NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nego da vi prvo prođete ove Irce sinoc je ono tanko bilo, a sa Hanoverom sta god bude.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Uprava NK Široki Brijeg uputila javnu zahvalu i ispriku navijačima i simpatizerima NK Široki Brijeg
ŠIROKI BRIJEG – Nogometni klub Široki Brijeg javno zahvaljuje svim posjetiteljima, svojim simpatizerima i najvjernijim navijačima Škriparima koji su uzornim ponašanjem i bodrenjem pokazali europski štih na utakmici 2. pretkola Europske lige Široki Brijeg – St. Patrick’s (1:1). Igra i rezultat na prvoj utakmici, na žalost, nisu bili na razini navijačke potpore, zbog čega smo razočarani i mi u klubu. No, isto tako, obećavamo da ćemo se maksimalno potruditi u uzvratnoj utakmici 26. srpnja u Dublinu popraviti dojam i ostaviti srce na terenu kako bismo polučili povoljan rezultat i na Pecaru doveli uglednoga njemačkog bundesligaša Hannovera, za poslasticu svim istinskim ljubiteljima nogometa u Širokom Brijegu i Hercegovini.
ŠIROKI BRIJEG – Nogometni klub Široki Brijeg javno zahvaljuje svim posjetiteljima, svojim simpatizerima i najvjernijim navijačima Škriparima koji su uzornim ponašanjem i bodrenjem pokazali europski štih na utakmici 2. pretkola Europske lige Široki Brijeg – St. Patrick’s (1:1). Igra i rezultat na prvoj utakmici, na žalost, nisu bili na razini navijačke potpore, zbog čega smo razočarani i mi u klubu. No, isto tako, obećavamo da ćemo se maksimalno potruditi u uzvratnoj utakmici 26. srpnja u Dublinu popraviti dojam i ostaviti srce na terenu kako bismo polučili povoljan rezultat i na Pecaru doveli uglednoga njemačkog bundesligaša Hannovera, za poslasticu svim istinskim ljubiteljima nogometa u Širokom Brijegu i Hercegovini.
...Život za Široki...
Hahahahahaha jeli i sinoc bio spektakl
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jok, eto, samo Mostar zna napraviti ugodjaj, k'o kad nam je nogomet na visokim granama pa spektakli diljem BiH nevidjeni uz pune tribine. Osim u nas, naravno.
Haj bolan ne trollaj, gledaj svoj posao.
Haj bolan ne trollaj, gledaj svoj posao.
...Život za Široki...
Izgleda nažalost da sam bio u pravu kad sam napisao da nešto ne štima u ekipi širokog (još više mi je žao što sam na kladionici pao samo na njima ali bila dobra kvota i jbg....).Može široki proći ali bit će im teško,ako budu Landeka i Šilić igrali onda im šanse lagano rastu ali moje mišljenje je da je ovo jedna od lošijih ekipa Širokog zadnjih godina i možda ispadanje ne bi bilo loše da se ne bi doživjela kakva blamaža protiv Hanovera.U svakom slučaju sretno pa šta bude.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja mislim da sam ja otprilike rekao ''da je proci ove Irce pa za Hannover spektakl'', kao sto bi i bilo realno, bundesligaska momcad i trece pretkolo, ne gine velika posjecenost i pun kavez, pa sad, to sto ti ili netko deseti ima potrebu dati neko posebno misljenje na to, samo da shvati da mu je tako i samom u vlastitom dvoristu, odnosno na vlastitom stadionu (zar ne), sto je odraz stanja u drzavi i nogometu uopce, onda ne znam o cemu pricamo i cemu nekakav podsmijeh. Puno veci gradovi imaju puno sramotnije brojke i u ligi s obzirom na broj stanovnika, pa nikom nista. Brojka od 3500 protiv St. Patrick's-a nije zadovoljavajuca, ali je s obzirom na stanje nogometa u drzavi opcenito i nekoj generalnoj atmosferi i ocekivano, svi se dobro sjecaju i kudikamo punije Pecare i protiv slabijih momcadi, a i pune Pecare protiv pojedinih. Kako god, zato je imperativno proci Irce i vratiti dio vjere domacem gradjanstvu u BH nogomet, ovu ligu i samu nasu momcad.
...Život za Široki...
kralju ... DOĆETE VI U MOSTAR !!!!! zezam se
iskuliraj spektakl 

-
- Kontakt:
Pa vi nemate šta pričati Bijeli brijeg nije prebacio 5 000 još od kako je Partizan gostovao i to se tad skupila i Torcida i BBB I Ultrasi.
U slučaju da budete igrali meč sa Hanoverom očekujte velike pare,od punog stadiona+tv prava za koje će švabe dati bar 150-200 hiljada Km.
U slučaju da budete igrali meč sa Hanoverom očekujte velike pare,od punog stadiona+tv prava za koje će švabe dati bar 150-200 hiljada Km.
tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa vi nemate šta pričati Bijeli brijeg nije prebacio 5 000 još od kako je Partizan gostovao i to se tad skupila i Torcida i BBB I Ultrasi.
.

Aj izbrisi post dok jos mozes..
- zasarajevo
- Kontakt:
Gledao sam sinoc utakmicu i imate presporu ekipu. Svi igraci su vam jaki fizicki ali su zbog toga spori, reklo bi se nepotrebno toliko jakih i sporih igraca u jednoj ekipi. I svi igraci vam igraju na 3-4 dodira a to u evropi ne prolazi. Rijesite se onih starih brazilaca samo vam usporavaju igru.
Proci ove brze irce koji igraju na 2 dodira necete. Steta jer predstavljate BiH.
Proci ove brze irce koji igraju na 2 dodira necete. Steta jer predstavljate BiH.
UEFA=MAFIA
-
- Kontakt:
Jesam nešto pogrešno možda rekao,ima dokaz sa klipa gdje čupo neki nosi hajdukovu majicu a još ima tu raznoraznih pričica ma da nije bitno jer tema nisu Ultrasi i Co.. već NK Široki Brijeg.starmo94 je napisao/la:tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa vi nemate šta pričati Bijeli brijeg nije prebacio 5 000 još od kako je Partizan gostovao i to se tad skupila i Torcida i BBB I Ultrasi.
.![]()
Aj izbrisi post dok jos mozes..
- ZlatnaDolina
Ti na svakoj temi lupaš,petljas i lažeš postao si predmet zajebancije i ismijavanja toliko su ti ozbiljni postovi ...tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa vi nemate šta pričati Bijeli brijeg nije prebacio 5 000 još od kako je Partizan gostovao i to se tad skupila i Torcida i BBB I Ultrasi.

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Eto @ZlatnaDolina ti je sve rekao, ne moram ja nista vise..
Iduci put kad budes nesto imao za reci, prvo se malo informiraj i ne pisi svasta..
Uglavnom,tema je NKSB..
Iduci put kad budes nesto imao za reci, prvo se malo informiraj i ne pisi svasta..
Uglavnom,tema je NKSB..
siroki moze do prolaza sigurno u irskoj,nisu ovi irci bog zna nesto,malo vise motivacije i zelje,mislim da bi landeka treba biti u prvoj postavi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- storm_raider
- Kontakt:
Meni i danas nije jasno sta ovaj trener radi kod vas...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Daj Boze da bude Landeka igrao,jer sa njim i sa Silicem imamo velike sanse,jos nam nece igrati Jurcevic,to je veliki plusRosas7 je napisao/la:siroki moze do prolaza sigurno u irskoj,nisu ovi irci bog zna nesto,malo vise motivacije i zelje,mislim da bi landeka treba biti u prvoj postavi

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Majko mila koju sansu imamo da zaradimo velike novce.Od ulaznica,tv prava i svega ostalog.Ovi Irci se moraju proci!!
Jos ce nas prenositi ZDF 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Daj Boze da bude Landeka igrao,jer sa njim i sa Silicem imamo velike sanse,jos nam nece igrati Jurcevic,to je veliki plusRosas7 je napisao/la:siroki moze do prolaza sigurno u irskoj,nisu ovi irci bog zna nesto,malo vise motivacije i zelje,mislim da bi landeka treba biti u prvoj postavi
jel moguce ,da coric igra nazad,na mjestu gdje je igrao jurcevic,a silic naprijed,mislim da je to bolja kombinacija
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Igrat ce Dzidic il Ljubic tu, sumnjam da ce vise trpjeti greske Jurcevica. Dino bez problema moze igrati beka, cisto je bolje da je blizi golu jer zaista je brz i prodoran.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google [Bot], successminator, tutankamon1905 i 33 gosta.