FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

smijesni_ste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 14:41

LIvada je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Mene je pravo zabrinuo stav uprave Sarajeva oko prenosa, opet nesto veliko mute, nesto hoce da sakriju....
Ma opet Sarajevo je jedno zato sutra svi na Kosevo da podrzimo igrace u borbi za tri boda
SVI NA KOŠEVO
ma nemorate vi ici na tekmu imate vec tri boda sudija je kupljen nemojte se sekirat samo nastavite vako i izboricete evropu nemojte vi gledat sta drugi pisu sta vas briga bodovi se broje a to sto je kupljena tekma nema veze
rego si se zbog ovog :o :o :? :roll:
e bas zbog toga jer se hvalite sa nekim uspjesima u evropi a bojite se prenositi utakmicu protiv celika kuci pa to je bas providno kupovanje utakmice

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 sep 2009, 15:01

nemojte se raspravljat sa ovim robijasima...vidite da su jedva docekali neki razlog da se vade za sutrasnji poraz........sarajevo je jedan od rijetkih timova u PL koji ne namjesta,sto je i dokaz utakmica protiv Slobode,Veleza...i trener laktasa je bio zadovljan sudjenjem na kosevu sto je i izjavio nakon utakmice tako da....al' u ostalom sacekajmo kraj sutrasnje utakmice i izjave trenera,pa cemmo vidjet ko je bio u pravu.....

a vi sto pricate da se bojimo celika niste pri zdravom UMU....pa celik na kosevu uvjek prima 3-4 komada... mi kad smo najlosiji, za celik smo nepobjedivi...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 sep 2009, 15:04

HordeZla je napisao/la:nemojte se raspravljat sa ovim robijasima...vidite da su jedva docekali neki razlog da se vade za sutrasnji poraz........sarajevo je jedan od rijetkih timova u PL koji ne namjesta,sto je i dokaz utakmica protiv Slobode,Veleza...i trener laktasa je bio zadovljan sudjenjem na kosevu sto je i izjavio nakon utakmice tako da....al' u ostalom sacekajmo kraj sutrasnje utakmice i izjave trenera,pa cemmo vidjet ko je bio u pravu.....

a vi sto pricate da se bojimo celika niste pri zdravom UMU....pa celik na kosevu uvjek prima 3-4 komada... mi kad smo najlosiji, za celik smo nepobjedivi...
cuj ne namjestate tekme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:onda i mi ne namjestamo tekme...i mi smo izgubili od Olimpika,Borca,Zelje...sta pricas gluposti
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 15:06

HordeZla je napisao/la:nemojte se raspravljat sa ovim robijasima...vidite da su jedva docekali neki razlog da se vade za sutrasnji poraz........sarajevo je jedan od rijetkih timova u PL koji ne namjesta,sto je i dokaz utakmica protiv Slobode,Veleza...i trener laktasa je bio zadovljan sudjenjem na kosevu sto je i izjavio nakon utakmice tako da....al' u ostalom sacekajmo kraj sutrasnje utakmice i izjave trenera,pa cemmo vidjet ko je bio u pravu.....

ti neznas sta pricas pa zato bas sto vam je velez uzeo bod,sloboda takodze pred kamerama e sad se ne isplati rizikovat i sa celikom bolje kupit sto je sigurno sigurno je jer ako izgubite borba za opstanak u premijer ligi pa ti malo razmisli

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 sep 2009, 15:11

ti neznas sta pricas pa zato bas sto vam je velez uzeo bod,sloboda takodze pred kamerama e sad se ne isplati rizikovat i sa celikom bolje kupit sto je sigurno sigurno je jer ako izgubite borba za opstanak u premijer ligi pa ti malo razmisli
cuj borba za opstanak,pa nismo mi celik da se borimo za opstanak :D :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 sep 2009, 15:14

HordeZla je napisao/la:

cuj borba za opstanak,pa nismo mi celik da se borimo za opstanak :D :D
Ma vi ste Evropski tim za vas je Evropska liga mala maca...sta ste se vi pitari digli ba

SMRT FASIZMU!!!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 15:14

Gerrard je napisao/la:Opet se raspravljate sa navijacima drugoligasa iz Zenice koji kuburi na dnu tabele ... pitate se vrijedi li to uopste kad su tako jadni i mali ... otvoreno treba priznati da se veliko Sarajevo prepalo super mocne ekipe Celika haha ... haj ba razligu sa ove teme , nastavite taj bojkot to je sve sto je ostalo od Celika ... !

SVI NA SJEVER !
ma koliko bodova ima to tvoje veliko sarajevo majko moja heheheeheheheh pa pogledaj tabelu jos jednom mozda gledas onu od prosle godine hehehhehhehehh veliko sarajevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nisam se vako ismijo otkad ste ispali iz evropskih takmicenja

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 sep 2009, 15:20

Gerrard je napisao/la:Opet se raspravljate sa navijacima drugoligasa iz Zenice koji kuburi na dnu tabele ... pitate se vrijedi li to uopste kad su tako jadni i mali ... otvoreno treba priznati da se veliko Sarajevo prepalo super mocne ekipe Celika haha ... haj ba razligu sa ove teme , nastavite taj bojkot to je sve sto je ostalo od Celika ... !

SVI NA SJEVER !
ma koliko bodova ima to tvoje veliko sarajevo majko moja heheheeheheheh pa pogledaj tabelu jos jednom mozda gledas onu od prosle godine hehehhehhehehh veliko sarajevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nisam se vako ismijo otkad ste ispali iz evropskih takmicenja
Hajd ismij se fino i onda odyebaus

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 15:24

Gerrard je napisao/la:@Rob do bagro
Ma haj sto smo se mi digli ipak smo napravili veliki evropski uspjeh , ali sto ste se vi digli od kada ste prvi na tabeli da covjek ne povjeruje :mrgreen:

@ smijesni_ste
Imas jako zanimljiv stil pisanja , i bas me zanima za koga navijas kad imas toliko kompleksa od FKS !
ja navijam za NK Omladinac Mionica jesil zadovoljan bar su regularniji od vas

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 sep 2009, 15:29

6-1...........et i sta ja dalje da napisem.... ;) :o :o :o :o :o :o :o :o
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 sep 2009, 15:31

johnnyHZ je napisao/la:6-1...........et i sta ja dalje da napisem.... ;) :o :o :o :o :o :o :o :o
Izbriši onog keca...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 15:39

Gerrard je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:haj lijepo procitaj sta si napisao pa se javi..

haahahahahhahahahaha ccc
izvini pametni mozes li mi ti objasnit sta sam napisao molim te ako moze ikako
ma pusti bolan njih da je bio prenos i sa travnikom bi izgubili pa ni jednu jos utakmicu nisu posteno pobijedili, neka samo reknu jednu ja cu bit sretan
Jeli to provaljujes ili je nesto drugo u pitanju ... ako vec hoces da nas nasmijes , naglasi nam da znamo da si pokusao provaliti pa da se onako bratski ismijemo tvojim glupostima ... valjda ce te admini zapaziti kroz koji minut i ukloniti sa ove teme !

@ rob do bagro

Vala ako ti je toliko stalo da pobjedite veliko Sarajevo onda ne bi imao nista protiv da ti ispunimo tu zelju ... Vidi sa Sabanom da nam sredi jedno 10 slepera balvana i mozda vas pustimo da pobjedite u suprotnom ne gine vam 3 - 4 komada ![/quote]
pa vama samo admini i pomazu i uklanjaju druge zato sto im se mi ne lizemo u supce ko vi.............neka vala banuje al istina ostaje da kupuje utakmice i uvijek cete kupovat kirijasi jedni ni svog stadiona nemate stidite se

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 15:48

Iako je bilo pranirano da u ovoj sedmici u direktnom prenosu gledaoci BHT1 prate susret Sarajevo – Čelik to se neće desiti, a po svemu sudeći kamere neće prenositi više nijedan susret sa Koševa.

Sedam kola Premijer lige BiH donijelo je sedam sedmica pakla za organizatore direktnih TV prenosa i pred njih postavilo sedam “betonskih zidova” oko stadiona domaćina koji su se svim silama i domišljatim izgovorima opirali da otvore kapije za kamere državne televizije. Do sada, na ovaj ili onaj način, šest od sedam zidova je srušeno, jedan je šutke preskočen, ali osmi zid je izdržao. To je onaj koji je postavljen oko stadiona Koševo sa kojeg je ovog vikenda trebao biti rađen direktan TV prenos utakmice Sarajevo – Čelik.

Nakon današnjih pregovora koje su sa čelnicima FK Sarajevo imali Irhad Kovačević, direktor agencije Euromedia koja je pokrenula i uz BHT1 realizirala pojekat “Derbi kola”, te Nihad Imamović ispred ASA grupacije koja je većinski vlasnik ove agecije, jasno je da sa Koševa u ovoj sezoni više neće biti TV prenosa, a da je FK Sarajevo ispao iz projekta.

“Neki klubovi bi željeli da biraju utakmice koje ćemo prenositi, tačnije da prenosimo samo njihove gostujuće utakmice, dok na svojim stadionima zatvaraju kapije za naše kamere.”, tvrdi Kovačević u razgovoru za SportSport.ba. “To je problem sa kojim se suočavamo još od prošle sezone i veliki kamen spoticanja u realizaciji ovog projekta.”

FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.

“Sa Sarajevom od samog početka imamo velikih problema i jedino što je preostalo jeste da nastavimo projekat bez ovog kluba. U narednim danima obavićemo razgovore i sa čelnicima ostalih klubova i vidjeti ko je zaista spreman na učešće u našem projektu, a ko nije, i onda ćemo znati da li je Premijer liga uopšte spremna za TV prenose ili je to u ovom trenutku utopija.”, tvrdi Kovačević.

Kao jedan od osnovnih problema u realizaciji prenosa, Kovačević vidi činjenicu da ne postoji udruženje Premijerligaša u BiH, N/FSBiH se ne interesuje za ovu problematiku, a čelnici klubova nemaju nikakve dugoročne marketinške planove.

“Televizijski prenosi morali bi biti veliki mamac za klubove. To je za njih izvanredna prilika za zaradu i način da privuku sponzore koji bi morali biti glavni izvor njihovog finansiranja. Međutim, u praksi se dešava da klubovi očekuju da masno naplate prava prenosa, a da pri tome ni na koji način ne učestvuju u njihovoj realizaciji i popularizaciji. Uz to, mnogi ne žele da snimamo njihove domaće utakmice ni pod kojim uslovima”, kaže Kovačević. “To u ovom trenutku jednostavno nije realno. Svi zajedno, od klubova, preko TV kuća do samih navijača i gledaooca moramo se dobro potruditi da dignemo naš fudbal na jedan nivo na kojem če postati primamljiv za ulaganja. To je jedina šansa za svijetlu budućnost. Košarkaški klubovi to su već davno shvatili, pojedini rukometni također, ali u fudbalu je situacija sasvim drugačija.”, zaključio je on.

TV prenos susreta između Sarajeva i Čelika je otkazan. Ukoliko do sutra ne dođe do nekog novog zaokreta, što poznavajući dosadašnju siuaciju i ne bi bilo čudno, gledaoci BHT1 u direktnom prenosu gledaće ultrazanimljivi susret Borac – Željezničar. Pa zaključite sami ko je na gubitku.Pa zna se Celik ko ce drugi.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 sep 2009, 15:48

1 Borac 7 19
2 Velež 7 14
3 Široki 7 13
4 Modriča 7 11
5 Željezničar 7 10
6 Olimpik 6 10
7 Zrinjski 7 9
8 Leotar 7 9
9 Rudar Prijedor 7 8
10 Laktaši 7 8
11 Sarajevo 6 8
12 Zvijezda 7 7
13 Sloboda 7 7
14 Slavija 7 6
15 Travnik 7 6
16 Čelik 7 5

jeste i vi nesto bolji od nas 3 boda nam bjezite :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 sep 2009, 15:52

rob do bagro je napisao/la:1 Borac 7 19
2 Velež 7 14
3 Široki 7 13
4 Modriča 7 11
5 Željezničar 7 10
6 Olimpik 6 10
7 Zrinjski 7 9
8 Leotar 7 9
9 Rudar Prijedor 7 8
10 Laktaši 7 8
11 Sarajevo 6 8
12 Zvijezda 7 7
13 Sloboda 7 7
14 Slavija 7 6
15 Travnik 7 6
16 Čelik 7 5

jeste i vi nesto bolji od nas 3 boda nam bjezite :mrgreen:
jesmo!
imamo utakmicu manje protiv olimpika,iz uz 3 boda abd eto nas na 4 mjestu...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 sep 2009, 15:53

i sta si bolji sto ces biti na 4.mjestu
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 25 sep 2009, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

SMRT FASIZMU!!!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 15:58

Gerrard je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:i sta si bolji sto si na 4.mjestu
Nista bolje da si prvi na tabeli kao vi ... ovo treba staviti u bisere ovog foruma ... on zadnji na tabeli i kaze nekome kakve koristi sto si 4 na tabeli hahahahaha :!:
pa covjek ti je fino reko sramota za jedan evropski klub sa velikim uspjesima da bude 4 na tabeli..........ipak ste vi pomrsili racune mnogim velikim evropskim klubovima kao sto je radnik iz hadzica

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 sep 2009, 16:00

Gerrard je napisao/la:
Nista bolje da si prvi na tabeli kao vi ... ovo treba staviti u bisere ovog foruma ... on zadnji na tabeli i kaze nekome kakve koristi sto si 4 na tabeli hahahahaha :!:
pa pametnjakovicu bices 4, i hoces li mozda ici u evropu...

SMRT FASIZMU!!!

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 sep 2009, 16:04

rob do bagro je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:
pa pametnjakovicu bices 4, i hoces li mozda ici u evropu...
haj mi molim te reci kako je isto biti 4 i biti zadnji??

PS: da te napomenem posto vidim da ti pamet nije jaca strana da zadnja dva ispadaju-

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 25 sep 2009, 16:42

Sutra u 19:00 bez tv prenosa petica sa puno luka kod Haseta,a vi iz zenice stid vas je da dođete pa fol bojkotujete.
SAFET SUŠIĆ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.