FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U koliko je sati trening veceras?
- ZlatnaDolina
Ja jučer poslijepodne kupio/narucio dvije polugodišnje i četiri karte za Maribor i evo maloprije mi momak na vrata doniolikusa je napisao/la:Jel neko kupovo katre preko kupikartu ?kako funkcionise

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Mozeli ko nesto snimiti ili slikati sa treninga veceras ako je u mogucnosti?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ZlatnaDolina
Jao im naslova čuj "Maribor-plava priča sa tužnim krajem" remek dijelo Zarifa Guhdije izgledafixator je napisao/la:http://tvsa.ba/ba/vijesti/veceras_u_190 ... z_maribora
najava reportaze iz Maribora
imate korteo u videu

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Vi ako prodjete Janeze, i onda nr ispadnete od Salzburga, jel idete pravo u grupnu fazu EL ili u Play off El ?
Play offaS_Roma je napisao/la:Vi ako prodjete Janeze, i onda nr ispadnete od Salzburga, jel idete pravo u grupnu fazu EL ili u Play off El ?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Mene je najviše strah da zbog ovih silnih krika Amaru ne pukne film pa da ode iz kluba, da se onda opet borimo za opstanak i sanjamo o nastupima u Europi... 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
kako si platio pouzece ja htio da narucim preko pouezeca al mi samo nude preko banke ili preko kartice :SZlatnaDolina je napisao/la:Ja jučer poslijepodne kupio/narucio dvije polugodišnje i četiri karte za Maribor i evo maloprije mi momak na vrata doniolikusa je napisao/la:Jel neko kupovo katre preko kupikartu ?kako funkcionise
registrujes se na njihovu stranicu popunis sve podtke i narucis samo, možes platiti preko pay pala ili platiti preuzećem, ja sam ovo drugo, uglavnom jednostavno bez ikakve frke
Kad mu nije puko film nakon petardi od Izraelaca nece ni sad.GaziHusrevbeg je napisao/la:Mene je najviše strah da zbog ovih silnih krika Amaru ne pukne film pa da ode iz kluba, da se onda opet borimo za opstanak i sanjamo o nastupima u Europi...
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
A ja zamjeram nasoj "blagodeti" Zujagi sto ne radi svoj posao,a petlja se u tudji.Sto vrli privrednik nije obezbjedio 2 miliona za pojacanja?Sto nije nasao investitore da se Grbavica osposobi makar za igranje pretkola u europi?Semper je napisao/la:Žujo je dao izuzetno korektnu izjavu ipak je on predsjednik kluba i u hijerarhiji je najvišem mjestu u klubu. Ja Žuji zamjeram samo što nije novčano kaznio igrače i stručni štab. Sada se ne treba vaditi na novce na uslove rade jer Maribor nije puno bolji od nas , oni su imali želju za pobjedom mi nismo, to se ne može kupiti novcem. Pogledajte Sarajevo igrali su protiv jače ekipe od Maribora borili su se i rezultat je na kraju morao doći.
Amar mozda jeste pogrijesio sa taktikom,ali i on je samo covjek.I on ima pravo na gresku.I mnogo veci treneri znaju pogrijesiti.Vidim da mnogi zaboravljaju da dok on nije dosao da pune 2 godine nismo mogli donijeti boda sa gostovanja.Da nam je europa bila samo misaona imenica.Sve dok je Amar tu ja se ne brinem za Zelju.I vjerujem da cemo iz godine u godinu biti sve bolji,pa i u toj europi.Ono cega se bojim jeste da covjeku ne dopizdi i ne digne ruke od svega.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- ZlatnaDolina
Fino nije ni prvi ni zadnji put da sam narucivao karte i na kraju plaćao pouzećem, jesi li i prije uzimao ista? ako nisi mozda je zbog toga mada ne kontam, svako moze izabrati na koji nacin želi platiti fino ti nude načine placanja a do tebe je da izaberes koji želis, plaćanje preko banke, kartice ili pouzecem prva dva nacina posalju ti kartu e-mailom i ti je samo isprintas sebi kući a pouzećem donesu ti na vrata i tada je platis s tim da 2KM platis neku taksu to je sve.arelinho je napisao/la:kako si platio pouzece ja htio da narucim preko pouezeca al mi samo nude preko banke ili preko kartice :SZlatnaDolina je napisao/la:Ja jučer poslijepodne kupio/narucio dvije polugodišnje i četiri karte za Maribor i evo maloprije mi momak na vrata doniolikusa je napisao/la:Jel neko kupovo katre preko kupikartu ?kako funkcionise
registrujes se na njihovu stranicu popunis sve podtke i narucis samo, možes platiti preko pay pala ili platiti preuzećem, ja sam ovo drugo, uglavnom jednostavno bez ikakve frke
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Ja jučer poslijepodne kupio/narucio dvije polugodišnje i četiri karte za Maribor i evo maloprije mi momak na vrata donio
[/quote]
kako si platio pouzece ja htio da narucim preko pouezeca al mi samo nude preko banke ili preko kartice :S[/quote]
Fino nije ni prvi ni zadnji put da sam narucivao karte i na kraju plaćao pouzećem, jesi li i prije uzimao ista? ako nisi mozda je zbog toga mada ne kontam, svako moze izabrati na koji nacin želi platiti fino ti nude načine placanja a do tebe je da izaberes koji želis, plaćanje preko banke, kartice ili pouzecem prva dva nacina posalju ti kartu e-mailom i ti je samo isprintas sebi kući a pouzećem donesu ti na vrata i tada je platis s tim da 2KM platis neku taksu to je sve.[/quote]
evo hocu prvi put da narucim i nude mi dvije opcije kreditnom karticom ili bankovnom transkacijom
ja bi rado izabro pouzecem al ne nude mi to :S

kako si platio pouzece ja htio da narucim preko pouezeca al mi samo nude preko banke ili preko kartice :S[/quote]
Fino nije ni prvi ni zadnji put da sam narucivao karte i na kraju plaćao pouzećem, jesi li i prije uzimao ista? ako nisi mozda je zbog toga mada ne kontam, svako moze izabrati na koji nacin želi platiti fino ti nude načine placanja a do tebe je da izaberes koji želis, plaćanje preko banke, kartice ili pouzecem prva dva nacina posalju ti kartu e-mailom i ti je samo isprintas sebi kući a pouzećem donesu ti na vrata i tada je platis s tim da 2KM platis neku taksu to je sve.[/quote]
evo hocu prvi put da narucim i nude mi dvije opcije kreditnom karticom ili bankovnom transkacijom
ja bi rado izabro pouzecem al ne nude mi to :S
Nedaj Boze da se to desi, pa to bi bio haos.GaziHusrevbeg je napisao/la:Mene je najviše strah da zbog ovih silnih krika Amaru ne pukne film pa da ode iz kluba, da se onda opet borimo za opstanak i sanjamo o nastupima u Europi...
Sad ako Bog da u utorak napuniti ove dvije tribine podrzati igrace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ako mu nije puko film pred Olimpic onda valjda neće ni sad.GaziHusrevbeg je napisao/la:Mene je najviše strah da zbog ovih silnih krika Amaru ne pukne film pa da ode iz kluba, da se onda opet borimo za opstanak i sanjamo o nastupima u Europi...
- corleone87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma brate i ja spadam u nesto starije ne bas toliko al eto.dino lj je napisao/la:@propuh
Prijatelju postavio si pravo pitanje,zasto niko nema snage da prihvati odgovornost za visegodisnje lose Evropske igre i blamaze.Svi okrivljuju igrace za poraze a niko nece da prizna da ih prvi Amar omalozava i potcjenjuje u svojim izjavama prije utakmice.Nikada jos nije rekao da igraci imaju kvalitet i da vrijede i da ce radi toga uspjeti,ali zato prije svake utakmice ogradjuje sebe u slucaju poraza i govori da smo losi i igraci koji igraju mogu pobjediti neku Evropsku utakmicu samo na srecu i ako se poklopi hiljadu nekih stvari(jos nisam cuo naprimjer Jovica da tako razmislja o momcima koje trenira),pa valjda je trener taj koji treba da motivise da u njihovu psihu stvori ubjedjenje da su najaci i da mogu sve,da jednistavno stvori zvjeri na terenu od njih a ne da ih svojom pricom ubija u pojam.Uostalom ti si doveo i birao te igrace i ako nemaju pojma zasto si ih dovodio.Mi i kada smo stigli i do one utakmice sa Njukastlom Amar nije smogao snage da oda postavanje tim igracima i da im cestita na tome vec je rekao da su dosli do te utakmice slucajno i na srecu.Protiv Amara(dolazio sam na Zeljine utakmice dok se nije jos ni rodio) nemam nista licno,Zelju su trenirali i mnogo bolji i mnogo gori od njega ali velicina trenera je da prizna i svoju gresku.J..o poraz,bilo ih i bit ce uvjek sto je i normalno,ali brate necemo radi titula u PL zatvarati oci i aminovati sve.Niko ne govori da ode ali malo vise ozbiljnosti,postovanja igraca,rada na njihovoj motivaciji i psihi a manje arogancije ne bi mu falilo.Volio bi da za svoga zivota dozivim da i nas klub napravi neko cudo kao Sturm,Maribor,oni sa Kipra i odemo u grupnu fazu,mene licno ove titule u ovoj nasoj PL ne zadovoljavaju.
Nas najveci problem i jeste to ubijanje u psihu sto danas niko nece da vidi. Ok Amar nam je donio titule i sve al brate ta tvrdoglavost ga ubi.On treba da motivise igrace a ne da ih na startu ubija u pojam. Slusam danas trenera Partizana i pitaju ga za Kiprane kaze lik mi smo Partizan i gledamo sebe i idemo na pobjedu nebitno s kim igramo.
Meni kod danasnjeg Amara u odnosu na recimo onog prije 10-tak god. fali taj kuraz i motivacija, jos kad se sjetim kako su tad igraci pucali od snage. Fizika je danas bar 60% fudbala a ne oni se nakon 60 minute previjaju.
Ima tu jos stvari al ove dvije mi najvise nekako paraju oci.
Niko nije savrsen i nebi trebalo da ga se tjera i ove kritike da se shvataju kao tjeranje Osima, ali fali to da on stane ispred ekipe sto kazes on ju je sastavljao.
Ps. al nesto kontam mozda Amar ceka uzvrat, vidjecemo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Otici nece valjda je svjestan da su kritike sastavni dio posla kojim se bavi a licno mislim da nije tip koji bjezi,ali mene kada je tvoj post u pitanju vise cudi tvoja konstatacija da ako on ode klub propada,pa zar je Zeljo nakon 90 godina spao na tako niske grane da ovisi o jednom covjeku bez obzira koje on.Ja mislim da nije,prezivio je Zeljo i mnogo teze trenutke i prezivjet ce uvjek.GaziHusrevbeg je napisao/la:Mene je najviše strah da zbog ovih silnih krika Amaru ne pukne film pa da ode iz kluba, da se onda opet borimo za opstanak i sanjamo o nastupima u Europi...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nažalost jest i to smo vidjeli između dva njegova mandata. Ko je tome kriv, to je već jedna druga priča i nije puno vezana za Želju.dino lj je napisao/la:Otici nece valjda je svjestan da su kritike sastavni dio posla kojim se bavi a licno mislim da nije tip koji bjezi,ali mene kada je tvoj post u pitanju vise cudi tvoja konstatacija da ako on ode klub propada,pa zar je Zeljo nakon 90 godina spao na tako niske grane da ovisi o jednom covjeku bez obzira koje on.Ja mislim da nije,prezivio je Zeljo i mnogo teze trenutke i prezivjet ce uvjek.GaziHusrevbeg je napisao/la:Mene je najviše strah da zbog ovih silnih krika Amaru ne pukne film pa da ode iz kluba, da se onda opet borimo za opstanak i sanjamo o nastupima u Europi...
[youtube][/youtube]
Stvarno tuga, kad pogledaš ovo prvo poluvrijeme, ništa bolji nisu bili! Ovo je realan odnos snaga ova dva tima, neka prica ko šta hoce! Imali su srece da prvi gol zabiju odmah u 46'-oj, drugi je poklon od UEFE i sudije Kinhöfera, jer onakav penal se ne svira ni u trecoj ligi Finske a kamoli u Ligi Šampiona! Treci gol normala, pošto se sva igra raspala poslije onakvih golova, ali onaj četvrti u 92'-oj, koji ih vjerovatno vodi dalje, ne znaju ni oni kako su ga dali!
Manijaci dali sve od sebe, neprekidno navijali bar 30 min, svaka cast momcima koji su tamo bili!
Stvarno tuga, kad pogledaš ovo prvo poluvrijeme, ništa bolji nisu bili! Ovo je realan odnos snaga ova dva tima, neka prica ko šta hoce! Imali su srece da prvi gol zabiju odmah u 46'-oj, drugi je poklon od UEFE i sudije Kinhöfera, jer onakav penal se ne svira ni u trecoj ligi Finske a kamoli u Ligi Šampiona! Treci gol normala, pošto se sva igra raspala poslije onakvih golova, ali onaj četvrti u 92'-oj, koji ih vjerovatno vodi dalje, ne znaju ni oni kako su ga dali!
Manijaci dali sve od sebe, neprekidno navijali bar 30 min, svaka cast momcima koji su tamo bili!
UnKnownBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo i ja bas pregledao ovo prvo poluvrijeme i tek me neka tuga uhvati zbog onakvog drugog poluvremena i onih glupih golova. Nevjerovatno!!!
Nadam se na Kosevu jednoj lavovskoj borbi i ako nista onda makar castan oprostaj od Evrope!
A nese je da dodjemo i da damo podrsku voljenom klubu!
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 20 gostiju.