FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 sep 2009, 20:34

od-do je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Znaci nema vise rasipanja bodova sa Koseva, e neka vala da i vi nekog mozete pobijedit ;)

sve si rekao što si imao haj sad doviđenja, naš problem......
nije to vas problem vama je dobro to je nas problem i ostalih ekipa koje ce bit ostecene na kosevu e sad bi se svi trebali sastat i rec mi sad necemo ni igrat ako nema tv prenosa pa igrajte sami na kosevu

za ovo "vama je dobro" ne bih se složio :roll: :roll: Bože sačuvaj čuj nama je dobro, eee moj ti

za ovo drugo "sad bi se svi trebali sastati" ne možeš očekivati jer svi nešto govore a niko ništa ne radi

za ovo treće "nećemo ni igrat ako nema tv prenosa" to ti je 3:0 za zelenim stolom i pobjeda bez borbe

i još četvrto nemoj me pogrešno shvatiti ja sam za prenose
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 24 sep 2009, 20:35

od-do je napisao/la:"]
RK Gradacac je napisao/la:Znaci nema vise rasipanja bodova sa Koseva, e neka vala da i vi nekog mozete pobijedit ;)

nije to vas problem vama je dobro to je nas problem i ostalih ekipa koje ce bit ostecene na kosevu e sad bi se svi trebali sastat i rec mi sad necemo ni igrat ako nema tv prenosa pa igrajte sami na kosevu[/quote]

ne upetaj gluposti, dvije ekipe koje nikad nisu u saradnji sa sudijama su siroki i saraevo, ako prati nasu ligfu jasno ti je da ova dva kluba imaju najkvalitetnije IGRACE. a cesto gube dosta bodova kod kuce znaci da je posteno, a uz dosta TRUDAA u gostima dodju do bodova i evrope. ak imas nesto sto se zove mozak ukljuci ga i razmisljaj

travnik, sloboda,siroki,zeljo,zrinjski, i jos mnogo je ekipa koje su uzimale bodove

a sad poslusaj savjet za mozak, i razligu[/quote]
pa de ti meni onda reci posto si ti pameta a ja budala zasto nedaju da prenose utakmicu ,nemoj mi samo reci zbog bolje posjete na tribinama jel je to suplja prica[/quote]

posto vidim da neznas da razmisljas, nedaju prenose, jer je uprava nesposobna i nezna sta valja a sta ne, nece jos da citava drzava cuje kako ima se skandira uprava napolje, nece da se vidi u BH njihovo nesposobno vodjenje kluba, to sada znaju samo oni koji idu na utakmice sarajeva
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 sep 2009, 20:56

irfan41 je napisao/la:
od-do je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:

nije to vas problem vama je dobro to je nas problem i ostalih ekipa koje ce bit ostecene na kosevu e sad bi se svi trebali sastat i rec mi sad necemo ni igrat ako nema tv prenosa pa igrajte sami na kosevu
ne upetaj gluposti, dvije ekipe koje nikad nisu u saradnji sa sudijama su siroki i saraevo, ako prati nasu ligfu jasno ti je da ova dva kluba imaju najkvalitetnije IGRACE. a cesto gube dosta bodova kod kuce znaci da je posteno, a uz dosta TRUDAA u gostima dodju do bodova i evrope. ak imas nesto sto se zove mozak ukljuci ga i razmisljaj

travnik, sloboda,siroki,zeljo,zrinjski, i jos mnogo je ekipa koje su uzimale bodove

a sad poslusaj savjet za mozak, i razligu
Mislim da je čovjek sve rekao. prvi dio prošle sezone nije bilo uopšte prenosa ,a Sarajevo je redovno gubilo bodove na Koševu, prema tome ova njegova (gradačac...) priča nikako neide... A znamo da su one dvije tekme gdje smo nerješili čista nesreća za Sarajevo, jer eno protiv Slobode smo imali jedno 10-ak dobrih prilika , ali golman Slobode je odličan bio, isti je slučaj sa Veležom, jest da su oni napadali više od Slobode, ali mnogi su priznali da je Sarajevo mnogo bolje bilo na meču, ali jbg nikako nas ta realizacija nije išla ili sreća šta već.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 sep 2009, 20:57

znaci moze se ocekivat lagana pobjeda :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 24 sep 2009, 21:00

Joj sto ne mogu ovih levata. Nema prijenosa i odmah se kurcite, da cemo namjestiti, da cemo, ovo, ono. Al' ono da ima prijenosa, smogovci bi uzeli bodove, itd... :lol: :lol:

UPRAVA NAPOLJE!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 sep 2009, 21:02

Madafaka je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih levata. Nema prijenosa i odmah se kurcite, da cemo namjestiti, da cemo, ovo, ono. Al' ono da ima prijenosa, smogovci bi uzeli bodove, itd... :lol: :lol:

UPRAVA NAPOLJE!!!
Znaš šta je najgore, što oni tjeraju svoju priči i nikako neće da čuju šta drugi kažu...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 sep 2009, 21:03

Ja mislim da su oni jedva cekali da se nesto desi da bi imali savrsen razlog lijecenja svojih kompleksa na ovoj temi!KOMPLEKSASI! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 24 sep 2009, 21:04

od-do je napisao/la:ma proce isto ko i velez dzaba im i pare i sudije celik kad je naj losiji moze igrat protiv vakvih ekipa
ipak nisi poslusao moj savjet iako sam ti dao mnogo argumenata, al odlucio si zanemariti sve to i biti ubjedjen da sarajevo stima tekme, prostudiraj jos jednom moj prvi post

p.s. bolest nije kraj
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 sep 2009, 21:06

formance je napisao/la:Ja mislim da su oni jedva cekali da se nesto desi da bi imali savrsen razlog lijecenja svojih kompleksa na ovoj temi!KOMPLEKSASI! ;)
Da , a ako kojim slučajem Sarajevo izgubi ili nerješi biće komentari tipa: "nemožete dobiti ni kad kupite tekmu" :roll:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 sep 2009, 21:19

od-do je napisao/la:
formance je napisao/la:Ja mislim da su oni jedva cekali da se nesto desi da bi imali savrsen razlog lijecenja svojih kompleksa na ovoj temi!KOMPLEKSASI! ;)
:mrgreen: ne isplati se vise davati bodove kuci zato bolje sutite jer stvarno nemate sta rec na ovo :mrgreen:
HALO CELIKU krajina ZABIJE VIDE OD DVA GOLA.....nemoj molim te ev prepali smo se pravo dolazi celik pa treba sudije platiti....hahahhahhahhahhaaha...ok da smo ovo uradili za tekmu sa sirokim il borcem al protiv celika hahahahahahahhahha OPLAKAH.....pa sa juniorima cemo vas dobiti ....zivi bili pa vidjeli ....jos se sjecam onih 6 ili 7 komada.........................komada............................................................................................................................
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 sep 2009, 21:33

Daj ba ljudi sto ista budali odgovarate. Njemu nijedna tema ne valja. Svakako ce vam ovi postovi biti pobrisani do ponoci, nemojte dzabe trositi prste radi ovakvih kretena. On pokusava da bude interesantan nekome sa ovim pokusajima provociranja, a vi samo nasjedate. Okanite ga se i cao, sam ce otici

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 sep 2009, 21:33

morel bez svadje da prodje i jednom...to je bgm tesko :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 24 sep 2009, 21:37

Fakat neznam dokle vode ovi komentari tipa od-do. Hoce sve da bude po njegovom, eto jeste upravi si. Svi klubovi iz nase lige su prejjaki, jaci stotine miliona puta od sarajeva i xxx milona puta od evropskih koje deremo. Zato ne zelimo kamere na kosevu, jer toboze kako cemo pobjediti celika ako bude tv prenos.
p.s. stvarno bi volio da bude prenos sa koseva da uziva cijela bih u sarajeva.. Ali imamo debile koje moramo otjerati za bolje sutra sarajeva. UPRAVA NAPOLJE

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 24 sep 2009, 23:05

Uprava Sarajeva protiv Mehmeda Janjoša

Malverzacije, klevete, optužbe, i sve što se već godinama dešava u premier ligi BiH, scenario je kakav ne bi mogao zamisliti ni Alfred Hichckock u svojim kriminalističkim filmovima.
Mnogi govore da je od ove sezone u premier ligi BiH krenulo na bolje ali očigledno da su takva vremena još uvijek daleko.

Sezona je možemo reći tek počela a učestale su smjene i otkazi brojnih trenera, pojedini negoduju protiv stanja u domaćoj ligi i kazali su zbogom nogometu u BiH, za primjer uzimamo Ratka Ninkovića, donedavnog trenera Zvijezde iz Gradačca.

Nova afera čini se na pomolu je u nogometnom klubu Sarajevo, o čemu se radi pročitajte u nastavku..

Mehmed Janjoš je sa ekipom Sarajeva ovog ljeta dostojno predstavljao Bosnu i Hercegovinu u evropskoj ligi.

Sarajevo je pokazalo jednu snagu i odliku da može igrati i boriti se sa najboljima.
Istina, tim sa Koševa nije počeo sezonu premier lige na sjajan način, već godinama se Evropa pokazuje kobna za timove koji ostanu u njoj do početka premier lige, što je pokazatelj da igrači u našoj ligi teško mogu izdržati tempo igranja u evropskim i domaćim natjecanjima.

Međutim, dok je Sarajevo pružalo sjajne partije u Evropi a u prvenstvu zabilježilo tek remi sa Slobodom, Mehmed Janjoš, strateg tima sa Koševa najavio je svoju ostavku, što je bilo veliko iznenanađenje za ljubitelje nogometa u našoj zemlji s obzirom da je Sarajevo u tom trenutku na pravi način predstavljalo našu zemlju u evropskoj ligi.

Nakon evropske avanture, tim sa Koševa se okrenuo domaćem prvenstvu, Mehmed Janjoš nikada nije podnio ostavku a pitanje je da li je ostavka uopće bila njegova želja ili želja nekog drugog.

Naš portal dolazi do informacija od osobe bliske fudbalskom klubu Sarajevo koja je ovaj put željela ostati anonimna.
Naime, naš izvor nam je otkrio da su se pojedini članovi upravnog odbora već odavno okrenuli protiv Mehmeda Janjoša i žele ga po svaku cijenu maknuti sa pozicije trenera bordo tima.

Ljudi su to koji rade za svoju korist i koji ne žele dobro nogometnom klubu Sarajevo, tamo vlada jedan veliki kriminalni milje. Zbog čega žele maknuti Janjoša nije mi jasno, Sarajevo sa Janjošem igra odlično a svoju snagu je pokazalo u Evropi. Pojedini članovi uprave sa Koševa na mjesto sportskog direktora žele vratiti Mustafu Dučića a da bi takvo nešto ostvarili, na mjesto trenera moraju vratiti i Husrefa Musemića.

Čudno je kako da niko nije komentarisao suđenje protiv Leotara u utakmici u kojoj je Sarajevo mnogo oštećeno, članovi uprave sa pojedinim sudijama iz premier lige dogovaraju da sude protiv Sarajeva, vjerovali ili ne a sve sa ciljem da otjeraju Mehmeda Janjoša sa klupe Sarajeva.
Pitate li se zašto uprava kluba tek tako, odjednom ne želi da se na televiziji prikazuju njihove domaće utakmice nego samo gostujuće, vjerovatno jer ne žele da javnost vidi šta se to dešava pa svoj kriminal žele prikriti, to je kap koja je prelila čašu.

Moram napomenuti da će utakmicu sa Čelikom ponovo suditi Dragan Skakić, a navijači Sarajeva dobro se sjećaju njegovih odluka prošle sezone koje su u mngome oštetile Sarajevo. Ovome se mora stati u kraj jer ovo nigdje ne vodi.
Žao mi je gospodina Janjoša jer on ovo zaista nije zaslužio, očigledno da nam ne valja kada neko svoj posao radi kako treba, rekao nam je izvor blizak upravi Sarajeva.

Zaista je i više nego čudna odluka da Sarajevo ne želi tv prenose domaćih utakmica, da li ustinu tako haotično stanje vlada u timu sa Koševa, znat ćemo u vremenu koje je pred nama.

Jedno je očigledno, premier liga tone sve dublje, a postavlja se pitanje, jel ovo dno ili ima još?

. . .

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 25 sep 2009, 08:53

Sramota za klub poput sarajeva da ne daju tv prenos. Svaka čast borcu što dozvoljava kamerama da prisustvuju.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 sep 2009, 14:00

Janjoš: Tračevi me ne zanimaju

Samo dva dana prije utakmice između Sarajeva i Čelika, u medijima se pojavila informacija da pojedini članovi Upravnog odbora Sarajeva žele Mehmeda Janjoša maknuti s klupe. Kontaktirali smo popularnog Ćalu, koji je za SportSport.ba rekao:

„Stvarno ste me zatekli, ja nemam pojma o tome, a u krajnjem slučaju nije moje da komentarišem tračeve. Radim svoj posao onako kako najbolje znam i sve te priče me ni najmanje ne dotiču. Za mene su svetinja navijači i ukoliko oni budu tražili moj odlazak, ja ću istog momenta napustiti trenersku klupu“.

Derbi susret na Koševu od ogromnog je značaja za obje momčadi, Sarajevu trebaju bodovi nakon poraza u Trebinju, dok Čelik dolazi u naš glavni grad po posljednju slamku spasa.

„Mi nemamo pravo na kiks. Bodovi su nam potrebni i učinit ćemo sve da upišemo novu pobjedu. Čelik je u nezavidnoj situaciji, ali bodove spasa morat će potražiti na nekom drugom terenu. Sutra će nam nedostajati Hadžić i Avdić, ali opet sam siguran da ćemo trijumfovati“, istakao je Janjoš.

Šef struke Sarajeva nije htio komentarisati date razloge zbog kojih se susret s Koševa neće emitirati na BHT1.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 sep 2009, 14:14

Mene je pravo zabrinuo stav uprave Sarajeva oko prenosa, opet nesto veliko mute, nesto hoce da sakriju....
Ma opet Sarajevo je jedno zato sutra svi na Kosevo da podrzimo igrace u borbi za tri boda
SVI NA KOŠEVO

Husein1997
Kontakt:

Post Postao/la Husein1997 » 25 sep 2009, 14:29

Šta mislite koliko ce biti navijaca na kosevu protiv Celika

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 14:36

hilmo je napisao/la:Mene je pravo zabrinuo stav uprave Sarajeva oko prenosa, opet nesto veliko mute, nesto hoce da sakriju....
Ma opet Sarajevo je jedno zato sutra svi na Kosevo da podrzimo igrace u borbi za tri boda
SVI NA KOŠEVO
ma nemorate vi ici na tekmu imate vec tri boda sudija je kupljen nemojte se sekirat samo nastavite vako i izboricete evropu nemojte vi gledat sta drugi pisu sta vas briga bodovi se broje a to sto je kupljena tekma nema veze

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 25 sep 2009, 14:40

smijesni_ste je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Mene je pravo zabrinuo stav uprave Sarajeva oko prenosa, opet nesto veliko mute, nesto hoce da sakriju....
SVI NA KOŠEVO
ma nemorate vi ici na tekmu imate vec tri boda sudija je kupljen nemojte se sekirat samo nastavite vako i izboricete evropu nemojte vi gledat sta drugi pisu sta vas briga bodovi se broje a to sto je kupljena tekma nema veze
rego si se zbog ovog :o :o :? :roll:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, PeppermintSA, svihsedamsamuraja, ubipara i 108 gostiju.