PS
Arsenal odbio ponude od Citya, Uniteda i Juventusa jer su bile ispod 20 miliona funti. Kada budu iznad pregovarat će.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa bilo je i vecih talenata koji su propali. Uostalom vidjeli smo kako je Gerivnho prosao u EPl, a slicno je igrao kao Hazard u Francuskoj. Odnosno bio dobar tamo, a ovamo nista.Marsal je napisao/la:To je isto da kažeš da Leo Messi nije kvalitetniji i bolji od Borinija jer Borini se možda privikne, ovaj ne privikne. Hahahaha pa Hazard je toliki talenat da će uspjet bez po muke u Premiershipu. Igračina. Da ga je Arsenal doveo kakva bi to priča bila onda tek
PS
Arsenal odbio ponude od Citya, Uniteda i Juventusa jer su bile ispod 20 miliona funti. Kada budu iznad pregovarat će.
podpis !Marsal je napisao/la:Navedi mi veće talente od Hazarda koji su propali.
Gervinho je uvijek bio barem jedna klasa ispod Hazarda u Lilleu.
Chamakh je bio očekivani flop, igrač koji je u najboljoj sezoni u životu jedva postigao 13 golova i pritom bio okretan ko njemački tigar tenk u stambenoj garaži. Uostalom zašto se ovaj flop uopšte poredi sa Hazardom?
Arteta je uvijek bio igračina, samo su oni koji ga nikad nisu gledali sumnjali u njegovu kvalitetu.
- Kenny Dalglish.No one is bigger than the club,
Ta dva igrača nikada neće biti prozvana kao LEGENDE.SGLS je napisao/la:Smatram ga izdajnikom samo zato sto je otisao u Man utd i Torresa svakako ali to sto su oni htjeli otici iz kluba a bili su mi idoli (Torres posebno ) da nije otisao u Chelsea nebi ga smatrao izdajnikom kao ni Owena npr da je otisao u PSG ..razumijes..al ta dva igrača ce uvijek biti uvijek LEGENDE ! ..artemis77 je napisao/la:@SGLS
Smatras li ti Owena izdajnikom ?
Mene je stid sto neki ljudi smatraju Arsenal mjerilom i kad igraci u Arsenal dolaze zbog para, onda je to normalno, a kad je obratno, onda su izdajnici.Marsal je napisao/la:Nisi trebao ovo pisat, sad će u 1900 riječi šuplje priče utvrditi da je Giroud bolji od njih iako nije.Monolog je napisao/la: Kagawa? Hazard?
@SamoZeljo
Mene kao simpatizera Arsenala već nekih minimalno 10 godina je stid kad čitam tvoje komentare. Stidim se umjesto tebe, jel ti vidiš šta pišeš?
Pišeš o Bergkampu kao nekom plaćeniku koji je igrao samo zbog novca, pa koliko moraš nepoznovat Arsenal da nešto takvo kažeš i još si pritom mrtav ozbiljan. Jbt!
Kako niej bio? Veliki talenat.Marsal je napisao/la:Anderson nikada nije bio ni izbliza talenat koliki je Hazard, a Rosicky propao.To možeš samo ti izjavit jer je opštepoznato da mrziš tog igrača.
Da si Djuru izostavio slozio bih se sa tobom, ovako ne mogu.Monolog je napisao/la:Pa valjaju Gervinho, Jenkinson, Gibbs, Szczeshny, Messiyaichi i Djourou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.