FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- nero.piroman
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ocekujem veliki broj navijaca na Kosevu, pobjedu Zelje i nadam se prolazak dalje 

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zujo yebem ti pleme glupo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Žujo može kritikovati Amara kada bude bar upola uspješno obavljao svoj posao, kao što Amar obavlja svoj. Do tada, nabijem i njega i njegovu kritiku preko onih žutih novina!!!
Smijali ste se nasoj muci,virslama i svadjama u svlacionici a sad kod vas nesporazum na relaciji presidente i trener.Cak vam se i igraci medjusobno svadjaju izmedju sebe a neki i sa pomocnim trenerima.Nicija nije do zore.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
konfucije ne rise ...... haj ti kupi koju virslu!!!!!!
- ZlatnaDolina
Prije bi trebao Amaru j... sve redom nego Žuji, nije on sastavljao tim i taktiku, zna se sta je posao Žuje a sta Amara, sa ovom ekipom Amar je mogao nesto napraviti u Evropi (nije jos sve zavrseno ima jos sansi ali...), jedina Žujina mana je to sto je nerealan pa prica nebuloze od stadiona do grupnih faza lp. i el. ali ga opet razumijem donekle, čovjek se brine da svaki mjesec igraci dobiju redovnu plaću, eto imali su vrhusnke pripreme (Cviko - Uefa), uglavnom zna se ko sta treba da radi, e sad da je Žujo pametan svima od strucnog staba pa do igraca po 50% plate skresati.bistrikboy je napisao/la:Zujo yebem ti pleme glupo!
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Mogu li ove,one su slovenske.droba je napisao/la:konfucije ne rise ...... haj ti kupi koju virslu!!!!!!

Hahahha, pa šta ti misliš, da je opis posla žujine funkcije da osigura plate igracima? Imal tu još nešto možda?ZlatnaDolina je napisao/la:Prije bi trebao Amaru j... sve redom nego Žuji, nije on sastavljao tim i taktiku, zna se sta je posao Žuje a sta Amara, sa ovom ekipom Amar je mogao nesto napraviti u Evropi (nije jos sve zavrseno ima jos sansi ali...), jedina Žujina mana je to sto je nerealan pa prica nebuloze od stadiona do grupnih faza lp. i el. ali ga opet razumijem donekle, čovjek se brine da svaki mjesec igraci dobiju redovnu plaću, eto imali su vrhusnke pripreme (Cviko - Uefa), uglavnom zna se ko sta treba da radi, e sad da je Žujo pametan svima od strucnog staba pa do igraca po 50% plate skresati.bistrikboy je napisao/la:Zujo yebem ti pleme glupo!
Kao što je već napisano, kad bude radio svoj posao upola kako ga radi Sir Amar Osim, onda ima pravo da kritikuje.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- ZlatnaDolina
Konfucije je napisao/la:Mogu li ove,one su slovenske.droba je napisao/la:konfucije ne rise ...... haj ti kupi koju virslu!!!!!!![]()
nemate vi para za tih, te su 3.60, vama su maximum one "Ovako" od 1.KM

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Što ste se svi unaprijed predali. imamo sanse za prolaz dalje, sanse jesu minimalne ali opet rezultat 4:1 nije nedostizan
nekako sam preoptimistican što se tice duela sa Mariborom na Kosevu, jer ako budemo ponovili slicnu igru ko protiv Sherifa-a i Maccabija gdje smo napadali, borili se, bili pozrtvovani za svaku loptu rezultat nece izostati. Vazno da je da sto prije zabijemo prvi gol, a ostali golovi ce doci sami od sebe.
Nase ja da napunimo stadion i da damo gromoglasnu podrsku nasim igracima iako to nisu zasluzili zalaganjem na utakmici sa Mariborom.

Nase ja da napunimo stadion i da damo gromoglasnu podrsku nasim igracima iako to nisu zasluzili zalaganjem na utakmici sa Mariborom.
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 20 jul 2012, 19:01, ukupno mijenjano 4 puta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ima,ima.Uz jedne kupljenje cetiri pakovanja su gratis.Bitno je samo da mi probijemo led. 

- Ultras1921
- Kontakt:
Dosta bolan vise kritika na racun Amara. Mislio sam da smo gotovi sa tim. Samo usporedi Zelju prije 4 godine i ovog sada. Sjeti se ove ne tako davne parole! http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8132_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;ZlatnaDolina je napisao/la:Prije bi trebao Amaru j... sve redom nego Žuji, nije on sastavljao tim i taktiku, zna se sta je posao Žuje a sta Amara, sa ovom ekipom Amar je mogao nesto napraviti u Evropi (nije jos sve zavrseno ima jos sansi ali...), jedina Žujina mana je to sto je nerealan pa prica nebuloze od stadiona do grupnih faza lp. i el. ali ga opet razumijem donekle, čovjek se brine da svaki mjesec igraci dobiju redovnu plaću, eto imali su vrhusnke pripreme (Cviko - Uefa), uglavnom zna se ko sta treba da radi, e sad da je Žujo pametan svima od strucnog staba pa do igraca po 50% plate skresati.bistrikboy je napisao/la:Zujo yebem ti pleme glupo!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
ti bas zapeo za Amara,i ja sam ljut na njega radi taktike i zadnjih par evropskih utakmica,ali Žujo je krivac broj jedan i ako u ovim izjavama nije puno ni slagao..pa gospodine Žujo obecavali ste sve i svasta,neke stadione,neke grupne faze,e pa nema nista od toga tako da sjedi u svoj kavez i suti..sto se tice Osima pricate samo da ne ode,i meni je to zelja da ne ode,a sta kad ode svi cemo plakati,Željo se gasi,e pa gospodo Željo je bio i bice tako da pustite se jadikovanja tog..Ja cekam uzvrat i da vidim jel bio los dan Osima i igraca ili su ipak nedorasli evropi,bice zanimljivo u utorak,bez dva napadaca smo potpisali automatski game overZlatnaDolina je napisao/la:Prije bi trebao Amaru j... sve redom nego Žuji, nije on sastavljao tim i taktiku, zna se sta je posao Žuje a sta Amara, sa ovom ekipom Amar je mogao nesto napraviti u Evropi (nije jos sve zavrseno ima jos sansi ali...), jedina Žujina mana je to sto je nerealan pa prica nebuloze od stadiona do grupnih faza lp. i el. ali ga opet razumijem donekle, čovjek se brine da svaki mjesec igraci dobiju redovnu plaću, eto imali su vrhusnke pripreme (Cviko - Uefa), uglavnom zna se ko sta treba da radi, e sad da je Žujo pametan svima od strucnog staba pa do igraca po 50% plate skresati.bistrikboy je napisao/la:Zujo yebem ti pleme glupo!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Navedite mi jednog čovjeka koji bi bolje radio posao od Žuje? Da nebi možda SAmir Landžo ili Faruk Telibećirević. U našoj državi nema sponzora koji bi uložili novac u sport. Ja im ne zamjeram jer BiH nije sportska država , djeca su lijena ne žele da treniraju. Više treniraju rekreativci u 40 godini oni imaju 2-3 termina sedmično na koja idu sa pjesmom, a jedno prosječno djete više voli biti na INternetu nego trenirati. Plod takog razmišljanja su 5 predstavnika na OI od toga samo 2 sa olimpijskom normom.
- ZlatnaDolina
Ja fakat ne kontam da se AMARU OSIMU nista ne smije reci !!! jeli on svetac, bog, allah ??? sta je to on?? i on je covjek koji grijesi i radi, samim tim mora se ponekad i kritikovati, ja ne pljujem Amara ili ne trazim da ode, sta vam je?? sa takvim razmisljanjem dovodimo klub u situaciju da zavisi od jednog covjeka, da postaje klub jednog lica, znaci ne trebam pisati kritike na racun Amara da slucajno njemu ne bude pun k... svega i da nedigne sidro i ode??
I Ferguson se u Manchesteru kritikuje isto ko i Murinho u Realu pa nikom nista, ako se zna da je Amar krivo postavio taktiku i umjesto Stanića trebao uvesti Bekrića zasto ne reći to ??
Jbt šuti se isto telad i ovce, vec trecu godinu zaredom se brukamo, da Amar izadje pred javnost i kaze "Ja kao trener preuzimam odgovornost" niko mu nista ne bi rekao prvi ja pa i ostali, a ovako po komentarima isto u nekoj zemlji diktature nesmijes nista protiv vlasti napisati da te neko ne napadne odmah, Amar je jedan od krivaca za poraz i tačka pa kome se svidjelo ili ne to je tako.
I Ferguson se u Manchesteru kritikuje isto ko i Murinho u Realu pa nikom nista, ako se zna da je Amar krivo postavio taktiku i umjesto Stanića trebao uvesti Bekrića zasto ne reći to ??
Jbt šuti se isto telad i ovce, vec trecu godinu zaredom se brukamo, da Amar izadje pred javnost i kaze "Ja kao trener preuzimam odgovornost" niko mu nista ne bi rekao prvi ja pa i ostali, a ovako po komentarima isto u nekoj zemlji diktature nesmijes nista protiv vlasti napisati da te neko ne napadne odmah, Amar je jedan od krivaca za poraz i tačka pa kome se svidjelo ili ne to je tako.
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
- ultra_CImanija
Ma pricajte vi sta hocete, zujo je ovaj put u pravu... Amar nas je svojom katastrofalnom postavkom i sakatim igracima obrukao u mariboru a nikad bolju sansu nismo imali za evropski napredak. Tu mu niko nije kriv ni zujo ni bilo ko drugi. Imaju pare imaju sve uslove, nije problem zuje sto se igraci opijaju i na pripremama ne rade dovoljno (sto se vidjelo na utakmici) nego idu turisticki da se kupaju u bazen. Zeba i ostala druzina su limitirani i stvoreni samo za malog terena i ove jadne PLBiH. Sarajevo im je ocitalo lekciju kako se igra borbeno i zgusnuto u sredini i borba za svaku loptu i rezultat odma dodje, a ne mi za 45 minuta 4 gola KROZ SREDINU, da nije Zujo mozda za to kriv??????????
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Amar i kada pobjeđuje ne izlazi pred novinare da se hvaleta kako je to njegova zasluga, pa ne znam zašto bi sada izlazio pred bilo koga?? I kome on to treba polagati račune??? Ko je njega to zadužio??? Što ne mogu ovih šupljaka koji se jave poslije svakog poraza. Ovo se isto dešavalo i prošle godine, najavljivala se smjena Amara, povamipirili se razni pametnjakovići, nalazili 1001 manu na Amarov rad, a onda dođe ključna utakmica protiv Olimpica, i zna se šta je bilo poslije toga. Šipak i začepljena usta kritičarima bez podloge!!!ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam da se AMARU OSIMU nista ne smije reci !!! jeli on svetac, bog, allah ??? sta je to on?? i on je covjek koji grijesi i radi, samim tim mora se ponekad i kritikovati, ja ne pljujem Amara ili ne trazim da ode, sta vam je?? sa takvim razmisljanjem dovodimo klub u situaciju da zavisi od jednog covjeka, da postaje klub jednog lica, znaci ne trebam pisati kritike na racun Amara da slucajno njemu ne ude pun k... svega i da nedigne sidro i ode??
PA TACNO CU ZAPALITIT OVAJ RACUNAR KAD VIDIM KAKVIH SVE KOMENTARA IMA... NIJE MI TESKO STO KRITIKJETE AMARA I ZUJU (U JEDNU RUKU SU I ZASLUZILI), ALI IGRACE KOJI SU NAM DONIJELI TOLIKO SRETNIH TRENUTAKA I NAKON JEDNOG PORAZA ONI ISPADOSE NAJVECI KLOCEVI. KOJA ****
- ultra_CImanija
@voltron30
Pasa moj u evropi se vidi ko je igrac, a bogami i ko je trener... Svaka cast za sve ucinjeno al ne moguce da od 5 izlazaka u evropu mi primimo 105 golova od prosjecnih ekipa evropskog fudbala. Sta bi da nam dodju oni jaci iz bubnja npr bazel, BATE ili neko treci koja bi tek onda tragedija bila...
Pasa moj u evropi se vidi ko je igrac, a bogami i ko je trener... Svaka cast za sve ucinjeno al ne moguce da od 5 izlazaka u evropu mi primimo 105 golova od prosjecnih ekipa evropskog fudbala. Sta bi da nam dodju oni jaci iz bubnja npr bazel, BATE ili neko treci koja bi tek onda tragedija bila...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
PRVAK 2011/2012....
PRVAK 2011/2012....
voltron30 je napisao/la:Amar i kada pobjeđuje ne izlazi pred novinare da se hvaleta kako je to njegova zasluga, pa ne znam zašto bi sada izlazio pred bilo koga?? I kome on to treba polagati račune??? Ko je njega to zadužio??? Što ne mogu ovih šupljaka koji se jave poslije svakog poraza. Ovo se isto dešavalo i prošle godine, najavljivala se smjena Amara, povamipirili se razni pametnjakovići, nalazili 1001 manu na Amarov rad, a onda dođe ključna utakmica protiv Olimpica, i zna se šta je bilo poslije toga. Šipak i začepljena usta kritičarima bez podloge!!!ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam da se AMARU OSIMU nista ne smije reci !!! jeli on svetac, bog, allah ??? sta je to on?? i on je covjek koji grijesi i radi, samim tim mora se ponekad i kritikovati, ja ne pljujem Amara ili ne trazim da ode, sta vam je?? sa takvim razmisljanjem dovodimo klub u situaciju da zavisi od jednog covjeka, da postaje klub jednog lica, znaci ne trebam pisati kritike na racun Amara da slucajno njemu ne ude pun k... svega i da nedigne sidro i ode??
ma ovaj zlatna dolina veze nema, Osimova greska je bila, sto smo primili te golove, OK ali sve ostale greske su Zujine, od straha da ce nam vjetar odnjet tribine, od neimastine para za bilo sta od dugova preko 2 miliona itd itd, Kad zujo bude radio svoj poso upola ko A.O ima pravo nesto da prica do tad nek suti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...