FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 20 jul 2012, 15:29

anonimni je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Jest mi muka od ovog Zuje da ga hoce negdje voz sprcit, povraca mi se od njegove face i glupih izjava. Dok je on u klubu nema nafake, dzaba nam i Amar i Zeba i ostali, kad ovaj to sve zezne :evil:
slažem se, lik crnu magiju unosi u klub :lol: al' fakat si upravu, on je jak (al' samo na riječima), a kad bilo šta treba da se popravi, doradi, njega nema...
Ma ja upravu si...a mogao bi kritikovati i nesto pricati da je pravi predsjednik i da radi svoj posao kako treba, da ima neke rezultate i dobro uradjene stvari iza sebe, ovako on nema obraza ista da kaze, nek se poklopi i suti. Mercedes arena, grupna faza LP, trening kampovi, milioni...a nije sposoban jednog sponzora da valja dovest u klub, sve drugi rade za njega.
Volim te Zeljo!!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 20 jul 2012, 15:33

http://sportsport.ba/ino_fudbal/zujo-am ... zebu/84373" onclick="window.open(this.href);return false;
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jul 2012, 15:33

zlatandr je napisao/la: Mercedes arena, grupna faza LP, trening kampovi, milioni...a nije sposoban jednog sponzora da valja dovest u klub, sve drugi rade za njega.
sa ovim si sve rek'o, ja sam jutros kont'o da pišem o fenomenu Žujo, al' ne mogu jednostavno...

@ultra, siguran sam da se konačno trebalo uložit' u igrače, a o tome treba da se brine predsjednik sa saradnicima, al' jok, nama predsjednik dođe k'o PR, klub je k'o srušena biljka, ona ponovo može izrasti ako se pravilno njeguje, ali, ako se ne pazi, ode sve...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 20 jul 2012, 15:35

Nove izjave Žuje :)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 20 jul 2012, 15:37

zlatandr je napisao/la:Jest mi muka od ovog Zuje da ga hoce negdje voz sprcit, povraca mi se od njegove face i glupih izjava. Dok je on u klubu nema nafake, dzaba nam i Amar i Zeba i ostali, kad ovaj to sve zezne :evil:
Neznam samo u cemu je pogrijesio u ovoj izjavi :(
VOLIM TE ZELJO

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 20 jul 2012, 15:39

Preko medija nesto prica, da se ko ulize navijacima, pravi dramu. Umjesto da je u 4 oka sa Amaraom poricao, ili sazvao neki sastanak i tu izmedju 4 zida raspravio o problemu a ne ovako javno da shupljira. Mene je samo strah da ne otjera Amara kao u prvom mandatu, a svi znamo sta se poslije toga desilo sa nasim klubom (zesca dubioza). Haj da ne trunim vise o Zuji :D
Volim te Zeljo!!!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 20 jul 2012, 15:43

neno je napisao/la:
Nije njegovo da javno govori koga je Amar trebao izbacit. Nema se on šta petljat u rad struke. Jel sad znaš?

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 20 jul 2012, 15:46

zlatandr je napisao/la:Preko medija nesto prica, da se ko ulize navijacima, pravi dramu. Umjesto da je u 4 oka sa Amaraom poricao, ili sazvao neki sastanak i tu izmedju 4 zida raspravio o problemu a ne ovako javno da shupljira. Mene je samo strah da ne otjera Amara kao u prvom mandatu, a svi znamo sta se poslije toga desilo sa nasim klubom (zesca dubioza). Haj da ne trunim vise o Zuji :D
Slazem se i treba da rasprave u cetiri oka neke stvari,i nedaj boze da nam AMAR ode ali brate ja opet ponavljam igraci su nam se malo ufurali,kao ono dupla kruna sta ce nama ti skijasi,ko su oni pa tras o zemlju.I ovi sto brane ZEBU i ja ga gotivim ali evidentno je da je vec u finisu prosle sezone bio u padu forme a ono u Mariboru je katasrofa,pita mene stari igrali vam ZEBA,fakat frajer se nije vidio i jos na kraju nesta mase prema MANIJACIMA kao nesto se raspravlja - ima obraza :evil: :evil:
VOLIM TE ZELJO

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 20 jul 2012, 15:47

Ja ne znam što niko nema živaca da sačeka da prođe i ova druga utakmica, već se ponašaju kao da je smak svijeta.Igrači su igrali kao da su negdje ograjisali,podlegli su pritisku, bili ispod standarda,ali nad prosutim mlijekom ne vrijedi plakati.Nije Amar kriv što navijači imaju prevelika očekivanja,pa svako malo mora i njih i igrače spuštati na zemlju.Ko zna za šta je ovaj poraz dobar, a najbitnije je redovno izlaziti u evropska takmičenja, skupljati te bodove i iskustvo. Mislim da je potrebno mnogo više vremena za neki značajniji iskorak.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 20 jul 2012, 15:48

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
neno je napisao/la:
Nije njegovo da javno govori koga je Amar trebao izbacit. Nema se on šta petljat u rad struke. Jel sad znaš?
TREBA NAMA MAMIC ;)
VOLIM TE ZELJO

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 20 jul 2012, 15:52

Jao Žuje levata hebo sve svoje :twisted: on i njegova priča "Cilj Želje je za godinu ili dvije grupna faza Evropske lige ili Lige prvaka", pa ako je tako sto onda ne digne kredit od 2.-3. miliona maraka i dovede dva tri extra pojačanja da se nesto konkretno uradi u Evropi, sa porazom od Marobira dosli su i problemi, netrpeljivosti pojedinih ljudi u klubu, pa onda lafo i mediji pogresno prenijeli Žujine izjave itd. :?
Glavni krivac za poraz je Amar i njegova taktika pa zatim Bogičević koji je direkt kriv za tri primljena gola, ako je Amar uložio svoju lovu 2009. u klub, ako je osvojio dvije titule i dva kupa to ne znači da je svetac ili majka Tereza pa da mu se ništa ne smije reci, mnogi se vodite tim da se Amaru nesmije nista reci sto je po meni apsurd klub je iznad svih pa i iznad jednog Amara Osima, kritike na račun taktike, igre i dr. su ok. ali pljuvanje i blaćenje to je vec previse i bezobrazno je u jednu ruku :?
Bilo kako bilo svi su zakazali od Žuje koji je nerealan, i laže samog sebe, pa do igrača koji su se us.. prvesntveno Kvesić koji se maltene tresao od straha, pa do Bogičevića i Amarove taktike bilo i proslo, realno kako se sve blizi utorak nekako sam sve vise uvjeren da je moguce uvaliti im tri gola zaostatka mozda sam lud mozda ce se neko i nasmijati na to ali bgm imamo šanse, Janezi ce se us.. od atmosfere, utjerat ce mo im strah u kosti, sami su izjavljivali da ih očekuje paklena atmosfera na Koševu samo jos da p... daju sve od sebe i moglo bi se nesto i napraviti tj. stici zasotatak od tri gola.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 jul 2012, 15:56

Jel neko kupovo katre preko kupikartu ? :) kako funkcionise ;)
Željeznicar za život cijeli !

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2012, 15:57

Predsjednice Zujo nabavi lovu i ostvarice se tvoj i nas san,al se nemjesaj gdje ti nije mjesto.AMAR AMAR OSIM OSIM.SVI NA KOSEVO

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jul 2012, 16:00

dino lj je napisao/la:@propuh

Prijatelju postavio si pravo pitanje,zasto niko nema snage da prihvati odgovornost za visegodisnje lose Evropske igre i blamaze.Svi okrivljuju igrace za poraze a niko nece da prizna da ih prvi Amar omalozava i potcjenjuje u svojim izjavama prije utakmice.Nikada jos nije rekao da igraci imaju kvalitet i da vrijede i da ce radi toga uspjeti,ali zato prije svake utakmice ogradjuje sebe u slucaju poraza i govori da smo losi i igraci koji igraju mogu pobjediti neku Evropsku utakmicu samo na srecu i ako se poklopi hiljadu nekih stvari(jos nisam cuo naprimjer Jovica da tako razmislja o momcima koje trenira),pa valjda je trener taj koji treba da motivise da u njihovu psihu stvori ubjedjenje da su najaci i da mogu sve,da jednistavno stvori zvjeri na terenu od njih a ne da ih svojom pricom ubija u pojam.Uostalom ti si doveo i birao te igrace i ako nemaju pojma zasto si ih dovodio.Mi i kada smo stigli i do one utakmice sa Njukastlom Amar nije smogao snage da oda postavanje tim igracima i da im cestita na tome vec je rekao da su dosli do te utakmice slucajno i na srecu.Protiv Amara(dolazio sam na Zeljine utakmice dok se nije jos ni rodio) nemam nista licno,Zelju su trenirali i mnogo bolji i mnogo gori od njega ali velicina trenera je da prizna i svoju gresku.J..o poraz,bilo ih i bit ce uvjek sto je i normalno,ali brate necemo radi titula u PL zatvarati oci i aminovati sve.Niko ne govori da ode ali malo vise ozbiljnosti,postovanja igraca,rada na njihovoj motivaciji i psihi a manje arogancije ne bi mu falilo.Volio bi da za svoga zivota dozivim da i nas klub napravi neko cudo kao Sturm,Maribor,oni sa Kipra i odemo u grupnu fazu,mene licno ove titule u ovoj nasoj PL ne zadovoljavaju.
Ne treba im ni reci da su igraci,niti ih furati kad to nisu...Zamisli tek kako bi se onda "digli"...Znam ja nas mentalitet,malo nama fali da mislimo da smo nedodirljivi...Sta je trebao?Da kaze odlicni ste,a prave greske ko mala djeca,covjek ih malo stisne,niko ne smije iznijeti loptu itd itd Ne aminujem ja Amara,ima gresaka kao i svi,ali ovo mu nije greska,svjestan je i on da ga okruzuje "more" neznalica i jos ima on treba "titrati j.aja"? Nikad nije osporio pravog igraca,a za ove ostale je,u najmanju ruku,realan... ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 jul 2012, 16:04

E ovo sa Zujom oslikava stanje da svi izbjegavaju vruci krompir odgovornosti,zar nije logika da poslije utakmice sjednu za sto svi odgovorni u klubu,od predsjednika kluba,skupstine,menadzera i kapitena pa da ljudski razgovaraju i da se ujedine i zajedno pokusaju postaviti stvari na pravo mjesto i pokusaju napraviti cudo(nebi bili ni prvi ni posljednji koji bi nadoknadili 1:4) a ovako Amar proziva igrace,Zujo Amara i tako u krug,pa se stvori medjusobni jaz i netrpeljivost nakon koje nebi pobjedili ni Famosa a kamo li Maribor.Mozda je ruzno sto cu ovo reci ali imam osjecaj da su se prezasitili jedni drugih ali nadam se da nisu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jul 2012, 16:06

Ma sad satrati janeze na Kosevu od prve minute AGRESIVNO I AGILNO, POZRTVOVANO, naravno uz Zebi i Bekrica u tandemu mozemo mi to!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 jul 2012, 16:11

@NEZALAGANJE
Ma jarane motivacija nije titranje,niko ne kaze da treba da kaze da su bolji od Mesija ali brate nema potrebe da svojim izjavama od njih pravi totalne neznalice i da ne pokusa u njima stvoriti borce na terenu.Motivacija i psiha su cudo vjeruj mi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 20 jul 2012, 16:12

Žujo je dao izuzetno korektnu izjavu ipak je on predsjednik kluba i u hijerarhiji je najvišem mjestu u klubu. Ja Žuji zamjeram samo što nije novčano kaznio igrače i stručni štab. Sada se ne treba vaditi na novce na uslove rade jer Maribor nije puno bolji od nas , oni su imali želju za pobjedom mi nismo, to se ne može kupiti novcem. Pogledajte Sarajevo igrali su protiv jače ekipe od Maribora borili su se i rezultat je na kraju morao doći.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jul 2012, 16:17

Ja ne znam stvarno kako neko moze kriviti Amara ili bilo koga drugog osim igraca? Evo svi pisete da smo im poklonili 4 gola,da nisu bili uopste toliko bolji itd.Pa cija je to onda greska? Sta treba i igrati za njih?Ok,mogla je i taktika poslije primjljenog gola biti bolja,ali ko ce znati da ce ti jedan od najsigurnijih igraca izgledati pogubljeno i da ce kiksati jos 2 puta? :roll: Dobro smo mi stajali na terenu,ali smo se "zaklali" svojim greskama i nema tu previse filozofije...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 jul 2012, 16:22

http://tvsa.ba/ba/vijesti/veceras_u_190 ... z_maribora

najava reportaze iz Maribora
imate korteo u videu
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 20 jul 2012, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 18 gostiju.