FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jul 2012, 00:22

TRUST je napisao/la:Tare i Joge kad bi samo kako dosli i sta je sa Cejvanovicem
da smo prosle godine imali u odbrnai zdravog Jogeta i Crnogorca zajedno sa Cejvanovicem i Nikolicem vjerujem da bi mi ostali u ligi..odbrana nam je bila kriticna prosle godine ebiga...kad bi njih doveli sve i da ovo bude nasa odbrana ne sumnjam u povratak u ligu... naranvo sa ovim postojecim kadrom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 20 jul 2012, 04:10

Svim vjernim navijacima Slobode hairli Ramazan! Da ga hairli ispostimo! Sretno!
A đe da znam?!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 20 jul 2012, 16:34

Igrali smo jutros sa Borcem iz Cacka 1 - 1, strijelac Mirza Music ponovo.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 jul 2012, 17:01

Koju poziciju igra Mirza Musić ? ..izgleda da je jedan od najboljih na pripremnim tekmama :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 20 jul 2012, 17:18

JTS je napisao/la:Koju poziciju igra Mirza Musić ? ..izgleda da je jedan od najboljih na pripremnim tekmama :D
Ja mislim krilo da igra,desno ili lijevo nez.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jul 2012, 17:47

eh da nam je onaj Mirza iz doba tamo neke 1999 godine kad je bio najveca nada uz Alena SKoru..ubjedljivo su bili dva mlada najbolja napadaca u drzavi...Mirza i njegovo tad cuveno "ronaldovo biciklo" :)..jedina mana je sot nije htijeo potrcat ono za lotpom ako vec mu pobjedne jedno 2-3 metra, ali dobro staces
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jul 2012, 17:50

Pozdrav

Zanima me kako Aldin sisic napreduje, trenira li, sta i kako, je li igrao ijednu pripremnu utakmicu, kako vam se svidja, sta očekujete od njega? Ukratko sve me zanima o njemu u Slobodi! :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2012, 17:51

Nadam se da Mesicu vise nece biti potrebno 10 sansi da jednu ubaci u gol :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jul 2012, 18:07

harry_90 je napisao/la:Nadam se da Mesicu vise nece biti potrebno 10 sansi da jednu ubaci u gol :mrgreen:
ma dobro nije on Tosunovic , jer samo ovaj je bio takav...Mirza u ono vrijeme kad je napustao Slobodu bio je top i nije on nesto se isfulavao..kazem jedina mana je bila da kad izgubi loptu nece vise potrcat za igracem da je uzme ili kad mu neko posalje malo pas dalje od njega znao je odustati..

Kad se sjetim samo 1999 godine i utakmice protiv Veleza 2-0 kad je Mirza bio strijelac obadva gola i sad nije potrco prema par lopti, a temperamentni rahmetli Mustafa Hukic ga zove na razgovor :).....posla ga u onu stvar i pita ga hoces li ti igrat lopte ? :)..Mirza jadan stace spustio glavu klima glavoom kao hoce :)....jojjjjjj kako nama treba Huka u ovoj Slobodi da im red uvede svegami...svi bi oni morali igrat rovili bi oni teren da dodju do pobjede i nikad nebi dosli u ovu situaciju da igramo u nizoj ligi...pa ebote 1998-99 koja veec sezona imali smo svega 16 bodova u prvom dijelu sezone predzadnji cini mi se ili smo bili 14 slagat cu nisam siguran...covjek dodje i promjeni sve i to bez nekih vecih pojacanja..ne znam jeli iko dosao osim Alena Mesanovica tad
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jul 2012, 18:27

a tad je Alen bio ko Drogba da ti dodje :mrgreen: , to je isto sad kazes preporodila se ekipa a niko nije dosao osim Ronalda, za nase uslove naravno hehe

a nije ni Tosun bio toliki mister promasaj one 2 sezone dok je htio igrat (citaj dok se placalo- kad smo igrali 2 finala kupa)...od Alena do Tosuna u Slobodi nije bilo boljeg spica...ako vec trazimo mirster promasaja to je bio Mujic, taj covjek sto moze da se nafula slabo ko moze hehe

dobri su ovo rezultati u pripremnim kakva nam je ekipa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 20 jul 2012, 18:33

Kapellen je napisao/la:
JTS je napisao/la:Koju poziciju igra Mirza Musić ? ..izgleda da je jedan od najboljih na pripremnim tekmama :D
Ja mislim krilo da igra,desno ili lijevo nez.
Igra u vezi ko playmaker barem je to igrao u Slavonskom Brodu kad smo bili.
Mesic kaze na trenizima po 4-5 golova dadne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jul 2012, 19:13

Mesicu su dvije stvari unistile karijeru.. cuna publici na turniru Mustafa Hukic i srednjak i cuna navijacima u Zepcu po onom onakvom snijegu :).. ali et hajde isprovociran je staces.. sad nek se vadi golovima ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zoone
Kontakt:

Post Postao/la zoone » 20 jul 2012, 19:54

protiv Borca smo odigrali dobro, gubili smo pa onda izjednacili.... inace igraci su juce dobili "plate", neki su dobili po 50 KM a neki po 100 KM :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 20 jul 2012, 20:26

tj. akontacije :D

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 20 jul 2012, 20:54

sta je s EMIRA KASAPOVICA , zasto nije na pripremama ???? sigurno nema mjesta pored Semira Musica HAHAHAHHAHAHAHA ili pored njegovog BABE koji keshirasve zivo od novinara do cistacice na stadionu TUSANJ ....

NE SHVATAM ZASTO NAM KASAP NIJE POTREN , ON I MIRZA MESIC BI CINILI STRASAN TANDEM ZA OVU SABANIJU

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 jul 2012, 21:53

RUDARSKA2 je napisao/la:sta je s EMIRA KASAPOVICA , zasto nije na pripremama ???? sigurno nema mjesta pored Semira Musica HAHAHAHHAHAHAHA ili pored njegovog BABE koji keshirasve zivo od novinara do cistacice na stadionu TUSANJ ....

NE SHVATAM ZASTO NAM KASAP NIJE POTREN , ON I MIRZA MESIC BI CINILI STRASAN TANDEM ZA OVU SABANIJU
Ne budi smijesan stvarnoo, Kasapovic se povrijedi protiv Sarajeva ono na pocetku proljeca, frajer sam sebe polomi, eto koliko je spreman za igrati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 20 jul 2012, 22:49

jel povreda znaci da je igrac nekvalitetan ????? Brazilac RONALDO je sam sebi 3 puta lomio ligamente koljena , bez kontakta s drugi igracem , PA ?????? ne znam kako ti uopste gledas na fudbal i koliko si uponat sa kvalitetima ovog extra dobrog igraca , koji je bez icije pomoci , bez potplacivanja stekao " kakvo takvo ime " i sigurno kad je spreman bolji je od mnogih koji imaju bolji tretman od njega .... zato je SLOBODA tu gdje je

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2012, 23:43

Iako sport nije u nadležnosti Općine Tuzla, od jednog dijela javnosti ste žestoko kritikovani zbog srozavanja tuzlanskog sporta i ispadanja FK Slobode iz Premijer lige BiH. Prije neki dan ste primili novo vodstvo ovog kluba i dali im podršku kako bi vratili klub na stare staze slave. Zašto se prije nije reagovalo?

Imamović: Meni je tu savjest čista. Mi za sport ulažemo više nego i jedna druga općina u BiH. Ja sam načelnik koji radi po Ustavu i zakonima. Ja nemam pravo upravljati klubom. Ja mogu da kažem da nisam zadovoljan upravljanjem kluba, ali ja ne mogu postaviti Upravni odbor, Skupštinu i sve ostalo. Ja ne mogu da zatražim izvještaj ako su prodali igrača za milion maraka da kažu gdje su te pare. Nemam to pravo jer se radi o udruženju građana. Ono što sam ja njima mogao da kažem stvorit ćemo vam uslove na stadionu, to nas košta 300 hiljada maraka godišnje. Znate da je Hajduku blokiran račun jer nije platio vodu. Trenažni proces je besplatan na stadionu Tušanj. Mi smo rekli neka treniraju i igraju to ih ništa neće koštati jer je u javnom interesu, ali da rukovodstvo kluba mora raditi po zakonu. To nije išlo sa prošlom garniturom u klubu, a išli su neprekidni pritisci političke prirode da se popusti da se da neki novac iz budžeta. Ja u nezakonitim dogovorima nikad nisam učestvovao ni na jednu temu, pa nisam htio ni tada. Smatram da je za ovo stanje kriv i odgovoran mendažment kluba, kao što bi recimo za stanje u vašem mediju trebao biti odgovoran menadžment medija. Oni su to sada malo spinovali kada su vidjeli da je gusto i dogodilo se čudo neviđeno u istoriji gradova Evrope i svijeta da za loš rad i uspjeh jednoga kluba proglase krivim načelnika Općine Tuzla. Nevjerovatno šta se dogodilo. Mi smo uradili više nego i jedna druga općina bez obzira što se radi o nadležnosti Vlade TK. Ono što sam sada predložio premijeru da mi dalje nastavimo pomagati, ali neka se i kanton uključi, ali ne sa starim rukovodstvom kluba. Dao sam podršku jer sam vidio novog predsjednika Skupštine, uprave, koji znaju šta je njihov posao i zadatak. Da znaju preuzeti odgovornost i da sebe smatraju odogovornim, a ne da se prodaju igrači a da se ne zna gdje su pare, da ima bezbroj ljudi na spisku za neke plaće. Meni se dopalo ono što su ponovili Šećerbegović, Kovačević i Muharemović, a to je da je Borac ispao iz lige, onda je napravio odgovarajuće promjene rukovodstva, iste godine se vratio u ligu i postao prvak države. To je moguće ako se bude radilo pošteno, transparentno i ako svako bude odgovarao za posao iz svoje nadležnosti. Da bi se prikrili oni koji su doveli Slobodu tu gdje jeste danas, oni su lopticu prebacili na mene i Općinu Tuzla koja nije ni nadležna za sport.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 21 jul 2012, 11:57

Laze ovaj covjek kao pas,pa zar jad nije davao samo 20 hiljada KM Slobodi mjesecno,pa toliko moja opcina daje Podgrmecu...
Sretno Slobodi,siguran sam da cete sljedece sezone ponovo biti premijerligas,a do tada imamo derbi u Sanskom Mostu. :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jul 2012, 12:39

nije on davao 20.000 KM Slobodi, to se nekad davalo prije 4-5 godina...on je davao Slobodi 7.000 KM mjesecno, a ovih 200-300.000 sto on govori je ono sto je ukljuceno u finansiranje JU Gradski stadion Tusanj na kojem Sloboda tek pola godine , mozda malo jace, ima treninge dzaba. i to je sva njegova pomoc sem tih 7.000 KM mjesecno, sto im je omogucio trening na stadionu koji ne bi bio ni izgradjen ni onakav kakav je da nije bilo te Slobode, al hajd znaju svi da je to suplja prica nego zamaze ljudima oci pa to izgleda puno, cuj 300.000 KM znas ti koje su to pare, ali ta prica je toliko suplja da u sustini to je isto kad bi neko rekao ulozio sam 5 miliona KM u autoput da Zeljo, Sarajevo mogu otic do Sofije i Maribora, da ne idu po makadamu i eto vidis da sam im pomogao sa 5 miliona.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.