio bih i ja da smo mamac za sponzore pa da se otimaju za nas ali je činjenica da je Amar u svom drugom mandatu SVOJ novac pozajmljivao klubu,davao plate igračima a ti imaš obraza tako pisati.**** Željini dušmani,ako vam nije bilo dosta prosjeka i hiljadu dana bez pobjede u gostima imate manje sarajevske premierligaše,imate Rudar iz Prijedora,Slobodu ili šta ti ja već znam,Željo je na vrhu dok je Amar u klubu,Željo je osvajač duple krune,tim sa najdužim nizovima u državi i zato nemate pravo glasa.
Za Evropu treba nešto više,nešto što mi nemamo ali ako nastavimo ovakvim radom kao što je Amarov doći će i uspjeh,MORA DOĆI(možda već u utorak).

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 20 jul 2012, 19:52

NIKO NIJE NEDODIRLJIV TO DA SE ZNA!!!!!!
svako treba da polaze racune pa da je neznam sta uradio za klub!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jul 2012, 19:53

Niste svjesni kakvu priču počinjete i šta nam se sprema ako ovako nastavite... ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 20 jul 2012, 19:57

Spustite malo tenzije šta vam je. Odjednom ne valja Amar ne valja ovo, ne valja ono a kad se titule osvajaju sve idealno. Treba vjerovat igračima i stručnom štabu i aBd napunit Hadison pa šta bude. Ko zna uz dobru podršku i čuda se mogu desiti ;)

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 20 jul 2012, 19:59

Kako ste krenuli, izgleda da ce se opet po jugu kao nekada pucati samari svim Amarovim istomisljenicima. Oj bijedo i bogu si teska.
Sef je mozda kikso s postavkom jbg desava se, on kod mene ima neogranicene kredite. I smirite malo tenzije i zapamtite da jos nista nije gotovo ima taj revans u utorak, napunimo Zuban polje da se sjebu slovenci. ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 20 jul 2012, 20:00

Bolan je ovo poraz, prebolan. Čak i za mene, koji sam smatrao da je Maribor apsolutni favorit i rekao da potpisujem da bude 3:1 u prvoj. Ali da je ovolika razlika, ne u razultatu, već u samoj igri i igračima to nisam znao.

Mnogi ovdje i nakon poraza pišu da oni nisu ništa kvalitetniji od nas, kao "prvo poluvrijeme je realan odnos snaga." Eh sad, ko zna gledati nogomet i ko je htio mogao je vidjeti da postoji velika razlika u kvaliteti između njihovih i naših igrača. To se moglo vidjeti, ne u drugom poluvremenu, već od prve sekunde utakmice, u svakom primanju, načinu kretanja, vremenu i načinu oslobađanja lopte. Ljudi su mnogo bolji i samo uz ludu sreću možemo (smo mogli) proći u ovom dvomeču.

Ali sad ide onaj bolni dio. Kvragu, ta sreća koja nam je trebala, ona nas je i pomazila. Maribor nije dao gol iz prve stopostotne prilike (1:1 sa golmanom i tik pored gola), a mi smo dali iz prve poluprilike i više nego sretan gol. Ono što nam je trebalo, to se i dogodilo, do kraja poluvremena Slovenci se nisu oporavili od šoka. I to najviše boli, što smo imali 45 minuta u kojima je trebalo biti hrabriji nego ikad, požrtvovaniji nego ikad, trčati više nego ikad, biti koncentriraniji više nego ikad. No, ništa od navedenog nismo imali, igrači su pokazali da nisu tim koji smo mislili da jesu.
Podbacio je i Amar, i on je morao biti mnogo hrabriji. Hrabrost bi bila da je ranije ubacio Bešliju, hrabrost bi bila da je odmah nakon glupog penala vadio Bogija, hrabrost bi bila da je pokušao sa Brkovićem na 3:1, ali on se odlučio na ziheraške poteze i nakon 1:1 i nakon 2:1 i nakon 3:1 i izgubio je svaki put. Svi smo očekivali i Bekrića, no izgleda da je on već prodan, i tu je Amar odlučio da je bolje za Želju i sigurnije ga prodati nego pokušati s njim proći Maribora. Nažalost, može se ispostaviti da zbog ove blamaže izgubimo više novaca, nego što Žilina može dati za Samira.

Dakako, mi od Amara nemamo boljeg. Da je tu problem samo trenersko znanje, ne dao bog većeg zla, ali Amar vuče konce u stotinu drugih stvari i ako ode, mi smo u roku godinu dana donji, niko ga ne može zamijeniti. Ja sam samo izrazio kritiku na poteze koje je vukao u 90 minuta s Mariborom, jer smatram da i on zaslužuje kritike ovaj put.
NAPRIJED NARODE!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 jul 2012, 20:00

pa ljudi moji svi mi grijesimo hebi ga amar je jedna velicina,kao sto vec neki pisu samo podrska i cuda se desavaju...sretno u revansu ;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 jul 2012, 20:00

DooVe je napisao/la:Spustite malo tenzije šta vam je. Odjednom ne valja Amar ne valja ovo, ne valja ono a kad se titule osvajaju sve idealno. Treba vjerovat igračima i stručnom štabu i aBd napunit Hadison pa šta bude. Ko zna uz dobru podršku i čuda se mogu desiti ;)
Ne valja seratorima. Nažalost takvi će i dalje vrebati priliki nakon svakog poraza da se izvuku iz svojih mišijih rupa i da počnu da prosipaju verbalnu diareju na sve strane.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 20 jul 2012, 20:04

Onda je i Zujo serator!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 20 jul 2012, 20:05

voltron30 je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Spustite malo tenzije šta vam je. Odjednom ne valja Amar ne valja ovo, ne valja ono a kad se titule osvajaju sve idealno. Treba vjerovat igračima i stručnom štabu i aBd napunit Hadison pa šta bude. Ko zna uz dobru podršku i čuda se mogu desiti ;)
Ne valja seratorima. Nažalost takvi će i dalje vrebati priliki nakon svakog poraza da se izvuku iz svojih mišijih rupa i da počnu da prosipaju verbalnu diareju na sve strane.
Davno su ljudi rekli ne spuštaj se na nivo budale....pobjediće te iskustvom, pa tako i tim budalama ne treba pridavati pažnju i džaba se nervirat nego ih jednostavno treba ignorisat, brzo će se oni opet povući u te mišije rupe odakle su i izašli samo polako ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.