FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZlatnaDolina

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZlatnaDolina » 20 jul 2012, 18:56

voltron30 je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam da se AMARU OSIMU nista ne smije reci !!! jeli on svetac, bog, allah ??? sta je to on?? i on je covjek koji grijesi i radi, samim tim mora se ponekad i kritikovati, ja ne pljujem Amara ili ne trazim da ode, sta vam je?? sa takvim razmisljanjem dovodimo klub u situaciju da zavisi od jednog covjeka, da postaje klub jednog lica, znaci ne trebam pisati kritike na racun Amara da slucajno njemu ne ude pun k... svega i da nedigne sidro i ode??
I Ferguson se u Manchesteru kritikuje isto ko i Murinho u Realu pa nikom nista, ako se zna da je Amar krivo postavio taktiku i umjesto Stanića trebao uvesti Bekrića zasto ne reći to ??
Jbt šuti se isto telad i ovce, vec trecu godinu zaredom se brukamo, da Amar izadje pred javnost i kaze "Ja kao trener preuzimam odgovornost" niko mu nista ne bi rekao prvi ja pa i ostali, a ovako po komentarima isto u nekoj zemlji diktature nesmijes nista protiv vlasti napisati da te neko ne napadne odmah, Amar je jedan od krivaca za poraz i tačka pa kome se svidjelo ili ne to je tako.
Amar i kada pobjeđuje ne izlazi pred novinare da se hvaleta kako je to njegova zasluga, pa ne znam zašto bi sada izlazio pred bilo koga?? I kome on to treba polagati račune??? Ko je njega to zadužio??? Što ne mogu ovih šupljaka koji se jave poslije svakog poraza. Ovo se isto dešavalo i prošle godine, najavljivala se smjena Amara, povamipirili se razni pametnjakovići, nalazili 1001 manu na Amarov rad, a onda dođe ključna utakmica protiv Olimpica, i zna se šta je bilo poslije toga. Šipak i začepljena usta kritičarima bez podloge!!!
Onda mi kao klub i kao navijači imamo veliki problem, ako nema ko da snosi za odgovornost za bilo šta, kad su pobjede i titule u pitanju Amar je "krivac" a kad dodju porazi i problemi onda kao nije Amar krivac ?? znamo svi kakav je Amar po naravi i po ponašanju i po meni je on legenda odmah poslije Ivice, ali šutiti na neke stvari je i vise nego opasno, zna se kome on polaže racune a to je predsjednik kluba kao najvista instanca netreba ni meni ni tebi polagati racune ali zna se kome mora i ko mora snositi odgovornost i za poraz i za debakl to je i vise nego jasno.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 jul 2012, 18:56

ultra_CImanija je napisao/la:@voltron30

Pasa moj u evropi se vidi ko je igrac, a bogami i ko je trener... Svaka cast za sve ucinjeno al ne moguce da od 5 izlazaka u evropu mi primimo 105 golova od prosjecnih ekipa evropskog fudbala. Sta bi da nam dodju oni jaci iz bubnja npr bazel, BATE ili neko treci koja bi tek onda tragedija bila...
Kada budemo imali novce da nam dođe trener iz Liga petica, pa da nas takvi vode po Evropi neću imati ništa protiv, ali da pljujem po čovjeku koji mi je vratio osmijeh na lice poslije silnih godina Landže, Krunića, priprema kod onog Puma manekena..zato što smo naletili na duplo jači klub od nas i što smo još buranija u evropskim okvirima mi je van svake pameti i logike.

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 20 jul 2012, 18:58

Gdje ima nešto dobro za pojest u Sarajevu (blizina stadiona). Put je dug i stič ču gladan. :lol: Več dugih 8 godina prošlo, odkada poslednji put bio u Sarajevu, pa eto, ako neko tako ljubazan pa mi kaže.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 20 jul 2012, 18:59

iskratel je napisao/la:Gdje ima nešto dobro za pojest u Sarajevu (blizina stadiona). Put je dug i stič ču gladan. :lol: Več dugih 8 godina prošlo, odkada poslednji put bio u Sarajevu, pa eto, ako neko tako ljubazan pa mi kaže.
Nemoj sad o jelu ziv bio, javi se poslije pola 9 :mrgreen:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 jul 2012, 19:00

Vidim da si stekao dosta prijetelja ovdje pa te jedan od njih može odvesti na ćevape :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 20 jul 2012, 19:00

iskratel je napisao/la:Gdje ima nešto dobro za pojest u Sarajevu (blizina stadiona). Put je dug i stič ču gladan. :lol: Več dugih 8 godina prošlo, odkada poslednji put bio u Sarajevu, pa eto, ako neko tako ljubazan pa mi kaže.
Misliš hodati po gradu ? :lol:

High

Post Postao/la High » 20 jul 2012, 19:01

Blizu stadiona ? Imaš na Ilidži dobar fast food.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 20 jul 2012, 19:01

Odvest cu te ja na ćevape posto smo se fino slagali svo ovo vrijeme :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 20 jul 2012, 19:01

ultra_CImanija je napisao/la:@voltron30

Pasa moj u evropi se vidi ko je igrac, a bogami i ko je trener... Svaka cast za sve ucinjeno al ne moguce da od 5 izlazaka u evropu mi primimo 105 golova od prosjecnih ekipa evropskog fudbala. Sta bi da nam dodju oni jaci iz bubnja npr bazel, BATE ili neko treci koja bi tek onda tragedija bila...
Sta bi bilo da takvi kao ti prestanu sra.ti po Amaru.... Jesi li razmisljao o tome....
Ako ti ne valja Amar zasto nisi otisao na godisnju sjednicu kluba i ponudio im svoju ''strucnost i znanje''....
Ja msm da bi istjerali te na ulazu tj. prije pocetka prezentacije tvog ''sveobuhvatnog'' elaborata....
Joj sto ne mogu ovakvih izvire jednom godisnje iz svojih misijih rupa... Ovako nesto je bilo nakon utakmice sa Zrinjskim... I onda se poklopili i sakrili i odjednom sad izvirili nakon loseg rez.... Misevi.....
Mogu mst ako nekim cudom Zeljo prodje da bi ti slavili AMara i igrace i likovali kako su to i ocekivali i pisali a nigdje zvanicnih dokaza....
Sto se mene tice mogu svi ici iz Uprave i svi igraci samo da Amar ostane i on ce se opet izboriti za Europu....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jul 2012, 19:02

Konfucije je napisao/la:Smijali ste se nasoj muci,virslama i svadjama u svlacionici a sad kod vas nesporazum na relaciji presidente i trener.Cak vam se i igraci medjusobno svadjaju izmedju sebe a neki i sa pomocnim trenerima.Nicija nije do zore.
ti znas ko se s kim svadja... imas svoj forum pa tamo diskutuj... razligu odavde
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 20 jul 2012, 19:03

Daj ba nije ti ovo provincija, pa da imas samo jedno mjesto da jedes, imaš jesti svakih deset metara!
Ako kuci mislis citav bolje ti je sendvic ponijeti! Bolje vam je da ne hodate po gradu!

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 20 jul 2012, 19:09

Ah, kaj da ne, pa ljubazan ste vi narod, zašto ne.
Može čevapi, samo ak nisu od ovce.

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 20 jul 2012, 19:10

UnKnownBA je napisao/la:
Daj ba nije ti ovo provincija, pa da imas samo jedno mjesto da jedes, imaš jesti svakih deset metara!
Ako kuci mislis citav bolje ti je sendvic ponijeti! Bolje vam je da ne hodate po gradu!
A sto nebi hodao?
Sta su to oni nama radili u mariboru?

Ili ces ga ti srest i istuc jer su nas posteno pobjedili 4:1 ?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 20 jul 2012, 19:11

Gdje si ti ćepave od ovce jeo :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 jul 2012, 19:11

@zlatna dolina evo jos jednom cu reci necu vise ko vas ... Bekric nije ulazio jer je sve prakticno dogovoreno sa Žilinom i ne bi imao pravo igrati za njih u evropi ako odigra za nas i minut..
@iskratel moj savjet onako dobronamjeran bez imalo provokacije i tenzija je da je bolje da ne pokusavate biti slobodni po gradu,pogotovo ne kao mi jer ovdje svi cekaju viole i bugare na noz sto se kaze vjeruj mi,dvije navijacke skupine nimalo naivne su ovdje,a u svom gradu nisu bas prijateljski raspolozeni.. ovo je samo savjet
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 20 jul 2012, 19:12

DooVe je napisao/la:Gdje si ti ćepave od ovce jeo :lol:
U Mostaru.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 20 jul 2012, 19:13

Onda bujrum u Mostar i opet jedi, teško da ćeš se najesti u Sarajevu. :(

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 20 jul 2012, 19:13

iskratel je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Gdje si ti ćepave od ovce jeo :lol:
U Mostaru.
E svašta xd
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 20 jul 2012, 19:14

videoton1 je napisao/la:Onda bujrum u Mostar i opet jedi, teško da ćeš se najesti u Sarajevu. :(
Pa kažem, može čevapi, samo ne od ovce. Ovo je nejestivo. (izvinjavam se svima, koji ovo vole, al meni ono baš fakat odvratno).

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 20 jul 2012, 19:15

Ne kontaš ti, je li tako ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 15 gostiju.