Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Johny
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Johny » 20 jul 2012, 16:09

@AGB

Zar je bitno za koga sad navijam ? Mogu li gajiti simpatije prema vise klubova ?
Pa cekaj sad , jel vam prosle sezone bio najbolji igrac RvP ili Song :lol:
garant se njegov odlazak nece osjetiti ipak je dosao Giroud.

Ja ovdje apsolutn nikoga ne provociram nego vam iznosim cinjenice koje ste vi izgovarali do neki dan ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 jul 2012, 16:10

Je li ko rekao da nije najbolji? Samo ovdje se poteze da je jedini i igrao, a da su svi ostali tu bili kao cunjevi.

A naravno da se nece osjetiti, Giroud ima 2-3 sezone sa preko 20 golova, Robin nema. Znaci dobili smo klasicnog spica.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 jul 2012, 16:14

Ko mi?
I ako smo izgovarali cinjenice do neki dan zasto ih ne prihvatis takvim, ta to su cinjenice? :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 20 jul 2012, 16:22

E moji gunnersi da vam nije bilo RVP vi bi završili 18 gdje ste bili u 3 kolu ako se nevaram...Pa čovjek je u svakoj akciji za gol sudjelovao il je dao asistenciju gol ili loptu za nekog ko je dao asistenciju...I sad se vama cini da bi bio dobar potez da ga prodaju za 30+m...pa ne budite smiješni ako vam on ode a nedovedete nekog wc napadaca slabo vam se pise vjerujte...Podolski i Giuru nisi sigruno neke ambicije..( Guiru mozda u narednih par godina ali podolski sigurno ne ! ) dabogda se ugrizo za jezik i bili najbolji u arsenalu al nevjerujem...I ako smatrate Robina nekim izdajnikom ( niko nije to rekao ali tako ispada kroz vašu priču) onda stvarno niste normalni...jednostavno čovjek hoce da ide dali zbog trofeja ili zbog para nije vazno ustvari svejdeno jee...LP
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 jul 2012, 16:25

Kada kazes "Vi" mislim na vecinu.Pa od 100 crnaca morali bi naci jednog sa zutim zubima.necemo onda govoriti svi crnci imaju bjele zube samo je jedan imao zute.Govorit cemo "Svi crnci imaju bjele zube.

Nebitno.Uvjek ima izuzetaka.Ne pamtim nickove niti citate a i ne radim u arhivi.
Naravno da RvP nije bio jedini igrac u Arsenalu.On je bio jedini igrac koji je bio u stanju da postigne pogodak.Pored drvosjeca Chamakha i Arshavina on je jedini koliko toliko davao pogotke.U tim situacijama je mnogo lakse igrati i doakzati se nego li u klubu gdje imas jos 2 - 3 dobra napadaca i gdje ti je ogroman pritisak na plecima.Perise je odlican igrac ali samo to i ja cu ga takvog uvjek gledati.Sramotno je sto ide iz Arsenala...

Vratite se 30-tak stranica u nazad kada su se ovdje stihovi pisali o njemu.Članci , knjige etc...
Diraj sve , samo nemoj Persija.Al' haj bilo proslo , sad je nebitno.
Et' doso je Giroud valdja ce biti nesta od njega.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 20 jul 2012, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 jul 2012, 16:25

Johny je napisao/la: Ova tema Arsenal me apsolutno razeseli kada god je prelazni rok.Do neki dan je vazila cinjenica da je RvP najbolji napadac na Svijetu.Da nema njega Arsenal bi se borio za opstanak , on je svetac , mitski junak , babaroga za odbranu protivnika.

Odjednom dolaze komentari nakon sto je ovaj odlucio da zeli napustiti Arsenal : Ma nije dao 5 golova da valja ostalo ga sve igraci pogadjali gdje treba :lol: etc...

Mislim ja ga nikada nisam smatrao WC igracem , niti cu ga ikada smatrati.Ali do neki dan su se ljudi kleli u njega i kleli bi se opet kada bi kojim cudom ovaj ostao, a sada je neka nova prica o njegovim sposobnostima i kvalitetima.
Zaista ste neponovljivi.

Keep going...
Gledaj,neču reći da nije bilo simpatizera Arsenala koji su RVP-a dizali u nebo i prozivali legendom kluba ali mnogo više je bilo padobranaca koji ulete sa strane i prosipaju šuplju kako je Arsenal bez RVP "nula" od ekipe..Da to nije slučaj pokazače naredna sezona,ja sam siguran da čemo osvojiti više bodova nego prethodne..

Činjenica je,što i statistika pokazuje da je RVP bio ključni igrač Arsenala ove sezone,ali ne isključivo zbog njegovog kvaliteta koji je neosporan nego sistema igre Arsenala koji je bio podređen RVP-u,jednostavno svi su radili za njega a on je postizao golove..

Veliki broj golova koje je postigao su "ziceri" a ja ti garantujem da je isto toliko i ofulao tih zicera,sličnih onom protiv Milana..Ipak,niko nije savršen,pa ni on,ne može se očekivati da svaki njegov šut završi u protivničkoj mreži ali ono što mu zamjerim tokom čitave sezone je njegova sebičnost,taj rijetko kad odlučuje da uposli saigrača koji je u mnogo izglednijoj poziciji za šut,.

Da,dao je mnogo golova ali isto tako mnogo je i igrao,od svih napadača u ligi vjerovatno je imao največu minutažu,vjerujem da je i igrač koji je najviše puta opucao ka golu u EPL..Ima odličnu sezonu iza sebe ali ako pogledamo u prošlost niko ne može garantovati da če ponoviti istu,.

ps
Arsenal are considering a £15m move for Santos attacking midfielder Paulo Henrique Ganso

A senior scout from Arsenal will reportedly watch him when Brazil play tomorrow night

Arsenal will move for Athletic Bilbao striker Fernando Llorente if Robin van Persie leaves this summer

Daily Mail

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 20 jul 2012, 16:27

@SGLS
Smatras li ti Owena izdajnikom ?
Walk on, with hope in your hearts.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 20 jul 2012, 16:35

artemis77 je napisao/la:@SGLS
Smatras li ti Owena izdajnikom ?
Smatram ga izdajnikom samo zato sto je otisao u Man utd i Torresa svakako ali to sto su oni htjeli otici iz kluba a bili su mi idoli (Torres posebno ) da nije otisao u Chelsea nebi ga smatrao izdajnikom kao ni Owena npr da je otisao u PSG ..razumijes..al ta dva igrača ce uvijek biti uvijek LEGENDE ! ..:)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 jul 2012, 16:38

BigBigBang je napisao/la: Zna li neko sta je sa Wilshareom, ide li na turneju po dalekom istoku i da li ce biti spreman za pocetak sezone?
Navodno Jack nece biti spreman za pocetak sezone...
SGLS je napisao/la:E moji gunnersi da vam nije bilo RVP vi bi završili...
Gdje bi zavrsio Real bez Ronaldovih golova? Barca bez Messijevih? Bili Chelsea osvoji ista bez Drogbe?
Malo su mi glupe izjave tipa: gdje bi bili bez Robinovih golova?

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 jul 2012, 16:40

Kakve veze ima sto je Torres otisao u Chelsea ? Da je presao u Bolton bi li i tad bio izdajnik ?

Covjek samo prelazio iz slabijeg u jaci klub ;)

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 20 jul 2012, 16:44

Johny je napisao/la:Kakve veze ima sto je Torres otisao u Chelsea ? Da je presao u Bolton bi li i tad bio izdajnik ?

Da ali covjek je prelazio u rivala (ne gradskog da se razumijemo ) da je prešao u Bolton nebi bio izdajnik..:) ž
I Chelsea nikad nije bio bolji klub od Liverpoola a u bodućnosti neznam :) mozda bude..:P

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 20 jul 2012, 16:46

Profesor@ to sam napisao zato sto je neznam tacno ko napisao da je psotigao par golova (samostalnih ) a za sve druge su mu suigraci pomogli i fakticki sam iz tog svatio da je on zasluzan samo za tih par golova a za ostale siugraci..:)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 jul 2012, 16:53

SGLS je napisao/la:
Johny je napisao/la:Kakve veze ima sto je Torres otisao u Chelsea ? Da je presao u Bolton bi li i tad bio izdajnik ?

Da ali covjek je prelazio u rivala (ne gradskog da se razumijemo ) da je prešao u Bolton nebi bio izdajnik..:) ž
I Chelsea nikad nije bio bolji klub od Liverpoola a u bodućnosti neznam :) mozda bude..:P
Pa nije veci klub od Liverpoola to je definitivno.Ali gleda zadnjih x godina mnogo je bolji po svim mogucim parametrima.Torres je igrac trofeja a to ocito nije mogao osvojiti u Liverpoolu pa je odlucio promjeniti sredinu.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 jul 2012, 16:54

A ironicno je to, da se RvP-u ne svidja politika Arsenala, a ista politika mu je omogucila da je postao igrac, kakav je danas.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 20 jul 2012, 16:56

Johny@ slažem se da nije mogao osvojiti pa je prešao...razumljivo totalno i ja bi isto napravio i ista stvar je sa RVP .... a zamene je izdajnik istovremeno i legenda ... izdajnik zbog chelsea a legenda zbog toga sto je najbolje dane imao u Liverpoolu i puno mu pomogao...:) Logično :) :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 20 jul 2012, 17:15

Daj Boze samo da se sto prije zavrsi ova frka, da nasi mogu mirne duse pocet pripreme. Uvijek ce se naci neko ko ce nositi ekipu na ledjima. Robinu hvala, bit ce zapamcen kao junak sezone 2011/2012, a niposto kao legenda sto je dobar dio ovog foruma trazio, da se proglasi legendom. A sto se tice potencijalne zamjene i transfera opcenito, politika kluba se ne mijenja preko noci, ova sezona je napredak u odnosu na prosle sezone.
Ma bit ce sve uredu, opet cemo se borit za jedno od 4 mjesta u LP i vjerujem da cemo uspjet. Od ovog Arsenala, ne ocekujem borbu za titulu, jednostavno tim koji svake godine prodaje najbolje igrace jer nema cime da ih zadrzi a ne dovodi adekvatne zamjene nije konkurent za titulu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 jul 2012, 17:22

Arnelinho je napisao/la:
hackerinho je napisao/la:podolski i giroud ambicija?? treba klasa...
Sto se Oliviera tice, niko nije doveo boljeg igraca u P'shipu, ili su istog ranga ili slabiji. A Podolski je i meni za brigu.
Kagawa? Hazard?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 jul 2012, 17:29

Profesor je napisao/la:A ironicno je to, da se RvP-u ne svidja politika Arsenala, a ista politika mu je omogucila da je postao igrac, kakav je danas.
Kad bi tao gledali, ostao bi u Rotterdamu jer mu je politika tamo omogucila da uopste postane profesionalac.
Da ga nije kupio Arsenal, kupio bi ga neko drugi, to je 100% sigurno i mozda bi mnogo ranije postao ovo sto je tek sada postao u Arsenalu. Nije bezze u Holandiji bio proglasen talentom sezone 2001/2002.

Bilo kako bilo, on je zreo za stepenicu vise i treba mu se zahvaliti i pozeliti srecu. On moze biti zahvalan Arsenalu ali i Arsenal njemu.

Igrac koji je dao 120 golova za Arsenal i upisao 57 asistencija se moze i mora samo pozdraviti, fino pozdraviti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jul 2012, 17:31

Monolog je napisao/la: Kagawa? Hazard?
Nisi trebao ovo pisat, sad će u 1900 riječi šuplje priče utvrditi da je Giroud bolji od njih iako nije.

@SamoZeljo
Mene kao simpatizera Arsenala već nekih minimalno 10 godina je stid kad čitam tvoje komentare. Stidim se umjesto tebe :oops: , jel ti vidiš šta pišeš?

Pišeš o Bergkampu kao nekom plaćeniku koji je igrao samo zbog novca :oops: , pa koliko moraš nepoznovat Arsenal da nešto takvo kažeš i još si pritom mrtav ozbiljan. Jbt!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 jul 2012, 17:34

Monolog je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
hackerinho je napisao/la:podolski i giroud ambicija?? treba klasa...
Sto se Oliviera tice, niko nije doveo boljeg igraca u P'shipu, ili su istog ranga ili slabiji. A Podolski je i meni za brigu.
Kagawa? Hazard?
Ne znam po cemu su to oni bolji. A i po cemu bi on bio bolji od njih. Svi su oni sad u fazi dokazivanja, i koji se najvise dokaze i biti ce proglasen najboljim pojacanjem. Moguce je da Hazard ne moze nista u EPL, a isto tako moze da bude najbolji igrac. Tako dok ne vidimo prve partije, niko i nije doveo ni boljeg ali ni goreg igraca.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.